- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.681
yok kız imitasyon bizimki, öğrenciyiz nasıl alcazilerde inş gerçeğini de alırız tabii ki
yaa demek ki tek benim sevgilim öyle değilmiş, ben de çok kızıyodum öyle yapıyo diye
evet canım çalışma hayatı gerçekten zorr ama olsun bu zorluğa alışmak lazımm hem güzel yanlarıda var kendı ayaklarının üzerinde duruyosun kendı paranı kazanıyosunnOff offf ben de 2 ay sonra çalışmaya başlicammm:18::18:
Bunlar son iyi günlerimmmm
aman işte alnımda pütür pütür minik sivilceler çıktı bu aralar taktikler deniyorum neyimeyse gülsuyu aldım doğal daha kötü yaptı kükürtlü sabun iyi gelmedi
belkide son günlerde fazla adetim kanamalı geçemediği için çıktı sivilceler ya da sıkıntıddan aşk acısından
ben en iyisi kremli sabun alayım gene eevet dove mu alsam acaba bana iyi geliyordu o beyaz dove sabun
İyi geliyorsa dove al tabi canım. Adetindeki düzensizlikten çıkmış olabilir kafana takma
geçer canım. Sıkıntı stres yaptıkça yayılıp duruyor:44:
kötü oluyo ama dmi ya ben en cok iş konusundan dolayı kendimi bazen aşırı işe yaramaz hissediyorum o yüzden depresyona giriyorummAynenn bnde de oluyo bugün öyleydimm :S
telefonda bi ara sen de gelsene diye ısrar etti, ben gene bayıldım bayılcamevet canım sorma anneye ve evin diğer fertlerine karşı hiç bir çekingenlik yok sarılırmış öpermiş falan ama ne varsa babasında artık bi ondan utanıyormuş. inşallah orta yolu buluruz bakalım
ay kuzum maşallahne tatlı heyecanlar. annesinin tepkisi de çok hoş olmuş, çok sevindim valla güzel bi şekilde atlatmanıza bayrama da el birliğiyle birşeyler buluruz artık
kuzum ben de bunu zaten oturma odası için istedim, onu rengarenk döşücez onun fikrine göre, ee böylece oraya pembiş daha çok uyuyo. salona beyaz istiyorum ben, misafir falan gelince de orda otururuz artıkbende vestel pembe buzdolabına bayıldım ama işte vestel almamaya söz verdim kendime o yüzden almam heralde
kız hem lcd yi de pembe almam ben ayol ne o kocamla kız arkadaşız sanki adam evden soğucak nonoş gibi
mesela eve arkadaşlarını çağırıcak maç seyretmeye pembe tv arkadaşları dalga geçer yazık kıyamam
evet canım çalışma hayatı gerçekten zorr ama olsun bu zorluğa alışmak lazımm hem güzel yanlarıda var kendı ayaklarının üzerinde duruyosun kendı paranı kazanıyosunnne iş yapacaksın kuzum
kötü oluyo ama dmi ya ben en cok iş konusundan dolayı kendimi bazen aşırı işe yaramaz hissediyorum o yüzden depresyona giriyorumm
telefonda bi ara sen de gelsene diye ısrar etti, ben gene bayıldım bayılcamyok gelmem dedim direk sonra toparladım, yani şimdi gelmiyeyim ama ilerde inşallah gelmeyi isterim dedim, gülüştük
kuzum ben de bunu zaten oturma odası için istedim, onu rengarenk döşücez onun fikrine göre, ee böylece oraya pembiş daha çok uyuyo. salona beyaz istiyorum ben, misafir falan gelince de orda otururuz artık
odun,kalas,öküz bir sevgili tecrübem olunca nasıl stres yapmayayaım ha bacım
bilmiyorum ki tatlım, ama yoğurt da yararlıdır yine sen yemeyi bırakma :26: valla öyle her şeyi içemeyen bi yapıya sahibimevet fıstıgım rengine bende bayıldımmhımmm tadı iğrençse benım içinde içmek zor olabilir ay ne kadar çıtkırıldımım yaa evet bende alayım bi ara içeyim gerçi yoğurt falan yiyorum baya ama peynir kadar kalsiyum yok onda sanırımm :26:
Kızlar ben yatıyorum, yarın erkenden dersim var malesef
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
anladım tatlım inş güzel bi işin olurr yakın zamandaaEvet canım zor olduğu kadar güzel de,, staj yaptığım dönem bunu tecrübe ettim
Sigortacılık 4. sınıfım canım,, sigorta şirketlerine başvuru yaptım insan kaynakları ya da
satış departmanında çalışmayı düşünüyorum
Senden değerli değil hiç kimse güzelim boşver. Kimsenin odunu için kendini sıkmaya üzmeye
gerek yok,, değmez valla değmez.
neden kuzum güzellik açısından mı kıyaslıyosunnn :26:bu ara kendimi herkesle kıyaslıyom ozellikle kızlar erkek ark cevresindeki kızlarla psikopat bagladım
kız zaten bende oturma odasını düşündüm zaten ben kocaam misafir salonumda maç seyrettirmem ki arkadaşlarıda gelse oturma odaısnın neyi var yahu o kadar tepinicekler sevinçten pis çoraplarıyla yayılıcaklar bissürü erkek sonra cipsler meyve suları o güzel salonuma dökücekler pisleticekler falan amannnnnnn ALLAH KORUSUN
ben hapları bile zor yutuyorum yaa özellikle şu gripin varya onu hiç yutamıyorumm annemler ıslatıpta yut dediler bana bikere ama genede yutamadımm boğulacak gibi oldummm geri çıkardımmmbilmiyorum ki tatlım, ama yoğurt da yararlıdır yine sen yemeyi bırakma :26: valla öyle her şeyi içemeyen bi yapıya sahibimhap falan olsa tadını almadan içicem belki ama öyle 1 su bardağı çok kötü oluyo
iyi geceler tatlım
Aminnnnnn inşallahhh tatlımmmanladım tatlım inş güzel bi işin olurr yakın zamandaa
doğru hiçç değmez aslında ama işteee
canım en iyisi onlar maçlarını dışarda izlesinler
ama ben benimkinin pes sevdasını napıcam bilmiyorum, çeyize de alcakmış, bütün pes arkadaşları bizde, yandıımmmmm
neden kuzum güzellik açısından mı kıyaslıyosunnn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?