Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım biz de "Uzun Süreli İlişkisi Olup Evlenenler" topiğinde buluşuruz artık öyle bir topik yok gerçi ama açarız yanii, hele bi evlenelim de
aa evet güzel fikirr evlenince açarızz süper olurrr muhabbetlerimiz daha bi şenlenirr kocalarımızdan bebeklerimizden bahsederkenn :118:

bana bunu eltim de söyledi, bi de eltim yani düşün kaynanalar ortak ama daha nice yalanlar uydurduğu için kaynanam hakkında o yüzden onu bu konuda kaale almıyorum yaşayıp görcez kuzum. amaann olmazsa olmasın, ben saygımı yaparım, vicdanımı rahat tutarım. yeter ki eşimle benim huzurumu bozmasın.

berceste
bizim 2 yıl oldu canım maddı durumun duzelmesını beklıyoruz para bırıktırmeyı şekerim baska hiç bi engel yok arabasının borcu bıtsın bırazda kjenara para atsın da dugun yapak inşallahhh amın sızde amın dıyın kızlar

evet canım belki de, ben mayıs ayını çok seviyorum bi de

bu arada genelde insanlar baharda,nisan,mayıs aylarında aşık olur, biz de gidip kışın ortasını bulmuşuz bizim de 28 ocak çıkma yıl dönümümüz
yıldönümlerinde hep kapalı mekanlarda tıkılıp kalıyoruz o yüzden hastalıklar vs de cabası

olur kuzummm güzel fikirr bende yazayımmmm 2 yıllık bi ilişkimiz varr ben 21 askım 24 yaşındaa evlenmek için iyi bi iş bulmasını bekliyorzz en az 1.5 milyar alabileceğii bi işş önümüzde tahmini bi 2-3 yıl kesin var evlilik içinnn

amiiinnn inşallah canımm. birbirimiz için dua edelim

evet kuzum biz saygılı davranalımda ne de olsa herkesin evi yeri ayrı olacakk misafir gibi gelir giderizz yeterki eşlerımızle mutlu olalımmm

evet ben geçen doğtaş mobilya sitesine girdim her odaya öylesine modeller seçtim fiyatlar yazıyodu çünkü bir topladım fiyatları tuzlu iş harbiden

erkek tarafına olan oluyor ya mobilyası beyaz esyası elektronik aletleri ne kadara patlar acaba bide dugundur gelinlikdir takısı davetiyesi ayy valla ben korkuyom vazgecerse diye

bak bu konuda da kader arkadaşı çıktık hepimiz dimi yaa çok kötü oluyo.. sıcacık evinden çıkası gelmiyo insanın, günler kısa.. sözlenince bi yıl onların evde bi yıl bizim evde kutlarız artık ailecek hem değişiklik olur

Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)

ikinci beğendiğim model ve almak istediklerimin arasında da bu varevlendiğim gece giymek için alıcam bunu da düşüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…