Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Geçen de çamaşırlarını yerleştirirken leopar desenli tangalı bi gecelik gördüm çekmecesinde."Avcı ruhlu babam benim" dedim içimden. Bana ne diyosun kendin ne giyiyosun dicektim de utandım, d,yemedim
vayyyy leopar desen demekkk nedense bazı kadınlar cinsellikten falan anlamıyomuş hiç yaşamamış öyle bişey bilmiyolarmış gibi konuşurlar ya cok gülerim

vayyyy leopar desen demekkk nedense bazı kadınlar cinsellikten falan anlamıyomuş hiç yaşamamış öyle bişey bilmiyolarmış gibi konuşurlar ya cok gülerim

Ay evet ya.Geçen de temizlik yaparken gardrobunun üstünde prezervatif bulduk yüzüme öyle bir bakışı vardı ki benim değil diye çok güldüm o gün vallahi benim değil.benim spiralim var diyo bi de. yavrum annem yaa

Son düzenleme:
hahahhhhkıyamamm utanmıştır yaa anlıyorumm anneciğinide ama onun değilse kiminnn değil mii

Sedefonur
iyigeceler

Semiramis
4-5 ay ilk tanışma için uygun demek ki, ama benim erkek arkadaşım pat diye ailesiyle haftasonunu geçirmeyi teklif etti geçen, ( zerre kadar yol yordam bilmiyo şapşal, aile ilişkileri konusunda ) uygun olur mu olmaz mı bilemedim ben de. Herkes gitmemen daha uygun olur ilişkinin başlarında fazla yüzgöz olma diyince tavsiyelerine uydum. Halen de azıcık pişmanım ama haftasonu tatilini kaçırdığım için

kybele35

Haklısın canım o kadın giyiyorsa bende giyebilirim muhtemelen, ama yakışırsa da tek kullanımlık olur o çorap üstümde parçalanır bi de trip atarım ben o kadar seçip aldım onu sen naapıyosun diye Bİ de çok güldüm avcı baba tespitiine

hahahhhhkıyamamm utanmıştır yaa anlıyorumm anneciğinide ama onun değilse kiminnn değil mii

Babamındır belki o da az deği gerçi.Çantamdaki dosyamı getirir misin dedi, bi sprey gördüm, adını google hazretlerine yazdım geciktirici spreymiş.Anneme söledim. Şok oldu kadın.Annem de gitmiş sormuş.O da işte işyerinde bi arkadaşı ayrılmış, masasını toplarken çekmecesinde kalmış onunmuş falan şeklinde açıklama yapmış....

canım ailesiyle görüşüp görüşmemen ilişkinizin ciddiyetine göre değişirr tabi yaşlarınız eğitimleriniz maddi manevi bütün etkenler uygunsa ilişkinin ilk günlerinde bile tanışılabilir..eğer bu dediğim etkenler henüz oluşmamışsa şimdiden tanışmaman iyi olmuşş çok komiksin yaa aşkın mı parçalar kız çorabı

annende biliyodurr onu kuzum yaa utandıgından şaşırmış gibi yapmıştır sana karşı bencee çocuklar büyüdüğü zamann cinsellik zor evlilikte yaa sırf bu yüzdenn evlenince bi 2-3 yıl çocuk falan yapmıcamm önce doyalım birbirimizee

Tabiki de, elin adamı parçalamıcak ya

Canım bizimkiler tanışıyolardı zaten, ama biz birbirimizi ergenken uzaktan görmüştük sadece en son Meslela bizim annelerimizin haberleri var ilişkimizden ama ben onun annesiyle halen mesafeli bir şekilde konuşuyorum...O da gayet mesafeli.Yani dördümüz de haberimiz yokmuşçasına davranıyo gibiyiz

Yalnız ben babaya avcı diyorum da parçalayacağına göre vahşi ruhlu falan yani demek aşkın senin

Olabilir canımcım Ay hakikaten öyle, biz böyleyiz bizim çocuklarımız nasıl olur di mi bi de...

doğru kuzum ya kilondan bahsedince hani yırtılır tarzında söylemiş olabileceğinde geldi aklımaa olsun parçalasınlar ya nolucakk

