- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.641
ya ben anlayamıyorum onu ben onu görmediğim günleri sayarken cafeye gideceği günü beklerkenn o bugun gidiyo ve telefonunu unutuyo insanın hiçmi aklına gelmezz ben yanımdan ayırmıyorum çocuğum gibi heryerde banyoda bile yanımdaa çoooooooook sinirliyimmm ben unutsam ne yapardı acabaa ya milletin sevgilisi görmek için yalvarıyoo en azından ne iltifatlar neler neler söylüyoo ama benımkinde yooookkk bi kerecik ben yazmadan ' seni cok özledim' yazsa dişimi kırıcam o derece yaniiihaklısın canım, artık görüşmeyeli baya olduğu için en ufak bir şeyi bile çok büyütüyor insan. bi görüşseniz de rahatlasanız artık hayırlısıyla
biz birbirimizi rahatlatmak için varız
ya ben anlayamıyorum onu ben onu görmediğim günleri sayarken cafeye gideceği günü beklerkenn o bugun gidiyo ve telefonunu unutuyo insanın hiçmi aklına gelmezz ben yanımdan ayırmıyorum çocuğum gibi heryerde banyoda bile yanımdaa çoooooooook sinirliyimmm ben unutsam ne yapardı acabaa ya milletin sevgilisi görmek için yalvarıyoo en azından ne iltifatlar neler neler söylüyoo ama benımkinde yooookkk bi kerecik ben yazmadan ' seni cok özledim' yazsa dişimi kırıcam o derece yaniii
Bizde neredeyse 4 yıldır tanışıyoruz ilişkimizde de 2,5 yılı geride bıraktık. Henüz söz, nişan yok. Zaten ben üniversite bir o ikinci sınıfta okulumuzun bitmesi gerek hayırlısı bizde o günleri görürüz inşallah :)
evet öyle yüzyüzeyken iyi ama biz yüzyüze adam akıllı görüşemiyoruz o yüzden bunu telde veya msnde yapmaya mecburuzz hem çıkmadan önce böyle değildiii aşırı romantiktii öyle ki şımartıcaksın beni diyodum sen şımarmazsın biliyorum diyodu sonradan böyle olducanım her erkeğin yapısı farklı ki, bazıları kendini yazarak iyi ifade eder, bazıları da yüz yüze, senin sevgilin de kendini yüz yüzeyken daha iyi ifade edenlerden sanırım ki önemli olan o yani, hiç üzme kendini.
hosgeldin canımaa biri bizden bahsetmiş6,5 yıl oldu şimdi askerde döndükten sonra ona kalsa 1 yıl bence en azından 2 yıl (maddi olarak hayatımızı bi düzene sokabilmemiz için) daha beklicez ona kalsa 2 yıl sonra çocuğumuz bile olmuş olucak tabi piyangodan para çıkarsa iş değişir çook özledim çok hayırlısıyla bir bitse şu askerlikde bir sınavı daha geride bırakıcaz birlikte
şfk 105 seni almaya gelceğim güne bir adım daha yaklaştık sevgilim
canım o günleri görmek için sabırsızlanıyorum düşündükçe senden çok ben heyecanlanıyorumm :))
aa biri bizden bahsetmiş6,5 yıl oldu şimdi askerde döndükten sonra ona kalsa 1 yıl bence en azından 2 yıl (maddi olarak hayatımızı bi düzene sokabilmemiz için) daha beklicez ona kalsa 2 yıl sonra çocuğumuz bile olmuş olucak tabi piyangodan para çıkarsa iş değişir çook özledim çok hayırlısıyla bir bitse şu askerlikde bir sınavı daha geride bırakıcaz birlikte
aa biri bizden bahsetmiş6,5 yıl oldu şimdi askerde döndükten sonra ona kalsa 1 yıl bence en azından 2 yıl (maddi olarak hayatımızı bi düzene sokabilmemiz için) daha beklicez ona kalsa 2 yıl sonra çocuğumuz bile olmuş olucak tabi piyangodan para çıkarsa iş değişir çook özledim çok hayırlısıyla bir bitse şu askerlikde bir sınavı daha geride bırakıcaz birlikte
evet öyle yüzyüzeyken iyi ama biz yüzyüze adam akıllı görüşemiyoruz o yüzden bunu telde veya msnde yapmaya mecburuzz hem çıkmadan önce böyle değildiii aşırı romantiktii öyle ki şımartıcaksın beni diyodum sen şımarmazsın biliyorum diyodu sonradan böyle oldu
evet üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum kadın gibi hissetmiyorum...ama yüzyüzede konussam bişey değişmezz bi kaç gün belki yazar sonra gene aynı tas aynı hamamhoşgeldin tatlımmaşallah az kalmış şafağınız 15 ay mıydı askerliğiniz?
