Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

atractive
canım sız bayagı bır butun olmussunuz zamanında bazı seylerı oturtmussunuz ama hayırlısı değilmiş demek...hızmetten vs deilde cok uzayınca mutalaka bişiler cıkıyor o yonde bende katılıyorum

hımmm yani bunlara cok takılı kalmamalıyız aslındaa dmi bunu bana birisi söylemiştii evlilikten bahsetmesi önemli değil önemli olan bunu yapması yannda durması demişti o zaman hak vermiştim ama zaman zaman hala üzülüyorumm hüreme katılıyorum zamanında baya bi bütünmüşsünüz güzel hayallerınız varmışş inş bundan sonra cok daha mutlu olursunn

Son düzenleme:

yani demek istediğim biz herşeyi yaşadık çok şey paylaştık güldük ağladık hayaller kurduk hep kuraarken duygulandık nasıl ağzımız kulaklarımızdaydı
ama işte olmadı
yani canım sana tavsiyem çok düşme üzzerine bu konuların olucağı varsa zaten olucaktır
nasip herşey kısmet alnımıza ne yazıldıysa oo bu hayatta
belki seninkide söylemicek söylemicek pat diye teklif edicek ne biliyon kız

fıstıklarım ben de bursadan olmayanlarıda cagrırım tabıı kı ama onlar gelmezse en azından mazeretleri olur bursadakılerın kacısı yok gıbısınden şeyettım
tabıı kı benımde basımın ustune evde bekarlıga veda pıjama partısı yaparız kız kıza

semıramıs canım o karkadasın sevmıyormus erkek arkadasını zaten o yuzden okadar yaranmıs deveyı dıken ınsanı s.... hesaaaaabı

canım kızma nolur bana ama kendi aralarında yüzük takanlar o kadar çoğaldı ki yani o yüzüğün söz anlamı gitti. hani belki sen öyle bişey istiyosun ki bu da çok doğal ama zaten siz birbirinize daha çıkmaya başladığınız ilk günden kalbinizle söz vermediniz mi? sırf kendi aranızda sözlü gibi hissetmek için takmak istiyosan bu geçici bi heves olur, çünkü aile arasında olanın yerini asla tutmaz. haa ama ortak bişey paylaşmak için takmak istiyosan o zaman tak. çünkü sevgiliyle paylaşmaların değeri biçilemez. bu sadece yüzük olmak zorunda değil, aynı gömlek, aynı duygular, düşünceler olabilir. mesela bizim yüzüklerimiz var, ama biz söz anlamıyla takmıyoruz o yüzükleri. öyle hiç çıkarmamazlık falan yapmıyoruz mesela. sadece aynı şeyi paylaştığımız için keyif duyuyoruz, o kadar. tıpkı benim onun tişörtlerini giymem gibi.. onun benim maskelerimi yapması gibi, aynı parfümün bay ve bayanını kullanmamız gibi.. aynı saatleri takmamız gibi, onun benim kremlerimi,cımbızımı kullanması gibi.. benim onun ingilizce ödevlerini yapmam gibi, onun bana exel de tablo çizmesi gibi..acıktığında cebindeki son kuruşlarla 1 simit alıp onu paylaşmak gibi.. önemli olan paylaşmak. yüzük ya da başka bir şey.. hiç fark etmez..

öyle canım nasip kısmet yani
biz gün geldi karşılıklı hıçkıra hıçkıra ağladık seni seviyorum diye birbirimize
ama hani nerde bitti işte
herşey kısmet alın yazısı olmayınca olmuyor ki
nasibim o değilmiş demek
ya hizmetten kastım aslında çok gelirlerse diyeyedi ne bilim ya ben çok nişanlı kalmak istemiyorum bi kaç ay olsun ondada evlilik telaşıyla su gibi geçip gitsin istiyorum

haklısın fıstıgım ağzın bal yesin kız diyorum ya öyle bişey olsaa bana ulaşamazsanız merak etmeyinnn bu şoku atlatmaya çalışıyo olurummm

aynen öyle kuzumm insan üzülüyo ama böyle gördükçee benım ne eksiğim var diye düşünmekten kendimi alamıyorumm

tamamen katılıyorum sedefe önemli olan iki kalbi paylaşmak diğil mi zaten ne farkeder ki yüzük
nece yüzükler takanlar var öylesine parmaklarında duruyor
evet evet aynen öenmli olan onun sevdiği birşeyi seninde sevip paylaşman gibidir aşk yani

haklısın fıstıgım ağzın bal yesin kız diyorum ya öyle bişey olsaa bana ulaşamazsanız merak etmeyinnn bu şoku atlatmaya çalışıyo olurummm

ALLAH kalbine göre versin tatlım kalbinde kini versin daha doğrusu ayırlmayın hep beraber olun inşallah
benim ki söylüyordu da noldu heheyy bak yemin etmişti ama beni terk edip gitti hayvan
o yüzden kalbine inan ve ona güven istemse zaten yanında olmazdı tıpkı benimkinin yaptığı gibi

evet fıstıgım haklısın tabii ya ben parmağıma baktıgımda onun yüzüğünü taşıdığımı görmek istiyorumm yanı ona ait bişeyi taşımak istiyorumm..aileler arasındada olucak tabii ama benı aile arasındaki biraz korkutuyoo çevremden etkileniyorum sanırımm siz ne güzel şeyler yapıyomuşsunuz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…