- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.281
ben geldim kızlarr..teyzeme kızgınım ya kendi kızına lafını geçiremiyo laf söyleyemiyo direk küfürü yiyiyo çünkü ama bana kol gibi laflar söylüyogeçen ay onlarda kaldıgım bi aksam bana dedi dalga geçer gibi fatihle ne zamandır görüşmüyosunuz seni sevse gelir gerekirse yemez içmez seni görmek istese gelirdi falan dedi bende kızdım tabi alakası yok maddi sorunları var dedim sonra kocasının zenginliğinden bahsetmeye başladı bende teyze yapma allah aşkına ilk evlendiğinizde limon satıyomuş pazarda eğer miras olmasaydı zengin olamazdınız hem zenginlik önemli değil önemli olan değer vermesi dedimm (geçmişte eniştemden cok dayaklar yemişti ayrıca eniştem hala içiyo ve kendisinden 16 yaş büyük ) ben dalga geçmek için değil ama kendisi mükemmel olsa neyse ama yaşamadıgı kalmadı bu durumda bana laf söylemeye hakkı yok...bana dedi hiç mutlu olamayacaksın sen görürsün bak falan bende öyle demesene nerden biliyosun ben inanıyorum mutlu olacağıma hem Allah bilir dedim içine öyle doğuyomuş görcekmişim ben okulumu dondurmuşum devam edemeyecekmişim bende devam edicem bu yıl dondurmak zorunda kaldım biliyosun yaşadıklarımı sen bari yapma hem bakalım aytaç liseyi bile okuyabilecek mi dedim ertesi sabah diyo oğlum okursan oku ama okuyamazsan baban bize triplexler alacak onlarla süper geçinirsiniz siz falan dedi bende ya sabır çektim sustum neyse...bugunde teyzemle bi kadına oturmaya gittik kadın fal bakıyomuş banada baktı cok iyi çocuk senınle ciddi düşünüyo falan dedi hatta bu cocugun isminde f harfi var mı dedi şaşırdım kaldım 1-2 yıla sizin iş olacak dedi..sonra sordu nerde oturuyo falan diye gebzede dedim teyzem hemen aman köy gibi yer hiç güzel değill yaşanmazmış orda falan demeye başladı bende bana gittiğim gördüğüm yerimi anlatıyosun köyle hiç alakası yok bizim burdan daha güzel daha gelişmiş dedim..sonra kadın falda dedi sana herkes laf söylüyo ya dedi bende bana laf söylemeyen mi var dedim hemen teyzem bak ne diyo ya ne dedım ben şimdi falan dedi..sonra ordan çıktık diyo ben masus dedim falda görsün bakalım nerde oturacaksın falan diye ondan dedım diyo..bu kadın ona fal bakmış demiş seni bi genc kız cok kırmış demiş sanki kendisi bana laf söylemedi o lafları söylediğindede anneme şaka yaptım semiramise hemen kızıyo demiş dönek resmen ya ne dediği belli değil..ama dün aksam rüyamda teyzeme kızmıştım bana diyodu insanların hakkını yemeyi seviyorum falan diye dayımda kızıyodu semiramisin hakkını yeme diye ertesi günde gerçekten kızdım yanii..uzun oldu kızlar kusura bakmayın cok kızgınım teyzeme bide teyzemın yanında asla başka bi erkeği övemezsin hemen kendi kocasının mükemmelliklerınden bahsedıyo fatihi övemiyorum çenesi açılmasın diye neden böyle bilmiyorum
yooo bizim aramızda bi sorun yokk dertleşmiyorumda durduk yerde bunları söylemeye başladıı..annem bana kazak örmüştü ben demiştim ona teyze kazak biraz kısa olmuş uzatılmazmı acaba diye gülmüştü annen onu kepenek gibi örmüş hiç becerememiş falan diye sonra telefonda anneme demişki semiramis ördüğün kazağı hiç begenmemiş kepenek gibi oldu beceremedi annem dedi demiş düşünsonuna kadar okudum canım teyzenin söyledikleri biraz tuhaf olmuş ya hiç mutlu olamayacaksın denir mi ya neden böyle diyor? senin sevgilinle aranda bir problem oldu da teyzene mi anlattın teyzenle dertleşiyor musun neye dayanarak böyle diyor yaa aaa garip
