- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.061
hadı ınsallah canm bende dugunume cagırcam burdakı fıstıkları e bursalılar kesın gelır garı
ben Bursadan olmayanlarıda çağırırım canım misafir ederim evimde nolcak kalırlar bakalım gelecekler mi tabi
gelemyeni düverimmm haaa
hımmm yani bunlara cok takılı kalmamalıyız aslındaa dmi bunu bana birisi söylemiştii evlilikten bahsetmesi önemli değil önemli olan bunu yapması yannda durması demişti o zaman hak vermiştim ama zaman zaman hala üzülüyorummvalla ben duydum bunları canım
bir yıl önce nişanlanalım artık bence demişti ne dersin dedi bende istemiyordum öyle uzun süre nişanlı kalmak dedim yok yaa ben öyle sevmem nişanlanmam daha ben nişanlanıcam bi kaç ay sonra düğünüm olmalı araya soğukluk giriyor dedim
yok ya girmez tatlım diyo
yok diyorum hem ben annenler gelicek sürekli onlara servis yapıcam pasta börek falan olmaz uğraşamam dedim
sanki dedi annem hergün size gelicekte yorulucaksın nolucak nişanlansak hep beraber oluruz ne güzel olur dedi
bende olmaz dedim sonra istemiyorum diye kavga ettik naz niyaz yaptı kapris yaptı bende dedim bi nişanlanmıyorum diye küsüyosun dedim
yani işte bi nevi teklif aldım ama kabul etmedim gibi
ayrıca benim sevgilimde hep dile getirirdi ayrıldığımızda sensiz yapamıyorum kimsenin olamazsın falan gibi
ve biz çok hayal kurardık evlilikle ilgili hatta birlikte netten çeyiz bakıyorduk resmen ev hayali kuruyorduk her konuşmamızda bir eevlilik hayali mutlaka vardı
yok tatlım yazdıgın mesajın ustunu tıkla az yukarda A harfı war gülen suratın yanında ona tıklayıp renk secebılırsın
slm canım iyiyim sen nasılsın bakalımmmSelamlar Herkeslereee :) Herkes iyidir umarım...
hımmm yani bunlara cok takılı kalmamalıyız aslındaa dmi bunu bana birisi söylemiştii evlilikten bahsetmesi önemli değil önemli olan bunu yapması yannda durması demişti o zaman hak vermiştim ama zaman zaman hala üzülüyorumm
askerliği okulu falan bitti şuan çalışıyo ama işinden memnun değil bankalardan arayanlar oluyo yakında bu işten ayrılıp bankada kariyer yapmayı falan planlıyo bide en az 1500-2000 tl almadan evlenemeyiz dedii..bide kpssye girecek bu yıl kazanamazsa seneye dersaneye falan gidipte tekrar girecek bakalım hangisi olursaa yani tek beklediğimiz iyi bi işş ama ben kendi aramızda bi söz olabilir diye düşünüyorum birbirimize ait oldugumuzun bi simgesi
slm canım iyiyim sen nasılsın bakalımmm
atractive
canım sız bayagı bır butun olmussunuz zamanında bazı seylerı oturtmussunuz ama hayırlısı değilmiş demek...hızmetten vs deilde cok uzayınca mutalaka bişiler cıkıyor o yonde bende katılıyorum
haklısın fıstıgımyani demek istediğim biz herşeyi yaşadık çok şey paylaştık güldük ağladık hayaller kurduk hep kuraarken duygulandık nasıl ağzımız kulaklarımızdaydı
ama işte olmadı
yani canım sana tavsiyem çok düşme üzzerine bu konuların olucağı varsa zaten olucaktır
nasip herşey kısmet alnımıza ne yazıldıysa oo bu hayatta
belki seninkide söylemicek söylemicek pat diye teklif edicek ne biliyon kız
sen duyuyo musun sevgilinden evlilik sözleri bakıyımmmBen de iyiyim tatlım :) Şimdi geldim, daha iyi oldum :)
aynen öyle kuzumm insan üzülüyo ama böyle gördükçee benım ne eksiğim var diye düşünmekten kendimi alamıyorummfıstıklarım ben de bursadan olmayanlarıda cagrırım tabıı kı ama onlar gelmezse en azından mazeretleri olur bursadakılerın kacısı yok gıbısınden şeyettım
