- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.601
kızlar sabah sabah nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.. msnde avatarımda bi resim vardı. hatta resim şu
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
belki çekici, belki sexy, belki itici gelebilir. ama benim hoşuma gitti, bana anlamlı geldi, masum geldi. koydum. zaten msn e de pek girdiğim yok ya öylesine bişey işte.. neyse bugün sınıftan bi arkadaşım bi dosya atıcaktı bana, vay efendim ben nasıl böyle bi resim koymuşum da, neden koymuşum da, bana inanamıyomuş da, hacklendin mi sedef sen misin falan yazdı önce zaten. dedim yanlış anladın galiba o resimdeki ben değilim sadece netten buldum koydum herkesin kendi tercihi dedim. insanlar ne zaman saygılı olmayı öğrenecekler çok merak ediyorumonun öyle şaşırması beni tınlattı. bakarsın, sana uygun gelmez ve geçer gidersin. bana dosyayı atarken ona bakmak zorunda kalıyomuş rahatsız oluyomuş. hoşuna gitmeyebilir ama hoşgörülü olmalısın yanii..
Aman nolmuş sanki senin arkadaşın da bir hoş yani ona ne hoşuna gitmediyse gitmemiştir hesap sorması sana mı kaldı aaa
aynen, saygı duyarım, hoşuna gitmemiş olabilir, ama resmen değiştir dedi. iyi valla kendimizi hep başkalarına göre uyduralım o zaman robot olalım. hangi devirde yaşıyoruz ya
değiştir demiş bi de :)
kızlar sabah sabah nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.. msnde avatarımda bi resim vardı. hatta resim şu
belki çekici, belki sexy, belki itici gelebilir. ama benim hoşuma gitti, bana anlamlı geldi, masum geldi. koydum. zaten msn e de pek girdiğim yok ya öylesine bişey işte.. neyse bugün sınıftan bi arkadaşım bi dosya atıcaktı bana, vay efendim ben nasıl böyle bi resim koymuşum da, neden koymuşum da, bana inanamıyomuş da, hacklendin mi sedef sen misin falan yazdı önce zaten. dedim yanlış anladın galiba o resimdeki ben değilim sadece netten buldum koydum herkesin kendi tercihi dedim. insanlar ne zaman saygılı olmayı öğrenecekler çok merak ediyorumonun öyle şaşırması beni tınlattı. bakarsın, sana uygun gelmez ve geçer gidersin. bana dosyayı atarken ona bakmak zorunda kalıyomuş rahatsız oluyomuş. hoşuna gitmeyebilir ama hoşgörülü olmalısın yanii..
arkadaşın da bi tuhafmış yaniona ne ki, istediğini koyarsın. msn'de karşı tarafın avatarını görmemek için gizleme yeri var, ona tıklayıp kapatsın görmek istemiyorsa, değiştir falan demek ne haddine sanki.
Gerçekten her görüşten, her düşünceden, her çevreden hatta her dinden insanla anlaşırım, yaptığı herşeye saygı duyarım, ama benim görüşlerime düşüncelerime saygı duyması koşuluyla.. Böyle insanlara tahammül edemiyorum gerçekten.boşver canım zaten çok da yakın arkadaşın değil sanırım. salla gitsin
aynen canım, ben de herkesle uyumluyumdur, sonuçta üniversitede her türlü insan görüyoruz ve hepsine saygım sonsuz. ama ben ona saygı duyuyosam, o da bana duymak zorunda.. :13: yok yakın arkadaşım değil, sınıfta ders anlatıcaz da hoca gruplara böldü, öğretmen klavuz kitabını da ona vermiş flashla. sen diğer arkadaşlarına at demiş, onu attı. zaten hiç sevmiyorum grup çalışmasını, bireysel olsak daha iyi.ilkokul çocuğu gibi kaç kişi tahtaya kalkıp ders anlatıyoruz. şu okul bi bitse
canlarım çok sağolun içimi ferahlattınız, sinir katsayım yükselmişti valla, dedim ki acaba ben mi yanlış düşünüyorum :44: ama siz de benimle aynı fikirdeymişsiniztakmıcam saygısızları
ne demek canım benim, biz bunun için varızhiç takma kesinlikle, o resimde olanlar siz bile olmuş olsanız onu zerre ilgilendirmez yani. hoşuna gitmemiş olabilir evet ama hoşuna gitmediyse bakmaz, olur biter.
