- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.301
ne güzel yaa inşşallahh bunlar banada kısmet olurr sevdiğimle falcı kadın 1 en geç 2 yıla yüzükler görünüyo dediii bakalımmm
ne güzel yaa inşşallahh bunlar banada kısmet olurr sevdiğimle falcı kadın 1 en geç 2 yıla yüzükler görünüyo dediii bakalımmm
evet canım orası hiç belli olmaz diyorum ya malına asla güvenmeyeceksin..hem belkide sevgilinle evlendıgınızde sizde cok zengın olacaksınız veya okadar mutlu olacaksın kii zenginlik hiç aklına bile gelmeyecekk umrunda olmayacakk herkesi kıskandıracaksınız mutluluğunuzla..Allahım cok sabırlı yaa vallaAy canım ben seni anlıyorum ya bana da böyle yapanlar var bizim aramızda büyük bir maddiyat farkı var o yüzden bana da çok yükleniyorlar sen yapamazsın onunla diye dolduruşa getirmeye çalışıyorlar yaa insanlara ne sanki niye umurlarında beraber hayatı yaşayacak olan biziz sonuçta benim aklım yok mu benim kafam yok mu da bana gelip gelip sen yapamazsın olmaz diyip duruyorlar ben de sinir oluyorum böyle hele akrabadan ya da aileden biri söylerse.. aynen ben de diyorum sanki sizler evlendiğinizde saraylarda yaşıyordunuz..
haklısın kuzumm olacağı varsa oluyo zaten bize kalan bi tek sabretmek ve sonuna kadar sevmekksen bunları dusunme akısına bırak herseyi ben hep oyle yapıyordum simdi bile diyorumki olmasa ayrılsak dunyanın sonu degil hayırlısı degilmis hep boyle dusun cnm hayırlıysa olsun
evet canım orası hiç belli olmaz diyorum ya malına asla güvenmeyeceksin..hem belkide sevgilinle evlendıgınızde sizde cok zengın olacaksınız veya okadar mutlu olacaksın kii zenginlik hiç aklına bile gelmeyecekk umrunda olmayacakk herkesi kıskandıracaksınız mutluluğunuzla..Allahım cok sabırlı yaa valla
ama bugun kadın benı cok şaşırttı baş harfini bildii uzun zamandır görüşemiyosunuz ama gelecek yakında dediii baya anlıyomuşşAy canım annem de bizim hakkımızda fal baktırmıştı kızın sevgilisiyle evlenecek demiş
ama neden kıskanıyo olabilir kii onu anlayamıyorum kuzumm benım 4/4 lük bi hayatım olmadı ki hiç ne cok zengın oldum ne baba sevgisi gördüm tek mutluluğum fatih işte ondan baska yok onuda mı cok görüyo banayok zaten asla artık hiçbişeyimi anlatmamm dersimi aldım o konudaa
ama bugun kadın benı cok şaşırttı baş harfini bildii uzun zamandır görüşemiyosunuz ama gelecek yakında dediii baya anlıyomuşşinş hepimiz sevdiklerimizle evleniriizz
inşallah anlar ya da anlamaz daha çok laf söylerr orasını bilemiyorummcanım tabiki biz anlıyoruz görüşememenizi ve nedenlerini, zaten burada herkesin ilişkileriyle ilgili çeşitli sıkıntıları var. herşeyin 4-4lük gitmesi imkansız ki...4-4lük olması için çabalayabiliriz ancak.
ama bunu teyzen gibi insanlara anlatamazsın, o yüzden aranızdaki ilişki ve mesafe nasıl bilmiyorum ama elinden geldiğince uzak durmaya çalış onlardan.
ileride sizin ilişkiniz söz ve nişanla taçlandığında onlar da görürler zaten yanıldıklarını kuzum
hadi iyi okumalar tatlım. :13: annenin düşüncesine çok sevindim.ya olsun sevgiliyken de bekliyoruz sözlüyken yine değişen bişey olmuyo, düğünün olması için şartlar belli, o şartlar olana kadar öyle ya da böyle beklicez. tek fark sözlenince aileler işin içine gircek ve bunu pek önermiyolar artık kaderimizde ne varsa o olur canım söze en az 1,5 yılımız var, mezun olana kadar orası kesin ama
haklısın tatlım nazar boncuklu bi bileklik alayımda hiç çıkarmayayımm bariii bu kem gözler aşkımızı bozmasınncanım kıskanç insanlar resmen psikolojik hasta oluyolar. istersen sen sokaklarda yat, gene kıskancak bişey buluyo onlar. bi de şey cüzdanına iç çamaşırına vs. bi nazar boncuğu tak mutlaka. korkarım ben kıskanç insandan, nazara da inanırım. eksik etme derim kuzum
Yengem maddiyat farkı konusunu açtığında ben sarayda yaşasam ama kocam o olmazsa ben sarayı neyleyim yenge demiştim onunla dört duvar arasında olmaya razıyım yeter ki o olsun ondaki yüreği ben başka kimde bulurum demiştim yengem karşılık bile verememişti :)
benım teyzem b.k altında kalır laf altında kalmazzz hiçbişey diyemezsee içime doğuyo çooooook mutsuz olacaksın sen derrrrYengem maddiyat farkı konusunu açtığında ben sarayda yaşasam ama kocam o olmazsa ben sarayı neyleyim yenge demiştim onunla dört duvar arasında olmaya razıyım yeter ki o olsun ondaki yüreği ben başka kimde bulurum demiştim yengem karşılık bile verememişti :)
tatlım ben böyle şeyler söyleyince bana ''senin aşktan gözün kör, devir değişti, artık parasız bişey olmuyo mutlaka huzursuzluklar çıkıyo'' diyolar. ee biz de çalışmayıp aşkla geçincez demiyoruz zaten, tabii ki iş sahibi olucaz ve ayağımızı yorganına göre uzatcaz.
Ay canım annem de bizim hakkımızda fal baktırmıştı kızın sevgilisiyle evlenecek demiş
benım teyzem b.k altında kalır laf altında kalmazzz hiçbişey diyemezsee içime doğuyo çooooook mutsuz olacaksın sen derrrr
şöyle fala mala inanmayın ya fal diye birşey yok
aynen canım ben mezun olmadan imkansız gibi zaten, benimkiler asla yanaşmaz. gerçi ben mezun olduğumda da o okuyor olacak amainşallah kpss'yle atanırsa herşey daha güzel olur.
aileleri işin içine sokma işi bana da pek cazip gelmiyor aslında ama sanki sözlenince evliliğe daha yakın olacakmışım gibi geliyor halbuki dediğin gibi evlenmemiz için gereken şartlar belli olduğu için sözlensek de sözlenmesek de aynı zaman diliminde evlencez (inşallah)
canım napalım ya umut dünyası
başkaları bana on laf söylüyoo ben 1 laf söyleyince batıyo hemen nedenseeay canım güldürdün beni :) o zaman sivri dilli ol bol bol atış teyzenle sen de hiç altta kalma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?