- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.761
evet hepimiz çıtır kızlarızzzİyi geceler tatlımmm görüşürüzzz
Ayyyy ne güzellll gencecik çıtır mı çıtır bir topik olmuşşş
Ben kaçıyorum kızlarrr sabah dersim varrr maleseffff
İyi geceler herkeseeee öpüyorummmm büsbüyükkk
91 liyim ben canımKızlar bu arada yaşlar kaççç? Benim 23
iyi geceler tatlımhaydi bayanlar ben kaçanze
gene sevgili konuları açıldı aklıma eski sevdiceğim gelmeden babayyyy
iyi geceler hepinize
çok güzelmiş gerçekten, erkeklerin ilk tercihinde jartiyer geliyo sanırım, benimki de bayılıyo
ya ne kadar guzelmis bu
ya ne kadar guzelmis bu
evett biz cok fenayız yaa evlenince bana hemşire kıyafeti falan alacak fantazilerimiz cok yaniiiiiama cok guzel duruyor ya
haydi bayanlar ben kaçanze
gene sevgili konuları açıldı aklıma eski sevdiceğim gelmeden babayyyy
iyi geceler hepinize
benım evlilikle kafayı bozmadıgım bi gün yok kuzummmayy tatlım beni de heyecanlandırdın valla, ben de aynılarını düşünüyorumbunları hayal etmek bile bana acayip huzur veriyo, ya bak gene evlilikle kafayı bozduk
hahah bizden korkulur yaadoğru mecbur koruncak ama bi de erkeklerde şöyle bi rahatlık var, amaan bi kereden bişey olmaz diyenler var, ya da korunmıcam deyip ertesi gün sıkıysa ertesi gün hapı içme deyenler var. işte öyle yapanlara bi doğurcaksın o zaman bak yapıyo mu? ama ben 30 a kadar çocuk istemediğim için o riski biraz zor göze alırım
evet canım yaa çok masum çok şeker oluyolar
Siyah jartiyer daha sexy gösteriyor kadını... Beyaz çıtırımsı bir hava katıyor bence... :)
bizimde ailelerimiz biliyolar canım htta telefonla falan görüşüyoruzzHmmmm...Ben ufacık bir adımcık bekliyorum :/ saçmasapan bi iş girdi hayatımıza görüşemez olduk.Hadi onu da geçtim.İleriye dair bir söz çıkmıyor ağzından 8-9 aydır falan.Ailelerimiz zaten tanışıyorlardı.Birlikteliğimizdense annelerimiz haberdar.Nolucak bilmiyorum...Ama sadece "Evet" diyebileceğim şekilde 5 yıl içerisinde hazır ve nazır şekilde bekleyeceğim...
ayyy inş canımız cok acımazda en güzel şekilde atlatırız en güzel gecemiziii :18: ben kırmızı ve siyahı cok seviyorumm askım kırmızı seviyo ama beyazda gerçekten ayrı bi masumluk katıyookatılıyorum, siyah ve kırmızının yeri ayrı, beyaz daha bi masumluk da katıyo, gelinliklerimizin içine de beyaz giycez mesela, ilk öyle görcekler falan
hahahaevett biz cok fenayız yaa evlenince bana hemşire kıyafeti falan alacak fantazilerimiz cok yaniiiii
benım evlilikle kafayı bozmadıgım bi gün yok kuzummmbenımkine belli etmiyorum amaa hıh
Kızlar şöyle evliliğe daha adım atamadık diye hakkıyla hayıflanabileceğim uzunlukta bir ilişkim yok şuan ama bende buralarda takılmak istiyorum yahuÖzeniyorum, pek hareketli, pek renkli bir topik olmuş burası
kıyamam canım ya olsun katıl muhabbetlerimizeeKızlar şöyle evliliğe daha adım atamadık diye hakkıyla hayıflanabileceğim uzunlukta bir ilişkim yok şuan ama bende buralarda takılmak istiyorum yahuÖzeniyorum, pek hareketli, pek renkli bir topik olmuş burası
evet canım ben ona size bahsettiğim kadar evlilikten bahsetsem kesin evlilik manyağı oldugumu düşünürrhahahaben utanırım diyorum ama belli de olmaz yaa şimdiden bi yorum yapamıyorum