Yok yavrum ya biraz daha yersem , o mertebeye ulaşıcam kendi kendine yırtılcak kıyafetler, bi kaç ay daha yemeksepetine abansam tamamdı da Allahtan yaz geliyo bikini giyilcek diye gaza geldim kendimi spora adadım, her sabah kadıköy sahilde koşudayım artık :122:

NE güzel aileler birbirlerini sever mi diye bir derdiniz olmayacak sizin. Yalnız sen bayağı iyisin iççamaşırından karakter tespiti yapmakta, yararlı bir yetenek bu

Günaydın kızçelerimm

zaten erkeklere korunma alternatifi yok ki bi prezervatif var hepsi kadınlara onlarıda öğrenirsin doktorundan artık spiral mı kullanırız naparız bilemicem:26:

ay burada dün benim en merak ettiğim konulardan biri konuşulmuşş Korunma yöntemi konusunda ben spiral düşünüyordum hep, bizimki korunmak istemiyor malum hap kilo aldırıyor ve kimyasal olduğu için vücuda zarar veriyor diye duymuştum çünkü.
Sonraa, bizim burada alt komşumuz var, onda spiral vardı, geçen hafta bunlar gecenin bi vakti dr.a gitmişlerdi, ne olmuş dersiniz, ilişki sırasında spiral adamın şeyine takılmış böyle bir şey olabilir mi yaa:26: trajikomik bi olay yani, başkası anlatsa inanmazdım ama alt komşumuz kendi ağzıyla anlattı resmen:44:
bunu bizimkine anlattım nasıl korktu bir görseniz, tamam ban korunurum diyor artık

çok üzüldüm canım yaa hayırdır neden ayrıldınız ki özel değilse:26:

günaydın kızlar, dün gece okuyamadım mesajlarınızı, ilaç aldım yattım. erkek arkadaşımla 2 senedir çıkıyoruz. mezun olur olmaz van'a mecburi hizmete gittim, onunla orda tanıştık, ben onu çok sevdim.. benim mecburi hizmetim bitince uzmanlık sınavına hazırlanmak için ayrıldım vandan, ankaraya ailemin yanına döndüm. o ise tam bi istanbul hayranıydı. bi fırsat çıktı,tayini istanbula aldırdı. son 7-8 aydır o istanbulda, ben de ankaradaydm, hep telefonla görüştük, bi iki kere ankaraya geldi, yine de benim için çok güzeldi, çok seviyordum onu. ama onun o istanbulu yedi bitirdi bizi. çok değişti, benim tatlı sevgilim gitti yerine bencil kendini beğenmiş biri geldi.
ben 2 gün önce sınava girdim, istanbulu kazanmak çok zor, puanları çok yüksek, daha sonuçlar belli değil ama belki de kazanamayacağım, veyselse hep bana istanbulu kazanmam konusunda diretti, dün tartışmamızda çok ağır hakaretler etti, telefonu yüzüme kapattı. çok kabaydı, ben asla onun konuştuğu gibi konuşamam, telefonu ben yüzüne kapatsam aman Allah'ım canımı okurdu herhalde. oturdum düşündüm sonra, ettiği hakaretleri yediremiyorum kendime, meğer içinde neler neler saklamış. bitti artık diye mesaj attım. şimdi istanbulu kazansam da yazmak istemiyorum.. böyle işte kızlar. hayatımda ilk defa asık oldum. bi daha da olmayacağım. bu kadar basitmiş işte, asla ayrılamayız diye konuşurduk, bi günde bitebiliyormuş işte..

benimki asla korunmaya yanaşmıyor yaa

ahh canım çok üzüldüm istanbul hevesi geçince pişman olur eminim. hakkınızda hayırlısı olsun.

kızlaaaarr benimkinin silkroadının çarını çalmışlar. belki de hayatta en çok istediğim bişeydi, ama sevinemiyorum aradı beni çarımı çalmışlar dedi, bi görseniz çocuklar gibi ağlıyo. bi de çalan kişi şifreyi de değiştirmiş tabii.. iyi olmuş bile diyemiyorum, şu an çok üzgün çünkü :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…