Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hahah benim de teyzem öyle ben daha şimdiden renkli iç çamaşırı giyemiyorum, sadece sutyende krem ve siyah vazgeçilmezimdir. bana almış bir sürü rengarenk, pembe kırmızı mor siyah.. alıştırma olsun diye aldım, çeyize daha neler alcam diyor

ayy ne güzelll benım annem hiç meraklı değil yaaa nişanlanınca alınır diye düşünüyo sanırımmm

bende bunu alıp hemşire fantazisi yapıcam hatta doktorculuk oynarız o beni muayene eder ben ona iğne yaparım cısssssssss

ben bu gidişle evlenelim mi değil sevişelim mi dicem kudurttunuz yaw
evlenelim dersek evlenemeyeceğimiz için sorun yok da sevişelim dersek neler olur bilemiyorummm

ay ne güzel yaa, valla bu yaşlarına rağmen bu seksapalite (teyzen kaç yaşında bilmiyorum gerçi ama annem 42 yaşında) alsınlar alsınlar kuzum boşver, çok lazım olacak ileride malumm

kızlar buda benden fantezı kostumu
vuuuvv
bu erkeklerin de temizlikçi uşak kızlarla olan fantezilerini anlayamıyorum evime temizlikçi alamıycam bu kostümler yüzünden haa

bu da harika yaa doktorculuk oynamaca filan kızz sen çok fenasın haa bize böyle tavsiyeler ver yani :)

çok fenayımdır
artık beni alan kalp krizi mi geçirir bunları görünce bilemicem
kızım işte iç çamaşırı tüyoları verdim yaa
bundan al kocana senin iğne vaktin gelmiş falan dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…