Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ya ben anlayamıyorum onu ben onu görmediğim günleri sayarken cafeye gideceği günü beklerkenn o bugun gidiyo ve telefonunu unutuyo insanın hiçmi aklına gelmezz ben yanımdan ayırmıyorum çocuğum gibi heryerde banyoda bile yanımdaa çoooooooook sinirliyimmm ben unutsam ne yapardı acabaa ya milletin sevgilisi görmek için yalvarıyoo en azından ne iltifatlar neler neler söylüyoo ama benımkinde yooookkk bi kerecik ben yazmadan ' seni cok özledim' yazsa dişimi kırıcam o derece yaniii

canım her erkeğin yapısı farklı ki, bazıları kendini yazarak iyi ifade eder, bazıları da yüz yüze, senin sevgilin de kendini yüz yüzeyken daha iyi ifade edenlerden sanırım ki önemli olan o yani, hiç üzme kendini.

aa biri bizden bahsetmiş 6,5 yıl oldu şimdi askerde döndükten sonra ona kalsa 1 yıl bence en azından 2 yıl (maddi olarak hayatımızı bi düzene sokabilmemiz için) daha beklicez ona kalsa 2 yıl sonra çocuğumuz bile olmuş olucak tabi piyangodan para çıkarsa iş değişir çook özledim çok hayırlısıyla bir bitse şu askerlikde bir sınavı daha geride bırakıcaz birlikte

şfk 105 seni almaya gelceğim güne bir adım daha yaklaştık sevgilim

canım o günleri görmek için sabırsızlanıyorum düşündükçe senden çok ben heyecanlanıyorumm :))

evet öyle yüzyüzeyken iyi ama biz yüzyüze adam akıllı görüşemiyoruz o yüzden bunu telde veya msnde yapmaya mecburuzz hem çıkmadan önce böyle değildiii aşırı romantiktii öyle ki şımartıcaksın beni diyodum sen şımarmazsın biliyorum diyodu sonradan böyle oldu

hosgeldin canım maşallah baya uzun süredir birlikteymişsinizz ne güzel sevgilin hemen evlenmek istiyo senınlee şanslısınn az kalmış kuzum göz açıp kapayıncaya kadar biter o günlerde inşallah

Allah kavuştursun canım düğününüzü görmeyi nasip etsinn :)

hoşgeldin tatlım maşallah az kalmış şafağınız 15 ay mıydı askerliğiniz?
daha bizim okul, askerlik falan var. sizin ne güzel az kalmış mutlu sona.

canım çalışma hayatına girince herşey çok değişiyordur eminim. daha stresli ve sorumluluk gerektiren bir hayata başlıyorsun çünkü. ama yine de bu davranışları seni çok rahatsız ediyorsa yüzyüze geldiğinde kesinlikle bahset bu durumdan rahatsız olduğundan. ama şimdi telefonda tavır yapma çünkü sorunların mesajla çözülmesi çok zor hatta imkansız olabiliyor

ben aranıza yeni katıldım :) benimde 8 aydır bir ilşkim var tabi yaklaşık 1.5 yıldır tanışıyoruz ama 8 aydır beraberliğimizi sürdürüyoruz. Ailelerimizin haberi var kendi aramızda yüzükte taktık inşallah Allah izin verirse okul bitince evlilik düşünüyoruz

evet üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum kadın gibi hissetmiyorum...ama yüzyüzede konussam bişey değişmezz bi kaç gün belki yazar sonra gene aynı tas aynı hamam

merhaba canım ne güzel kafanızda tahminide olsa bi tarih varr kendi aramızda yüzük takmayı bende cok istiyorum yaa insan mutlu oluyo dmi ona ait bişeyi parmağında taşıyıncaa

hoşgeldin canım kızlar biz archeryle yakın arkadaşız buraya davet ettim onu :)

hoşgeldin canım
maşallah ne güzel hızlı ilerlemiş ilişkiniz. okullarınızın bitmesine ne kadar var peki:26:

Solovoi - 6.5 yıllık ilişkisi var asker yolu gözlüyor :) sevgilisinin askerliği bitince 1-2 yıla evliliği düşünüyorlar
Sedefonur - 6.5 yıllık ilişkisi var sevdiceği de kendisi de 21 yaşında sevgilisinin mezun olmasını askerliğini iş bulmasını bekliyorlar evliliğe tahmini 3 yıl var
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)
Archery - 8 aylık ilişkisi var archery 19 yaşında sevgilisi 20 yaşında kendi aralarında yüzük taktılar evlilik için okullarının bitmesini bekliyorlar

Ammavelakin sen de bilgi verebilir misin acaba seni de eklesem ?

Son düzenleme:
evet üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum kadın gibi hissetmiyorum...ama yüzyüzede konussam bişey değişmezz bi kaç gün belki yazar sonra gene aynı tas aynı hamam

canımcım, hiç öyle düşünme. sorunlar konuşarak hallolur. kendini hiç de değersiz hissetme, bunlar geçici sıkıntılı evreler inşallah. maddi manevi rahatlığa kavuşun da o zaman herşey normale döner bence

Son düzenleme:
sağol kuzum cok güzel şeyler söylüyosun ama benım umudum yok ya ne söze dair ne nişana dairr ne evliliğe dairr konusu bile açılmıyoo ne yapmam lazım benım üstüme düşmesi içinn verebileceğiniz öneriler var mı kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…