Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sonuna kadar okudum canım teyzenin söyledikleri biraz tuhaf olmuş ya hiç mutlu olamayacaksın denir mi ya neden böyle diyor? senin sevgilinle aranda bir problem oldu da teyzene mi anlattın teyzenle dertleşiyor musun neye dayanarak böyle diyor yaa aaa garip

yooo bizim aramızda bi sorun yokk dertleşmiyorumda durduk yerde bunları söylemeye başladıı..annem bana kazak örmüştü ben demiştim ona teyze kazak biraz kısa olmuş uzatılmazmı acaba diye gülmüştü annen onu kepenek gibi örmüş hiç becerememiş falan diye sonra telefonda anneme demişki semiramis ördüğün kazağı hiç begenmemiş kepenek gibi oldu beceremedi annem dedi demiş düşün annmde üzülmüş söyledi bana gittim teyzeme sordum ben öyle demedim diyo tuhaf bi insan yanii

ah ah,ne geliyorsa yakınındakilerden geliyor gerçekten.
canım kesinlikle fatihle 2niz hakkında tek bir şey bile anlatma onlara, hatta onların yanında telefonla konuşma bile. sen fatih'le ilgili bir sürü güzel şey anlatırsın o gider bi tanecik olumsuz birşey görür,ona takar da takar. bak senin teyzen de görüşememenize takıp nasıl büyütmüş mevzuyu.
onlarla ilişkiniz ve sevgilin hakkında hiç bişey söyleme ki yorum yapacak bişey bulamasınlar. sorular sorarsalar, nasıl gidiyor falan derseler de iyi gidiyor deyip geçiştir.
böyle insanlar psikolojik olarak karşı tarafın da kendileri gibi evliliklerinde sorunlar yaşayacağını düşünürler. fatih'in yanına gelmemesine takması bu yüzden. halbuki gayet geçerli bir sebebiniz de varken...

Son düzenleme:

Aman canım bence teyzenden uzak dur bak o seni sevgilinle birbirinize düşürür ha anneni aramış ördüğün kazağı beğenmemiş kızın demiş aman kuzum dikkat et uzak dur ilerde evlendiğinizde filan da eşinle aranı açar bozar yapar mı yapar uzak dur aman yarabbim sevgiline teyzenden iyice bahset bu yaptıklarını anlat sevgilin de nasıl biri olduğunu iyice öğrensin aman dolduruşlara gelmeyin

anlatmıyorum fıstıgım zaten aslada anlatmam zaten tartışmıyoruz bile adam akıllı..fatihe askerden sonra ailesinden para istemek cok zoruna gitmeye başladı sanırım çünkü iş buldu ve hemen ilk maaşıyla geliyo buluşmaya geçende telde ailemden para istemek istemediğim için kendi paramla gelicem o yüzden bulusamadık dedi..ben onu anlıyorum ve benım gibi sizlerde anlarsınız mutlaka bizim iş ciddiye binince teyzem dahada azıtacak gibime geliyo ve bu durum beni korkutuyo

Allahım fırsat vermez inşallah çünkü teyze anne yarısı derler ya gerçi benımki pek öyle değil ama insan istesede uzak duramazz ben gitmesem o gelecek ki kuzenım alınacak gitmezsem bu seferde ama dediğiniz gibi dikkatli olucam doldurusuna gelmicem..fatih biliyo zaten dayımıda teyzemide..bana dedi şimdilik seni savunup onlara laf söylemeye hakkım yok zaten uzağımda ama nişanlandıgımızda sana kimse laf söyleyemez susmam isterse küssünler bana seni ezdirmem bunu böyle bil dedi..

Ya gelmiyo seni görmeye seni sevmiyo demek ne demek ya nerden biliyomuş o Allah Allah ay kızdım ben teyzene

canım çok ilginç ama resmen teyzen seni kıskanıyo hem fatihten, hem annenden.. bişey sölicem kusura bakma da görmemişin triplexi olmuş... ya sabır. teyzenle arana sınır koy. hayır bu kadar basit şeyler düşünen biri için sen zaten kendini üzmezsin de yarın öbürgün fatihin yanında olur olmaz laflar eder boşuna tatsızlık olmasın.

