- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.361
ohooo şimdiden havalara gırdın kızım esas bız dışlıyoz senı:122:
kızlar bnm sevgılımın 34 bıtıyor evlenene kadar 40 olcek:18:
evet kuzum ailesini sevip saygı göstermeyen karısına hiç göstermez bencedeekızım bu işler hiç belli olmuyo, ilk sen gitmeyesin
ayy inş kalbine göre olur canım, o kadar yaşı varsa o zaman kendimden çok isterim sizinkini
öyle bişey duymadım ama doğruluğu yüksek sanırımbenimki evin küçüğü, bi de abisi var, o evlendi kız tarafına gitti, teee kayseriye, yılda 1 kere anca geliyolar, bayramlarda bile gelmiyolar, hiiiçç düşkünlüğü yok. ama onur öyle mi yaa, edirnede yaşayalım diye yapmıcağı şey yok. ben de aksine hiç sevmiyorum burayı, burda yaşamak istemiyorum ki zaten buraya atanmam imkansız. ama bazen ona diyorum ki ''içimden bi ses edirnede yaşıcaz'' diyorum. ''içindeki sese kurban olurum ben'' diyo hele anneye çok düşkün. hem kendi annesine, hem benim anneme.. acayip bağlı. ama şöyle diyolar, ailesine bağlı olan eşine daha çok bağlı olur, çünkü ilerde eşi onun ailesi olucak, şu an geçerli olan ilerde sizin için de aynı şekilde olur diyolar. bakalım
89lusun la sen artık 23 demeye başla istersen bebeğim
bak ben çoktan 24 lüğü kabullendim
tutmussssss
kızlar albume istedigim camasırları ekledim nisan bohcası icin ben saten pijama falan istemiyorum kendime gore ayarladım bişiler bakın bi nasılmıs fikir soyleyin
kuzum gayet güzeller helede beyaz dantelli büstiyer takım ve elenor leopar takıma bayıldımmmm cok seksiler gerçektennnnkızlar albume istedigim camasırları ekledim nisan bohcası icin ben saten pijama falan istemiyorum kendime gore ayarladım bişiler bakın bi nasılmıs fikir soyleyin
bacım aralık ayı dıye kabul etmeyom 23ü
anladın sen işte noktalı yerleri dolduruver
aman benimle muhattab olmıcakmış sexüüü beybi pabucumun gelini seni dışladım la seni şimdiden boş ol
ay hadı ınnnsallah agzın bal yesın ayollllkızım önce gwen gidiyor görmüyor musun hazırlıklara bilem başladı nasıl önce ben gidebilirim ki
benim içime gwenden sonra hürrem gidicek gibi geliyor hissettim bi an bak
amma dilimize dusersın haaaa bu iş yatarsahoyttttt kızım mesgul bir kadın olucam ozmn ev isi alısveris falan filan ay bide kocisle ilgilenlen simdiden moda girdim sonu huranla biterse maskara olurum he
canım erkekler için 40 çok da geç sayılmazbayan olsa menapoz oldu olacak derdik ama antropoz yaşı 60larda
kızlar albume istedigim camasırları ekledim nisan bohcası icin ben saten pijama falan istemiyorum kendime gore ayarladım bişiler bakın bi nasılmıs fikir soyleyin
kuzum gayet güzeller helede beyaz dantelli büstiyer takım ve elenor leopar takıma bayıldımmmm cok seksiler gerçektennnn
evet canım, bizim çok avantajlarımız var gerçekten. onur hep der ki, şimdiki tartışmalarımız çok olsun, sorun değil, hatta onlar bizim lehimize, çünkü ne kadar çok şey hakkında tartışırsak o kadar ders alırız, o kadar tanırız birbirimizin düşüncelerini ve ona göre davranırız.. temelimiz sağlam olur, evlenince de mutlaka sorunlar olur ama biz bu yola bi çoğunu halletmiş olarak güçlü bi şekilde gircez der. ee doğru söze ne denir
orası öyle ama bizimkisi daha değerli bence kuzum, ümitsizliğe kapılma, kaç yıl evlenmek için beklemek ne demek, ben bile şaşırıyorum bazen kendime, ama biz evlilik için bu kadar çabalayıp bekliyoruz ya, evlendiğimizi düşününce bile içimiz kıpır kıpır oluyor ya, evliliğimiz de beklediğimiz zamanla git gide kıymetleniyor bence. çünkü evlenince bu günlere ulaşmak için bu kadar çabalayıp beklediğimizi hatırlayınca sorunlarımızı bile görmezden gelip büyütmeyeceğiz, tüm olumsuzluklara ve zorluklara karşı daha dik duracağız bence...
hahah süpermişbenim aklımdaki tarih 08.08.2016hihihi 8+8=16 :):):) ya da 07.08.2015 hihi 8+7=15
ayy kuzum deme öyle ya bence çoğumuz aynı yıl evlenebiliriz. sonra bi bakmışız topik boş, acaba neden boşahh kuzummm ikimiz bu topiğe kazık çakıcaz galibaaaa hatta sen benden önce evlenirsen beni unutmayın ha buralarda takılıyo olurumm
ayyyyyyyyyyyyyyyy cokda umrumdu:95: belkim ben sana bi kısmet bulurdum yani yapmadıgım sey degil benle tanısanlara hepbirini buluyom mesela
ay hadı ınnnsallah agzın bal yesın ayollll
amma dilimize dusersın haaaa bu iş yatarsasende bakıyorum hemen kk lugatına uygun konusmaya baslamısın kociş felan ondan sonrada haydı hanımlar el ele hamiş kalıyoruz dıye topık acarsın sen bıde
vuuvv leopar fantezisi demekleoparlılar çok güzelmiş canım bi de alttaki beyazlılara bayıldımm
ben bulurum len kendi kısmetimi
demek umrunda değil haa çifte boş ol diyorum sana şimcikk
albumde cnm ekledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?