- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.501
ay ne güzel yaa, valla bu yaşlarına rağmen bu seksapalite(teyzen kaç yaşında bilmiyorum gerçi ama annem 42 yaşında ) alsınlar alsınlar kuzum boşver, çok lazım olacak ileride malumm
ay inanmıyorum bu da harika hem de en süper fantezi ya o kıravatla var ya neler neler yapılır
uuu kıravat seviyosun demek sen seni gidi çakal sen bi tane de kırbaç al bence
teyzem 55 yaşında canım ama çok matraktır böyle konulardabu aralar hasta bizde kalıyolar, edirnede hastaneye gidiyolar. kuru öksürüğü vardı, ona aktardan bi macun aldım. ''ben bu macunu yersem kesin doğrurum x bey, azdırır bu beni'' diyo enişteme
hahah çok hoş yaaben bayılıyorum böyle insanlara ama, tam muhabbetlik ileride bi sıkıntımız olursa utanmadan anlatabiliriz . benim annem de çok meraklıdır, kesin herşeyi sorar.
benim en yakın arkadaşım düğünü uzatacaz da uzatacaz düğün bitse muhabbete tutucaz sizi bırakmayacaz kudurtucaz diyo ya :):)
hahah çok hoş yaaben bayılıyorum böyle insanlara ama, tam muhabbetlik ileride bi sıkıntımız olursa utanmadan anlatabiliriz . benim annem de çok meraklıdır, kesin herşeyi sorar.
ay kızlar google da erkekler ıcınde cok seksı ıc camasırları var buraya koyamıyorum
benım annem gene fatihle kesin bi gebze turu yaparsınızzz düşünemiyorum diyoo doğumumdada türkiyeyi terkedecekmişşş
benim annem de diyo ki, ''ilk geceden sonra beni ara mutlaka'' diyo. saçmalama diyorum. ''ya en azından oldu mu olmadı mı olduysa nasıl geçti gibi şeyleri kastetcek bişeyler söyle'' diyo. ''mesela şu an onurla denizde yüzme yarışı yapıyoruz, ikimiz de galip geldik de veya suyun derinliğinden korktum çok açılamıyorum denize de anlarım ben'' diyo
benim en yakın arkadaşım düğünü uzatacaz da uzatacaz düğün bitse muhabbete tutucaz sizi bırakmayacaz kudurtucaz diyo ya :):)
not: o en yakın arkadaşım da foruma katıldı yarın gece aramızda görcez
not: o en yakın arkadaşım da foruma katıldı yarın gece aramızda görcez
benım annem gene fatihle kesin bi gebze turu yaparsınızzz düşünemiyorum diyoo doğumumdada türkiyeyi terkedecekmişşş
benim annem de diyo ki, ''ilk geceden sonra beni ara mutlaka'' diyo. saçmalama diyorum. ''ya en azından oldu mu olmadı mı olduysa nasıl geçti gibi şeyleri kastetcek bişeyler söyle'' diyo. ''mesela şu an onurla denizde yüzme yarışı yapıyoruz, ikimiz de galip geldik de veya suyun derinliğinden korktum çok açılamıyorum denize de anlarım ben'' diyo
benimkinin de abisinin düğünü saat 10 da bitti diye içinde kalmış, bizimkini uzattıkça uzatcakmış. görcem ben onu düğün gecesi, hatırlatıcam bu lafı
hahaaay çok güldüm yaaa çok tatlıymış annen
aynen benimki de karnınızı doyurdunuz mu bahanesiyle ararım diyor. "doyurmadık" veya "daha pişiriyoruz"dersin yoksa meraktan uyuyamam diyor ya, milletin annesi ağlar sızlar bizimkiler ne düşünüyor (gerçi ağlarlar kesin de , bunları düşünsünler ağlayacaklarına )
ayy evet kuzum yaa çok ağlarlar eminimhahaaay çok güldüm yaaa çok tatlıymış annen
aynen benimki de karnınızı doyurdunuz mu bahanesiyle ararım diyor. "doyurmadık" veya "daha pişiriyoruz"dersin yoksa meraktan uyuyamam diyor ya, milletin annesi ağlar sızlar bizimkiler ne düşünüyor (gerçi ağlarlar kesin de , bunları düşünsünler ağlayacaklarına )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?