Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım niye hic konusmuyosunuzki siz bu konuları bir engeli varmıydı onun ya
askerliği okulu falan bitti şuan çalışıyo ama işinden memnun değil bankalardan arayanlar oluyo yakında bu işten ayrılıp bankada kariyer yapmayı falan planlıyo bide en az 1500-2000 tl almadan evlenemeyiz dedii..bide kpssye girecek bu yıl kazanamazsa seneye dersaneye falan gidipte tekrar girecek bakalım hangisi olursaa yani tek beklediğimiz iyi bi işş ama ben kendi aramızda bi söz olabilir diye düşünüyorum birbirimize ait oldugumuzun bi simgesi

ne evlenmesi sizden önce kız daha koca yok ortada

kızım bu işler hiç bellı olmuyor bır cok ornegını yasadım cewremde hiç bişi yokken 6 ay sonra kendını evlı bıle bulabılırsın

semıramıs canım bi işe gırsın sewgılın oyle konusulur söz uzulme mantıklı dusunuyor demekkı gercı ınsan hemen yapılcagından deil ama hayalı bıle guzel dıe konusmak ıstıyo

haklısın aslında canım. bunlar son zamanlarda moda oldu zaten. ama ben sırf inceler diye istiyorum bi de tek taşla aynı parmağa takınca güzel duruyor, alyans olduğu belli oluyor o zaman
anladım kuzum güzeller gerçektenn tek taşında ayrı bi güzel zatennnn

amaaaan canım o kendı aranızda sımgeler lısede kaldı cok takılma derım.... oda ıyı bı ıse gırsın sende iş ara calıs gul gıbı gecınırsınız imkansız seyler deil bıraz sabır we zaman...

en sondakini çok beğendim. tatlım kimsenin görüşlerine göre hareket etme, sonuçta onu ömür boyu takacak olan sensin, onlar değil bana da mesela yazılı alyans çok saçma diyenler oldu, ama o kelimeleri biz kendimize göre değiştiricez ve benim için söz alyansı olarak anlamı büyük olucak.
ben de tektaşları alyansla yakıştırmıyorum. tamturla yakışıyo tektaş. ama benimki öğrenciyken bana tektaş almak zorunda kalıcak ve söz olduğunda alyans takmak istiyoruz. yani o öğrenciyken aynı anda hem tektaş hem alyans hem tamtur falan o kadar yüklenemem ona. o yüzden şimdilik tektaşı ayrı alyansı ayrı takarım, veya alyansla takarım. ilerde durumu uygun olduğunda tamtur alır, o zaman hep tamturla takarım diye düşünüyorum.
ayyyy o gün şok geçirirm heraldee şoktan hastanelik falan olabilirimmm bana sözlenelim falan dersee sanki hep böyle gidecekmiş gibime geliyo ya belli etmesemde içimde cok büyük bi dert bu valla

canım bu konular ciddi konular aslında, siz yüzyüze görüşceksiniz ya o zaman bi çıtlat bakalım, böyle ne zaman yaparız falan diye konuşmadınız mı daha önce? hani öyle belirli bi tarihi kastetmiyorum, sadece hayal ederken falan :26:

evet tatlım fazla mantıklı düşünüyo ama biz kadınlar en azından bi hayaller kurulsunn bizimle ciddi adımlar atmaya hevesli görünsünler istiyoruzz eskiden cok romantikti yaa ne sözler söylerdi bana ayaklarım yerden kesilirdi valla

hmm olabilüü tabi o zaman size davetiye gönderirim hadi iyisiniz gene

kızlar mesajlarda yazı rengini nasıl değiştiriyoruz :) ben bakıyorum bakıyorum ama bulamıyorum msj sayısıyla alakası var mı belli bir msj sayısını geçmek gerekiyor mu

haklısın kuzum sabrediyorum sözde değil önemli olan dediğim gibi benımle evlenmeye istekli olsun istiyorumm mesela arkadasım nişanlısıyla ilk çıktıklarının 1.ayında sözlendi 1. yılında nişanlandı evleneceklerdi ayrılık girdi araya ama şimdi barışmışlarr çocuk yalvarıyodu evlenelim diyee ben duramıyorum yapamıyorum diyomuş hepp karım ol artık diyomuşş hangimiz bunları duyuyoruzz

kızlar mesajlarda yazı rengini nasıl değiştiriyoruz :) ben bakıyorum bakıyorum ama bulamıyorum msj sayısıyla alakası var mı belli bir msj sayısını geçmek gerekiyor mu

bak şimdi msj panosunun üzerinde büyük harfle A yazıyor ona tıkla altta renk seçenekleri var seç ordan bir renk ve yazmaya başla işte

yok tatlım yazdıgın mesajın ustunu tıkla az yukarda A harfı war gülen suratın yanında ona tıklayıp renk secebılırsın

aahh ahhh mılletın sevgılılerı nası dıo bunları yaaa tam yarama parmak bastın bende duyamyıom kardeş artık dayanamıyom olmuyo ewlenek falan

askere gitmeden önce hayal ediyoduk gerçi çoğu zaman gene ben hayal ediyodumm ama askerdeyken geldiğimde bi kaç aya söz yapalım demişti onuda anlıyorum yeni işe girdi maddi sorunları var ama en azından ruhumu okşayan sözler söyle dmi ama benımle ilgili hayaller anlatt yok yok yok bu aksam gene taktım bunu kafaya ben

valla ben duydum bunları canım
bir yıl önce nişanlanalım artık bence demişti ne dersin dedi bende istemiyordum öyle uzun süre nişanlı kalmak dedim yok yaa ben öyle sevmem nişanlanmam daha ben nişanlanıcam bi kaç ay sonra düğünüm olmalı araya soğukluk giriyor dedim
yok ya girmez tatlım diyo
yok diyorum hem ben annenler gelicek sürekli onlara servis yapıcam pasta börek falan olmaz uğraşamam dedim
sanki dedi annem hergün size gelicekte yorulucaksın nolucak nişanlansak hep beraber oluruz ne güzel olur dedi
bende olmaz dedim sonra istemiyorum diye kavga ettik naz niyaz yaptı kapris yaptı bende dedim bi nişanlanmıyorum diye küsüyosun dedim
yani işte bi nevi teklif aldım ama kabul etmedim gibi
ayrıca benim sevgilimde hep dile getirirdi ayrıldığımızda sensiz yapamıyorum kimsenin olamazsın falan gibi
ve biz çok hayal kurardık evlilikle ilgili hatta birlikte netten çeyiz bakıyorduk resmen ev hayali kuruyorduk her konuşmamızda bir eevlilik hayali mutlaka vardı

aahh ahhh mılletın sevgılılerı nası dıo bunları yaaa tam yarama parmak bastın bende duyamyıom kardeş artık dayanamıyom olmuyo ewlenek falan
öyle valla arkadasımda istemiyodu bekleyeceksın öyle kolay değil falan diyodu ayrıldılar bi dönem mesela tek düşüncesi çocugun maaşıydı dedi bana ayy maaş almıştır şimdii çıkıyo olsak yollucaktı bana ne güzel diye şok olmuştummm hem kullanıyo çocugu her yönden bi de çocuk yalım yalım yalvarıyo buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…