- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.041
askerliği okulu falan bitti şuan çalışıyo ama işinden memnun değil bankalardan arayanlar oluyo yakında bu işten ayrılıp bankada kariyer yapmayı falan planlıyo bide en az 1500-2000 tl almadan evlenemeyiz dedii..bide kpssye girecek bu yıl kazanamazsa seneye dersaneye falan gidipte tekrar girecek bakalım hangisi olursaa yani tek beklediğimiz iyi bi işş ama ben kendi aramızda bi söz olabilir diye düşünüyorum birbirimize ait oldugumuzun bi simgesicanım niye hic konusmuyosunuzki siz bu konuları bir engeli varmıydı onun ya
ne evlenmesi sizden önce kız daha koca yok ortada
belki olur bilemeyizz hemen evleniverirsiniz yıldırım aşkıylaaane evlenmesi sizden önce kız daha koca yok ortada
anladım kuzum güzeller gerçektenn tek taşında ayrı bi güzel zatennnnhaklısın aslında canım. bunlar son zamanlarda moda oldu zaten. ama ben sırf inceler diye istiyorumbi de tek taşla aynı parmağa takınca güzel duruyor, alyans olduğu belli oluyor o zaman
amaaaan canım o kendı aranızda sımgeler lısede kaldı cok takılma derım.... oda ıyı bı ıse gırsın sende iş ara calıs gul gıbı gecınırsınız imkansız seyler deil bıraz sabır we zaman...askerliği okulu falan bitti şuan çalışıyo ama işinden memnun değil bankalardan arayanlar oluyo yakında bu işten ayrılıp bankada kariyer yapmayı falan planlıyo bide en az 1500-2000 tl almadan evlenemeyiz dedii..bide kpssye girecek bu yıl kazanamazsa seneye dersaneye falan gidipte tekrar girecek bakalım hangisi olursaa yani tek beklediğimiz iyi bi işş ama ben kendi aramızda bi söz olabilir diye düşünüyorum birbirimize ait oldugumuzun bi simgesi
en sondakini çok beğendim. tatlım kimsenin görüşlerine göre hareket etme, sonuçta onu ömür boyu takacak olan sensin, onlar değilKızlar ben kalın yüzük sevmiyorum ya, aslında seviyorum ama, tek taşla aynı parmağa takınca çok kalın duruyor, tee eklem yerine kadar geliyor neredeyse.
Ben de normalde düz ve ince alyans modellerini seviyorum ama onların da çok basit durduğu yönünde eleştiriler aldım hep
O yüzden tamtur alyans'ta karar kıldım.pırlantaları baya pahalıdır herhalde, benim için farketmez gerçi, alyansım pırlanta olmasa da olur .
Eki Görüntüle 399319 Eki Görüntüle 399320
Eki Görüntüle 399321 Eki Görüntüle 399322
Eki Görüntüle 399323
ayyyy o gün şok geçirirm heraldee şoktan hastanelik falan olabilirimmm bana sözlenelim falan derseesanki hep böyle gidecekmiş gibime geliyo ya belli etmesemde içimde cok büyük bi dert bu valla
evet tatlım fazla mantıklı düşünüyo ama biz kadınlar en azından bi hayaller kurulsunn bizimle ciddi adımlar atmaya hevesli görünsünler istiyoruzzkızım bu işler hiç bellı olmuyor bır cok ornegını yasadım cewremde hiç bişi yokken 6 ay sonra kendını evlı bıle bulabılırsın
semıramıs canım bi işe gırsın sewgılın oyle konusulur söz uzulme mantıklı dusunuyor demekkı gercı ınsan hemen yapılcagından deil ama hayalı bıle guzel dıe konusmak ıstıyo
kızım bu işler hiç bellı olmuyor bır cok ornegını yasadım cewremde hiç bişi yokken 6 ay sonra kendını evlı bıle bulabılırsın
semıramıs canım bi işe gırsın sewgılın oyle konusulur söz uzulme mantıklı dusunuyor demekkı gercı ınsan hemen yapılcagından deil ama hayalı bıle guzel dıe konusmak ıstıyo
hmm olabilüü tabi o zaman size davetiye gönderirim hadi iyisiniz gene
haklısın kuzum sabrediyorum sözde değil önemli olan dediğim gibi benımle evlenmeye istekli olsun istiyorumm mesela arkadasım nişanlısıyla ilk çıktıklarının 1.ayında sözlendi 1. yılında nişanlandı evleneceklerdi ayrılık girdi araya ama şimdi barışmışlarr çocuk yalvarıyodu evlenelim diyee ben duramıyorum yapamıyorum diyomuş hepp karım ol artık diyomuşş hangimiz bunları duyuyoruzzamaaaan canım o kendı aranızda sımgeler lısede kaldı cok takılma derım.... oda ıyı bı ıse gırsın sende iş ara calıs gul gıbı gecınırsınız imkansız seyler deil bıraz sabır we zaman...
