- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.521
buda guzelmıs ama bıde tam sayfa yukleyebılsem
bana böyle bişi yapsa arkadaşım hiç gocunmam yani daha işime gelir korkuyorum zaten ilk gece uyuruz olur yanee
bi kuaföre gitmiştim kuaför bayanın abisine ahdı varmış abisinin evleneceği kişiye düğün saçı yaparken ona zilyon tane toka takmış abisi çözemesin duvağı diyeanlattığında çok gülmüştüm :) abisi aramış sonra yemin ederim 15 dakkada çözdüm demiş
zilyon ne
15 dk da mı çözmüş hahahaha
benim saçımı kocam o kadar çabuk çözemez sonra canım aacır hızlı hareket ederse oturur ağlarım bak ha derim
aman korku deme sonra vajinismus filan olursunn
bi kuaföre gitmiştim kuaför bayanın abisine ahdı varmış abisinin evleneceği kişiye düğün saçı yaparken ona zilyon tane toka takmış abisi çözemesin duvağı diyeanlattığında çok gülmüştüm :) abisi aramış sonra yemin ederim 15 dakkada çözdüm demiş
ayy evet kuzum yaa çok ağlarlar eminimbenim bu anlattığım teyzem kızını evlendirdiği gece ağlamaktan bayılmıştı halbuki bunlar çok doğal şeyler ama..
abartı bir rakam olduğunu belirtmek için zilyon dedim canım hani milyon kere zilyon kere
ALLAH korusun RABBİM amin
hm anladım
ben bi defa evlenince evin her bir köşesinde saçım makyajım fazla bozulmadan o gece resim çekilicem son kez gelinliğimlekocam bir kere 1 saat bununla geçiririz sonra duş al yemek ye giyin derken uyur kalırız zaten yorgunluktan
abi baya hızlıymışbenim kuzenim de gelinliğinin arkasını mintiricik düğmelerden yaptırmıştı. eniştem ne terler dökmüştür o düğmeleri açarken belki de yırtmıştır.
inşallah benım annem ağlarken baygınlık falan geçirmez yaa birbirimize cok düşkünüz bidee gerçi 2 bucuk saatlik yol amaa genede aynı yerde olmaya benzemezz
taşınmaz heralde yaa abartılı bişey konuşmuyoruz kiiiiatractive sen nasıl korkarsın ilk geceden yahuuvalla ben de soracaktım şimdi size ilk geceden korkuyor musunuz diye ama, korkuyorum topik +18'e taşınacak diye
atractive sen nasıl korkarsın ilk geceden yahuuvalla ben de soracaktım şimdi size ilk geceden korkuyor musunuz diye ama, korkuyorum topik +18'e taşınacak diye
atractive sen nasıl korkarsın ilk geceden yahuuvalla ben de soracaktım şimdi size ilk geceden korkuyor musunuz diye ama, korkuyorum topik +18'e taşınacak diye
bir yandan çılgın fantezilerin var bir yandan da uyuruz diyorsunn :))
neden ben ilk geceden korkamaz mıyım
kızım ben ilk geceden oldum olsaı korkarım
iyiy ki bi iç giyim zevkim var yani hemende ilk gece üzerine atlıcam mı sandınız
o haşin erkek ya kızlar böyle diyosunuz da belki yorugunluktan uyudular yani mesela ben uyusam çok iyi olur o kadar yorgunluktan sonra ama yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?