- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.481
ayy ne güzeellkuzum hep evlenmek istiyoruz da, bugün topik sağolsunlar 10 kat arttı bu isteğim yaa
aynennnn :123:
benim annem de tam tersi canımçeyizine başla artık gecelik almayla diyor.
hatta geçen benim için seksüü bi gecelik aldık bi tane. evde denersin olmazsa ben giyerim diyor bi de
bunu buraya yazdığımı görürse napar bilmiyorum artık
kızlar buda benden fantezı kostumu
ayy ne güzelll benım annem hiç meraklı değil yaaa nişanlanınca alınır diye düşünüyo sanırımmmayy ne güzeellkuzum hep evlenmek istiyoruz da, bugün topik sağolsunlar 10 kat arttı bu isteğim yaa
benim annem de tam tersi canımçeyizine başla artık gecelik almayla diyor.
hatta geçen benim için seksüü bi gecelik aldık bi tane. evde denersin olmazsa ben giyerim diyor bi de
bunu buraya yazdığımı görürse napar bilmiyorum artık
yooooook göstermeee bütün kızlar yarınn bizimkileri yakasından sürükleyip evlenme dairesine götürücez yoksaaaabi tane de gelinliğimin altına giymek istediğim takımı göstericektim ama göstermiyim madem ki
evlenelim dersek evlenemeyeceğimiz için sorun yok da sevişelim dersek neler olur bilemiyorummmben bu gidişle evlenelim mi değil sevişelim mi dicem kudurttunuz yaw
ay ne güzel yaa, valla bu yaşlarına rağmen bu seksapalitehahah benim de teyzem öyleben daha şimdiden renkli iç çamaşırı giyemiyorum, sadece sutyende krem ve siyah vazgeçilmezimdir. bana almış bir sürü rengarenk, pembe kırmızı mor siyah.. alıştırma olsun diye aldım, çeyize daha neler alcam diyor
vuuuvvkızlar buda benden fantezı kostumu
bu da harika yaa doktorculuk oynamaca filan kızz sen çok fenasın haa bize böyle tavsiyeler ver yani :)
o sana iğne yapmasın kuzum
çok fenayımdır
artık beni alan kalp krizi mi geçirir bunları görünce bilemicem
kızım işte iç çamaşırı tüyoları verdim yaa
bundan al kocana senin iğne vaktin gelmiş falan dersin
bu bıze uygun oldukız boyle resmı koymayı nasıl becerıosn bnmkı boyle cıkmıyo
evet o bana iğne yapabilüü tabi ama bende iğneyi kullanana kişiyim dimii hemşire olarakk
ay ne fenayımmmm ben yahuuu
bende bunu alcam
ayy hiç güleceğim yoktuhasta iyileşene kadar hemşireliğe devam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?