- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.701
sevgilim de kahvaltıya çok önem verir, güne ilk başladığın saatlerde yapıcağımız şey olucak ve bu rengarenk olmalı hayatımıza yansımalı falan demişti, buna karar verdik o yüzden, beğenmene sevindimİnsanın içi açılır bunlarla kahvaltı ederse canımmm çokk cicilerrrr çok da şıklarrrr
çok tatlılar yaa bayılırm renkli şeyleree zevkin süper kuzucuğummfiyatı nekadarmış bnun merak ettim :26:
Aminnnnnn inşallahhh tatlımmm
Gerçi uzaktan söylemesi kolay ama yaşadım ben de o yüzden rahatlıkla böyle konuşabiliyorum
4 yıllık ilişkim bitmişti benim de vakti zamanında ama inan sanki yaşamamışım gibi o günleri
öyle mi dersin geçer mi dersin
umarım zaman ilacım artık
belkide unutucam ama izin vermiyorum sanırım beynime hala kıyamıyorum sanki unutmaya
güven kendine canım ben seni gördüm bence cok artistik bi yüzün varrr karakterinde gayet iyisin bence,iş konusunda bişey diyemem bende iş konusunda dertliyim ama inş bizimde iyi bi işimiz olurr..insanın ara ara böyle dönemleri olabiliyoo benm eskiden acayip olurdu kendimi ezik hissederdimm ama son zamanlarda kendi kendimi tedavi ettim sanırımm artık hiç öyle hissetmiyorumm kimse mükemmel değilki bunu böyle düşünnherseyiyle ya gorunus is karakter davranıs vs vs:26:
oyy kıyamam eskiden bende içemiyodum alıştım artık, canım evlenince hapa mecburuz anladın senben hapları bile zor yutuyorum yaa özellikle şu gripin varya onu hiç yutamıyorumm annemler ıslatıpta yut dediler bana bikere ama genede yutamadımm boğulacak gibi oldummm geri çıkardımmm
yani işte maç olmasa playstatiion bu arada pes dediğin oyun dimi
aman ben izizn veririm kırkda yılda bir işte hoşuma gidecek bir ormantik hareket yaparsa izin veririm ondada yalnız bırakırım ama sinir etmemesi lazım beni birde evi pisletmesin ben yokken zaten ben temizlik hsatasıyım boş ol derim hee
evet anladım kuzummoyy kıyamam eskiden bende içemiyodum alıştım artık, canım evlenince hapa mecburuz anladın sen
benimki de temizlik hastası ay belki getirmezz arkadaşlarını inşallah
pes futbol oyunu canım, benimki de pes canavarı yaa
oyy kıyamam eskiden bende içemiyodum alıştım artık, canım evlenince hapa mecburuz anladın sen
benimki de temizlik hastası ay belki getirmezz arkadaşlarını inşallah
pes futbol oyunu canım, benimki de pes canavarı yaa
evet anladım kuzummo hapları içerim benn teyzemde gördüm minicik o haplarr
evet anladım kuzummo hapları içerim benn teyzemde gördüm minicik o haplarr
güven kendine canım ben seni gördüm bence cok artistik bi yüzün varrr karakterinde gayet iyisin bence,iş konusunda bişey diyemem bende iş konusunda dertliyim ama inş bizimde iyi bi işimiz olurr..insanın ara ara böyle dönemleri olabiliyoo benm eskiden acayip olurdu kendimi ezik hissederdimm ama son zamanlarda kendi kendimi tedavi ettim sanırımm artık hiç öyle hissetmiyorumm kimse mükemmel değilki bunu böyle düşünn
O haplardan ben mecburen kullanıyorum (regl düzensizliği için) susuz bile yutuluyo kızzz
bende aldım adet söktürücü happ miniciklerrO haplardan ben mecburen kullanıyorum (regl düzensizliği için) susuz bile yutuluyo kızzz
