Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hosgeldın hürremcimm evet ya bende ne kadar günah oldugunu bilsemde umutlanıyormmm baktıyorum dayanamayıpp kız bende 1-2 yıla gidiyomuşum gerçi yüzükler var dedii amaa olsunnn

canım gwenden sonra seni veriyoruz galiba hadi inş
benim en erken 2015, ben daha başınızdayım canlar, turşumu kurucaksınız benim
ahh kuzummm ikimiz bu topiğe kazık çakıcaz galibaaaa hatta sen benden önce evlenirsen beni unutmayın ha buralarda takılıyo olurumm

benden ala turşu mu olur asıl
atractive turşusu marketlerinizden ısrarla isteyiniz
kızım bu işler hiç belli olmuyo, ilk sen gitmeyesin
olsun canm gec olsun guc olmasın ay benm herıf 35 inde kız gwenden sonra ben gıdeyım gariii

canm aslında cok gunah gercekten baktırmamak en ıyısı ama muhabbet olsn dıe hosumuza gıdıyor işte
ayy inş kalbine göre olur canım, o kadar yaşı varsa o zaman kendimden çok isterim sizinkini

öyle bişey duymadım ama doğruluğu yüksek sanırım benimki evin küçüğü, bi de abisi var, o evlendi kız tarafına gitti, teee kayseriye, yılda 1 kere anca geliyolar, bayramlarda bile gelmiyolar, hiiiçç düşkünlüğü yok. ama onur öyle mi yaa, edirnede yaşayalım diye yapmıcağı şey yok. ben de aksine hiç sevmiyorum burayı, burda yaşamak istemiyorum ki zaten buraya atanmam imkansız. ama bazen ona diyorum ki ''içimden bi ses edirnede yaşıcaz'' diyorum. ''içindeki sese kurban olurum ben'' diyo hele anneye çok düşkün. hem kendi annesine, hem benim anneme.. acayip bağlı. ama şöyle diyolar, ailesine bağlı olan eşine daha çok bağlı olur, çünkü ilerde eşi onun ailesi olucak, şu an geçerli olan ilerde sizin için de aynı şekilde olur diyolar. bakalım

ay evet canım, benimki de hayvanlara bayılıyor,özellikle köpeklere,gerçi ben aşırı korkuyorum ama ona bi çare bulacakmış beyefendi köpek falan almak da müstakil ev dışında imkansız gibi. ben de bahçeye, bitki beslemeye bayılırım. bizim de hep hayalimiz minicik de olsa bahçeli müstakil bir evimiz olsun. doğayla iç içe.. sessiz sakin.. bahçesinde meyve ağaçları,minik çardağı olan, canımız istediğinde bahçeye inip meyve toplayıp yiyebildiğimiz... ayy anlatırken bile huzur doluyor insan..

canım gwenden sonra seni veriyoruz galiba hadi inş
benim en erken 2015, ben daha başınızdayım canlar, turşumu kurucaksınız benim

benden ala turşu mu olur asıl
atractive turşusu marketlerinizden ısrarla isteyiniz

kızlar merak etmeyin ben turşuluğu kimseye bırakmam büyük ihtimalle sizi evlendirip gidicem bizim 2016'ya doğru aksayabilir çünküü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…