- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.081
sağol kuzumALLAH kalbine göre versin tatlım kalbinde kini versin daha doğrusu ayırlmayın hep beraber olun inşallah
benim ki söylüyordu da noldu heheyy bak yemin etmişti ama beni terk edip gitti hayvan
o yüzden kalbine inan ve ona güven istemse zaten yanında olmazdı tıpkı benimkinin yaptığı gibi
sağol kuzumsende cok mutlu ol inşallah bundan sonraa karşına herşeyi unutturacak mükemmel bi insan cıkarr
ne gibi fikir erkek arkadaşını kaçırmak gibi mi
Hmmmm...Bak o da iyi bi fikir gibi gözüküyorVala doğru bi fikir olduğuna az önce bir kez daha emin oldum.Ben kendim kaçıcam yavrucum.Kaçıcam derken şehirden yani.Aynı şehirde olmıycaz...
evet fıstıgım haklısın tabii ya ben parmağıma baktıgımda onun yüzüğünü taşıdığımı görmek istiyorumm yanı ona ait bişeyi taşımak istiyorumm..aileler arasındada olucak tabii ama benı aile arasındaki biraz korkutuyoo çevremden etkileniyorum sanırımmsiz ne güzel şeyler yapıyomuşsunuz maşallah
ahh yavrumm 4 bucuk yıldır tanışıyoruz ve hep ayrı şehirlerdeyız bu fikir tutsaydı şimdiye çocuğum bile vardıııHmmmm...Bak o da iyi bi fikir gibi gözüküyorVala doğru bi fikir olduğuna az önce bir kez daha emin oldum.Ben kendim kaçıcam yavrucum.Kaçıcam derken şehirden yani.Aynı şehirde olmıycaz...
niye ki şehirden kaçıcağına onunla görüşme madem bu daha iyi bir fikir bencee
ahh yavrumm 4 bucuk yıldır tanışıyoruz ve hep ayrı şehirlerdeyız bu fikir tutsaydı şimdiye çocuğum bile vardııı
Ben de sevgilimin soyadını adıma istiyorum :)) huhh çok romantik :))
Ben de sevgilimin soyadını adıma istiyorum :)) huhh çok romantik :))
evet aynen dediğin gibi istiyorum canımmaslında senin istediğin de aile arasında söz, hani o anlamı taşısın istiyosun, hem paylaşın, hem de yine herkes görsün istiyosun anladığım kadarıylabunu zaten bi süre geçtikten sonra herkes otomatikman istiyo kuzum. haa bende bu yüzük var diye şimdi içimdeki söz isteğini bastırıyo mu, hayır tam tersine daha da çok istiyorum. ikisinin de anlamı farklı çünkü. yeri geliyo direk evlenmek istiyorum, söz möz düşünmeden yıldırım nikahıyla :123: aile arasındaki neden korkutuyo peki canım, yaşadığımız kötü tecrübeler yüzünden mi?
