- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.661
evet fıstıgım rengine bende bayıldımmçoookk şıkkk rengi büyüledi beni
ben de kaşar peyniri yiyemiyorum, sırf o yüzden pizza da yiyemiyorum, ay ne zor yaa yiyememek. ben kalsiyum hapları kullanıyodum bi ara, böyle 1 bardak suya atıp eritiyodun, sonra onu bi güzel içiyodun, ama tadı çok iğrenç o yüzden bıraktım. yine başlamam lazım. başlayalım kuzum ama geç kalmış değiliz
aa ondan da alayım bak iyi oldu söylediğin
ben birde kükürtlü sabun aldım burdan duyup saçımdaki keğeğe etki etmedi henüz ama yüzümeede kujllanıyodum sanki yaramdı ya kızarıklıklar çıktı cildimde normalde cildimde bişi yoktu yani
gwen nw sıkıldın gülümmmm kır bacağını otur sohbete katıl
Otacı'nın tüm ürünleri süper canım. Ben şampuanını da kullanıyorum zaten, saç dökülmem baya
durduKükürtlü sabun sivilce ve akne içindi sanırım tatlım:26: Ben kullanmadım hiç ama yüzünde
yoğun sivilce lekesi olup kullananlar baya memnun olduklarını söylüyor.
yok len midem bulanyo hap icmem lazım ac karnına ama tokum
aynen öyle hayatın gerçekleri bizim bildiğimizden cok daha zor ve bunu en iyi erkekler biliyolar çünkü iş hayatına atılıyolar ve bizden daha çok dışarıdalarDoğru tatlım ben de kendisine kızıyorum ediyorum ama düşününce hak vermeden yapamıyorum.
Şuanda öğrenciyim mesela ne iş stresim var ne para kazanma derdim. Yiyip içip geziyorum anca.
Vize final zmanı ders çalışıyorum o kadar, tek sorunum o başka benden beklenen birşey yok
Amaevlenince öyle mi oluyor? Çalış, ev geçindir, eşine bak, çocuk olursa ona bak... Evcilik oyunu
gibi masum değil malesef. Erkeklerin ağırdan almasının bize faydası bile var
ne bilim canım işte cildim çok hassas benim ondan yaramadı belkide peeling kızartıyor olabilir içinde tanecikleri var çünkü
ama çok kötü kokuyor ya birde moos yani markası kokusu azaltılmış yazıyor ama genede kötü kookuyor
bazen banada oluyo ya durduk yere depresyona girdiğim oluyo meselaa ama burası bana iyi geliyoogenel bi sıkıntı var bende de onu dedim
aynen öyle hayatın gerçekleri bizim bildiğimizden cok daha zor ve bunu en iyi erkekler biliyolar çünkü iş hayatına atılıyolar ve bizden daha çok dışarıdalarşuan benımde hiç derdim yokk sabah aksam burdayım ev işi yemek hiçbirisini yapmıyorumm annem yaptırmıyo evlenince bol bol yapacaksın bosver diyo ben anyayı konyayı evlenince görücemm orası ayrıı
Cildinin tepki verdiği şeyleri kullanma canım yarar yerine zarar verir tam tersi
Daha kremli sabunlar kullan o zaman
tmm kuzum iyi geceler sanadaa görüşmek üzereeKızlar ben yatıyorum, yarın erkenden dersim var malesef
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
zümrüt çok pahalı kız nasıl aldınız setini bütçe ayırdınız heralde baya hediye kısmına
ay sevgilinde kendimi gördüğm benimde ailem bilmiyordu sigara içtiğimi eskiden kullanırken ay dışarıdan gelirken neler yapardım yakındı yani sabun yicektim artık yüzümü mahvetmedim iyiki ya yüzüme türlü türlü şeyler sıkmalar ağza bişiler atmalar kremler vesaire
ben de koyayım bari beğendiğim kahvaltı setini, ben şıklıkla tatlılık arasında kalmıştım ama benimki hep renkli şeyleri sever, her şey capcanlı rengarenk olsun istedi, bunu beğendik biz. ama fikrimiz değişebilir diye almadık.
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
Kızlar ben yatıyorum, yarın erkenden dersim var malesef
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
çok tatlılar yaa bayılırm renkli şeyleree zevkin süper kuzucuğumm
bazen banada oluyo ya durduk yere depresyona girdiğim oluyo meselaa ama burası bana iyi geliyoo
canım sabun demiyorum ben ya vajina yıkama jelinden bahsediyoruz semiramis avon kullanıyormuşta bende eczaneden al bana jinekolğum öyle dedi dedim
ben sebamed kullanıyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?