evet dogum kontrol hapı tatlım..hımm evet stres yapabilirr sonuçta hormonlarımızı etkiliyo o haplarben kullandım o haplardan bi iki yıl
doğum kontrol hapını demiyor musunuz
ama bende sizin gibi düşünüyordum evlenince kullanırım diye
şimdi mecbur kalmadıktan sonra kullanmam diyorum full stres sinir yapıyor kızlar dikkat
oturup çizgi filme ağladığımı biliyorum ben
bende aldım adet söktürücü happ miniciklerrbugun bitti bakalım bu sefer adet olacak mıyımmm skıntı yapıyo cok yaa
hadi yaaevet anladım kuzummo hapları içerim benn teyzemde gördüm minicik o haplarr
ne güzel temizlik seven bir sevgilin varo zaman o evlenince evde bişiyi dağıtmaz
ayy oyuna düşmesin ya kuman olur çıkar bak söyliyim erkekler bizden çok ilgileniyorlar playstationa
Ben de Diane 35 kullanıyorum tatlım ama 8 yıldır aralıksız kullandığım için bağışıklık kazandımbende tedavi için kullandım diane 35 ama çok stresli full hormon olduğu için basıyo östrojeni ve ne hale geliyosun biliyorsundur
bende aldım adet söktürücü happ miniciklerrbugun bitti bakalım bu sefer adet olacak mıyımmm skıntı yapıyo cok yaa
işte böyle dönemlerinde sadece kimsenın mükemmel olmadıgını düşünn canım böyle düşünürsen bu durumu yenersin kolaycasaol canımaslında ben is konusu cok takmam normalde kendime guveniyorum o acıdan takmıyorum kimsenin ne dediginide ama bazı donemler geliyorki hep bir kıyaslama oluyor bende baskalarını ama nereye kdr boyle insan stres yapıyor
hadi yaaiçeriz o zaman kolay iş, ama o haplar çok kilo aldırıyomuş, evlenince hemen kilo almak istemiyorum yaa :84:
sadece pes olsa iyi, bi de silkroad var ki o resmen kumam
titiz olması iyi değil canım, mesela şöyle elimde bardağımla koltukta yayıla yayıla rahatla nescafe içirtmiyo, neymiş her an dökülebilme ihtimali varmışşş. masaya koyup almak da zor geliyo açıkçası, o yüzden elinde tutuyo, onun elinden alıyorum onun eline koyuyorum, ikimiz için de zahmetli oluyo yani
evet özellikle kalçaları baya büyütüyomuş o haplarhadi yaaiçeriz o zaman kolay iş, ama o haplar çok kilo aldırıyomuş, evlenince hemen kilo almak istemiyorum yaa :84:
sadece pes olsa iyi, bi de silkroad var ki o resmen kumam
titiz olması iyi değil canım, mesela şöyle elimde bardağımla koltukta yayıla yayıla rahatla nescafe içirtmiyo, neymiş her an dökülebilme ihtimali varmışşş. masaya koyup almak da zor geliyo açıkçası, o yüzden elinde tutuyo, onun elinden alıyorum onun eline koyuyorum, ikimiz için de zahmetli oluyo yani
hahhahh ne güzel cildine iyi gelmiş en azındannBen de Diane 35 kullanıyorum tatlım ama 8 yıldır aralıksız kullandığım için bağışıklık kazandım
artık hormonlarım tavan yapmıyoKardeşim 15 yaşında,doktor ona da bu ilacı verdi
ama napcaz bilmiyoruz. Atarlı ergen olcak başımıza offff offff
Malesef canım hormonlarla oynadığı için sıkıntı yapıyor ama cildime inanılmaz iyi geldi o yüzden bırakmak istemiyorum
Forumdan bazı bayanlar bu ilaçları bırakıp doğal tedavilere başlamışlar (hayıt tohumuyla vs) çok da faydalı oldu diyorlar.
Ben de denemek istedim ama daha fırsat bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?