- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.421
aa evet güzel fikirr evlenince açarızz süper olurrr muhabbetlerimiz daha bi şenlenirr kocalarımızdan bebeklerimizden bahsederkenn :118:canım biz de "Uzun Süreli İlişkisi Olup Evlenenler" topiğinde buluşuruz artıköyle bir topik yok gerçi ama açarız yanii, hele bi evlenelim de
inşallah hep böyle olurr kuzumm gerçi benım nişanlı arkadasım biraz bu konuda benı korkutuyoo bizde telde konusuyoruz yaa bana bitanem canım falan diyoo arkadasıma anlatıyorum banada nişanlanmadan öyle diyoduu diyoo :18:
tatlım biz 3 kasımda çıkmaya başladık. değil düğünü o tarihte yapmak, yıldönümlerimizde bile ya o hasta olur ya ben hasta olurum, ya dışarda kar yağar, deli gibi soğuktur. hani tam kışa ilk girerken deli bi soğuk yapar ya, kaç yıldır dikkat ediyorum tam 3 kasıma denk geliyo
13 martta soğuk olur tahminimce, tanışmamızı bikaç ay erteleyelim yaza denk gelsin gibi bi düşünce de olamaz yaniişte böyle anlamsız günlerden anlam çıkarmaya devam edelim
devlet bahçelinin bayan versiyonu biz olsa gerekbelki de o tarihte olur canım içine doğuyo herhalde
berceste
bizim 2 yıl oldu canım maddı durumun duzelmesını beklıyoruz para bırıktırmeyı şekerim baska hiç bi engel yok arabasının borcu bıtsın bırazda kjenara para atsın da dugun yapak inşallahhh amın sızde amın dıyın kızlar
olur kuzummm güzel fikirr bende yazayımmmmkızlar kimin kaç yıllık ilişkisi var kendisi kaç sevgilisi kaç yaşında ve evlenmek için neyi bekliyorlar diye yazsak herkesi alt alta olmaz mı ? mesela benim 3 yıl doldu okulların bitmesini bekliyoruz tahminen 4 yıl var önümüzde ben 19 yaşındayım sevgilimle aramda 1.5 yaş var.. kimisi iş bulmayı bekliyor filan olmaz mı böyle yazsak ?
konu sahibi semiramis 1. sayfa ilk mesaja bunu yazabilir
berceste
bizim 2 yıl oldu canım maddı durumun duzelmesını beklıyoruz para bırıktırmeyı şekerim baska hiç bi engel yok arabasının borcu bıtsın bırazda kjenara para atsın da dugun yapak inşallahhh amın sızde amın dıyın kızlar
ya kızlar varya bu evlilik isleri cok tuzlu oluyor be insan arastırınca anlıyor
evet kuzum biz saygılı davranalımda ne de olsa herkesin evi yeri ayrı olacakk misafir gibi gelir giderizz yeterki eşlerımızle mutlu olalımmmbana bunu eltim de söyledi, bi de eltim yani düşün kaynanalar ortakama daha nice yalanlar uydurduğu için kaynanam hakkında o yüzden onu bu konuda kaale almıyorum yaşayıp görcez kuzum. amaann olmazsa olmasın, ben saygımı yaparım, vicdanımı rahat tutarım. yeter ki eşimle benim huzurumu bozmasın.
evet ben geçen doğtaş mobilya sitesine girdim her odaya öylesine modeller seçtim fiyatlar yazıyodu çünkü bir topladım fiyatlarıtuzlu iş harbiden
ayyyyyy bunlara bayılıyorum bennnnnn kadında pek seksi yaa
evet canım belki de, ben mayıs ayını çok seviyorum bi de
bu arada genelde insanlar baharda,nisan,mayıs aylarında aşık olur, biz de gidip kışın ortasını bulmuşuzbizim de 28 ocak çıkma yıl dönümümüz
yıldönümlerinde hep kapalı mekanlarda tıkılıp kalıyoruz o yüzdenhastalıklar vs de cabası
erkek tarafına olan oluyor ya mobilyası beyaz esyası elektronik aletlerine kadara patlar acaba bide dugundur gelinlikdir takısı davetiyesi ayy valla ben korkuyom vazgecerse diye
ay benim düğün gelinlik damatlık mobilyalar filan derken 50 milyarı geçtiğinde bırakmıştım hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?