aynen dediğin gibi kendisini 4/4 lük olupta söylese tmm dicem..daha önceki tartışmamızda 1 ay gitmedim onlara cok ağlattı benii fatihe bile parladım o aksam Allahtan o da kızmıyo hiç ben olsamm valla demediğimi bırakmazdım böyle teyzeye..bilmiyorum kuzum ne yapmam lazımm zaten teyzem ve dayım dışında benı yerden yere vuran başka kimse yokk bunların susması için bana laf söylememeleri için nasıl davranmam gerekiyoo
yooo bizim aramızda bi sorun yokk dertleşmiyorumda durduk yerde bunları söylemeye başladıı..annem bana kazak örmüştü ben demiştim ona teyze kazak biraz kısa olmuş uzatılmazmı acaba diye gülmüştü annen onu kepenek gibi örmüş hiç becerememiş falan diye sonra telefonda anneme demişki semiramis ördüğün kazağı hiç begenmemiş kepenek gibi oldu beceremedi annem dedi demiş düşünannmde üzülmüş söyledi bana gittim teyzeme sordum ben öyle demedim diyo tuhaf bi insan yanii
anlatmıyorum fıstıgım zaten aslada anlatmam zaten tartışmıyoruz bile adam akıllı..fatihe askerden sonra ailesinden para istemek cok zoruna gitmeye başladı sanırım çünkü iş buldu ve hemen ilk maaşıyla geliyo buluşmaya geçende telde ailemden para istemek istemediğim için kendi paramla gelicem o yüzden bulusamadık dedi..ben onu anlıyorum ve benım gibi sizlerde anlarsınız mutlakaah ah,ne geliyorsa yakınındakilerden geliyor gerçekten.
canım kesinlikle fatihle 2niz hakkında tek bir şey bile anlatma onlara, hatta onların yanında telefonla konuşma bile. sen fatih'le ilgili bir sürü güzel şey anlatırsın o gider bi tanecik olumsuz birşey görür,ona takar da takar. bak senin teyzen de görüşememenize takıp nasıl büyütmüş mevzuyu.
onlarla ilişkiniz ve sevgilin hakkında hiç bişey söyleme ki yorum yapacak bişey bulamasınlar. sorular sorarsalar, nasıl gidiyor falan derseler de iyi gidiyor deyip geçiştir.
böyle insanlar psikolojik olarak karşı tarafın da kendileri gibi evliliklerinde sorunlar yaşayacağını düşünürler. fatih'in yanına gelmemesine takması bu yüzden. halbuki gayet geçerli bir sebebiniz de varken...
Allahım fırsat vermez inşallah çünkü teyze anne yarısı derler ya gerçi benımki pek öyle değil ama insan istesede uzak duramazz ben gitmesem o gelecek ki kuzenım alınacak gitmezsem bu seferde ama dediğiniz gibi dikkatli olucam doldurusuna gelmicem..fatih biliyo zaten dayımıda teyzemide..bana dedi şimdilik seni savunup onlara laf söylemeye hakkım yok zaten uzağımda ama nişanlandıgımızda sana kimse laf söyleyemez susmam isterse küssünler bana seni ezdirmem bunu böyle bil dedi..Aman canım bence teyzenden uzak dur bak o seni sevgilinle birbirinize düşürür ha anneni aramış ördüğün kazağı beğenmemiş kızın demiş aman kuzum dikkat et uzak dur ilerde evlendiğinizde filan da eşinle aranı açar bozar yapar mı yapar uzak dur aman yarabbim sevgiline teyzenden iyice bahset bu yaptıklarını anlat sevgilin de nasıl biri olduğunu iyice öğrensin aman dolduruşlara gelmeyin
anlatmıyorum fıstıgım zaten aslada anlatmam zaten tartışmıyoruz bile adam akıllı..fatihe askerden sonra ailesinden para istemek cok zoruna gitmeye başladı sanırım çünkü iş buldu ve hemen ilk maaşıyla geliyo buluşmaya geçende telde ailemden para istemek istemediğim için kendi paramla gelicem o yüzden bulusamadık dedi..ben onu anlıyorum ve benım gibi sizlerde anlarsınız mutlakabizim iş ciddiye binince teyzem dahada azıtacak gibime geliyo ve bu durum beni korkutuyo
evet kuzum bu aksam benım derdim varrkızlar dertlerinizimi paylasıyosunuz bakim