tabıı kı benımde basımın ustune evde bekarlıga veda pıjama partısı yaparız kız kıza
semıramıs canım o karkadasın sevmıyormus erkek arkadasını zaten o yuzden okadar yaranmıs deveyı dıken ınsanı s.... hesaaaaabı
canım kızma nolur bana ama kendi aralarında yüzük takanlar o kadar çoğaldı ki yani o yüzüğün söz anlamı gitti. hani belki sen öyle bişey istiyosun ki bu da çok doğal ama zaten siz birbirinize daha çıkmaya başladığınız ilk günden kalbinizle söz vermediniz mi? sırf kendi aranızda sözlü gibi hissetmek için takmak istiyosan bu geçici bi heves olur, çünkü aile arasında olanın yerini asla tutmaz. haa ama ortak bişey paylaşmak için takmak istiyosan o zaman tak. çünkü sevgiliyle paylaşmaların değeri biçilemez. bu sadece yüzük olmak zorunda değil, aynı gömlek, aynı duygular, düşünceler olabilir. mesela bizim yüzüklerimiz var, ama biz söz anlamıyla takmıyoruz o yüzükleri. öyle hiç çıkarmamazlık falan yapmıyoruz mesela. sadece aynı şeyi paylaştığımız için keyif duyuyoruz, o kadar. tıpkı benim onun tişörtlerini giymem gibi.. onun benim maskelerimi yapması gibi, aynı parfümün bay ve bayanını kullanmamız gibi.. aynı saatleri takmamız gibi, onun benim kremlerimi,cımbızımı kullanması gibi.. benim onun ingilizce ödevlerini yapmam gibi, onun bana exel de tablo çizmesi gibi..acıktığında cebindeki son kuruşlarla 1 simit alıp onu paylaşmak gibi.. önemli olan paylaşmak. yüzük ya da başka bir şey.. hiç fark etmez..
sen duyuyo musun sevgilinden evlilik sözleri bakıyımmm
haklısın fıstıgımağzın bal yesin kız diyorum ya öyle bişey olsaa bana ulaşamazsanız merak etmeyinnn bu şoku atlatmaya çalışıyo olurummm
evet fıstıgım haklısın tabii ya ben parmağıma baktıgımda onun yüzüğünü taşıdığımı görmek istiyorumm yanı ona ait bişeyi taşımak istiyorumm..aileler arasındada olucak tabii ama benı aile arasındaki biraz korkutuyoo çevremden etkileniyorum sanırımmcanım kızma nolur bana ama kendi aralarında yüzük takanlar o kadar çoğaldı ki yani o yüzüğün söz anlamı gitti. hani belki sen öyle bişey istiyosun ki bu da çok doğal ama zaten siz birbirinize daha çıkmaya başladığınız ilk günden kalbinizle söz vermediniz mi? sırf kendi aranızda sözlü gibi hissetmek için takmak istiyosan bu geçici bi heves olur, çünkü aile arasında olanın yerini asla tutmaz. haa ama ortak bişey paylaşmak için takmak istiyosan o zaman tak. çünkü sevgiliyle paylaşmaların değeri biçilemez. bu sadece yüzük olmak zorunda değil, aynı gömlek, aynı duygular, düşünceler olabilir. mesela bizim yüzüklerimiz var, ama biz söz anlamıyla takmıyoruz o yüzükleri. öyle hiç çıkarmamazlık falan yapmıyoruz mesela. sadece aynı şeyi paylaştığımız için keyif duyuyoruz, o kadar. tıpkı benim onun tişörtlerini giymem gibi.. onun benim maskelerimi yapması gibi, aynı parfümün bay ve bayanını kullanmamız gibi.. aynı saatleri takmamız gibi, onun benim kremlerimi,cımbızımı kullanması gibi.. benim onun ingilizce ödevlerini yapmam gibi, onun bana exel de tablo çizmesi gibi..acıktığında cebindeki son kuruşlarla 1 simit alıp onu paylaşmak gibi.. önemli olan paylaşmak. yüzük ya da başka bir şey.. hiç fark etmez..
Yaram içerdeğğğnnn... ssz Nerde...Ama ben bugün yeni bi fikirle kalktım yataktan...Uygulamaya geçiciğm...
kız söyle bakıyım nasıl bi uygulama buuuuYaram içerdeğğğnnn... ssz Nerde...Ama ben bugün yeni bi fikirle kalktım yataktan...Uygulamaya geçiciğm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?