Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet kuzum ailesini sevip saygı göstermeyen karısına hiç göstermez bencedee düşkünlük cok önemli değil ama tabii kayınvalide anlaşılabilecek uyumlu bi insansaaa değilse ozaman vay halimizeee

kızlar albume istedigim camasırları ekledim nisan bohcası icin ben saten pijama falan istemiyorum kendime gore ayarladım bişiler bakın bi nasılmıs fikir soyleyin

kızlar albume istedigim camasırları ekledim nisan bohcası icin ben saten pijama falan istemiyorum kendime gore ayarladım bişiler bakın bi nasılmıs fikir soyleyin
kuzum gayet güzeller helede beyaz dantelli büstiyer takım ve elenor leopar takıma bayıldımmmm cok seksiler gerçektennnn

anladın sen işte noktalı yerleri dolduruver
aman benimle muhattab olmıcakmış sexüüü beybi pabucumun gelini seni dışladım la seni şimdiden boş ol

ayyyyyyyyyyyyyyyy cokda umrumdu :95: belkim ben sana bi kısmet bulurdum yani yapmadıgım sey degil benle tanısanlara hepbirini buluyom mesela

kızım önce gwen gidiyor görmüyor musun hazırlıklara bilem başladı nasıl önce ben gidebilirim ki
benim içime gwenden sonra hürrem gidicek gibi geliyor hissettim bi an bak
ay hadı ınnnsallah agzın bal yesın ayollll
hoyttttt kızım mesgul bir kadın olucam ozmn ev isi alısveris falan filan ay bide kocisle ilgilen len simdiden moda girdim sonu huranla biterse maskara olurum he
amma dilimize dusersın haaaa bu iş yatarsa sende bakıyorum hemen kk lugatına uygun konusmaya baslamısın kociş felan ondan sonrada haydı hanımlar el ele hamiş kalıyoruz dıye topık acarsın sen bıde
canım erkekler için 40 çok da geç sayılmaz bayan olsa menapoz oldu olacak derdik ama antropoz yaşı 60larda

dogru dıyon kız bızım yumurtalar çüriyi ama onlarda sorun yok burda bıle kadın mılletı zor durumda aah ahhh

berceste kız o benı bekletıo moruk olan o emma

vuuvv leopar fantezisi demek leoparlılar çok güzelmiş canım bi de alttaki beyazlılara bayıldımm

evet canım, bizim çok avantajlarımız var gerçekten. onur hep der ki, şimdiki tartışmalarımız çok olsun, sorun değil, hatta onlar bizim lehimize, çünkü ne kadar çok şey hakkında tartışırsak o kadar ders alırız, o kadar tanırız birbirimizin düşüncelerini ve ona göre davranırız.. temelimiz sağlam olur, evlenince de mutlaka sorunlar olur ama biz bu yola bi çoğunu halletmiş olarak güçlü bi şekilde gircez der. ee doğru söze ne denir
benim aklımdaki tarih 08.08.2016 hihihi 8+8=16 :):):) ya da 07.08.2015 hihi 8+7=15
hahah süpermiş benim aklımdaki de 23 temmuz. 13 mayıs (onun doğumgünü) 10 haziran(benim doğumgünüm) 13+10=23 düğün mayıs,haziran, TEMMUZ
ahh kuzummm ikimiz bu topiğe kazık çakıcaz galibaaaa hatta sen benden önce evlenirsen beni unutmayın ha buralarda takılıyo olurumm
ayy kuzum deme öyle ya bence çoğumuz aynı yıl evlenebiliriz. sonra bi bakmışız topik boş, acaba neden boş

kocişimle bebiş yaptık hamişim diycem kızım olmazsa bu is ugramam ben buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…