Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet hatta şaka olarak bi yüzük göster 5.000 tl miş aşkım bunu istiyorum de bakalım ne dicekk

yuh der kesin ya ben bide bazen utanıyorum bazı seyleri soylemeye ben bilmem ne yapılır sen soyle diyor dedim nisan kıyafetimi alıcan bide takı seti falan alınyorya sanki boyle sıralayınca cok seymis gibi duruyor ama annesi biliyordur heralde yapılması gerekenleri

bende cok utanıyorum yaa ben diyemem bana onu al bunu al diyee bi arkadasm varr cok rahat bu konularda..benı istiyosa almak zorunda istediklerimi diyo para falan yolluyodu cocuk hep ben yapamam böyle şeylerrr annesi biliyodur heralde canım ya istemede konusulacak bunlar ailenle onun ailesi arasında zatenn

ya iste biz nisan yapıcazya direkt olarak bizde nisanda takı seti takılır kıza nisan bohcası hazırlanıyor iste okadar sonrası zaten nisanda annemler konusur ben takı setinide soyliyim bi ara

Hoşbuldum canımmm Oh ohhh çeyizler bitmiş alyanslara tektaşlara geçilmişşş
Benim parmacıklarım çok ufak benimki yaşadı, yüzüğüme fazla altın bile gitmez
benım parmaklarımda cok ince yaa özel tasarlanacak büyük ihtimalle daha masraflı olabilir yaniii

ya iste biz nisan yapıcazya direkt olarak bizde nisanda takı seti takılır kıza nisan bohcası hazırlanıyor iste okadar sonrası zaten nisanda annemler konusur ben takı setinide soyliyim bi ara
bizde nişanda söz bileziği takılıyo bi tek diğerlerini takı seti ve bilezikleri düğünde takıyolar genelde ama onlarda nasıldır bilemem sormadım hiç altın meraklısı gibi düşünecekler diye korkuyorumm annesi bi kere 3 bilezik takıcam demişti bende tmm dedim benım için bileziğin sayısı önemli değil kii ben sevdiğimle olayım yeterr

he herkesin farklı tabi valla banada fark etmez ne zaman olcagı ama annem illa nisanda der biliyorum kızar valla banada o yuzden mecbur bize gore yapacaklar

he herkesin farklı tabi valla banada fark etmez ne zaman olcagı ama annem illa nisanda der biliyorum kızar valla banada o yuzden mecbur bize gore yapacaklar
evet canım aileler önem verir böyle şeyleree olsun ya bi orta yol bulunur önemli olan sevenler mutlu olsunlar kavuşsunlardaa

evet canım aileler önem verir böyle şeyleree olsun ya bi orta yol bulunur önemli olan sevenler mutlu olsunlar kavuşsunlardaa

simdiden stres yaptım valla nisan olsunda gerisi gelir hayırlısıyla kızlar nisanım olursa ayakkabımın altına yazcam isimlerinizi silinsinde sizin nisanlarda olsun hemen

simdiden stres yaptım valla nisan olsunda gerisi gelir hayırlısıyla kızlar nisanım olursa ayakkabımın altına yazcam isimlerinizi silinsinde sizin nisanlarda olsun hemen
ayyyy unutmaa yapp vallaa arkadasımınkinde benım adım silinmiştiii ama hala tıkk yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…