- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.021
aynen öyle kuzumm sevdiğinle oldugunda o yüzüğü gururla mutlulukla taşırsınn sahte bile olsaaaman zaten benim için alyansımın modeli ya da fiyatı değil kiminle birlikte taşıdığım önemli
evet cok güzeller gerçekten canımm cok heves yapıyorum böyle yüzükleri falan gördükçee yaaaaa ama kendime söz verdimm o açmadan açmıcam söz konularınııı :84:kızlar ben de bunu söz için beğendim, üzerinde evlilik yemini yazıyo, bize çok anlamlı geldi
Eki Görüntüle 399311
bunu da nişan için istiyorum. ömürlük olucağı için kullanışlı bişey istedim bunu. hafif de gözüküyor
Eki Görüntüle 399312
simdiden stres yaptım valla nisan olsunda gerisi gelir hayırlısıyla kızlar nisanım olursa ayakkabımın altına yazcam isimlerinizi silinsinde sizin nisanlarda olsun hemen
evet cok güzeller gerçekten canımm cok heves yapıyorum böyle yüzükleri falan gördükçee yaaaaa ama kendime söz verdimm o açmadan açmıcam söz konularınııı :84:
kız bnmkını hatta topuga yazda hemen silinsin
zaten biliosun kısacık aman burda deşifre etmeyelımde
siz yakkabı altına isim yazmak dedinizde aklıma geldi
yıl 2005 kardeşiniz atractive henüz 17 yaşında ve kuzeninin ayakkabısının altına ismini kocamannn harflerle arsızlıkla yazmıştır ve bütün herkesin ki silinmiş benim ki yarısı silinmiştir ve o gün bu gündür beyaz atlımı beklemekteyim ama o isimleri silinen gacıların hepsi evlendi harbi ben kaldım haa evde kaldım
brde aynı yıl diğer kuzenide evlenen atractive sevinçle onunda çiçeğini kapmıştır o gün bu gündür bekler ama hala tık yok
abooo 17 yaşımda ne evlilik meraklısıymışım ayol şimdi bu kadar değilim laa
kız bnmkını hatta topuga yazda hemen silinsin
zaten biliosun kısacık aman burda deşifre etmeyelımde
siz yakkabı altına isim yazmak dedinizde aklıma geldi
yıl 2005 kardeşiniz atractive henüz 17 yaşında ve kuzeninin ayakkabısının altına ismini kocamannn harflerle arsızlıkla yazmıştır ve bütün herkesin ki silinmiş benim ki yarısı silinmiştir ve o gün bu gündür beyaz atlımı beklemekteyim ama o isimleri silinen gacıların hepsi evlendi harbi ben kaldım haa evde kaldım
brde aynı yıl diğer kuzenide evlenen atractive sevinçle onunda çiçeğini kapmıştır o gün bu gündür bekler ama hala tık yok
hahahhh kıyamammsiz yakkabı altına isim yazmak dedinizde aklıma geldi
ayyyy o gün şok geçirirm heraldee şoktan hastanelik falan olabilirimmm bana sözlenelim falan derseeayy canım böyle konularda kendini tutmak çok zor oluyo, ama konusunu açmayınca da bi bakıyosun o açmışsabrın sonu selamettir
kız 17 yasında noluyon o an yanında ben olaydım otur oturdugun yerde sana noluyo köççük gız derdım
en sonuncu süpermiş canım ya ama açıkçası bunlar sanki söz veya nişan alyansının havasını yansıtmıyo bilmiyorum yanlış mı düşünüyorumm cok güzeller ama sanki normal herhangi bi yüzük gibiler:26:Kızlar ben kalın yüzük sevmiyorum ya, aslında seviyorum ama, tek taşla aynı parmağa takınca çok kalın duruyor, tee eklem yerine kadar geliyor neredeyse.
Ben de normalde düz ve ince alyans modellerini seviyorum ama onların da çok basit durduğu yönünde eleştiriler aldım hep
O yüzden tamtur alyans'ta karar kıldım.pırlantaları baya pahalıdır herhalde, benim için farketmez gerçi, alyansım pırlanta olmasa da olur .
Eki Görüntüle 399319 Eki Görüntüle 399320
Eki Görüntüle 399321 Eki Görüntüle 399322
Eki Görüntüle 399323
ayyyy o gün şok geçirirm heraldee şoktan hastanelik falan olabilirimmm bana sözlenelim falan derseesanki hep böyle gidecekmiş gibime geliyo ya belli etmesemde içimde cok büyük bi dert bu valla
hahahhh kıyamammevet ozamanlar gerçekten baya meraklıymışsınn olsun geç olsun güç olmasın yaa bakarsın hepimizden önce evlenirsin ne malummm
en sonuncu süpermiş canım ya ama açıkçası bunlar sanki söz veya nişan alyansının havasını yansıtmıyo bilmiyorum yanlış mı düşünüyorumm cok güzeller ama sanki normal herhangi bi yüzük gibiler:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?