Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar ben de bunu söz için beğendim, üzerinde evlilik yemini yazıyo, bize çok anlamlı geldi
Eki Görüntüle 399311
bunu da nişan için istiyorum. ömürlük olucağı için kullanışlı bişey istedim bunu. hafif de gözüküyor

evet cok güzeller gerçekten canımm cok heves yapıyorum böyle yüzükleri falan gördükçee yaaaaa ama kendime söz verdimm o açmadan açmıcam söz konularınııı :84:

siz yakkabı altına isim yazmak dedinizde aklıma geldi
yıl 2005 kardeşiniz atractive henüz 17 yaşında ve kuzeninin ayakkabısının altına ismini kocamannn harflerle arsızlıkla yazmıştır ve bütün herkesin ki silinmiş benim ki yarısı silinmiştir ve o gün bu gündür beyaz atlımı beklemekteyim ama o isimleri silinen gacıların hepsi evlendi harbi ben kaldım haa evde kaldım
brde aynı yıl diğer kuzenide evlenen atractive sevinçle onunda çiçeğini kapmıştır o gün bu gündür bekler ama hala tık yok
abooo 17 yaşımda ne evlilik meraklısıymışım ayol şimdi bu kadar değilim laa

evet cok güzeller gerçekten canımm cok heves yapıyorum böyle yüzükleri falan gördükçee yaaaaa ama kendime söz verdimm o açmadan açmıcam söz konularınııı :84:

ayy canım böyle konularda kendini tutmak çok zor oluyo, ama konusunu açmayınca da bi bakıyosun o açmış sabrın sonu selamettir

çok güldüm yaa ailede şimdi sıra sende gibi gözüküyo kuzum

Kızlar ben kalın yüzük sevmiyorum ya, aslında seviyorum ama, tek taşla aynı parmağa takınca çok kalın duruyor, tee eklem yerine kadar geliyor neredeyse.
Ben de normalde düz ve ince alyans modellerini seviyorum ama onların da çok basit durduğu yönünde eleştiriler aldım hep
O yüzden tamtur alyans'ta karar kıldım. pırlantaları baya pahalıdır herhalde, benim için farketmez gerçi, alyansım pırlanta olmasa da olur .

Eki Görüntüle 399323

kız 17 yasında noluyon o an yanında ben olaydım otur oturdugun yerde sana noluyo köççük gız derdım

hahahhh kıyamamm evet ozamanlar gerçekten baya meraklıymışsınn olsun geç olsun güç olmasın yaa bakarsın hepimizden önce evlenirsin ne malummm

ayy canım böyle konularda kendini tutmak çok zor oluyo, ama konusunu açmayınca da bi bakıyosun o açmış sabrın sonu selamettir
ayyyy o gün şok geçirirm heraldee şoktan hastanelik falan olabilirimmm bana sözlenelim falan dersee sanki hep böyle gidecekmiş gibime geliyo ya belli etmesemde içimde cok büyük bi dert bu valla

kız 17 yasında noluyon o an yanında ben olaydım otur oturdugun yerde sana noluyo köççük gız derdım

annem dedi ama dinleyen kim
kızım bide çiçeği nasıl kaptım biliyo musun kuzenime bağırıyorum bana at bana at diye oda direkt bana attı kaptım ee o zaman mecburi kapmış oldum
offf harbi evde kaldım yaa bak kaç sene olmuş tıkkkk yokk hatta tıkı bırak tııı bilem yom

en sonuncu süpermiş canım ya ama açıkçası bunlar sanki söz veya nişan alyansının havasını yansıtmıyo bilmiyorum yanlış mı düşünüyorumm cok güzeller ama sanki normal herhangi bi yüzük gibiler:26:

haklısın aslında canım. bunlar son zamanlarda moda oldu zaten. ama ben sırf inceler diye istiyorum bi de tek taşla aynı parmağa takınca güzel duruyor, alyans olduğu belli oluyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…