- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.981
leen bu islerde zor he alyanların cifti 1500 lira yuh diyorum ben
hepsi öyle olmuyor yaa
kimilerinin çifti 400 falan oluyor yani benece netten bakma pahalı olarak göürsün hep üst model alyanslar oluyor çünkü pırlantalı falan
en iyisi bir kuyumcuya gidip fikir edin
ahhh canım benim yaa çok üzüldüm adına ama annlerle olur öyle benim annemde sinirlenince bazen herşey söylüyor bana ama sonra unutuyoruz anne sonuçta içtenlikle söylediğine inanmıyorum ben en çok seven kişi seni
atlatırsınız inşallah
cifti 800 olsa bile iyi ya valla ama 1500 cok kazık geldi bana
cifti 800 olsa bile iyi ya valla ama 1500 cok kazık geldi bana
bana göre iyi ama damat bey bakalım o kadar pahalı bir alyans alıcak mı bana
birde ben pırlanta sevmiyorum söz yüzüğümü normal tek taş istiyorum
kuzum ben yüzüklerin daha uygunlarını buldummm
Eki Görüntüle 399285 bunun çifti 600 tl
Eki Görüntüle 399286 bunun çifti 350 tl
Eki Görüntüle 399287 bunun çifti 425 tl
Eki Görüntüle 399288 bunun çifti 350 tl
bunlar altın kaplama gümüş yüzüklermiş ama bence hem fiyatları uygun hemde gayet güzellerr
hımm bu kötüymüş yaaa o zaman özelliği kalmaz kiiicanım modeller cok guzel bende gormustum altın kaplama ama daha sonra altın sarısı rengi gumuse donuyormus :26:
ben küçücük bir taşa 10 bin civarı verilmesine karşıyım canım o yüzden sevmiyorum pırlanta bak para harcamakta üstüme yoktur normalde ama nedense pırlantaya acıyorum ve deymiceğini düşünüyorum verdiğim paranın sevmiyorum bu yüzdenben tektasda istedim ondan ama ayrı alyansda takıcam cunku dedim pırlanta olmasada olurdiyooldumu iyisi olsun kendi kendime dedim simdiboyle diyon fiyatları duyunca gorcem ben onu
hımm bu kötüymüş yaaa o zaman özelliği kalmaz kiii
ben küçücük bir taşa 10 bin civarı verilmesine karşıyım canım o yüzden sevmiyorum pırlanta bak para harcamakta üstüme yoktur normalde ama nedense pırlantaya acıyorum ve deymiceğini düşünüyorum verdiğim paranın sevmiyorum bu yüzden
bende hoş taşlı bir alyans istiyorum sonrada şık bir altın tektaş istiyorum
valla bana evlenme teklif ederken eş adayım güzel zevkli bir tektaş alsın yoksa kabul etmemmmmm
evet kuzum öyle oluyo bizdede o günler bi gelsindee çelik yüzük duydun mu hiçç altın kaplama olanları var cok kullanışlıymış bi araştır istersen kararma falanda yapmıyomuşş1-2 sene sonra bir daha almak zorunda kalıcan oda bosa paranisanda bildigim kadarıyla kız erkege erkekde kıza yuzuk alıyor oylemi sizlerde de
evet kuzum öyle oluyo bizdede o günler bi gelsindee çelik yüzük duydun mu hiçç altın kaplama olanları var cok kullanışlıymış bi araştır istersen kararma falanda yapmıyomuşş
kızlar bende boyle klasık yuzuk ıstıyorum cok hosuma gıdıyor tanesı 400 tl
evet hatta şaka olarak bi yüzük göster 5.000 tl miş aşkım bunu istiyorum de bakalım ne dicekkcelik yuzuk duymadım cnm ya simdi ben benimkine desem hic ugrasmaz yok altın kaplama yok celik ben uygun olsun istiyorum ama oda ben boyle yapıyorum diye kızıyor beni karıstırma sen bak diyo gitcem cifti 5.000 olandan alcam gorcek
evet bende bunları cok begenıyorum ama arkadasımda varr hiç takamıyoo kalın oldugu ıcın parmağı hava almıyomuş yara olmuştu bi de cok çizilmişş hiç memnun değillkızlar bende boyle klasık yuzuk ıstıyorum cok hosuma gıdıyor tanesı 400 tl
çok üzüldüm canım. bi kere ben de babamla böyle tartışıp evi terk etmiştim. ama tek yapabildiğim apartmanın kapısında hıçkıra hıçkıra ağlamaktı. gitsem ne olacaktı, nereye gidicektim. kahrolan anneme daha da üzüntü yaşatıcaktım. hayatım mahvolcaktı belki, tek mutlu olan babam olucaktı, ona bu mutluluğu yaşatmamıştım ve geri dönmüştüm. sen de en doğru kararı vermişsin.kızlar ben de geldımmm
dun gece yoktum malesef siz ne yaptınız dun
korkunc bır gun gecırdım arkadaslar....annemle cok buyuk kavga ettık cok fecii,sinirler gerildi benı ewden kovdu bana beddua ettı bende bavulumu hazırlanıp gıtmeye karar verdım..düşündümki ablamda arkadaslarımda kalırım falan ama sonra dedım kendı kendıme ailem olmazsa sokak kızı gıbı olursam hiç yuvam olmayabılır perişan olabılırımbabam sakınlestrdı bende vazgectım
butun boğazlarım patladı bagrırken sınır krızı gecırdım
çok kotuydu
sebebıne gelınce bırıkım dıyelım uyusmazlıklar psıkolojık sorunlar...
off kızlar hayat cok zor.
ciddi ciddi evı terketmek ıstedım gelecegımı sokaklarda ıntıharın eşiğinde olarak hayal ettım kaderıme ısyan ettım cok kotuydu
bi an delirdim sandım
hahah aynen canımgeçen genç bi çocuk kot pantolon giymişti bildiğin cırtlak pembe ve simliydi . ıyy ben kız olduğum halde asla giymezdim o pantolonuu
böylelerini görünce zaten benimkinin pembe takıntısına şükrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?