Ya gelmiyo seni görmeye seni sevmiyo demek ne demek ya nerden biliyomuş o Allah Allah ay kızdım ben teyzene
kızmak ne kelime benı nasıl ağlattı o gece sabaha kadar gözlerim acıdı ağlamaktann gencecik umutları olan bi kıza bunlar yapılır mı o laflar söylenir mii

iyi demiş canım aman sen dolduruşlara gelme sakın sevgilinle (inşallah ilerde eşin olduğunda eşinle) birbirinizin arkaasında olun hep

ama neden kıskanıyo olabilir kii onu anlayamıyorum kuzumm benım 4/4 lük bi hayatım olmadı ki hiç ne cok zengın oldum ne baba sevgisi gördüm tek mutluluğum fatih işte ondan baska yok onuda mı cok görüyo bana yok zaten asla artık hiçbişeyimi anlatmamm dersimi aldım o konudaa

kızmak ne kelime benı nasıl ağlattı o gece sabaha kadar gözlerim acıdı ağlamaktann gencecik umutları olan bi kıza bunlar yapılır mı o laflar söylenir mii

Ay canım ben seni anlıyorum ya bana da böyle yapanlar var bizim aramızda büyük bir maddiyat farkı var o yüzden bana da çok yükleniyorlar sen yapamazsın onunla diye dolduruşa getirmeye çalışıyorlar yaa insanlara ne sanki niye umurlarında beraber hayatı yaşayacak olan biziz sonuçta benim aklım yok mu benim kafam yok mu da bana gelip gelip sen yapamazsın olmaz diyip duruyorlar ben de sinir oluyorum böyle hele akrabadan ya da aileden biri söylerse.. aynen ben de diyorum sanki sizler evlendiğinizde saraylarda yaşıyordunuz..

sıkma canını diycem ama insan ne olursa olsun yasanan tatsızlıklar karsısında tepkisiz kalamıyor :26: ben nisanda ne alınır falan diye bakıyorum nette canım takılıyom kendi kendime
ne güzel yaa inşşallahh bunlar banada kısmet olurr sevdiğimle falcı kadın 1 en geç 2 yıla yüzükler görünüyo dediii bakalımmm

ne gibi nişanda ne alınır bohçaya mı mesela:26:

evet cnm onlara bakıyorum ya bide biz ayrı sehirlerdeyiz gelip alınmaz ki erkek arkadasım gelse bile benle gezip almaz sıkılır biliyorum netten bakıyorum bende kendim icin birseyler simdiden ayarlıyım diyorum ama valla ne alınır ne yapılır tam bilmiyorum

canım tabiki biz anlıyoruz görüşememenizi ve nedenlerini, zaten burada herkesin ilişkileriyle ilgili çeşitli sıkıntıları var. herşeyin 4-4lük gitmesi imkansız ki...4-4lük olması için çabalayabiliriz ancak.
ama bunu teyzen gibi insanlara anlatamazsın, o yüzden aranızdaki ilişki ve mesafe nasıl bilmiyorum ama elinden geldiğince uzak durmaya çalış onlardan.
ileride sizin ilişkiniz söz ve nişanla taçlandığında onlar da görürler zaten yanıldıklarını kuzum

evet canım ben de öyle biliyorum, hakikaten bütün bu kurduğumuz hayaller falan, geçici mi kalıcı mı bilmiyoruz. ama açıkçası geleceğimi de öğrenmek istemezdim. düşünsene bilmem hangi gün ölüceğini biliyosun. amaann ondan 1 gün önceki halimi düşünemiyorum. hatta 1 saat, 1 dk öncesi falan

canım çok mantıklı gerçekten. kaybedeceğimiz bir şey yok, ama kazanırsak da süper olur. hem diğer kpss'ye de çalışıyoruz. böylece lise kpss'sine de hazırlık yapmış oluruz.

evet canım sözde tek taş takılıp, nişanda alyans takılması mantıklıymış. dün annemle konuştuk. o babam gibi düşünmüyor Allah'tan. okulun biter bitmez söz yaparsınız falan dedi. nasıl sevindim bilemezsin. öyle olursa bizim de söz ve nişan arası baya uzun olacak gerçi.. Ama geç olsun güç olmasın tabii
Bu arada bugün kitabı aldık kuzum, en yakın zamanda ilk soruyla başlayacağız
[/QUOTE]
hadi iyi okumalar tatlım. :13: annenin düşüncesine çok sevindim. ya olsun sevgiliyken de bekliyoruz sözlüyken yine değişen bişey olmuyo, düğünün olması için şartlar belli, o şartlar olana kadar öyle ya da böyle beklicez. tek fark sözlenince aileler işin içine gircek ve bunu pek önermiyolar artık kaderimizde ne varsa o olur canım söze en az 1,5 yılımız var, mezun olana kadar orası kesin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…