ben geldim kızlarr..teyzeme kızgınım ya kendi kızına lafını geçiremiyo laf söyleyemiyo direk küfürü yiyiyo çünkü ama bana kol gibi laflar söylüyogeçen ay onlarda kaldıgım bi aksam bana dedi dalga geçer gibi fatihle ne zamandır görüşmüyosunuz seni sevse gelir gerekirse yemez içmez seni görmek istese gelirdi falan dedi bende kızdım tabi alakası yok maddi sorunları var dedim sonra kocasının zenginliğinden bahsetmeye başladı bende teyze yapma allah aşkına ilk evlendiğinizde limon satıyomuş pazarda eğer miras olmasaydı zengin olamazdınız hem zenginlik önemli değil önemli olan değer vermesi dedimm (geçmişte eniştemden cok dayaklar yemişti ayrıca eniştem hala içiyo ve kendisinden 16 yaş büyük ) ben dalga geçmek için değil ama kendisi mükemmel olsa neyse ama yaşamadıgı kalmadı bu durumda bana laf söylemeye hakkı yok...bana dedi hiç mutlu olamayacaksın sen görürsün bak falan bende öyle demesene nerden biliyosun ben inanıyorum mutlu olacağıma hem Allah bilir dedim içine öyle doğuyomuş görcekmişim ben okulumu dondurmuşum devam edemeyecekmişim bende devam edicem bu yıl dondurmak zorunda kaldım biliyosun yaşadıklarımı sen bari yapma hem bakalım aytaç liseyi bile okuyabilecek mi dedim ertesi sabah diyo oğlum okursan oku ama okuyamazsan baban bize triplexler alacak onlarla süper geçinirsiniz siz falan dedi bende ya sabır çektim sustum neyse...bugunde teyzemle bi kadına oturmaya gittik kadın fal bakıyomuş banada baktı cok iyi çocuk senınle ciddi düşünüyo falan dedi hatta bu cocugun isminde f harfi var mı dedi şaşırdım kaldım 1-2 yıla sizin iş olacak dedi..sonra sordu nerde oturuyo falan diye gebzede dedim teyzem hemen aman köy gibi yer hiç güzel değill yaşanmazmış orda falan demeye başladı bende bana gittiğim gördüğüm yerimi anlatıyosun köyle hiç alakası yok bizim burdan daha güzel daha gelişmiş dedim..sonra kadın falda dedi sana herkes laf söylüyo ya dedi bende bana laf söylemeyen mi var dedim hemen teyzem bak ne diyo ya ne dedım ben şimdi falan dedi..sonra ordan çıktık diyo ben masus dedim falda görsün bakalım nerde oturacaksın falan diye ondan dedım diyo..bu kadın ona fal bakmış demiş seni bi genc kız cok kırmış demiş sanki kendisi bana laf söylemedi o lafları söylediğindede anneme şaka yaptım semiramise hemen kızıyo demiş dönek resmen ya ne dediği belli değil..ama dün aksam rüyamda teyzeme kızmıştım bana diyodu insanların hakkını yemeyi seviyorum falan diye dayımda kızıyodu semiramisin hakkını yeme diye ertesi günde gerçekten kızdım yanii..uzun oldu kızlar kusura bakmayın cok kızgınım teyzeme bide teyzemın yanında asla başka bi erkeği övemezsin hemen kendi kocasının mükemmelliklerınden bahsedıyo fatihi övemiyorum çenesi açılmasın diye neden böyle bilmiyorum
kızmak ne kelime benı nasıl ağlattı o gece sabaha kadar gözlerim acıdı ağlamaktann gencecik umutları olan bi kıza bunlar yapılır mı o laflar söylenir miiYa gelmiyo seni görmeye seni sevmiyo demek ne demek ya nerden biliyomuş o Allah Allah ay kızdım ben teyzene
Allahım fırsat vermez inşallah çünkü teyze anne yarısı derler ya gerçi benımki pek öyle değil ama insan istesede uzak duramazz ben gitmesem o gelecek ki kuzenım alınacak gitmezsem bu seferde ama dediğiniz gibi dikkatli olucam doldurusuna gelmicem..fatih biliyo zaten dayımıda teyzemide..bana dedi şimdilik seni savunup onlara laf söylemeye hakkım yok zaten uzağımda ama nişanlandıgımızda sana kimse laf söyleyemez susmam isterse küssünler bana seni ezdirmem bunu böyle bil dedi..
