- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.561
ben muhtemelen 48 saat uyurum bi wc falan kalkarım işte o yorgunluklara
ammavelakincim ben de korkmuyorum canım, niye bilmiyorum ama onunla tam anlamıyla ''biz'' olmayı çok istiyorum.bu istek korkumu bastırıyo olabilir.
ayy o kadar yıl beklemişim 1 dakka bekleyemem nikahtan sonra kaçırcam bi ücra köşeye öpücem bişey yapacam yani bişey yapacam illa
ya bide ben cok uzaklara gidicem ailemden ayrılcamonun duygusallıgıda olucak aglarım bile belki o yuzden ilk gece olmaz bencede
tatlım aslında ben de düşününce çok istiyorum, yıllardır hasretini çekip hayalini kurduğum insanla birlikte bir bütün olmayı... herşeyi düşününce çok güzel geliyor ama o en son nokta yok mu, bi orası düşündürüyor işte:26: bi de ben kan görmeye dayanamıyorum. kanamayacağını bilsem gerçekten korkmayacağım
ilk olduktan sonra devamı gelir muhakkak da ilki bi atlatsak...
bunu da her erkek söylüyor sanırım ha benim x de böyle tamam uyuruz kesin söz veriyorum falan demişti
bir daha böyle bir lafa inanmıcam len
yahuuu sen nesin böylee sana sana mesir macunu mu göndersek napsak enişteye evlenirken adam yazık kuvvetsiz kalır sen sabaha kadar uyutmazsın anlaşıldı
bende ağlaarım çok yaaa canım annem
yahuuu sen nesin böylee sana sana mesir macunu mu göndersek napsak enişteye evlenirken adam yazık kuvvetsiz kalır sen sabaha kadar uyutmazsın anlaşıldı
kan olayı belli olmaz belki gelmezde cnmhem gelen kanda cok degilki
aynen öyle kuzumm bide ben tek çocuğum anneanneme bişey olursa annem tamamen yalnız kalacak bu durumda ne yapıcaz bilmiyorumm fatihle bu aynı evde yaşama konusunu konusurken ben onun ailesiyle yaşamak istemediğimi söylemiştim o da demişti senın annenın benım başımın üstünde yeri var diyee inşallah hala aynı fikirdedirr zira ben istemiyorum onun ailesiyle yaşamayı inşallah bana sen istemedin bende istemiyorum falan demezz
koptmmmm
berceste hakkaten fenasın yawrum yaaaa
kan olayı belli olmaz belki gelmezde cnmhem gelen kanda cok degilki
katılıyorum arkadasım kan gelmeyedebılır herkesten gelecek dıe bır sey yok..kiminden az gelır kımınden cok kımınden hiç...
fıstıklarım uykum geldi benım yaa yatayım artıkk iyi geceler herkesee
ay umarım gelmez. bi de çok yorumları okumaktan oluyor, bazıları öyle bir anlatıyor ki yok bardaktan boşanırcasına aktı, yok her yer kan gölüne döndü falan diye abartanlar varbenim tek korkum kan zaten o dediğin gibi hiç gelmez ya da çok az gelir inşallah
katılıyorum arkadasım kan gelmeyedebılır herkesten gelecek dıe bır sey yok..kiminden az gelır kımınden cok kımınden hiç...
iyi geceler tatlım
ben de yatıyorum kızlar muckkkk herkese
tatlım aslında ben de düşününce çok istiyorum, yıllardır hasretini çekip hayalini kurduğum insanla birlikte bir bütün olmayı... herşeyi düşününce çok güzel geliyor ama o en son nokta yok mu, bi orası düşündürüyor işte:26: bi de ben kan görmeye dayanamıyorum. kanamayacağını bilsem gerçekten korkmayacağım
ilk olduktan sonra devamı gelir muhakkak da ilki bi atlatsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?