Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım napalım ya umut dünyası

umudunu öyle aptal saptal saçmalıklarda arama bence
ne yani fani bir insan mı bilicek geleceği pehh gleyimde boşa gitmesin bari
hemde çokkkk günah fal baktırmak yani ALLAH'a şirk gibi ALLAH korusun tövbe tövbee
fal bakanları görüncede sinir oluyorum zaten boşuna para tuzağı böyle şeyler

canım napalım ya umut dünyası

umudunu öyle aptal saptal saçmalıklarda arama bence
ne yani fani bir insan mı bilicek geleceği pehh gleyimde boşa gitmesin bari
hemde çokkkk günah fal baktırmak yani ALLAH'a şirk gibi ALLAH korusun tövbe tövbee
fal bakanları görüncede sinir oluyorum zaten boşuna para tuzağı böyle şeyler

haklısın tatlım nazar boncuklu bi bileklik alayımda hiç çıkarmayayımm bariii bu kem gözler aşkımızı bozmasınn
evet canım, fatihinin de cüzdanına koy bi tane
Evet tatlım sanki çalışıp para kazanmayacağız insan geleceği bilemez ki yaşayıp görmeden nerden bilebiliriz belki de çok iyi paralar kazanırız sonradan toparlarız bi rahat verirse başka insanlar

aynen tatlım ya çok haklısın. bi de ben ev isteyenlere şaşırıyorum. ya biz kısmetse istediğimiz zamanda evlendiğimizde benimki 25 yaşında olcak. o yaşta çocuk nerden ev alabilir ki? ancak ailesinden kalması lazım, aile desteği olması lazım. tabii ki ev çok büyük bi rahatlık, ama ben kirada da yaşarım. zaten artık evleri de kira öder gibi alabiliyosun büyük kolaylıklar var. yeter ki 2 kafa anlaşsın. zamanla birikim yaparız, ihtiyaç kresi vs alırız, ee düğünden altınlar ne güne duruyo.. her şey zamanla olur, yeter ki anlaşma uyum olsun.

ahh kuzumm kıyamam kader kısmet işte,önüne geçemiyorsun ki. ama belki de böylesi daha hayırlı olmuştur. iyi düşünmek lazım. benim de aklımda bin bir türlü soru işaretleri var, ya o olmazsa, ya bu olmazsa falan diye. ama hiç düşünmemeye çalışmak en iyisi, yaşayıp görmeden bilemiyorsun hiç bişeyi.
herşey istediğimiz gibi gelişir de hepimiz istediğimiz yerlere atanırız umarım. yoksa tüm planlar hayaller aksayacak

ben baktırmadım ki annem baktırmış benim fal baktırma huyum yoktur ben de karşıyım ama öyle muhabbette geçince söyledim işte muhabbet olsun diye :S

tmm kuzumm çok sağolun hepinizz derdimi dinledinizz evet ev konusuna katılıyorumm bugun o konuda geçti eviniz olsunn falan dediler ama kolay mı hemen ev almakk ki genelde aileden falan kalmadıgı sürece hep insanların yaşlandıkları zamanlarda kendi evleri oluyoo..bizde öyle düşünüyoruz kredi çekip ev ödemeyii ama kpssyi kazanıp atanırsa il il gezeceğimiz için ev almamız zor sanırımm çünkü kirada ödicez üstünee

doğru söylüyorsun 25 yaşlarında insanların nasıl evi olsun anca ailesi ev alırsa olur evlendiğinde kirada oturursun yıllar sonra evini alırsın eşinle beraber Allahın izniyle

bazen sinir oluyorum bu halimize.. millet 1 ay sevgili takılıp hooppp söz yapıyo, sonra o yaz gelsin düğün.. biz de işte o kadar engel arasın bi umut ışığı bulmaya çalışıyoruz, buluyoruz, onu yakalayıp bi sürü hayal kuruyoruz, hayaller zamanla gerçekçi geliyo plan yapıyoruz. sonra hayal kırıklığı olabiliyo, hayat işte.. actractivenin dediği gibi kaderlerimiz yazılı, ama bilemeyiz ki işte hayalsiz de yaşanmıyo. biraz rahat olmak isterdim bu konuda, zamana bırakmaya söz veriyorum kendime, ama keşke şimdi sözlü olcak dediğim de çok oluyor