daha bizim okul, askerlik falan var. sizin ne güzel az kalmış mutlu sona.
canım çalışma hayatına girince herşey çok değişiyordur eminim. daha stresli ve sorumluluk gerektiren bir hayata başlıyorsun çünkü. ama yine de bu davranışları seni çok rahatsız ediyorsa yüzyüze geldiğinde kesinlikle bahset bu durumdan rahatsız olduğundan. ama şimdi telefonda tavır yapma çünkü sorunların mesajla çözülmesi çok zor hatta imkansız olabiliyor
merhaba canımben aranıza yeni katıldım :) benimde 8 aydır bir ilşkim var tabi yaklaşık 1.5 yıldır tanışıyoruz ama 8 aydır beraberliğimizi sürdürüyoruz. Ailelerimizin haberi var kendi aramızda yüzükte taktık inşallah Allah izin verirse okul bitince evlilik düşünüyoruz
ben aranıza yeni katıldım :) benimde 8 aydır bir ilşkim var tabi yaklaşık 1.5 yıldır tanışıyoruz ama 8 aydır beraberliğimizi sürdürüyoruz. Ailelerimizin haberi var kendi aramızda yüzükte taktık inşallah Allah izin verirse okul bitince evlilik düşünüyoruz
ben aranıza yeni katıldım :) benimde 8 aydır bir ilşkim var tabi yaklaşık 1.5 yıldır tanışıyoruz ama 8 aydır beraberliğimizi sürdürüyoruz. Ailelerimizin haberi var kendi aramızda yüzükte taktık inşallah Allah izin verirse okul bitince evlilik düşünüyoruz
iyi yapmışsın kuzummhoşgeldin canım kızlar biz archeryle yakın arkadaşız buraya davet ettim onu :)
evet üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum kadın gibi hissetmiyorum...ama yüzyüzede konussam bişey değişmezz bi kaç gün belki yazar sonra gene aynı tas aynı hamam
daha baya var benim 3 onun 2 sene :)) ama seneye aile arası nişan ya da söz düşünüyoruz :)hoşgeldin canım
maşallah ne güzel hızlı ilerlemiş ilişkiniz.okullarınızın bitmesine ne kadar var peki:26:
hoşgeldin tatlımmaşallah az kalmış şafağınız 15 ay mıydı askerliğiniz?
daha bizim okul, askerlik falan var. sizin ne güzel az kalmış mutlu sona.
hoşbulduukevet 15 ay yapıyo sabır diye diye şafak attırıyoruz bakalım bizim için gitti bizim için dönücek hayırlısıyla
Allah kavuştursun canım düğününüzü görmeyi nasip etsinn :)
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn anşallaaaaaaah canım sağol oda odaklandık zaten ailelerde bile sözü geçmeye başladı
hosgeldin canımmaşallah baya uzun süredir birlikteymişsinizz ne güzel sevgilin hemen evlenmek istiyo senınlee şanslısınn az kalmış kuzum göz açıp kapayıncaya kadar biter o günlerde inşallah
amiin canım inşallaaah 5-6 yıl derken 1-2 yıla düşürmüşüz düğün tarihini bizde konuştukça fark ediyoruz askerliği de sarkıtıcakdı biraz daha ama evlilik ve hayallerimizle ilgili konuşmalardan sonra gitmeye karar verdi zaten inşallah kısa sürede de evlenebiliriz uzamadan
biz yüzükleri daha 6. ayda takmıştık lisedeyken bi hevesle :) o gün bugündür de parmağımızda zaten nişanlımısın sözlümüsün diyenlere bazen evet diyorum :)
sağol kuzum cok güzel şeyler söylüyosun ama benım umudum yok ya ne söze dair ne nişana dairr ne evliliğe dairr konusu bile açılmıyoocanımcım, hiç öyle düşünme. sorunlar konuşarak hallolur. kendini hiç de değersiz hissetme, bunlar geçici sıkıntılı evreler inşallah. maddi manevi rahatlığa kavuşun da o zaman herşey normale döner bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?