Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok kız imitasyon bizimki, öğrenciyiz nasıl alcaz ilerde inş gerçeğini de alırız tabii ki
yaa demek ki tek benim sevgilim öyle değilmiş, ben de çok kızıyodum öyle yapıyo diye

İNŞALLAH kıymetini bilirde almak istersinc anım ilerde
yok canım seninki tek değil yani

Off offf ben de 2 ay sonra çalışmaya başlicammm:18::18:
Bunlar son iyi günlerimmmm
evet canım çalışma hayatı gerçekten zorr ama olsun bu zorluğa alışmak lazımm hem güzel yanlarıda var kendı ayaklarının üzerinde duruyosun kendı paranı kazanıyosunn ne iş yapacaksın kuzum

İyi geliyorsa dove al tabi canım. Adetindeki düzensizlikten çıkmış olabilir kafana takma
geçer canım. Sıkıntı stres yaptıkça yayılıp duruyor:44:

telefonda bi ara sen de gelsene diye ısrar etti, ben gene bayıldım bayılcam yok gelmem dedim direk sonra toparladım, yani şimdi gelmiyeyim ama ilerde inşallah gelmeyi isterim dedim, gülüştük
kuzum ben de bunu zaten oturma odası için istedim, onu rengarenk döşücez onun fikrine göre, ee böylece oraya pembiş daha çok uyuyo. salona beyaz istiyorum ben, misafir falan gelince de orda otururuz artık

evet canım çalışma hayatı gerçekten zorr ama olsun bu zorluğa alışmak lazımm hem güzel yanlarıda var kendı ayaklarının üzerinde duruyosun kendı paranı kazanıyosunn ne iş yapacaksın kuzum

Evet canım zor olduğu kadar güzel de,, staj yaptığım dönem bunu tecrübe ettim
Sigortacılık 4. sınıfım canım,, sigorta şirketlerine başvuru yaptım insan kaynakları ya da
satış departmanında çalışmayı düşünüyorum

kötü oluyo ama dmi ya ben en cok iş konusundan dolayı kendimi bazen aşırı işe yaramaz hissediyorum o yüzden depresyona giriyorumm

Aynen bende de ders çalışmayınca öyle oluyoo..oturup kitabı bitirmek istiyorum ama bi türlü toparlıyamıyorum kafamı :26: sevgilimde üstüme gelince 'çalışmıyosun eskisi gbi' diye daha da sinirleniyorum...Dediğn gbi' işe yaramaz' gbi hissediliyo.. :26:

kız zaten bende oturma odasını düşündüm zaten ben kocaam misafir salonumda maç seyrettirmem ki arkadaşlarıda gelse oturma odaısnın neyi var yahu o kadar tepinicekler sevinçten pis çoraplarıyla yayılıcaklar bissürü erkek sonra cipsler meyve suları o güzel salonuma dökücekler pisleticekler falan amannnnnnn ALLAH KORUSUN

Son düzenleme:
bilmiyorum ki tatlım, ama yoğurt da yararlıdır yine sen yemeyi bırakma :26: valla öyle her şeyi içemeyen bi yapıya sahibim hap falan olsa tadını almadan içicem belki ama öyle 1 su bardağı çok kötü oluyo
Kızlar ben yatıyorum, yarın erkenden dersim var malesef
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar

iyi geceler tatlım

anladım tatlım inş güzel bi işin olurr yakın zamandaa

canım en iyisi onlar maçlarını dışarda izlesinler
ama ben benimkinin pes sevdasını napıcam bilmiyorum, çeyize de alcakmış, bütün pes arkadaşları bizde, yandıımmmmm

ben hapları bile zor yutuyorum yaa özellikle şu gripin varya onu hiç yutamıyorumm annemler ıslatıpta yut dediler bana bikere ama genede yutamadımm boğulacak gibi oldummm geri çıkardımmm

anladım tatlım inş güzel bi işin olurr yakın zamandaa
Aminnnnnn inşallahhh tatlımmm

doğru hiçç değmez aslında ama işteee

Gerçi uzaktan söylemesi kolay ama yaşadım ben de o yüzden rahatlıkla böyle konuşabiliyorum
4 yıllık ilişkim bitmişti benim de vakti zamanında ama inan sanki yaşamamışım gibi o günleri

canım en iyisi onlar maçlarını dışarda izlesinler
ama ben benimkinin pes sevdasını napıcam bilmiyorum, çeyize de alcakmış, bütün pes arkadaşları bizde, yandıımmmmm

yani işte maç olmasa playstatiion bu arada pes dediğin oyun dimi
aman ben izizn veririm kırkda yılda bir işte hoşuma gidecek bir ormantik hareket yaparsa izin veririm ondada yalnız bırakırım ama sinir etmemesi lazım beni birde evi pisletmesin ben yokken zaten ben temizlik hsatasıyım boş ol derim hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…