- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.441
hadi be 50 milyarmı gerci tutarda okdr :26: valla biz 7 senedir birliketeyiz bide tek cocuk heralde biriktirmislerdir
gözümü yordu bu benim, ama benimkini yormaz herhalde, aksine gözleri fal taşı gibi açılır
üfff aşırıı seksiii
çok iyi fikirmiş kuzum, zaten bi de evlensek evceğzimizde güzeel bir sofra hazırlarız, sürprizler yaparız, kış falan vız gelir o zamanbak bu konuda da kader arkadaşı çıktık hepimizdimi yaa çok kötü oluyo.. sıcacık evinden çıkası gelmiyo insanın, günler kısa.. sözlenince bi yıl onların evde bi yıl bizim evde kutlarız artık ailecek hem değişiklik olur
üfff aşırıı seksiiiama ben evliliğimizin ilk zamanlarında giyemem bunu yaaa jartiyer büstiyer takılır, sonra bunlara terfi olurum belkim
ben hic utanmam len hemen giyerim valla
bende hiç utanmammmm giyerim atlarım üstüne vallaaaaaben hic utanmam len hemen giyerim valla
ay kızz benım evlilik hevesimi ateşleme genee yarın cok kötü kavga edicez benımkiyle yoksaaaaasenı alan adam yaşadııı cok zevklisinnn
ben giyerim evlendiğimde hemen giyemesemde 1 ay sonra falan giyerim yani zaten ben ilk gecede bistüryerli takım giymeyi düşünüyorum pat diye
tabii ki canım, zaten evlenince her gün özelüfff aşırıı seksiiiama ben evliliğimizin ilk zamanlarında giyemem bunu yaaa jartiyer büstiyer takılır, sonra bunlara terfi olurum belkim
çok iyi fikirmiş kuzum, zaten bi de evlensek evceğzimizde güzeel bir sofra hazırlarız, sürprizler yaparız, kış falan vız gelir o zaman
ay bi de bizim kutlayacak çok şey var yaaatanışma, çıkma, doğum günleri, bi de ileride söz, nişan, evlilik yıl dönümleri olacak artık bazı yıl dönümlerini eleyip bazılarını kutlarız. gerçi özel gün kutlamaktan sıkılmayız herhalde
sedefonur ve attractive ilişkileriniz hakkında bilgi verir misiniz ?
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)
valla ben cıkarmam kusura bakmasın azcık dursun ustumde
bana ilişki sorma çünkü yok yaramı deştin gene ya yeni ayrıldım pöfff
ben okadar meraklıyımmm bende hiç gecelik yok daha yaaaa annem almaz ki zatenn napıcaksın şimdiden onları derrr çok özendim şimdiiasıl sen benim evdeki iç çamaşırlarımı görsen bayılırsın canım ee yıllardır hastalık gibi aldıkca öğreniyordun
kız beni alan yaşadı tabi
baksana evlenirken alıcaklarımı bile tasarladım ben hepsini ekledim alınacaklar listeme marka ve fiyatlarıyla mesela bu bistüyer 85 falan diğer vücut çorabıda 60 küsür işte bi kaç tane daha böyle alırım oldu bitti zaten evdede bissürü var
valla ben cıkarmam kusura bakmasın azcık dursun ustumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?