Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay ne güzel yaa, valla bu yaşlarına rağmen bu seksapalite (teyzen kaç yaşında bilmiyorum gerçi ama annem 42 yaşında) alsınlar alsınlar kuzum boşver, çok lazım olacak ileride malumm

teyzem 55 yaşında canım ama çok matraktır böyle konularda bu aralar hasta bizde kalıyolar, edirnede hastaneye gidiyolar. kuru öksürüğü vardı, ona aktardan bi macun aldım. ''ben bu macunu yersem kesin doğrurum x bey, azdırır bu beni'' diyo enişteme

hahah çok hoş yaa ben bayılıyorum böyle insanlara ama, tam muhabbetlik ileride bi sıkıntımız olursa utanmadan anlatabiliriz. benim annem de çok meraklıdır, kesin herşeyi sorar.

hahah çok hoş yaa ben bayılıyorum böyle insanlara ama, tam muhabbetlik ileride bi sıkıntımız olursa utanmadan anlatabiliriz. benim annem de çok meraklıdır, kesin herşeyi sorar.

benim en yakın arkadaşım düğünü uzatacaz da uzatacaz düğün bitse muhabbete tutucaz sizi bırakmayacaz kudurtucaz diyo ya :):)

not: o en yakın arkadaşım da foruma katıldı yarın gece aramızda görcez

Son düzenleme:

benim annem de diyo ki, ''ilk geceden sonra beni ara mutlaka'' diyo. saçmalama diyorum. ''ya en azından oldu mu olmadı mı olduysa nasıl geçti gibi şeyleri kastetcek bişeyler söyle'' diyo. ''mesela şu an onurla denizde yüzme yarışı yapıyoruz, ikimiz de galip geldik de veya suyun derinliğinden korktum çok açılamıyorum denize de anlarım ben'' diyo

Son düzenleme:
benım annem gene fatihle kesin bi gebze turu yaparsınızzz düşünemiyorum diyoo doğumumdada türkiyeyi terkedecekmişşş

benimkinin de abisinin düğünü saat 10 da bitti diye içinde kalmış, bizimkini uzattıkça uzatcakmış. görcem ben onu düğün gecesi, hatırlatıcam bu lafı

bana böyle bişi yapsa arkadaşım hiç gocunmam yani daha işime gelir korkuyorum zaten ilk gece uyuruz olur yanee

hahaa ay çok güldüm yaaa çok tatlıymış annen
aynen benimki de karnınızı doyurdunuz mu bahanesiyle ararım diyor. "doyurmadık" veya "daha pişiriyoruz" dersin yoksa meraktan uyuyamam diyor ya, milletin annesi ağlar sızlar bizimkiler ne düşünüyor (gerçi ağlarlar kesin de, bunları düşünsünler ağlayacaklarına)

benimkinin de abisinin düğünü saat 10 da bitti diye içinde kalmış, bizimkini uzattıkça uzatcakmış. görcem ben onu düğün gecesi, hatırlatıcam bu lafı

bi kuaföre gitmiştim kuaför bayanın abisine ahdı varmış abisinin evleneceği kişiye düğün saçı yaparken ona zilyon tane toka takmış abisi çözemesin duvağı diye anlattığında çok gülmüştüm :) abisi aramış sonra yemin ederim 15 dakkada çözdüm demiş

ben gene anneme düğünün ertesi günü seni ararım anne diyorum aramama bile karşı geliyor sakın arama anneyle öyle şyler konuşulmaz gebertirim seni diyor basıyorum kahkahayı

ben buna koptum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayy evet kuzum yaa çok ağlarlar eminim benim bu anlattığım teyzem kızını evlendirdiği gece ağlamaktan bayılmıştı halbuki bunlar çok doğal şeyler ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…