Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen herhangi birinin düğününden geldiğimde bile ben acayip yorgun oluyorum, beynim zonkluyo resmen. ama biz uyumaya çalışsak da eminim içimizdeki dürtüler buna izin vermez

ilk gece uyunmaz yaw insan bi merak eder meraktan uyuyamaz ayrıca adrenalin hormonu salgılanınca uyku yorgunluk filan kalmaz

Son düzenleme:
aynen öyle kuzumm bide ben tek çocuğum anneanneme bişey olursa annem tamamen yalnız kalacak bu durumda ne yapıcaz bilmiyorumm fatihle bu aynı evde yaşama konusunu konusurken ben onun ailesiyle yaşamak istemediğimi söylemiştim o da demişti senın annenın benım başımın üstünde yeri var diyee inşallah hala aynı fikirdedirr zira ben istemiyorum onun ailesiyle yaşamayı inşallah bana sen istemedin bende istemiyorum falan demezz

aynen herhangi birinin düğününden geldiğimde bile ben acayip yorgun oluyorum, beynim zonkluyo resmen. ama biz uyumaya çalışsak da eminim içimizdeki dürtüler buna izin vermez

yok ya benim hem korku hem yorgunluk dürtülerim gelmez ikinci gece olsa daha iyi olur ilk gece sarılıp uyusak keşke

evet ya, bi de ben acayip sulugözümdür. ama ben kına yakılırken bile ağlamak istemiyorum,adetse adet.. dökülmesin işte o gözyaşı.. hep gülmek istiyorum o gece

ammavelakincim ben de korkmuyorum canım, niye bilmiyorum ama onunla tam anlamıyla ''biz'' olmayı çok istiyorum. bu istek korkumu bastırıyo olabilir.

yok ya benim hem korku hem yorgunluk dürtülerim gelmez ikinci gece olsa daha iyi olur ilk gece sarılıp uyusak keşke

ben korkuyorum falan diye söylenip dururum hep. benimki ilk gece sarılır uyuruz dedi ama hiç sanmıyorum aynı evde aynı yatakta yıllar sonra ilk kez yatmışız, illaki bişiler olur

artık 7 sene olmus daha utanıyom sıkılıyom dersem ayıp olur ama ilk gece bend euyuma taraftarıyım cunku yorgunluk olur ertesi gun dinc dinc yaparıs kacmıyozya

ayy o kadar yıl beklemişim 1 dakka bekleyemem nikahtan sonra kaçırcam bi ücra köşeye öpücem bişey yapacam yani bişey yapacam illa

ben korkuyorum falan diye söylenip dururum hep. benimki ilk gece sarılır uyuruz dedi ama hiç sanmıyorum aynı evde aynı yatakta yıllar sonra ilk kez yatmışız, illaki bişiler olur

bunu da her erkek söylüyor sanırım ha benim x de böyle tamam uyuruz kesin söz veriyorum falan demişti
bir daha böyle bir lafa inanmıcam len

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…