ayrıca gayet de hoş bir foto
evet yaageçen gün de x dershanesine gittik sevgilimle, elele girdik. bilgi almaya gitmiştik. adam laf arasında burda ailelerinizle mi yaşıyosunuz, yoksa birlikte mi yaşıyosunuz dedi biz şok öyle ya da böyle sanane yaa, özel hayata saygı diye bişey var. eve gelince babama anlattım, sakın yazılma oraya dedi
Ben de dersane önünde sevgilimle sarılmıştım yaşlı bir adam elinde sopayla (gerçekten elinde sopa vardı) bizi kovalamıştı
çok teşekkür ederim size gerçekten, ben böyle şeylere çok takarım, kimseyle kötü olmak istemiyorum çünkü.
değil mi yaa bana da çok hoş geldihatta onur da gördü, ne kadar anlamlı falan dedi.
canım kesinlikle foto'ya bakış şekliyle alakalı. nasıl bakarsan öyle görürsün.
Biz gayet temiz ve masumane duygularla bakıyoruz bence.
ya bak benim de aklıma bişey geldi şimdi
bi kere ben sinirimi alamayıp yolda benimkine bağrıyorum. o da beni yumuşatmak için sırnaşıyo yanaklarımı falan sıkıyo. yolda bi dede ''napıyosun sen sapık dokunma kıza'' diye benimkini haşlamıştı.ahh garibim yaa..
bence de tatlım, bana çok anlamlı gelmişti açıkçasıahh biz çok aşığız bunlara yaa :116:
amiiiinnnnnnnhepimiz böyle hikayeler yaşamışız herhaldebiz de ayrıldıktan sonraki ilk buluşmalarımızda yeşillik bir park alanındaki masalarda oturuyorduk. Ama görmeniz lazım. Zaten bir sürü şey yaşamışız, o sırada bildiğiniz kardeş gibiyiz, aramızda 1 metre falan var Sonra güvenlik görevlisi demesin mi, buradan çıkabilir misiniz aileler rahatsız olmuş diye. Sevgilim adama kafa göz dalacaktı da ben tuttum, o da emir kulu sonuçta .
yaşlılara da bişey diyemiyorum gerçi, onların devri çok daha farklıydı malum.yine de çenelerini tutabilirler ama
ya insanı bi de utandırıyolar, suçlu hissettiriyolar tatlım ya, haklı seninki sinirlenmekte, ama işte yaşlılar da öyle görmüş bilmiş, naparsınonların zamanında düğünde bakıştığın ertesi gün seni istemeye geliyomuş..
biz de bi kere bi cafede oturuyoruz. o cafenin 2 tane balkonu var. biz de herhangi birine oturduk. daha önce diğer balkonuna oturmuştuk, mesela orda çayı x lira ödediysek, diğer balkonda oturduğumuz gün 2x lira ödedik. ben de yanlış hesapladılar sandım, sordum yani açık açık, yüzsüzlüğüme baknapalım devir tutumluluk devri neyse demezler mi ''siz sevgili bölümüne oturdunuz, orda hesaplar daha farklı'' diye sevgili bölümü de neymiş yav zaten kaç yıldır sevgiliyiz arkadaş kanka gibi oturuyoruz sevgilimle, bi de sevgili bölümü diye yemiştik kazığı hee
ahh ahh sorma kuzum, karşılığını evlilikle alacağımız günlere inşallah...
ayy ne güzel maşallahhmerhaba kızlar sizin sayfayı okuyunca eşimle flörtüm geldi aklıma 5 yıla yakın çıktık gözlerim doldu bazı yorumları okurken çok şükür şimdi evli ve çocukluyum darısı sizlere olsun
amiiiinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?