Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay yaaa ben bu muhabbetlerimizide özlerimmm her topikte böyle sıcaklık olmuyo sankii biz aile gibi oldukk her aksam biliyorumki sizler burdasınız ve muhabbet edicez gülüşüp dertleşicezzz

canım biz de "Uzun Süreli İlişkisi Olup Evlenenler" topiğinde buluşuruz artık öyle bir topik yok gerçi ama açarız yanii, hele bi evlenelim de

canım senin tarih de çok hoşmuş aslında biz 8 şubatta tanıştık 13 martta çıkmaya başladık bu tarihler de düğün tarihi olabilir ama şubat kış mart bahar yaw keşke yaz olsaydı
tatlım biz 3 kasımda çıkmaya başladık. değil düğünü o tarihte yapmak, yıldönümlerimizde bile ya o hasta olur ya ben hasta olurum, ya dışarda kar yağar, deli gibi soğuktur. hani tam kışa ilk girerken deli bi soğuk yapar ya, kaç yıldır dikkat ediyorum tam 3 kasıma denk geliyo
13 martta soğuk olur tahminimce, tanışmamızı bikaç ay erteleyelim yaza denk gelsin gibi bi düşünce de olamaz yani işte böyle anlamsız günlerden anlam çıkarmaya devam edelim

ay siz böyle hesap yapınca aklıma devlet bahçeli geldi. benim içimden de hep 27 mayıs geçiyor, kardeşimin doğum günü, ne alakaysa artık

devlet bahçelinin bayan versiyonu biz olsa gerek belki de o tarihte olur canım içine doğuyo herhalde

kızlar kimin kaç yıllık ilişkisi var kendisi kaç sevgilisi kaç yaşında ve evlenmek için neyi bekliyorlar diye yazsak herkesi alt alta olmaz mı ? mesela benim 3 yıl doldu okulların bitmesini bekliyoruz tahminen 4 yıl var önümüzde ben 19 yaşındayım sevgilimle aramda 1.5 yaş var.. kimisi iş bulmayı bekliyor filan olmaz mı böyle yazsak ?

konu sahibi semiramis 1. sayfa ilk mesaja bunu yazabilir

Son düzenleme:
ben ıc camasırını sıyah sewıyom valla kırmızı felan deil...soyle jartıyerlı bustıyerlı sıyah bır takım alttada topuklu ayakkabılar felan off fena yanııııı:118:

haklısın canım anlamsız günleri anlamlı yapmaya devam edelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…