Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ya varya farketmezsin bile normalde adet baslarken gelirya az bi kan aynı oyle oluyor yani kasma kendini Allah korusun oyle bardaktan bosanırcasına kan olayı farklı bir olay acile kaldırırlar ki oyle bir durum olmaz bile

bunları düşünmeyin lütfen ya bak cidden sonra vajinusmus olursunuz haa düşünmeyin her şey güzel olur sevdiceğinizle yaşayacağınız güzel anlar olacak

ay yok Allah korusun.
ya ben acıyacak vs diye korkmuyorum, ki insan sevgilisini öperken bile cinsel dürtüler uyanıyor, canı istiyor yanee
tek korkum kandı işte de, onu da sağolsun kızlar içimi rahatlattılar. kanarsa da ben hiç dokunmam. temizlesin benimki

ya dediğim gibi her ay adet oluyoruz o bölgede ilk defa kan görecek değiliz ki öyle düşünüyorum yani

azda olsa gelsın canm eger gerı kafalı bır erkek arkadasın varsa bıde sana hayırdır felan der bıdaha cok yıpranırsın

ay yok canım öyle biri değil çok şükür. hatta o dua ediyor gelmesin diye. kandan çok korktuğumu o da biliyor çünkü

arastırdım ben merak ederim boyle seyleri hatta kızlık zarı yapıları falan filan hepsini bilirim oyleki rapor bile veririm doktor gibi oldum

ben de baya araştırmıştım kan gelmeyebiliyormuş filan bunu okuyunca biraz endişe etmiştim yani Allah bilir kaç kadın bu yüzden sıkıntı çekti diye :/

ya varya farketmezsin bile normalde adet baslarken gelirya az bi kan aynı oyle oluyor yani kasma kendini Allah korusun oyle bardaktan bosanırcasına kan olayı farklı bir olay acile kaldırırlar ki oyle bir durum olmaz bile

sağol kuzum ya içimi rahatlattın valla, gelse de karanlıkta olsun mümkünse ilk gecemiz ki görmeyeyim. bayılır kalırım kan görünce sonra beni o halde dr.a götürmekle uğraşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…