- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.581
iyi geceler tatlım
ben de yatıyorum kızlar muckkkk herkese
ay umarım gelmez. bi de çok yorumları okumaktan oluyor, bazıları öyle bir anlatıyor ki yok bardaktan boşanırcasına aktı, yok her yer kan gölüne döndü falan diye abartanlar varbenim tek korkum kan zaten o dediğin gibi hiç gelmez ya da çok az gelir inşallah
ya varya farketmezsin bile normalde adet baslarken gelirya az bi kan aynı oyle oluyor yani kasma kendini Allah korusun oyle bardaktan bosanırcasına kan olayı farklı bir olay acile kaldırırlar ki oyle bir durum olmaz bile
sen bakmazsın tatlım kanabenimki kan görünce bayılıyo, sakın bakma mahvetme gecemizi diyorum
evet canım, kan gelmesin diye dua ediyorum zatenn...
sen bakmazsın tatlım kanabenimki kan görünce bayılıyo, sakın bakma mahvetme gecemizi diyorum
bunları düşünmeyin lütfen ya bak cidden sonra vajinusmus olursunuz haa düşünmeyin her şey güzel olur sevdiceğinizle yaşayacağınız güzel anlar olacak
ay yok Allah korusun.
ya ben acıyacak vs diye korkmuyorum, ki insan sevgilisini öperken bile cinsel dürtüler uyanıyor, canı istiyor yanee
tek korkum kandı işte de, onu da sağolsun kızlar içimi rahatlattılar. kanarsa da ben hiç dokunmam. temizlesin benimki
sen nerden biliyorsun mikarını bakim huhu
azda olsa gelsın canm eger gerı kafalı bır erkek arkadasın varsa bıde sana hayırdır felan der bıdaha cok yıpranırsın
arastırdımben merak ederim boyle seyleri hatta kızlık zarı yapıları falan filan hepsini bilirim oyleki rapor bile veririm doktor gibi oldum
ya varya farketmezsin bile normalde adet baslarken gelirya az bi kan aynı oyle oluyor yani kasma kendini Allah korusun oyle bardaktan bosanırcasına kan olayı farklı bir olay acile kaldırırlar ki oyle bir durum olmaz bile
ben yatıyorum kızlar hoş sohbetler sizlere by
ben yatıyorum kızlar hoş sohbetler sizlere by
iyi geceler canımm. tatlı rüyalar.rüyanda bugün konuştuklarımızı görmee
haklısın da benim adet kanına alışmam da pek kolay olmadı, hala içim gider ped değiştirirken falanya dediğim gibi her ay adet oluyoruz o bölgede ilk defa kan görecek değiliz ki öyle düşünüyorum yani
haklısın da benim adet kanına alışmam da pek kolay olmadı, hala içim gider ped değiştirirken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?