en iyisini yapıyosun, ben de belli etmemeye çalışıyorum, sonuçta erkek de ne kadar istese de, bizim kadar meraklı olamazlar, sonuçta onlar düz mantık düşünüyolar, ama biz bir sürüüüü ayrıntı düşünüyoruz. bu ayrıntılarla onu boğmak istemiyorum
bizimde ailelerimiz biliyolar canım htta telefonla falan görüşüyoruzzbenimki askerden ocak ayında geldi yeni işe girdi ama hedefleri daha farklı o yüzden üstüne gitmek istemiyrum zaten bana demişti aadam akıllı işim yokken seni alıpta günahına giremem rahat ettirmem lazım dört dörtlük yaşatmam lazım demişti o yüzden sesimi çıkarmıyorum
Kızlar şöyle evliliğe daha adım atamadık diye hakkıyla hayıflanabileceğim uzunlukta bir ilişkim yok şuan ama bende buralarda takılmak istiyorum yahuÖzeniyorum, pek hareketli, pek renkli bir topik olmuş burası
anladım canım keşke devam etseydi okuluna ama olsun umarm hakkınızda hayırlısı olurrHmmmm...Bu şekilde düşünmesi de güzel tabiki...Biz de birlikte aof den lisans tamamlıyoruz.O bu sene bitirip askere gidicekti.Ama vazcaydı...Bi taraftan da çalışıyodu zaten.Bi iş girdi hayatına ek iş olarak...Qnet diye bi firma.Eskiden Questnetti.Çok tutuklanan oldu falan.Q net yasalmış.Ama geleceği olmayan bi iş.4 kişiye 3500 er tl lik birer ürün satıyosun.Tatil paketi, bio enerji ürünü, saat v.s., ürünleri sattığın için 1500 tl kazanıyosun.Sonra bu 4 kişi de senin yaptığının aynını yapınca onlarla birlikte sen de para kazanıyosun ve bu böyle devam edip gidiyor.Bu şekilde takım kuruluyo ama o takımını büyütmeden askere gitmickmiş...bu sene okulu bitirmemeye kararlı... :/
Bakalım...Ben de sadece "Evet" demek kalacak şekilde hazır ve nazır bi şekilde bekliycem diyorum inatla.
evet canım ben ona size bahsettiğim kadar evlilikten bahsetsem kesin evlilik manyağı oldugumu düşünürrerkekler daha gerçekçiler bizdenn biz biraz hayal kurmayı seviyoruzz ama onların hayatın gerçeklerini görüp ona göre hayal kurmayı konuşmayı ve söz vermeyi seviyolarr benımkine asla söz verdiremezsin mesela genelde söz vermiyorum meleğim bakalım o güne göre diyooo bende hemen sinirleniyorum tabi içten içeee
hoşgeldin canım
semiramis
kıyamam canım ya olsun katıl muhabbetlerimizee evet sizlerin sayesınde topik cok hareketli ve renkli olduu her konuyu her türlü derdimizi paylaşabilmemizde ayrı bi güzelliği
haklısın kuzum bu arada söz derken kendi aranızda mı aileler arasında mıişte bu da kadınlarla erkeklerin yapısından kaynaklanıyo, aslında onlara da hak veriyorum ama ben de onur öyle yapınca sinirleniyorum. çünkü bi kere çok önemli bi konuda söz vermişti, sonrasında olmadı, baya ciddi bişeydi, çok ağladık üzüldük falan neyse.. o günden beri pek söz vermiyo, mesela söz günümüzü 10 haziran 2013 diye düşünüyoruz. (benim doğumgünüm) bi ona kesin konuştu, onda da kısmetse, hastalık sağlık vs gibi durumlar olmazsa dedi. şimdi ben de kesin gözüyle bakmıyorum, çünkü o tarihten önce de bir sürü alıncak şey var ve bizim finallerimize denk geliyo. belki de sınavlarımızı düşünmek zorunda kalıp ertelicez. hayal kırıklılığına uğramamak için böylesi daha iyi ama biz kızlar hayalleri hemen plan olarak görüyoruz. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?