Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ammavelakincim ben de korkmuyorum canım, niye bilmiyorum ama onunla tam anlamıyla ''biz'' olmayı çok istiyorum. bu istek korkumu bastırıyo olabilir.

tatlım aslında ben de düşününce çok istiyorum, yıllardır hasretini çekip hayalini kurduğum insanla birlikte bir bütün olmayı... herşeyi düşününce çok güzel geliyor ama o en son nokta yok mu, bi orası düşündürüyor işte:26: bi de ben kan görmeye dayanamıyorum. kanamayacağını bilsem gerçekten korkmayacağım
ilk olduktan sonra devamı gelir muhakkak da ilki bi atlatsak...

ayy o kadar yıl beklemişim 1 dakka bekleyemem nikahtan sonra kaçırcam bi ücra köşeye öpücem bişey yapacam yani bişey yapacam illa

yahuuu sen nesin böylee sana sana mesir macunu mu göndersek napsak enişteye evlenirken adam yazık kuvvetsiz kalır sen sabaha kadar uyutmazsın anlaşıldı

aman artık ılk gece mı kaldı...zaten hep beraber olucan illa o gece yapmak zorundasın dıye bir şey yok bence...
hele daha once bişiler yasamıssan sewgılınle ilk gecenın bır ozellıgıde kalmıyor doğal olarak

kan olayı belli olmaz belki gelmezde cnm hem gelen kanda cok degilki

bunu da her erkek söylüyor sanırım ha benim x de böyle tamam uyuruz kesin söz veriyorum falan demişti
bir daha böyle bir lafa inanmıcam len

ben de inanmadım zaten, ama ona değil kendime, o uyumaya karar verse bile ben dayanamam herhalde korkmama rağmen

aynen canım, benimki de sağlık durumu olursa kendi annemi bırakmam diyor, ama sizin durum farklı evlendikten biraz zaman sonra annen bizim eve taşıncak diyo. annem kesinlikle istemiyo bunu ama onur bu konuda net gelceksin diyo anneme. annem rahatsız etmem ben diyo. yok bence seninki de asla öyle bişey demez. zaten zamanında söylemiş fikrini.. bi de bizde ki şu suçluluk duygusu olmasa bi yanım buruk evlenicem vallahi

kan olayı belli olmaz belki gelmezde cnm hem gelen kanda cok degilki

ay umarım gelmez. bi de çok yorumları okumaktan oluyor, bazıları öyle bir anlatıyor ki yok bardaktan boşanırcasına aktı, yok her yer kan gölüne döndü falan diye abartanlar var benim tek korkum kan zaten o dediğin gibi hiç gelmez ya da çok az gelir inşallah

bunları düşünmeyin lütfen ya bak cidden sonra vajinusmus olursunuz haa düşünmeyin her şey güzel olur sevdiceğinizle yaşayacağınız güzel anlar olacak

sen bakmazsın tatlım kana benimki kan görünce bayılıyo, sakın bakma mahvetme gecemizi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…