9 yıldan sonra evlenen de gördüm 7 yıldan sonra evlenmeden ayrılanda kader kısmet işte ''kısmetinde varsa gelir yemenden, kısmetinde yoksa ne gelir elden''

ev konusunda çok haklısın canım. evi yok diye yadırgayanlara uyuz oluyorum. ailesinden kalma evlerle kimse övünmemeli. kendi çalışıp kazandığınla aldığın ve içinde huzurla yaşadığın evin değeriyle kıyaslanamaz bile.

canım ne demek, ne zaman sıkıntıya düşsek ilk geliceğimiz adres senin topiğin zaten bence de gezince zaten kendi evinde yaşayamıcaksın, mesela öğretmenliklere doğu görevi 4 yıl zorunlu oldu. 4 koca yıl orda geçircen de sonra orta halli bi yere atancan da sonra gitgide batıya gelcen de ohooo, düşün kaç sene bu durumda evin şöyle bi yararı olabilir. mesela atıyorum gebzede eviniz olur, ama siz başka yerde kirada yaşamak zorundasınızdır. o zaman evinizi kiraya verip onunla oturduğunuz evin kirasını ödiyebilirsiniz. ama olmasa da çok da sıkıntılı bi durum değil bizim gibi sevgililerine deli gibi hasret olanlar için
doğru söylüyorsun 25 yaşlarında insanların nasıl evi olsun anca ailesi ev alırsa olur evlendiğinde kirada oturursun yıllar sonra evini alırsın eşinle beraber Allahın izniyle
amin tatlım hepimiz inş

yettim gariii kızlarrrrr
semıramıs canm boş dolduruşlara gelme moralını bozmaktan başka bişeye yaramaz mesafe koy teyzenle arana...

kızlar bende fal baktırmıstım sız bırbırınızın kaderısınız demıstı bana 2013 te dugun dedı bıde tabiiki Allah tan baska kimse gelecegı bılemez ama insana moral verıyor guzel seyler duymak...

kesinlikle canım hem benim hayalim var mesela, böyle küçük bi köyde müstakil evde yaşamak istiyorum. hani pembe panjurlu derler ya mor panjurlu istiyorum ben de bu da ancak emekli olunca olur, bunu da biliyorum. o yüzden ev parasını kenara koyup emeklilikte ortaya çıkarmalı

canım gwenden sonra seni veriyoruz galiba hadi inş
benim en erken 2015, ben daha başınızdayım canlar, turşumu kurucaksınız benim

ben kötü şeyler duyarım diye baktırmaktan korkuyorum arada içim gidiyor ama :) sonra Allah bilir diyorum vazgeçiyorum :)

canım gwenden sonra seni veriyoruz galiba hadi inş
benim en erken 2015, ben daha başınızdayım canlar, turşumu kurucaksınız benim
olsun canm gec olsun guc olmasın ay benm herıf 35 inde kız gwenden sonra ben gıdeyım gariii
ben kötü şeyler duyarım diye baktırmaktan korkuyorum arada içim gidiyor ama :) sonra Allah bilir diyorum vazgeçiyorum :)

canm aslında cok gunah gercekten baktırmamak en ıyısı ama muhabbet olsn dıe hosumuza gıdıyor işte

evet mantıklı kuzumm gerçektenn kiraya verip o kirayla kredi borcumuzu ödeyebiliriz meselaa ya da dediğin gibi kendi kiramızı ödeyebiliriz bu hiç aklıma gelmemişti öyle valla yeterki onunla başbaşa oldugum bi yer olsunn gerisi hiç önemli değill kızlar buarada hani derlerya evin en küçük çocuğuyla evlenme falan diyee sanırım aile daha düşkün olurmuş öyle bişeyler okumuştumm sizce nekadar doğru bu gerçi benımki en küçüğü değil en büyüğü ama merak ettim :26:

orası öyle ama bizimkisi daha değerli bence kuzum, ümitsizliğe kapılma, kaç yıl evlenmek için beklemek ne demek, ben bile şaşırıyorum bazen kendime, ama biz evlilik için bu kadar çabalayıp bekliyoruz ya, evlendiğimizi düşününce bile içimiz kıpır kıpır oluyor ya, evliliğimiz de beklediğimiz zamanla git gide kıymetleniyor bence. çünkü evlenince bu günlere ulaşmak için bu kadar çabalayıp beklediğimizi hatırlayınca sorunlarımızı bile görmezden gelip büyütmeyeceğiz, tüm olumsuzluklara ve zorluklara karşı daha dik duracağız bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…