kızlar mesajlarda yazı rengini nasıl değiştiriyoruz :) ben bakıyorum bakıyorum ama bulamıyorummsj sayısıyla alakası var mı belli bir msj sayısını geçmek gerekiyor mu
hosgeldın canım valla bende pek bilmiyorumm yardımcı olamıcammkızlar mesajlarda yazı rengini nasıl değiştiriyoruz :) ben bakıyorum bakıyorum ama bulamıyorummsj sayısıyla alakası var mı belli bir msj sayısını geçmek gerekiyor mu
kızlar mesajlarda yazı rengini nasıl değiştiriyoruz :) ben bakıyorum bakıyorum ama bulamıyorummsj sayısıyla alakası var mı belli bir msj sayısını geçmek gerekiyor mu
haklısın kuzum sabrediyorum sözde değil önemli olan dediğim gibi benımle evlenmeye istekli olsun istiyorumm mesela arkadasım nişanlısıyla ilk çıktıklarının 1.ayında sözlendi 1. yılında nişanlandı evleneceklerdi ayrılık girdi araya ama şimdi barışmışlarr çocuk yalvarıyodu evlenelim diyee ben duramıyorum yapamıyorum diyomuş hepp karım ol artık diyomuşş hangimiz bunları duyuyoruzz
askere gitmeden önce hayal ediyoduk gerçi çoğu zaman gene ben hayal ediyodumm ama askerdeyken geldiğimde bi kaç aya söz yapalım demişti onuda anlıyorum yeni işe girdi maddi sorunları var ama en azından ruhumu okşayan sözler söyle dmi ama benımle ilgili hayaller anlatt yok yok yoken sondakini çok beğendim. tatlım kimsenin görüşlerine göre hareket etme, sonuçta onu ömür boyu takacak olan sensin, onlar değilbana da mesela yazılı alyans çok saçma diyenler oldu, ama o kelimeleri biz kendimize göre değiştiricez ve benim için söz alyansı olarak anlamı büyük olucak.
ben de tektaşları alyansla yakıştırmıyorum. tamturla yakışıyo tektaş. ama benimki öğrenciyken bana tektaş almak zorunda kalıcak ve söz olduğunda alyans takmak istiyoruz. yani o öğrenciyken aynı anda hem tektaş hem alyans hem tamtur falan o kadar yüklenemem ona. o yüzden şimdilik tektaşı ayrı alyansı ayrı takarım, veya alyansla takarım. ilerde durumu uygun olduğunda tamtur alır, o zaman hep tamturla takarım diye düşünüyorum.
canım bu konular ciddi konular aslında, siz yüzyüze görüşceksiniz ya o zaman bi çıtlat bakalım, böyle ne zaman yaparız falan diye konuşmadınız mı daha önce? hani öyle belirli bi tarihi kastetmiyorum, sadece hayal ederken falan :26:
bak şimdi msj panosunun üzerinde büyük harfle A yazıyor ona tıkla altta renk seçenekleri var seç ordan bir renk ve yazmaya başla işte
haklısın kuzum sabrediyorum sözde değil önemli olan dediğim gibi benımle evlenmeye istekli olsun istiyorumm mesela arkadasım nişanlısıyla ilk çıktıklarının 1.ayında sözlendi 1. yılında nişanlandı evleneceklerdi ayrılık girdi araya ama şimdi barışmışlarr çocuk yalvarıyodu evlenelim diyee ben duramıyorum yapamıyorum diyomuş hepp karım ol artık diyomuşş hangimiz bunları duyuyoruzz
öyle valla arkadasımda istemiyodu bekleyeceksın öyle kolay değil falan diyodu ayrıldılar bi dönem mesela tek düşüncesi çocugun maaşıydı dedi bana ayy maaş almıştır şimdii çıkıyo olsak yollucaktı bana ne güzel diye şok olmuştummm hem kullanıyo çocugu her yönden bi de çocuk yalım yalım yalvarıyo bunaaahh ahhh mılletın sevgılılerı nası dıo bunları yaaa tam yarama parmak bastın bende duyamyıom kardeş artık dayanamıyom olmuyo ewlenek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?