evet kuzum bu aksam benım derdim varree sen napıyosun bakalmmm nişanlık bakıyo musunn
sıkma canını diycem ama insan ne olursa olsun yasanan tatsızlıklar karsısında tepkisiz kalamıyor :26: ben nisanda ne alınır falan diye bakıyorum nette canım takılıyom kendi kendime
ama neden kıskanıyo olabilir kii onu anlayamıyorum kuzumm benım 4/4 lük bi hayatım olmadı ki hiç ne cok zengın oldum ne baba sevgisi gördüm tek mutluluğum fatih işte ondan baska yok onuda mı cok görüyo banacanım çok ilginç ama resmen teyzen seni kıskanıyohem fatihten, hem annenden.. bişey sölicem kusura bakma da görmemişin triplexi olmuş... ya sabır. teyzenle arana sınır koy. hayır bu kadar basit şeyler düşünen biri için sen zaten kendini üzmezsin de yarın öbürgün fatihin yanında olur olmaz laflar eder boşuna tatsızlık olmasın.
kızmak ne kelime benı nasıl ağlattı o gece sabaha kadar gözlerim acıdı ağlamaktann gencecik umutları olan bi kıza bunlar yapılır mı o laflar söylenir mii
ne güzel yaa inşşallahh bunlar banada kısmet olurr sevdiğimle falcı kadın 1 en geç 2 yıla yüzükler görünüyo dediii bakalımmmsıkma canını diycem ama insan ne olursa olsun yasanan tatsızlıklar karsısında tepkisiz kalamıyor :26: ben nisanda ne alınır falan diye bakıyorum nette canım takılıyom kendi kendime
ne gibi nişanda ne alınır bohçaya mı mesela:26:
anlatmıyorum fıstıgım zaten aslada anlatmam zaten tartışmıyoruz bile adam akıllı..fatihe askerden sonra ailesinden para istemek cok zoruna gitmeye başladı sanırım çünkü iş buldu ve hemen ilk maaşıyla geliyo buluşmaya geçende telde ailemden para istemek istemediğim için kendi paramla gelicem o yüzden bulusamadık dedi..ben onu anlıyorum ve benım gibi sizlerde anlarsınız mutlakabizim iş ciddiye binince teyzem dahada azıtacak gibime geliyo ve bu durum beni korkutuyo
evet canım ben de öyle biliyorum, hakikaten bütün bu kurduğumuz hayaller falan, geçici mi kalıcı mı bilmiyoruz. ama açıkçası geleceğimi de öğrenmek istemezdim. düşünsene bilmem hangi gün ölüceğini biliyosun. amaann ondan 1 gün önceki halimi düşünemiyorum.inşallah canım hiç belli olmaz belkide böyle olur sizinde uzun olmaz yani herşey ya nasip demişler
bir de bişi duymuştum şu hayatta;
doğduğun gün,ölüceğin gün,hayat boyu kazanacağın rısk,evlenceğin kişi ve hangi gün ve yıl evleneceğin değişmeyen yazılarmış
yani hepimizin ne zaman evleneceği ve kiminle evleneceği yazılmış alnımıza aslında boşa konuşuyoruz yani
canım normalde bi alyans takılır, başka alınmaz, isteğe göre alınır. ama bizim sözle nişan arasında baya uzun zaman olucağı için 2 farklı takalım istiyoruz. benim söz de nişan da çok kalabalık olcak, mesela nişanda sözdekini çıkarıp yeniden takmak çok abes olur bizde.. sözde tektaş takılır. hatta sözlenmeden önce evlenme teklifi edicek ya, onu eder tektaşını takar, sonra söz gününde sen o tektaşını çıkarıp ona verirsin, bu kez herkesin gözü önünde takar. yani bizde böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?