Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hadi be 50 milyarmı gerci tutarda okdr :26: valla biz 7 senedir birliketeyiz bide tek cocuk heralde biriktirmislerdir

ay canım yatak odası 5-6 milyar salon 5-6 oturma odası 5-6 bak şimdiden 15 milyar oldu bile.. mutfak yaptırırsan onu da ekle.. gelinliği damatlığı düğün salonu kirasını fotoğraf albümünü alışverişleri ekle :):)

ben bundan alıcam evlenirken çeyizime vücut çorabı ve çok sexüüü

üfff aşırıı seksiii ama ben evliliğimizin ilk zamanlarında giyemem bunu yaaa jartiyer büstiyer takılır, sonra bunlara terfi olurum belkim

çok iyi fikirmiş kuzum, zaten bi de evlensek evceğzimizde güzeel bir sofra hazırlarız, sürprizler yaparız, kış falan vız gelir o zaman
ay bi de bizim kutlayacak çok şey var yaaa tanışma, çıkma, doğum günleri, bi de ileride söz, nişan, evlilik yıl dönümleri olacak artık bazı yıl dönümlerini eleyip bazılarını kutlarız. gerçi özel gün kutlamaktan sıkılmayız herhalde

ikinci beğendiğim model ve almak istediklerimin arasında da bu varevlendiğim gece giymek için alıcam bunu da düşüncem
ay kızz benım evlilik hevesimi ateşleme genee yarın cok kötü kavga edicez benımkiyle yoksaaaaa senı alan adam yaşadııı cok zevklisinnn

üfff aşırıı seksiii ama ben evliliğimizin ilk zamanlarında giyemem bunu yaaa jartiyer büstiyer takılır, sonra bunlara terfi olurum belkim

ben giyerim evlendiğimde hemen giyemesemde 1 ay sonra falan giyerim yani zaten ben ilk gecede bistüryerli takım giymeyi düşünüyorum pat diye

sedefonur ve attractive ilişkileriniz hakkında bilgi verir misiniz ?

Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)

ay kızz benım evlilik hevesimi ateşleme genee yarın cok kötü kavga edicez benımkiyle yoksaaaaa senı alan adam yaşadııı cok zevklisinnn

asıl sen benim evdeki iç çamaşırlarımı görsen bayılırsın canım ee yıllardır hastalık gibi aldıkca öğreniyordun
kız beni alan yaşadı tabi
baksana evlenirken alıcaklarımı bile tasarladım ben hepsini ekledim alınacaklar listeme marka ve fiyatlarıyla mesela bu bistüyer 85 falan diğer vücut çorabıda 60 küsür işte bi kaç tane daha böyle alırım oldu bitti zaten evdede bissürü var

ben giyerim evlendiğimde hemen giyemesemde 1 ay sonra falan giyerim yani zaten ben ilk gecede bistüryerli takım giymeyi düşünüyorum pat diye

evet ilk gece ben de büstiyer düşünüyorum, hatta gelinliğin altına giyerim belki artık ilişkimizin gidişatına göre buna geçme evrem belli olur

tabii ki canım, zaten evlenince her gün özel mesela o soğuk kış gününde kalpli kurabiyeler yapıp fırından çıktığı gibi sıcak sıcak dışarda kar yağarken elele yürürken yemek var. en güzel kutlama

bana ilişki sorma çünkü yok yaramı deştin gene ya yeni ayrıldım pöfff

ben okadar meraklıyımmm bende hiç gecelik yok daha yaaaa annem almaz ki zatenn napıcaksın şimdiden onları derrr çok özendim şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…