Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

zilyon ne
15 dk da mı çözmüş hahahaha
benim saçımı kocam o kadar çabuk çözemez sonra canım aacır hızlı hareket ederse oturur ağlarım bak ha derim

inşallah benım annem ağlarken baygınlık falan geçirmez yaa birbirimize cok düşkünüz bidee gerçi 2 bucuk saatlik yol amaa genede aynı yerde olmaya benzemezz

abi baya hızlıymış benim kuzenim de gelinliğinin arkasını mintiricik düğmelerden yaptırmıştı. eniştem ne terler dökmüştür o düğmeleri açarken belki de yırtmıştır.

ayy evet kuzum yaa çok ağlarlar eminim benim bu anlattığım teyzem kızını evlendirdiği gece ağlamaktan bayılmıştı halbuki bunlar çok doğal şeyler ama..

benim annem de çok duygusal canım, kuzenimin düğününde ağlamaktan bir hal olmuştu. halbuki kuzenimi de ayda yılda bir görürdük yani. bende nasıl olur bilemiyorum. ay ağlamasınlar yaa, ben de dayanamam ağlarım o zaman. ve düğünümde ağlamak en son isteyeceğim şey olur herhalde

abartı bir rakam olduğunu belirtmek için zilyon dedim canım hani milyon kere zilyon kere

hm anladım
ben bi defa evlenince evin her bir köşesinde saçım makyajım fazla bozulmadan o gece resim çekilicem son kez gelinliğimlekocam bir kere 1 saat bununla geçiririz sonra duş al yemek ye giyin derken uyur kalırız zaten yorgunluktan

bir yandan çılgın fantezilerin var bir yandan da uyuruz diyorsunn :))

abi baya hızlıymış benim kuzenim de gelinliğinin arkasını mintiricik düğmelerden yaptırmıştı. eniştem ne terler dökmüştür o düğmeleri açarken belki de yırtmıştır.

o haşin erkek ya kızlar böyle diyosunuz da belki yorugunluktan uyudular yani mesela ben uyusam çok iyi olur o kadar yorgunluktan sonra ama yani

inşallah benım annem ağlarken baygınlık falan geçirmez yaa birbirimize cok düşkünüz bidee gerçi 2 bucuk saatlik yol amaa genede aynı yerde olmaya benzemezz

canımm çok iyi anlıyorum seni, bazen bana şey oluyo, sanki onu terk edip de onura kaçmışım gibi bi duygu hissediyorum. onurla buluşmalarımızın bazılarında da yaşıyorum bunu. halbuki geride bıraktığım tek annem olmasaydı bi de babam olsaydı, babam anneme destek olurdu, hani onlar aile, ben de yuvadan uçan bi çocuk olsaydım.. daha farklı olurdu. ama böyle annelerimizle sadece anne çocuk ilişkisi yok ki, anneden önce arkadaşım o benim. ben de onun..

atractive sen nasıl korkarsın ilk geceden yahuu valla ben de soracaktım şimdi size ilk geceden korkuyor musunuz diye ama, korkuyorum topik +18'e taşınacak diye

neden ben ilk geceden korkamaz mıyım
kızım ben ilk geceden oldum olsaı korkarım
iyiy ki bi iç giyim zevkim var yani hemende ilk gece üzerine atlıcam mı sandınız

o haşin erkek ya kızlar böyle diyosunuz da belki yorugunluktan uyudular yani mesela ben uyusam çok iyi olur o kadar yorgunluktan sonra ama yani

aynen herhangi birinin düğününden geldiğimde bile ben acayip yorgun oluyorum, beynim zonkluyo resmen. ama biz uyumaya çalışsak da eminim içimizdeki dürtüler buna izin vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…