- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.001
evet hatta şaka olarak bi yüzük göster 5.000 tl miş aşkım bunu istiyorum de bakalım ne dicekk
iyi geceler canım hoşgeldin her zamanki gibi muhabbet edıyoruzz sen neler yapıyosunnHuuu huuuu iyi geceler kızlarrrrr neler kaynatıyosunuzzzz
bende cok utanıyorum yaa ben diyemem bana onu al bunu al diyee bi arkadasm varr cok rahat bu konularda..benı istiyosa almak zorunda istediklerimi diyo para falan yolluyodu cocuk hep ben yapamam böyle şeylerrryuh der kesinya ben bide bazen utanıyorum bazı seyleri soylemeye ben bilmem ne yapılır sen soyle diyor dedim nisan kıyafetimi alıcan bide takı seti falan alınyorya sanki boyle sıralayınca cok seymis gibi duruyor ama annesi biliyordur heralde yapılması gerekenleri
iyi geceler canım hoşgeldin her zamanki gibi muhabbet edıyoruzz sen neler yapıyosunn
bende cok utanıyorum yaa ben diyemem bana onu al bunu al diyee bi arkadasm varr cok rahat bu konularda..benı istiyosa almak zorunda istediklerimi diyo para falan yolluyodu cocuk hep ben yapamam böyle şeylerrrannesi biliyodur heralde canım ya istemede konusulacak bunlar ailenle onun ailesi arasında zatenn
benım parmaklarımda cok ince yaa özel tasarlanacak büyük ihtimalle daha masraflı olabilir yaniiiHoşbuldum canımmmOh ohhh çeyizler bitmiş alyanslara tektaşlara geçilmişşş
Benim parmacıklarım çok ufak benimki yaşadı, yüzüğüme fazla altın bile gitmez
ıyy çok iğrenç, erkek erkekliğini bilcek, pembe giymicek
bizde nişanda söz bileziği takılıyo bi tek diğerlerini takı seti ve bilezikleri düğünde takıyolar genelde ama onlarda nasıldır bilemem sormadım hiç altın meraklısı gibi düşünecekler diye korkuyorumm annesi bi kere 3 bilezik takıcam demişti bende tmm dedim benım için bileziğin sayısı önemli değil kii ben sevdiğimle olayım yeterrya iste biz nisan yapıcazya direkt olarak bizde nisanda takı seti takılır kıza nisan bohcası hazırlanıyor iste okadar sonrası zaten nisanda annemler konusur ben takı setinide soyliyim bi ara
bu yüzüğü görmüştüm güzel gerçektenn
bizde nişanda söz bileziği takılıyo bi tek diğerlerini takı seti ve bilezikleri düğünde takıyolar genelde ama onlarda nasıldır bilemem sormadım hiç altın meraklısı gibi düşünecekler diye korkuyorumm annesi bi kere 3 bilezik takıcam demişti bende tmm dedim benım için bileziğin sayısı önemli değil kii ben sevdiğimle olayım yeterr
evet canım aileler önem verir böyle şeyleree olsun ya bi orta yol bulunur önemli olan sevenler mutlu olsunlar kavuşsunlardaahe herkesin farklı tabi valla banada fark etmez ne zaman olcagı ama annem illa nisanda der biliyorum kızar valla banada o yuzden mecbur bize gore yapacaklar
güzeller ince parmakta bu kalınlık güzel olur ama daha kalını cok kaba durur canımEnemmmm doğru yaaaaKatlanıversinler bi zahmet bizi almak o kadar kolay mı hııhhhhh
Eki Görüntüle 399313 Eki Görüntüle 399314
Böyle kalın ve sade modeller seviyorum ama ince parmakta nasıl durur hiç fikrim yok:26:
evet canım aileler önem verir böyle şeyleree olsun ya bi orta yol bulunur önemli olan sevenler mutlu olsunlar kavuşsunlardaa
aman zaten benim için alyansımın modeli ya da fiyatı değil kiminle birlikte taşıdığım önemli
aman zaten benim için alyansımın modeli ya da fiyatı değil kiminle birlikte taşıdığım önemli
ayyyy unutmaa yapp vallaa arkadasımınkinde benım adım silinmiştiii ama hala tıkk yokkkksimdiden stres yaptım valla nisan olsunda gerisi gelir hayırlısıyla kızlar nisanım olursa ayakkabımın altına yazcam isimlerinizi silinsinde sizin nisanlarda olsun hemen
ayyyy unutmaa yapp vallaa arkadasımınkinde benım adım silinmiştiii ama hala tıkk yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?