Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

amin tatlım
eyvaahh o zaman daha kötü, sadece kilo aldırma dezavantajı olsa daha iyiydi yani, bu ne ben zaten sinirliyim, alınganım, hapları içince düşünemiyorum kendimi

benim testosteron hormonum(erkeklik) yüksek çıktı o yüzden bunu kullandım aslında tedavi 6 aydı düzeldim 6 ay sonunda ama doktora dedim ben bu hapı çok sevdim o zamanlar işte
kullanayım mı daha dedim kullan 5 yıl kullanabilirsin dedi sakınca görmedi
o zaman cildime çok yii geldi falan
ama uzun süre kullanınca stres çok yaptı bende işte düşün evli olsam kocamla saç saça girerdim yani
birde hap mantar yapıyor bu hapı kullandığın sürece mantarsın,sinirlisin ,gerginsin,şişkinsin ama cildinde mükemmel göğüslerim silikonlu gibi bomba oluyor
benim göğüslerimde küçüldü bırakında hapı eskisinden büyükler ama hapı kullanırken patlıcaklar sanıyordum nasıl gergindiler şimdi öyle değil doğal silikon gibi

hahhahh ne güzel cildine iyi gelmiş en azındann evet doğal yollar daha iyi tabikii benım cok düzensiz yaa bak 2 bucuk ayı geçiyo nerdeyse adet olmayalı annem evlenince düzene girer diyoo inş dediği gibi olurr

İnşallah düzene girer canım. Ama düzene girse bile ilaçlardan kaçış yokkk
Ne bahtsızız yahuuuu erkek olmak varmışşşş

ailem sagolsun hic birsekilde yapmaz cevreden is bulamadınmı girmiycenmi cart curt sorular geliyor tabi millete dert oldu :2: erkek ark cevresindeki kızlar hepside unvli bu kadarda olmazki sinir bir durum

amin tatlım
eyvaahh o zaman daha kötü, sadece kilo aldırma dezavantajı olsa daha iyiydi yani, bu ne ben zaten sinirliyim, alınganım, hapları içince düşünemiyorum kendimi

o zaman kullanma korunmak için evlenince ha bir tedavi için mutlaka kullan doktor takibinde ama diğer türlü kullanma derim
bende artık evlenince başka yöntemler bulucam korunmak için hap haricinde

Bende polikistik over sendromu var canım yumurtalar tembel bu nedenle de çatlamıyor, kanama
olmuyor. Mecburum ömür boyu bu ilaçlaraaa Dediğin gibi cilde ve göğüslere inanılmaz faydası
var ama yarardan çok zararı var. İlk kullandığımda bir ayda 9 kilo aldım:26: Allahtan verdim ama
yine de göbek kalça o biçim

ailem sagolsun hic birsekilde yapmaz cevreden is bulamadınmı girmiycenmi cart curt sorular geliyor tabi millete dert oldu :2: erkek ark cevresindeki kızlar hepside unvli bu kadarda olmazki sinir bir durum
evet milletimiz gerçekten cok tuhaff banada zırt pırt nişan var mı diye soruyolarr insan ne diceğiini şaşırıyo halbuki onlara ne erkek arkadasının umrunda değilldir bence onlarr sonuçta senınle birliktee üniversiteli kız istese onlardan birisiyle olurdu dmi ama

o zaman kullanma korunmak için evlenince ha bir tedavi için mutlaka kullan doktor takibinde ama diğer türlü kullanma derim
bende artık evlenince başka yöntemler bulucam korunmak için hap haricinde
artık o kısmı doktorla halletmem lazım çünkü korunma işi bende, benimki korunmıcakmış
evett özellikle hamilelere bahçivan kıyafetini cok yakıştırıyorummm

ben de ben de bi de tayt üzerine bol tunik çok şeker duruyo

artık o kısmı doktorla halletmem lazım çünkü korunma işi bende, benimki korunmıcakmış

zaten erkeklere korunma alternatifi yok ki bi prezervatif var hepsi kadınlara onlarıda öğrenirsin doktorundan artık spiral mı kullanırız naparız bilemicem:26:

evet yaa bazı kadınlar evlenince kendilerine hiç bakmıyolar yaa hamileyken falanda aynı şekildee ayy ben olsamm daha cok bakarım kendimee sonuçta biz kadınların en özel ve güzel hediyesi bebeklerimizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…