- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.721
yooo kiloo aldırmıyor sadece ödem yapıyor hap şişkinlik yani yüzünde falan benim kullanmayı bırakınca geçti o sıkıntılaar biraz
ama sinirine katlanabilirsen kullan fulll sinir ya abartmıyorum sevgilimle kavglarım bu yüzden bitmedi belkide herşye takıyorumm falan herşeye alınıyorum ağlıyorum annemlere babamlara sürekli sinirleniyorum takıyorumda takıyorum herşeyi
ALLAHIN bir daha kullanmamı nasip etme nolur bir daha hasta olmayayım amin
evet özellikle kalçaları baya büyütüyomuş o haplarbende istemiyorum yaa zayıf kalayım hepp en azından hamileliğime kadarrr
Ben de Diane 35 kullanıyorum tatlım ama 8 yıldır aralıksız kullandığım için bağışıklık kazandım
artık hormonlarım tavan yapmıyoKardeşim 15 yaşında,doktor ona da bu ilacı verdi
ama napcaz bilmiyoruz. Atarlı ergen olcak başımıza offff offff
Malesef canım hormonlarla oynadığı için sıkıntı yapıyor ama cildime inanılmaz iyi geldi o yüzden bırakmak istemiyorum
Forumdan bazı bayanlar bu ilaçları bırakıp doğal tedavilere başlamışlar (hayıt tohumuyla vs) çok da faydalı oldu diyorlar.
Ben de denemek istedim ama daha fırsat bulamadım.
hahhahh ne güzel cildine iyi gelmiş en azındannevet doğal yollar daha iyi tabikii benım cok düzensiz yaa bak 2 bucuk ayı geçiyo nerdeyse adet olmayalı annem evlenince düzene girer diyoo inş dediği gibi olurr
işte böyle dönemlerinde sadece kimsenın mükemmel olmadıgını düşünn canım böyle düşünürsen bu durumu yenersin kolaycabirileri seni aşağılar tarzda konuşuyolarmı peki kuzum sanki öyle geldi bana :26:
amin tatlım
eyvaahh o zaman daha kötü, sadece kilo aldırma dezavantajı olsa daha iyiydi yani, bu ne ben zaten sinirliyim, alınganım, hapları içince düşünemiyorum kendimi
evett özellikle hamilelere bahçivan kıyafetini cok yakıştırıyorummmhamiş olunca tatlı şişmanlık oluyo zaten canım, ben çok beğeniyorum hamiş kadınları
benim testosteron hormonum(erkeklik) yüksek çıktı o yüzden bunu kullandım aslında tedavi 6 aydı düzeldim 6 ay sonunda ama doktora dedim ben bu hapı çok sevdim o zamanlar işte
kullanayım mı daha dedim kullan 5 yıl kullanabilirsin dedi sakınca görmedi
o zaman cildime çok yii geldi falan
ama uzun süre kullanınca stres çok yaptı bende işte düşün evli olsam kocamla saç saça girerdim yani
birde hap mantar yapıyor bu hapı kullandığın sürece mantarsın,sinirlisin ,gerginsin,şişkinsin ama cildinde mükemmel göğüslerim silikonlu gibi bomba oluyor
benim göğüslerimde küçüldü bırakında hapıeskisinden büyükler ama hapı kullanırken patlıcaklar sanıyordum nasıl gergindiler şimdi öyle değil doğal silikon gibi
evet milletimiz gerçekten cok tuhaff banada zırt pırt nişan var mı diye soruyolarr insan ne diceğiini şaşırıyo halbuki onlara neailem sagolsun hic birsekilde yapmaz cevreden is bulamadınmı girmiycenmi cart curt sorular geliyor tabi millete dert oldu :2: erkek ark cevresindeki kızlar hepside unvli bu kadarda olmazki sinir bir durum
inş kuzum aynen yaaa hiçbi dertleri yok ne kıl tüy ne adet dönemi dertleri varr oh ne güzellllİnşallah düzene girer canım. Ama düzene girse bile ilaçlardan kaçış yokkk
Ne bahtsızız yahuuuu erkek olmak varmışşşş
artık o kısmı doktorla halletmem lazımo zaman kullanma korunmak için evlenince ha bir tedavi için mutlaka kullan doktor takibinde ama diğer türlü kullanma derim
bende artık evlenince başka yöntemler bulucam korunmak için hap haricinde
evett özellikle hamilelere bahçivan kıyafetini cok yakıştırıyorummm
slm güzelim hosgeldın iyiyiz bu gecede bol bol muhabbet ediyoruzz sen nasılsınnSelamlar herkeslere :) Nasılsınız?
artık o kısmı doktorla halletmem lazımçünkü korunma işi bende, benimki korunmıcakmış
ben de ben debi de tayt üzerine bol tunik çok şeker duruyo
slm güzelim hosgeldın iyiyiz bu gecede bol bol muhabbet ediyoruzz sen nasılsınn
evet yaa bazı kadınlar evlenince kendilerine hiç bakmıyolar yaa hamileyken falanda aynı şekildeeartık o kısmı doktorla halletmem lazımçünkü korunma işi bende, benimki korunmıcakmış
ben de ben debi de tayt üzerine bol tunik çok şeker duruyo
zaten erkeklere korunma alternatifi yok ki bi prezervatif var hepsi kadınlara onlarıda öğrenirsin doktorundan artık spiral mı kullanırız naparız bilemicem:26:
sevindim inşallah senıde burda bol bol görürüz artıkkOh oh ne güzel :) Ben de iyiyim canım, buraya geldim daha iyi oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?