Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar emın olun hepımız özençliyiz ama ewlılıgın 2. ayı pamuklu donlar gıymeye baslarız.saten seylerle haşur huşur yatılır mı butun gece mantar olcaz

canım 6,5 yıllık ilişkim var. sevgilimle yaşıtız, 21 yaşındayız. onun mezun olmasına 2 yıl var, askerlik 6 ay, iş bulma vs 6 ay daha koyalım. tahmini 3 yıl var evliliğe..

ayy ne güzeell kuzum hep evlenmek istiyoruz da, bugün topik sağolsunlar 10 kat arttı bu isteğim yaa

ben okadar meraklıyımmm bende hiç gecelik yok daha yaaaa annem almaz ki zatenn napıcaksın şimdiden onları derrr çok özendim şimdii

benim annem de tam tersi canım çeyizine başla artık gecelik almayla diyor.
hatta geçen benim için seksüü bi gecelik aldık bi tane. evde denersin olmazsa ben giyerim diyor bi de
bunu buraya yazdığımı görürse napar bilmiyorum artık

Sedefonur- 6.5 yıllık ilişkisi var sevdiceği de kendisi de 21 yaşında sevgilisinin mezun olmasını askerliğini iş bulmasını bekliyorlar evliliğe tahmini 3 yıl var
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)

ilişki yıllarını büyükten küçüğe sıraladımm :):)

üff gece gece arayıp uyandırcam şimdi benimkini. "evlenelim artık ulaan" diye bağırcam he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…