- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.541
neden ben ilk geceden korkamaz mıyım
kızım ben ilk geceden oldum olsaı korkarım
iyiy ki bi iç giyim zevkim var yani hemende ilk gece üzerine atlıcam mı sandınız
kızım fantazilerim bi kaç ay sonra gerçekleştircem herald o geceden hemen başlamıcaz cıkcık
aynenherhangi birinin düğününden geldiğimde bile ben acayip yorgun oluyorum, beynim zonkluyo resmen. ama biz uyumaya çalışsak da eminim içimizdeki dürtüler buna izin vermez
kızım fantazilerim bi kaç ay sonra gerçekleştircem herald o geceden hemen başlamıcaz cıkcık
aynen öyle kuzumm bide ben tek çocuğum anneanneme bişey olursa annem tamamen yalnız kalacak bu durumda ne yapıcaz bilmiyorumm fatihle bu aynı evde yaşama konusunu konusurken ben onun ailesiyle yaşamak istemediğimi söylemiştim o da demişti senın annenın benım başımın üstünde yeri var diyee inşallah hala aynı fikirdedirr zira ben istemiyorum onun ailesiyle yaşamayı inşallah bana sen istemedin bende istemiyorum falan demezzcanımm çok iyi anlıyorum seni, bazen bana şey oluyo, sanki onu terk edip de onura kaçmışım gibi bi duygu hissediyorum. onurla buluşmalarımızın bazılarında da yaşıyorum bunu. halbuki geride bıraktığım tek annem olmasaydı bi de babam olsaydı, babam anneme destek olurdu, hani onlar aile, ben de yuvadan uçan bi çocuk olsaydım.. daha farklı olurdu. ama böyle annelerimizle sadece anne çocuk ilişkisi yok ki, anneden önce arkadaşım o benim. ben de onun..
aynenherhangi birinin düğününden geldiğimde bile ben acayip yorgun oluyorum, beynim zonkluyo resmen. ama biz uyumaya çalışsak da eminim içimizdeki dürtüler buna izin vermez
taşınmaz heralde yaa abartılı bişey konuşmuyoruz kiiiiben korkuyorum bayaaaa
ben korkmuyorum 4 gözle o günü bekliyorum ^^
benim annem de çok duygusal canım, kuzenimin düğününde ağlamaktan bir hal olmuştu. halbuki kuzenimi de ayda yılda bir görürdük yani. bende nasıl olur bilemiyorum . ay ağlamasınlar yaa, ben de dayanamam ağlarım o zaman. ve düğünümde ağlamak en son isteyeceğim şey olur herhalde
ben o gece baslıycam
aynen canım, her ne kadar çok istesek de korku oluyor:26: tam korkmayan var mı acaba diyecektim ki berceste çıktı
yok ya benim hem korku hem yorgunluk dürtülerim gelmez ikinci gece olsa daha iyi olur ilk gece sarılıp uyusak keşke
korkmuyorum uyumayı filan düşünmüyorummm aşkımı çok seviyorum çok istiyorum onuu :):)
yuhaaaaaaaaaaaaaaaaaa(oha ile yuh karışımı)
yok ya benim hem korku hem yorgunluk dürtülerim gelmez ikinci gece olsa daha iyi olur ilk gece sarılıp uyusak keşke
artık 7 sene olmusdaha utanıyom sıkılıyom dersem ayıp olur ama ilk gece bend euyuma taraftarıyım cunku yorgunluk olur ertesi gun dinc dinc yaparıs kacmıyozya
artık 7 sene olmusdaha utanıyom sıkılıyom dersem ayıp olur ama ilk gece bend euyuma taraftarıyım cunku yorgunluk olur ertesi gun dinc dinc yaparıs kacmıyozya
fıstıklarım uykum geldi benım yaa yatayım artıkk iyi geceler herkesee
ben korkuyorum falan diye söylenip dururum hep. benimki ilk gece sarılır uyuruz dedi ama hiç sanmıyorumaynı evde aynı yatakta yıllar sonra ilk kez yatmışız, illaki bişiler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?