Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım benım haklısın.umarım artık yasanmaz bu tatsızlıklar

kuzum ben yüzüklerin daha uygunlarını buldummm
bunun çifti 600 tl
bunun çifti 350 tl
bunun çifti 425 tl
bunun çifti 350 tl
bunlar altın kaplama gümüş yüzüklermiş ama bence hem fiyatları uygun hemde gayet güzellerr

bana göre iyi ama damat bey bakalım o kadar pahalı bir alyans alıcak mı bana
birde ben pırlanta sevmiyorum söz yüzüğümü normal tek taş istiyorum

ben tektasda istedim ondan ama ayrı alyansda takıcam cunku dedim pırlanta olmasada olur diyooldumu iyisi olsun kendi kendime dedim simdiboyle diyon fiyatları duyunca gorcem ben onu

Son düzenleme:
ben tektasda istedim ondan ama ayrı alyansda takıcam cunku dedim pırlanta olmasada olur diyooldumu iyisi olsun kendi kendime dedim simdiboyle diyon fiyatları duyunca gorcem ben onu
ben küçücük bir taşa 10 bin civarı verilmesine karşıyım canım o yüzden sevmiyorum pırlanta bak para harcamakta üstüme yoktur normalde ama nedense pırlantaya acıyorum ve deymiceğini düşünüyorum verdiğim paranın sevmiyorum bu yüzden
bende hoş taşlı bir alyans istiyorum sonrada şık bir altın tektaş istiyorum
valla bana evlenme teklif ederken eş adayım güzel zevkli bir tektaş alsın yoksa kabul etmemmmmm

bencede birde su var kimse aa evet bu gercek pırlantaymıs demez insanlar nerden anlıycak o kadar para vermeye degmez

1-2 sene sonra bir daha almak zorunda kalıcan oda bosa para nisanda bildigim kadarıyla kız erkege erkekde kıza yuzuk alıyor oylemi sizlerde de
evet kuzum öyle oluyo bizdede o günler bi gelsindee çelik yüzük duydun mu hiçç altın kaplama olanları var cok kullanışlıymış bi araştır istersen kararma falanda yapmıyomuşş

kızlar bende boyle klasık yuzuk ıstıyorum cok hosuma gıdıyor tanesı 400 tl

Eklentiler

• $1678-collection16-71.webp
    7 KB · Görüntüleme: 27
evet kuzum öyle oluyo bizdede o günler bi gelsindee çelik yüzük duydun mu hiçç altın kaplama olanları var cok kullanışlıymış bi araştır istersen kararma falanda yapmıyomuşş

celik yuzuk duymadım cnm ya simdi ben benimkine desem hic ugrasmaz yok altın kaplama yok celik ben uygun olsun istiyorum ama oda ben boyle yapıyorum diye kızıyor beni karıstırma sen bak diyo gitcem cifti 5.000 olandan alcam gorcek

evet hatta şaka olarak bi yüzük göster 5.000 tl miş aşkım bunu istiyorum de bakalım ne dicekk

kızlar bende boyle klasık yuzuk ıstıyorum cok hosuma gıdıyor tanesı 400 tl
evet bende bunları cok begenıyorum ama arkadasımda varr hiç takamıyoo kalın oldugu ıcın parmağı hava almıyomuş yara olmuştu bi de cok çizilmişş hiç memnun değill

çok üzüldüm canım. bi kere ben de babamla böyle tartışıp evi terk etmiştim. ama tek yapabildiğim apartmanın kapısında hıçkıra hıçkıra ağlamaktı. gitsem ne olacaktı, nereye gidicektim. kahrolan anneme daha da üzüntü yaşatıcaktım. hayatım mahvolcaktı belki, tek mutlu olan babam olucaktı, ona bu mutluluğu yaşatmamıştım ve geri dönmüştüm. sen de en doğru kararı vermişsin.

ıyy çok iğrenç, erkek erkekliğini bilcek, pembe giymicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…