o nasıl oluyor hiç bişey anlamadım sevgilin soyadını adına mı istiyosun
heheh o da güzelmişçocuğunuza isim olarak da koyabilirsiniz, isim olabiliyosa
o nasıl oluyor hiç bişey anlamadım sevgilin soyadını adına mı istiyosun
yani sevgilinin soyadını adının yanına istiyosunn öyle dersen daha anlaşılır olur kuzumyaa hani evlenince kocanın soyadını kullanmaya başlıyorsun ya onu kastediyorum evlenmeyi kastediyorum yani sevgilimin soyadını adıma istiyorum yani benim adım ve sevgilimin soyadı nüfus cuzdanında bir arada olunca evlenmiş oluyoruz
yaa hani evlenince kocanın soyadını kullanmaya başlıyorsun ya onu kastediyorum evlenmeyi kastediyorum yani sevgilimin soyadını adıma istiyorum yani benim adım ve sevgilimin soyadı nüfus cuzdanında bir arada olunca evlenmiş oluyoruz
evet aynen dediğin gibi istiyorum canımmya iki farklı aile iki farklı düşünce iki farklı hayat bi araya gelipte mükemmel bi uyum sağlamak kolay değil bide biz birbirimizi seviyoruz biz kavgada etsekk hatta birbirimize kırıcı sözlerde söylesek aşkımızdan dolayı unutup barışıyoruz bişey olmamış gibi devam ediyoruz ama aileler böyle değil kii hep diyorum ya ağızdan düşüncesizce çıkan bi söz herşeyi mahvedebilirr mesela geçen yıl annesi beni aradı konuşuyoduk dedi bana bitanem ben şöyle düşünüyorum fatihle evlendıgınızde borçlarınız bitene kadar kira falan vermemek ıcın zorluk çekmemek ıcın 1 yıl bizimle yaşayın dedi ben o anda bişey diyemedim iyi düşünmüşsünüz ama fatihlede konusmam lazım falan dedim hayır desem sanki kırılacak gibime geldi kadın sevındı falan kapattık sonra fatihe söylemiş annesi fatihte direk semiramis öyle bişey istemiyo biz ayrı yasıcaz diye anlaştık demiş msj attı bana bende asla öyle bişey olmaz bugun annenı kırmamak ıcın bişey diyemedim dedim annesine söylemiş semiramis istemiyo sordum diye anneside cok kızmıştı ozamanlar bana ikiyüzlü oldugumu söylemişş bi süre adımı bile duymak istememiş gerçi kısa süre sonra telefonda konustuk hiçbişey demedi hala benı cok seviyomuşş ama bu bile benı korkutmuştuu belki hata bendeydi birazda ama ne bileyim dediğim gibi aileler en ufak şeyi büyütebiliyolarr hatta fatih dedi annem sana kızıp büyütebilir ama ben seni çok seviyorum bu yüzden ben kızamıyorum sana demişti..
evet aynen dediğin gibi istiyorum canımmya iki farklı aile iki farklı düşünce iki farklı hayat bi araya gelipte mükemmel bi uyum sağlamak kolay değil bide biz birbirimizi seviyoruz biz kavgada etsekk hatta birbirimize kırıcı sözlerde söylesek aşkımızdan dolayı unutup barışıyoruz bişey olmamış gibi devam ediyoruz ama aileler böyle değil kii hep diyorum ya ağızdan düşüncesizce çıkan bi söz herşeyi mahvedebilirr mesela geçen yıl annesi beni aradı konuşuyoduk dedi bana bitanem ben şöyle düşünüyorum fatihle evlendıgınızde borçlarınız bitene kadar kira falan vermemek ıcın zorluk çekmemek ıcın 1 yıl bizimle yaşayın dedi ben o anda bişey diyemedim iyi düşünmüşsünüz ama fatihlede konusmam lazım falan dedim hayır desem sanki kırılacak gibime geldi kadın sevındı falan kapattık sonra fatihe söylemiş annesi fatihte direk semiramis öyle bişey istemiyo biz ayrı yasıcaz diye anlaştık demiş msj attı bana bende asla öyle bişey olmaz bugun annenı kırmamak ıcın bişey diyemedim dedim annesine söylemiş semiramis istemiyo sordum diye anneside cok kızmıştı ozamanlar bana ikiyüzlü oldugumu söylemişş bi süre adımı bile duymak istememiş gerçi kısa süre sonra telefonda konustuk hiçbişey demedi hala benı cok seviyomuşş ama bu bile benı korkutmuştuu belki hata bendeydi birazda ama ne bileyim dediğim gibi aileler en ufak şeyi büyütebiliyolarr hatta fatih dedi annem sana kızıp büyütebilir ama ben seni çok seviyorum bu yüzden ben kızamıyorum sana demişti..
anladım canım anladım
anlatış tarzınıda ex e benzettim ha off herşeyi de ona benzetiyorum herkesi herşeyi
her şeyde biraz sen varsın baktığım heryerde gözlerin durumundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?