- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.741
Mrblarrr hoş geldinnnn
evet yaa bazı kadınlar evlenince kendilerine hiç bakmıyolar yaa hamileyken falanda aynı şekildeeayy ben olsamm daha cok bakarım kendimee sonuçta biz kadınların en özel ve güzel hediyesi bebeklerimizz
bende hak veriyorummm valla o yönden erkeklereeevet canım, ben anlamıyorum evlenince kendini salanları, bu konuda erkekler dertli mesela ve ben onlara sonuna kadar hak veriyorum. hamile olunca daha da bakımlı olmalıyız dediğin gibi. işin güzel tarafı o zaten ya
sevindim inşallah senıde burda bol bol görürüz artıkksendede evlilikle ilgili bi konusma falan yokmu canımm
evet ama arada görev paylaşımı yapsak hiç fena olmaz hanikadın olmak zor
evet canım, ben anlamıyorum evlenince kendini salanları, bu konuda erkekler dertli mesela ve ben onlara sonuna kadar hak veriyorum. hamile olunca daha da bakımlı olmalıyız dediğin gibi. işin güzel tarafı o zaten ya
Tabiki. :) Üye değilken de çok sık girerdim.Olmamı? 1 buçuk yıllık bir ilişkim var.5 yıl içinde evlenmek gibi de bir hedefim var :) Her ne kadar sevgilim bundan bihaber olsa da... :) Normalde ben kadinlarkulubu.com u keşfetmeden de forum içerisindeki çoğu konu ilgi alanım olmuştur.
anladım canımmTabiki. :) Üye değilken de çok sık girerdim.Olmamı? 1 buçuk yıllık bir ilişkim var.5 yıl içinde evlenmek gibi de bir hedefim var :) Her ne kadar sevgilim bundan bihaber olsa da... :) Normalde ben kadinlarkulubu.com u keşfetmeden de forum içerisindeki çoğu konu ilgi alanım olmuştur.
benım 21 kuzummKızlar bu arada yaşlar kaççç? Benim 23
Kızlar bu arada yaşlar kaççç? Benim 23
iyi geceler canım görüşürüzzhaydi bayanlar ben kaçanze
gene sevgili konuları açıldı aklıma eski sevdiceğim gelmeden babayyyy
iyi geceler hepinize
evet güzelmişş jartiyer cok seviyorumm aşkımda cok seviyooo
ya ne kadar guzelmis bu
İyi geceler tatlımmm görüşürüzzzhaydi bayanlar ben kaçanze
gene sevgili konuları açıldı aklıma eski sevdiceğim gelmeden babayyyy
iyi geceler hepinize
benım 21 kuzumm
Benim de 23 :)
evet güzelmişş jartiyer cok seviyorumm aşkımda cok seviyooo
ayy tatlım beni de heyecanlandırdın valla, ben de aynılarını düşünüyorumbende hak veriyorummm valla o yönden erkeklereebi evlenelimm sabah kalkarım işlerimi yemeklerimi yaparımm banyomu yaparımm en seksi şekilde giyinirimm makyajımı yaparımm kokularımı sürerimmm öyle karşılarım işten kocamıı masaj yaparımm bidee yorgun olurr kocam ne de olsa dmiii ayy cok heyecanlandım bak şimdiii
hahah bizden korkulur yaaaslında sen korunmazsasn mecbur o korunucak napıcak mesela her yıl bi çocuk mu işlerine gelmiyor bence
ama mesela kadınlar istemse erkek hamile bırakamaz biz istesek çok kolya olluruz erkek anlamadan korunma yöntemi çok sonuçta ama erkeğin öyle değil
ay ne fenayız yaaa
evet canım yaa çok masum çok şeker oluyolarHamileler belki benimle aynı görüşte olmayabilir belki ama ben hamileliğin kadınlara ayrı bir güzellik kattığını düşünüyorum :) Nerde bi hamile görsem, tebessümle seyretmekten alamam kendimi. :)
anladım canımmbenımde bi 3 yıl içinde falan evlilik düşüncem varr ama askım bu konuda pek bişey söylemiyoo ben en azından kendi aramızda simgesel bi yüzük istiyorumm ama o da yokk bekliyoruz hepimiz bakalımm
İyi geceler tatlımmm görüşürüzzz
Ayyyy ne güzellll gencecik çıtır mı çıtır bir topik olmuşşş
Ben kaçıyorum kızlarrr sabah dersim varrr maleseffff
İyi geceler herkeseeee öpüyorummmm büsbüyükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?