Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet yaa bazı kadınlar evlenince kendilerine hiç bakmıyolar yaa hamileyken falanda aynı şekildee ayy ben olsamm daha cok bakarım kendimee sonuçta biz kadınların en özel ve güzel hediyesi bebeklerimizz

evet canım, ben anlamıyorum evlenince kendini salanları, bu konuda erkekler dertli mesela ve ben onlara sonuna kadar hak veriyorum. hamile olunca daha da bakımlı olmalıyız dediğin gibi. işin güzel tarafı o zaten ya

evet canım, ben anlamıyorum evlenince kendini salanları, bu konuda erkekler dertli mesela ve ben onlara sonuna kadar hak veriyorum. hamile olunca daha da bakımlı olmalıyız dediğin gibi. işin güzel tarafı o zaten ya
bende hak veriyorummm valla o yönden erkekleree bi evlenelimm sabah kalkarım işlerimi yemeklerimi yaparımm banyomu yaparımm en seksi şekilde giyinirimm makyajımı yaparımm kokularımı sürerimmm öyle karşılarım işten kocamıı masaj yaparımm bidee yorgun olurr kocam ne de olsa dmiii ayy cok heyecanlandım bak şimdiii

sevindim inşallah senıde burda bol bol görürüz artıkk sendede evlilikle ilgili bi konusma falan yokmu canımm

Tabiki. :) Üye değilken de çok sık girerdim.Olmamı? 1 buçuk yıllık bir ilişkim var.5 yıl içinde evlenmek gibi de bir hedefim var :) Her ne kadar sevgilim bundan bihaber olsa da... :) Normalde ben kadinlarkulubu.com u keşfetmeden de forum içerisindeki çoğu konu ilgi alanım olmuştur.

evet ama arada görev paylaşımı yapsak hiç fena olmaz hani kadın olmak zor

aslında sen korunmazsasn mecbur o korunucak napıcak mesela her yıl bi çocuk mu işlerine gelmiyor bence
ama mesela kadınlar istemse erkek hamile bırakamaz biz istesek çok kolya olluruz erkek anlamadan korunma yöntemi çok sonuçta ama erkeğin öyle değil
ay ne fenayız yaaa

Hamileler belki benimle aynı görüşte olmayabilir belki ama ben hamileliğin kadınlara ayrı bir güzellik kattığını düşünüyorum :) Nerde bi hamile görsem, tebessümle seyretmekten alamam kendimi. :)

Tatlım zaten bizimkiler de bihaber,, işlerine gelmiyo konuyu açmıyorlar

anladım canımm benımde bi 3 yıl içinde falan evlilik düşüncem varr ama askım bu konuda pek bişey söylemiyoo ben en azından kendi aramızda simgesel bi yüzük istiyorumm ama o da yokk bekliyoruz hepimiz bakalımm

haydi bayanlar ben kaçanze
gene sevgili konuları açıldı aklıma eski sevdiceğim gelmeden babayyyy
iyi geceler hepinize

haydi bayanlar ben kaçanze
gene sevgili konuları açıldı aklıma eski sevdiceğim gelmeden babayyyy
iyi geceler hepinize
İyi geceler tatlımmm görüşürüzzz

benım 21 kuzumm

Ayyyy ne güzellll gencecik çıtır mı çıtır bir topik olmuşşş

Ben kaçıyorum kızlarrr sabah dersim varrr maleseffff
İyi geceler herkeseeee öpüyorummmm büsbüyükkk

ayy tatlım beni de heyecanlandırdın valla, ben de aynılarını düşünüyorum bunları hayal etmek bile bana acayip huzur veriyo, ya bak gene evlilikle kafayı bozduk
hahah bizden korkulur yaa doğru mecbur koruncak ama bi de erkeklerde şöyle bi rahatlık var, amaan bi kereden bişey olmaz diyenler var, ya da korunmıcam deyip ertesi gün sıkıysa ertesi gün hapı içme deyenler var. işte öyle yapanlara bi doğurcaksın o zaman bak yapıyo mu? ama ben 30 a kadar çocuk istemediğim için o riski biraz zor göze alırım
Hamileler belki benimle aynı görüşte olmayabilir belki ama ben hamileliğin kadınlara ayrı bir güzellik kattığını düşünüyorum :) Nerde bi hamile görsem, tebessümle seyretmekten alamam kendimi. :)
evet canım yaa çok masum çok şeker oluyolar

Hmmmm...Ben ufacık bir adımcık bekliyorum :/ saçmasapan bi iş girdi hayatımıza görüşemez olduk. Hadi onu da geçtim.İleriye dair bir söz çıkmıyor ağzından 8-9 aydır falan.Ailelerimiz zaten tanışıyorlardı.Birlikteliğimizdense annelerimiz haberdar.Nolucak bilmiyorum...Ama sadece "Evet" diyebileceğim şekilde 5 yıl içerisinde hazır ve nazır şekilde bekleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…