- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.341
canım gwenden sonra seni veriyoruz galibahadi inş
benim en erken 2015, ben daha başınızdayım canlar, turşumu kurucaksınız benim
hosgeldın hürremcimmyettim gariii kızlarrrrr
semıramıs canm boş dolduruşlara gelme moralını bozmaktan başka bişeye yaramaz mesafe koy teyzenle arana...
kızlar bende fal baktırmıstım sız bırbırınızın kaderısınız demıstı bana 2013 te dugun dedı bıdetabiiki Allah tan baska kimse gelecegı bılemez ama insana moral verıyor guzel seyler duymak...
kızlar bnm sevgılımın 34 bıtıyor evlenene kadar 40 olcek:18:
kızlar bnm sevgılımın 34 bıtıyor evlenene kadar 40 olcek:18:
ahh kuzummm ikimiz bu topiğe kazık çakıcaz galibaaaa hatta sen benden önce evlenirsen beni unutmayın ha buralarda takılıyo olurummcanım gwenden sonra seni veriyoruz galibahadi inş
valla ben evleniyim artık sizle muattap olmam hıhhhhhhhh:82::86::111::90::90::90::90:
valla ben evleniyim artık sizle muattap olmam hıhhhhhhhh:82::86::111::90::90::90::90:
aynen bacım atractıve dogru dıyın huzur mutluluk romantızm ask olsunda kırk dırt farketmez
berceste 22 yim bnde canm
kızım bu işler hiç belli olmuyo, ilk sen gitmeyesinbenden ala turşu mu olur asıl
atractive turşusu marketlerinizden ısrarla isteyiniz
ayy inş kalbine göre olur canım, o kadar yaşı varsa o zaman kendimden çok isterim sizinkiniolsun canm gec olsun guc olmasın ay benm herıf 35 inde kız gwenden sonra ben gıdeyım gariii
canm aslında cok gunah gercekten baktırmamak en ıyısı ama muhabbet olsn dıe hosumuza gıdıyor işte
evet mantıklı kuzumm gerçektenn kiraya verip o kirayla kredi borcumuzu ödeyebiliriz meselaa ya da dediğin gibi kendi kiramızı ödeyebiliriz bu hiç aklıma gelmemiştiöyle valla yeterki onunla başbaşa oldugum bi yer olsunn gerisi hiç önemli değill kızlar buarada hani derlerya evin en küçük çocuğuyla evlenme falan diyee sanırım aile daha düşkün olurmuş öyle bişeyler okumuştumm sizce nekadar doğru bu gerçi benımki en küçüğü değil en büyüğü ama merak ettim :26:
ay evet canım, benimki de hayvanlara bayılıyor,özellikle köpeklere,gerçi ben aşırı korkuyorum ama ona bi çare bulacakmış beyefendikesinlikle canımhem benim hayalim var mesela, böyle küçük bi köyde müstakil evde yaşamak istiyorum. hani pembe panjurlu derler ya mor panjurlu istiyorum ben de bu da ancak emekli olunca olur, bunu da biliyorum. o yüzden ev parasını kenara koyup emeklilikte ortaya çıkarmalı
canım gwenden sonra seni veriyoruz galibahadi inş
benden ala turşu mu olur asıl
atractive turşusu marketlerinizden ısrarla isteyiniz
aynen bacım atractıve dogru dıyın huzur mutluluk romantızm ask olsunda kırk dırt farketmez
berceste 22 yim bnde canm
Aman sevdiğinle evlen de bizimle muhattap olma canım :):)
ondan sonra bende senı bulduğum yerdeeeeevalla ben evleniyim artık sizle muattap olmam hıhhhhhhhh:82::86::111::90::90::90::90:
sadece senle olcam bercesteatractive ile hicccccccccccccccc muattap olmam heleki
kızım bu işler hiç belli olmuyo, ilk sen gitmeyesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?