Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

İnsanın içi açılır bunlarla kahvaltı ederse canımmm çokk cicilerrrr çok da şıklarrrr
sevgilim de kahvaltıya çok önem verir, güne ilk başladığın saatlerde yapıcağımız şey olucak ve bu rengarenk olmalı hayatımıza yansımalı falan demişti, buna karar verdik o yüzden, beğenmene sevindim
çok tatlılar yaa bayılırm renkli şeyleree zevkin süper kuzucuğumm fiyatı nekadarmış bnun merak ettim :26:

sağol fıstığım fiyatı 240 tl 48 parça

öyle mi dersin geçer mi dersin
umarım zaman ilacım artık
belkide unutucam ama izin vermiyorum sanırım beynime hala kıyamıyorum sanki unutmaya

herseyiyle ya gorunus is karakter davranıs vs vs:26:
güven kendine canım ben seni gördüm bence cok artistik bi yüzün varrr karakterinde gayet iyisin bence,iş konusunda bişey diyemem bende iş konusunda dertliyim ama inş bizimde iyi bi işimiz olurr..insanın ara ara böyle dönemleri olabiliyoo benm eskiden acayip olurdu kendimi ezik hissederdimm ama son zamanlarda kendi kendimi tedavi ettim sanırımm artık hiç öyle hissetmiyorumm kimse mükemmel değilki bunu böyle düşünn

ben hapları bile zor yutuyorum yaa özellikle şu gripin varya onu hiç yutamıyorumm annemler ıslatıpta yut dediler bana bikere ama genede yutamadımm boğulacak gibi oldummm geri çıkardımmm
oyy kıyamam eskiden bende içemiyodum alıştım artık, canım evlenince hapa mecburuz anladın sen

benimki de temizlik hastası ay belki getirmezz arkadaşlarını inşallah
pes futbol oyunu canım, benimki de pes canavarı yaa

evet anladım kuzumm o hapları içerim benn teyzemde gördüm minicik o haplarr

ne güzel temizlik seven bir sevgilin varo zaman o evlenince evde bişiyi dağıtmaz
ayy oyuna düşmesin ya kuman olur çıkar bak söyliyim erkekler bizden çok ilgileniyorlar playstationa

ben kullandım o haplardan bi iki yıl
doğum kontrol hapını demiyor musunuz
ama bende sizin gibi düşünüyordum evlenince kullanırım diye
şimdi mecbur kalmadıktan sonra kullanmam diyorum full stres sinir yapıyor kızlar dikkat
oturup çizgi filme ağladığımı biliyorum ben

saol canım aslında ben is konusu cok takmam normalde kendime guveniyorum o acıdan takmıyorum kimsenin ne dediginide ama bazı donemler geliyorki hep bir kıyaslama oluyor bende baskalarını ama nereye kdr boyle insan stres yapıyor

evet dogum kontrol hapı tatlım..hımm evet stres yapabilirr sonuçta hormonlarımızı etkiliyo o haplar

bende aldım adet söktürücü happ miniciklerr bugun bitti bakalım bu sefer adet olacak mıyımmm skıntı yapıyo cok yaa

yalnız adet söktürücü hap başka oluyor o doğum kontrol hapı olmuyor kimisi minik beyaz renk farlutal oluyo ismi sanırım ondan da kullandım ben
doğum kontrol hapı yuvarlak turuncu pembemsi şekerli bişi

hadi yaa içeriz o zaman kolay iş, ama o haplar çok kilo aldırıyomuş, evlenince hemen kilo almak istemiyorum yaa :84:
ne güzel temizlik seven bir sevgilin varo zaman o evlenince evde bişiyi dağıtmaz
ayy oyuna düşmesin ya kuman olur çıkar bak söyliyim erkekler bizden çok ilgileniyorlar playstationa

sadece pes olsa iyi, bi de silkroad var ki o resmen kumam
titiz olması iyi değil canım, mesela şöyle elimde bardağımla koltukta yayıla yayıla rahatla nescafe içirtmiyo, neymiş her an dökülebilme ihtimali varmışşş. masaya koyup almak da zor geliyo açıkçası, o yüzden elinde tutuyo, onun elinden alıyorum onun eline koyuyorum, ikimiz için de zahmetli oluyo yani

Son düzenleme:
bende tedavi için kullandım diane 35 ama çok stresli full hormon olduğu için basıyo östrojeni ve ne hale geliyosun biliyorsundur
Ben de Diane 35 kullanıyorum tatlım ama 8 yıldır aralıksız kullandığım için bağışıklık kazandım
artık hormonlarım tavan yapmıyo Kardeşim 15 yaşında,doktor ona da bu ilacı verdi
ama napcaz bilmiyoruz. Atarlı ergen olcak başımıza offff offff

bende aldım adet söktürücü happ miniciklerr bugun bitti bakalım bu sefer adet olacak mıyımmm skıntı yapıyo cok yaa

Malesef canım hormonlarla oynadığı için sıkıntı yapıyor ama cildime inanılmaz iyi geldi o yüzden bırakmak istemiyorum
Forumdan bazı bayanlar bu ilaçları bırakıp doğal tedavilere başlamışlar (hayıt tohumuyla vs) çok da faydalı oldu diyorlar.
Ben de denemek istedim ama daha fırsat bulamadım.

işte böyle dönemlerinde sadece kimsenın mükemmel olmadıgını düşünn canım böyle düşünürsen bu durumu yenersin kolayca birileri seni aşağılar tarzda konuşuyolarmı peki kuzum sanki öyle geldi bana :26:

yooo kiloo aldırmıyor sadece ödem yapıyor hap şişkinlik yani yüzünde falan benim kullanmayı bırakınca geçti o sıkıntılaar biraz
ama sinirine katlanabilirsen kullan fulll sinir ya abartmıyorum sevgilimle kavglarım bu yüzden bitmedi belkide herşye takıyorumm falan herşeye alınıyorum ağlıyorum annemlere babamlara sürekli sinirleniyorum takıyorumda takıyorum herşeyi
ALLAHIM bir daha kullanmamı nasip etme nolur bir daha hasta olmayayım amin

Son düzenleme:
evet özellikle kalçaları baya büyütüyomuş o haplar bende istemiyorum yaa zayıf kalayım hepp en azından hamileliğime kadarrr

hahhahh ne güzel cildine iyi gelmiş en azındann evet doğal yollar daha iyi tabikii benım cok düzensiz yaa bak 2 bucuk ayı geçiyo nerdeyse adet olmayalı annem evlenince düzene girer diyoo inş dediği gibi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…