Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet hepimiz çıtır kızlarızzz tmm tatlım iyi geceler öpüldünn

benım evlilikle kafayı bozmadıgım bi gün yok kuzummm benımkine belli etmiyorum amaa hıh

Siyah jartiyer daha sexy gösteriyor kadını... Beyaz çıtırımsı bir hava katıyor bence... :)

katılıyorum, siyah ve kırmızının yeri ayrı, beyaz daha bi masumluk da katıyo, gelinliklerimizin içine de beyaz giycez mesela, ilk öyle görcekler falan

bizimde ailelerimiz biliyolar canım htta telefonla falan görüşüyoruzz benimki askerden ocak ayında geldi yeni işe girdi ama hedefleri daha farklı o yüzden üstüne gitmek istemiyrum zaten bana demişti aadam akıllı işim yokken seni alıpta günahına giremem rahat ettirmem lazım dört dörtlük yaşatmam lazım demişti o yüzden sesimi çıkarmıyorum

katılıyorum, siyah ve kırmızının yeri ayrı, beyaz daha bi masumluk da katıyo, gelinliklerimizin içine de beyaz giycez mesela, ilk öyle görcekler falan
ayyy inş canımız cok acımazda en güzel şekilde atlatırız en güzel gecemiziii :18: ben kırmızı ve siyahı cok seviyorumm askım kırmızı seviyo ama beyazda gerçekten ayrı bi masumluk katıyoo

Kızlar şöyle evliliğe daha adım atamadık diye hakkıyla hayıflanabileceğim uzunlukta bir ilişkim yok şuan ama bende buralarda takılmak istiyorum yahu Özeniyorum, pek hareketli, pek renkli bir topik olmuş burası

evett biz cok fenayız yaa evlenince bana hemşire kıyafeti falan alacak fantazilerimiz cok yaniiiii
hahaha ben utanırım diyorum ama belli de olmaz yaa şimdiden bi yorum yapamıyorum
benım evlilikle kafayı bozmadıgım bi gün yok kuzummm benımkine belli etmiyorum amaa hıh

en iyisini yapıyosun, ben de belli etmemeye çalışıyorum, sonuçta erkek de ne kadar istese de, bizim kadar meraklı olamazlar, sonuçta onlar düz mantık düşünüyolar, ama biz bir sürüüüü ayrıntı düşünüyoruz. bu ayrıntılarla onu boğmak istemiyorum

kıyamam canım ya olsun katıl muhabbetlerimizee evet sizlerin sayesınde topik cok hareketli ve renkli olduu her konuyu her türlü derdimizi paylaşabilmemizde ayrı bi güzelliği

evet canım ben ona size bahsettiğim kadar evlilikten bahsetsem kesin evlilik manyağı oldugumu düşünürr erkekler daha gerçekçiler bizdenn biz biraz hayal kurmayı seviyoruzz ama onların hayatın gerçeklerini görüp ona göre hayal kurmayı konuşmayı ve söz vermeyi seviyolarr benımkine asla söz verdiremezsin mesela genelde söz vermiyorum meleğim bakalım o güne göre diyooo bende hemen sinirleniyorum tabi içten içeee..gerçi yavrum biliyo bana bişey söylediğinde başının etini yicem yapamazsaa ben cok takıntılıyımm annem falan bana bi konuda söz versin yandııı

Son düzenleme:

Hmmmm...Bu şekilde düşünmesi de güzel tabiki...Biz de birlikte aof den lisans tamamlıyoruz.O bu sene bitirip askere gidicekti.Ama vazcaydı...Bi taraftan da çalışıyodu zaten.Bi iş girdi hayatına ek iş olarak...Qnet diye bi firma.Eskiden Questnetti.Çok tutuklanan oldu falan.Q net yasalmış.Ama geleceği olmayan bi iş.4 kişiye 3500 er tl lik birer ürün satıyosun.Tatil paketi, bio enerji ürünü, saat v.s., ürünleri sattığın için 1500 tl kazanıyosun.Sonra bu 4 kişi de senin yaptığının aynını yapınca onlarla birlikte sen de para kazanıyosun ve bu böyle devam edip gidiyor.Bu şekilde takım kuruluyo ama o takımını büyütmeden askere gitmickmiş...bu sene okulu bitirmemeye kararlı... :/

Bakalım...Ben de sadece "Evet" demek kalacak şekilde hazır ve nazır bi şekilde bekliycem diyorum inatla.

anladım canım keşke devam etseydi okuluna ama olsun umarm hakkınızda hayırlısı olurr uzun dönem mi gidecek askere kuzum o evlilik teklfini bi duyayım o gün benım bayramım zatennnn

işte bu da kadınlarla erkeklerin yapısından kaynaklanıyo, aslında onlara da hak veriyorum ama ben de onur öyle yapınca sinirleniyorum. çünkü bi kere çok önemli bi konuda söz vermişti, sonrasında olmadı, baya ciddi bişeydi, çok ağladık üzüldük falan neyse.. o günden beri pek söz vermiyo, mesela söz günümüzü 10 haziran 2013 diye düşünüyoruz. (benim doğumgünüm) bi ona kesin konuştu, onda da kısmetse, hastalık sağlık vs gibi durumlar olmazsa dedi. şimdi ben de kesin gözüyle bakmıyorum, çünkü o tarihten önce de bir sürü alıncak şey var ve bizim finallerimize denk geliyo. belki de sınavlarımızı düşünmek zorunda kalıp ertelicez. hayal kırıklılığına uğramamak için böylesi daha iyi ama biz kızlar hayalleri hemen plan olarak görüyoruz. :2:

hoşgeldin canım

Hoşbulduk

semiramis

kıyamam canım ya olsun katıl muhabbetlerimizee evet sizlerin sayesınde topik cok hareketli ve renkli olduu her konuyu her türlü derdimizi paylaşabilmemizde ayrı bi güzelliği

Sorma canım ya, benimde bikaç gündür gözüme çarpıyor bu başlık ama daha 4-5 aylık ilişki, bi de heryerde ayak yapıyorum yok nikah bana göre değil, yok evlilik çok saçma diye o yüzden bana göre değil burası dedim ama her Türk kızının zihnine işlenmiş bikere küçüklükten beri gelinliğin, düğünün vs. romantik ve eğlenceli şeyler olduğu istemem desem de gelinliğime kadar planladım valla damat ayrıntı galiba bnim için Bi de bu başlıkta takılanlar hep diğer forumlardada gözüme çarpan insanlar, geç saatlere kadar muhabbeti de devam ettiriyorlar, bi de üstüne jartiyer martiyer görünce kalktım geldim

haklısın kuzum bu arada söz derken kendi aranızda mı aileler arasında mı inşallah hepimiz cok mutlu oluruz yaa..benımkide huyumu bildiğinden hiçbi konuda kesın konuşmuyo hatta kesini bırak konusmak istemiyoo çok dırdır yapıyorum sonrasında çünküüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…