Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benim ulen sevgilimle sanane deseydin valla millet sapitik olmus he kafalarında hep cinsellik var ben bu resmi gorunce ask geliyor aklıma onların aklı farklı yrlerde ya her hareket onlara cinselligi cagrıstırıyor

çok doğru bi yorum ben de bu resmi görünce seninle aynı duyguları paylaşıyorum canım, ama millet sapık olmuş farkında değiller, bi de bize sapık muamelesi yapıyolar

merhaba kızlar sizin sayfayı okuyunca eşimle flörtüm geldi aklıma 5 yıla yakın çıktık gözlerim doldu bazı yorumları okurken çok şükür şimdi evli ve çocukluyum darısı sizlere olsun
amiiinn canım, sizlerde böyle sonuçlandığını görünce biz de çok mutlu oluyoruz. sonsuz mutluluklar dilerim
o ne öyle yaaa, sevgililere özel bir bölüm mü açmışlar bi dee hem de x2 fiyata, adamlar parayı nerden kazanacaklarını biliyor valla
hee yaa bi de o bölümde sadece sevgililer yok yani, 2 kız arkadaş da oturuyo, aile de oturuyo, kardeşiyle de oturan var.. nasıl bi kazıklama olayıdır anlamadım

çok doğru bi yorum ben de bu resmi görünce seninle aynı duyguları paylaşıyorum canım, ama millet sapık olmuş farkında değiller, bi de bize sapık muamelesi yapıyolar

yetistirilmede cok onemli canım ya aileden surekli vay sapıklar vay terbiyesizler diye yorumları gordukce onlarda aileye gore hareket ediyorlar valla cok sukur benim annem babam boyle seylere tepkili degildir babam anlattı gecen gun bir kızla bir cocuk kavga ediyormus cocuk oyle bir bagırıyorki kıza diyo kız sinmis kosede babamda gelemez oyle seylere gittim bogcaktım cocugu diye kenara cektim oglum ne yapıyosun kavga ediceginize sevisin sevin birbirinizi dedim diyo sonra baktım oturdular konusmaya basladılar diyor insanlar belki surekli boyle davransa el ele tutusan ciftleri birbirine sarılan gencleri gorunce gulumsese tepki gostermese daha az kavga siddet olucak insanlar hep sevgiden uzak tutma modunda gencleri

Son düzenleme:

haklısın canım kesinlikle katılıyorum. zaten bu arkadaşımın da baskıcı bi ailesi var anladığım kadarıyla.. ben de öyle şeyler görmedim ailemden çok şükür. belki modernlik belki rahatlık ne dersen de ama kesinlikle doğrusu bu.
bi kere yılbaşında akrabalarla oturuyoruz, babam da normalde içki içmez ama özel günlerde de şarabını eksik etmez. biz kuzenimle küçüğüz daha. babam ''gelin size çok az şarap koyucam, en azından tadını bilin, ilerde bilmediğiniz mekanlarda getirirler, merak edersiniz, yanlış şeyler yaşamayın, bilinçli olun''dedi. eniştem köpürdü ''ben kızıma içirtmem, o da içmez zaten, neyini merak etcek vs.''dedi. neyse kuzenim içmedi, ben içtim bundan 1-2 yıl sonra biz lise dönemine geldik. eniştem bi akşam kuzenimi bi parkta arkadaşlarıyla içerken görmüş tabii bu onun için büyük şok mesela ben şarabı hep babamla karşılıklı içmişimdir. ya da bi mekana gidiyosam, orda istersen iç kızım orasını biliyorum ben falan der. ben içmem zaten, sevmiyorum, ama onun öyle demesi yetiyo. böyle düşüncelere sahip ailemiz olduğu için çok şanslıyız kızlar.
mesela bizim üst kata sevgililer taşınmıştı. kız yeni hemşireydi, oğlan son sınıfını okuyodu. 5 yıldır çıkıyolarmış zaten, kız da edirneye oğlanın okuduğu şehre atanınca birlikte ev tutmaya karar vermişler. babam da apt yöneticisi, apt da bazıları karışmıştı, onlar da üzülmüşler ama babam onlara hep kapımızı açtı, bayramlarda el öpmeye falan geldiler. çok tatlıydılar. sonra kız başka yere atandı taşındılar falan ama bu yaz düğünleri var, gidicez kısmetse

