- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.461
kızlar bu iç çamasırlara dunya para werıcezde ustumuzde 1 dakıka bıle durmucak ki bunlar
kızlar bu iç çamasırlara dunya para werıcezde ustumuzde 1 dakıka bıle durmucak ki bunlar
aynen cok komik olur bence öyleeee çıbıl çıbılhee ya, bi de çok pahalı bunlarama bi o kadar da gerekli hani üstünde bişey yokken çıkmak çok itici bence..
bende beaaa.ama malum turk erkeklerı hemen halledıwercekler ısınma hareketlerı 1 yada 2 dakka anasını satayım
kızlar emın olun hepımız özençliyiz ama ewlılıgın 2. ayı pamuklu donlar gıymeye baslarız.saten seylerle haşur huşur yatılır mı butun gece mantar olcaz
sedefonur ve attractive ilişkileriniz hakkında bilgi verir misiniz ?
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)
ben okadar meraklıyımmm bende hiç gecelik yok daha yaaaa annem almaz ki zatenn napıcaksın şimdiden onları derrr çok özendim şimdii
tabii ki canım, zaten evlenince her gün özelmesela o soğuk kış gününde kalpli kurabiyeler yapıp fırından çıktığı gibi sıcak sıcak dışarda kar yağarken elele yürürken yemek var. en güzel kutlama
ben okadar meraklıyımmm bende hiç gecelik yok daha yaaaa annem almaz ki zatenn napıcaksın şimdiden onları derrr çok özendim şimdii
evet ilk gece ben de büstiyer düşünüyorum, hatta gelinliğin altına giyerim belkiartık ilişkimizin gidişatına göre buna geçme evrem belli olur
içimi ısıttın gece gece kız gördükçe iyice evlenesim geliyoo :2:
üff gece gece arayıp uyandırcam şimdi benimkini. "evlenelim artık ulaan" diye bağırcam he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?