Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ne güzel yaa inşşallahh bunlar banada kısmet olurr sevdiğimle falcı kadın 1 en geç 2 yıla yüzükler görünüyo dediii bakalımmm

sen bunları dusunme akısına bırak herseyi ben hep oyle yapıyordum simdi bile diyorumki olmasa ayrılsak dunyanın sonu degil hayırlısı degilmis hep boyle dusun cnm hayırlıysa olsun

evet canım orası hiç belli olmaz diyorum ya malına asla güvenmeyeceksin..hem belkide sevgilinle evlendıgınızde sizde cok zengın olacaksınız veya okadar mutlu olacaksın kii zenginlik hiç aklına bile gelmeyecekk umrunda olmayacakk herkesi kıskandıracaksınız mutluluğunuzla..Allahım cok sabırlı yaa valla

sen bunları dusunme akısına bırak herseyi ben hep oyle yapıyordum simdi bile diyorumki olmasa ayrılsak dunyanın sonu degil hayırlısı degilmis hep boyle dusun cnm hayırlıysa olsun
haklısın kuzumm olacağı varsa oluyo zaten bize kalan bi tek sabretmek ve sonuna kadar sevmekk

Yengem maddiyat farkı konusunu açtığında ben sarayda yaşasam ama kocam o olmazsa ben sarayı neyleyim yenge demiştim onunla dört duvar arasında olmaya razıyım yeter ki o olsun ondaki yüreği ben başka kimde bulurum demiştim yengem karşılık bile verememişti :)

Ay canım annem de bizim hakkımızda fal baktırmıştı kızın sevgilisiyle evlenecek demiş
ama bugun kadın benı cok şaşırttı baş harfini bildii uzun zamandır görüşemiyosunuz ama gelecek yakında dediii baya anlıyomuşş inş hepimiz sevdiklerimizle evleniriizz

canım kıskanç insanlar resmen psikolojik hasta oluyolar. istersen sen sokaklarda yat, gene kıskancak bişey buluyo onlar. bi de şey cüzdanına iç çamaşırına vs. bi nazar boncuğu tak mutlaka. korkarım ben kıskanç insandan, nazara da inanırım. eksik etme derim kuzum

inşallah anlar ya da anlamaz daha çok laf söylerr orasını bilemiyorumm

aynen canım ben mezun olmadan imkansız gibi zaten, benimkiler asla yanaşmaz. gerçi ben mezun olduğumda da o okuyor olacak ama inşallah kpss'yle atanırsa herşey daha güzel olur.
aileleri işin içine sokma işi bana da pek cazip gelmiyor aslında ama sanki sözlenince evliliğe daha yakın olacakmışım gibi geliyor halbuki dediğin gibi evlenmemiz için gereken şartlar belli olduğu için sözlensek de sözlenmesek de aynı zaman diliminde evlencez (inşallah)

haklısın tatlım nazar boncuklu bi bileklik alayımda hiç çıkarmayayımm bariii bu kem gözler aşkımızı bozmasınn

tatlım ben böyle şeyler söyleyince bana ''senin aşktan gözün kör, devir değişti, artık parasız bişey olmuyo mutlaka huzursuzluklar çıkıyo'' diyolar. ee biz de çalışmayıp aşkla geçincez demiyoruz zaten, tabii ki iş sahibi olucaz ve ayağımızı yorganına göre uzatcaz.

benım teyzem b.k altında kalır laf altında kalmazzz hiçbişey diyemezsee içime doğuyo çooooook mutsuz olacaksın sen derrrr

Evet tatlım sanki çalışıp para kazanmayacağız insan geleceği bilemez ki yaşayıp görmeden nerden bilebiliriz belki de çok iyi paralar kazanırız sonradan toparlarız bi rahat verirse başka insanlar

aynen kuzum yaa, biz de sözlendiğimizde benimki okuyo olucak bi de bizim onlar okurken iş bulamadığımızı düşünsene :18: bi de benim sözü özellikle doğuya gidersem diye yapıcaz, eyvaah atanamazsam o zaman b.ku yeriz herhalde. bi de aradaki mesafe 20 dk bizim benimkinin ailesiyle. inş atanırlar kpss yle yaa benimki dsi ye atandığında gidip söz tepsisi bakmıştık düşün yani atandı başlıcak memur garanti de, onun rahatlığı vardı ama sonra şoka girdik tabii

canım napalım ya umut dünyası

umudunu öyle aptal saptal saçmalıklarda arama bence
ne yani fani bir insan mı bilicek geleceği pehh gleyimde boşa gitmesin bari
hemde çokkkk günah fal baktırmak yani ALLAH'a şirk gibi ALLAH korusun tövbe tövbee
fal bakanları görüncede sinir oluyorum zaten boşuna para tuzağı böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…