Yaşadığımız şehir aynı canım. Benimde 1 senem kaldı. 1 sene sonra bende üniversiteye gidicem inşallah kazanırsam.

inşallah kazanırsın canım, bulunduğun ilde ya da onun üniyi okuduğu ilde kazanırsan görüşmeniz kolaylaşır ama buna göre tercih yapma. biz de aynı ilde yaşıyoruz sevgilimle. ben hem burda oturuyorum hem burda okuyorum. ama sevgilimi buraya 1,5 saatlik bi yere yolladım. burda da ona benzer bi bölüm vardı, ama ordaki bu bölümün daha gelişmişiydi. ben de orayı yazdım tercihlerine, kendi ellerimle yolladım. ama önemli olan eğitim. sen de üni tercihlerini görüşmeyi değil eğitimini düşünerek değerlendir canım

Son düzenleme:
onane ya istediğin resmi koyarsın hem bu resimde bişey yok ki kuzummm böyle herseye karışan insanlara sinir oluyorumm hiç takmaa

onane ya istediğin resmi koyarsın hem bu resimde bişey yok ki kuzummm böyle herseye karışan insanlara sinir oluyorumm hiç takmaa

canım hoşgeldin çok sinirlerimi bozdu ama sizlerin sayesinde sinir katsayım düştü buraya anlattığım gibi rahatladım
napıyosun, nasıl gidiyo bakalım

canım hoşgeldin çok sinirlerimi bozdu ama sizlerin sayesinde sinir katsayım düştü buraya anlattığım gibi rahatladım
napıyosun, nasıl gidiyo bakalım
hosbulduk kuzumm iyiydimde şimdi azıcık moralim bozulduu...bizimkini camda bile göremedim kaç zamandır evdeki nette sorun var onların oda benı göremedi tabi..bugun bi kaç saat msj attım cvp gelmedi uyudu diye düşündüm bugun tatildi yarım saat önce msj geldi meleğim cafeye gitmiştim teli evde unutmusum diye zaten görüşemiyoruz tamda cafeye gittiği gün teli evde unutmuş yanii...dedim zaten gidemiyosun tamda unutacağın zamana denk gelmş diye haklısın meleğim diyo ağlıcaktım gözlerim doldu

o resim ters olsaydı kız altta yani oha derdim de bu resmi yanlış anlıcak bişey yok bencede cinsellikle ilgili değil

canım hoşgeldin
kötü bir şanssızlık olmuş ya, üzme canını, tekrar gidemez mi ki cafe'ye. 5 dk görseniz bile yeterdi size.

canım hoşgeldin
kötü bir şanssızlık olmuş ya, üzme canını, tekrar gidemez mi ki cafe'ye. 5 dk görseniz bile yeterdi size.
hosbulduk canım yok gidemez biliyorum çalışıyo aksama kadar zaten çok yorgun oluyo çıkıncada.. bişey demedim ona neden unuttun görüşemedik falan diye sonuçta desemde bi işe yaramaz sadece ben gene ' saçma sapan herşeyi kafama takan ' olurumm

Ya canim kafeden birinden de msj atabilrdi ya birisine rica ederdi telefonumu evde unutmusum sizden bir msj atabilir miyim diyebilirdi sana haber verebilirdi aslinda

canım boşver hiç takma o zaman. görüşmenize de az kaldı zaten. o zaman bol bol hasret giderirsiniz

canım boşver hiç takma o zaman. görüşmenize de az kaldı zaten. o zaman bol bol hasret giderirsiniz
ne kadar takmıcam desemde takıyorum iştee sizler olmasanız ben onun başınınn etini yiyip cafeye gittiğine bin pişman etmeyi bilirdimde size anlatıyorum azcık rahatlıyorum hiç olmazsa

ne kadar takmıcam desemde takıyorum iştee sizler olmasanız ben onun başınınn etini yiyip cafeye gittiğine bin pişman etmeyi bilirdimde size anlatıyorum azcık rahatlıyorum hiç olmazsa

haklısın canım, artık görüşmeyeli baya olduğu için en ufak bir şeyi bile çok büyütüyor insan. bi görüşseniz de rahatlasanız artık hayırlısıyla
biz birbirimizi rahatlatmak için varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…