Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

merhaba canım ne güzel kafanızda tahminide olsa bi tarih varr kendi aramızda yüzük takmayı bende cok istiyorum yaa insan mutlu oluyo dmi ona ait bişeyi parmağında taşıyıncaa
o mutluluğun tarifi yok canım yaa gerçekten çok mutluyum. kavga bile etsek ( ki biz biraz fazla ediyoruz :) ) parmağıma bakınca bütün sinirimi unutabiliyorum bazen :))

canım biz de 3 yıl 3 aydır birlikteyiz okulların bitmesini ve biraz birikim yapmayı bekliyoruz. tahmini olarak 4 yıl var evliliğe

o mutluluğun tarifi yok canım yaa gerçekten çok mutluyum. kavga bile etsek ( ki biz biraz fazla ediyoruz :) ) parmağıma bakınca bütün sinirimi unutabiliyorum bazen :))
eminim cok güzeldirr o duyguyu yaşayamadan ölecekmişim gibime geliyo çoğu zamannn :84:

ay canım ben senin böyle üzülmene dayanamıyorum ya
canım inanılmaz üzülüyorummm anlatamam yaniii tamam pek tartışmıyoruz genel anlamda iyi birisii ama ben sevildiğimi iliklerime kadar hissetmek istiyorumm her kadın bunu isterr bi eksiğim mi var acaba diyorum neden evlenmeyi aklından geçirmiyoo neden bi kerecik ben söylemeden özledim falan demiyo neden yaniii

aslında biz de 1. yılımızda yüzük takmıştık hatta sevgilim kısa süreliğine işe girip çalışıp para kazanıp kendi parasıyla almıştı yüzüklerimizi çok hoşuma gitmişti ağlamıştım bennn :)

Son düzenleme:
canım dur ya neden kötü düşünüyorsunki her insan hayatında mutlaka mutluluğu tadacaktır yani ben buna inanırım ki bence sende inan iyi düşün iyi olsun güzeliimm kötü düşünmeee (
bugün hiç iyi düşünemiyorum yaaa nedensee psikolojim tamamen çöktüü

daha baya var benim 3 onun 2 sene :)) ama seneye aile arası nişan ya da söz düşünüyoruz :)

anladım canım, olsun zaten burada çoğu kişinin evliliğe hemen hemen 3 yılı falan var. birlikte eskiteceğiz günleri inşallah

bak ne güzelll demekki insan isteyince her türlü sevgilisinin parmağına yüzüğü takıyooo

canım sen de haklısın ilgi istiyorsun doğal olarak sen bu derdini onunla konuştuğun zaman da sana büyütüyosun filan diyordu sanırım?

benimki yüzüğü taktı da geri aldı canım büyük bi kavgamızda aldı benden daha henüz geri vermedi :)
hiç istemedin mi sende kuzum belki istemeni bekliyodurr evet benımki hemen herşeyi takıyosun büyütüyosun,zaten yorgunum uğraşamam böyle ufak konularla falan diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…