- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.661
o mutluluğun tarifi yok canım yaa gerçekten çok mutluyum. kavga bile etsek ( ki biz biraz fazla ediyoruz :) ) parmağıma bakınca bütün sinirimi unutabiliyorum bazen :))merhaba canımne güzel kafanızda tahminide olsa bi tarih varr kendi aramızda yüzük takmayı bende cok istiyorum yaa insan mutlu oluyo dmi ona ait bişeyi parmağında taşıyıncaa
Solovoi - 6.5 yıllık ilişkisi var asker yolu gözlüyor :) sevgilisinin askerliği bitince 1-2 yıla evliliği düşünüyorlar
Sedefonur - 6.5 yıllık ilişkisi var sevdiceği de kendisi de 21 yaşında sevgilisinin mezun olmasını askerliğini iş bulmasını bekliyorlar evliliğe tahmini 3 yıl var
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)
Archery - 8 aylık ilişkisi var archery 19 yaşında sevgilisi 20 yaşında kendi aralarında yüzük taktılar evlilik için okullarının bitmesini bekliyorlar
Ammavelakin sen de bilgi verebilir misin acaba seni de eklesem ?
kuzum yaa beni yanlış anlamaa ama sevgilin nasıl bu kadar evliliğe hevesli bunun bi püf noktası var mııııı bende uygulayayımmmhoşgeldin tatlımmaşallah az kalmış şafağınız 15 ay mıydı askerliğiniz?
daha bizim okul, askerlik falan var. sizin ne güzel az kalmış mutlu sona.
hoşbulduukevet 15 ay yapıyo sabır diye diye şafak attırıyoruz bakalım bizim için gitti bizim için dönücek hayırlısıyla
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn anşallaaaaaaah canım sağol oda odaklandık zaten ailelerde bile sözü geçmeye başladı
amiin canım inşallaaah 5-6 yıl derken 1-2 yıla düşürmüşüz düğün tarihini bizde konuştukça fark ediyoruz askerliği de sarkıtıcakdı biraz daha ama evlilik ve hayallerimizle ilgili konuşmalardan sonra gitmeye karar verdi zaten inşallah kısa sürede de evlenebiliriz uzamadan
biz yüzükleri daha 6. ayda takmıştık lisedeyken bi hevesle :) o gün bugündür de parmağımızda zaten nişanlımısın sözlümüsün diyenlere bazen evet diyorum :)
davet ettiğin için teşekkür ederim kuzum iyiki davet etmişsin :)hoşgeldin canım kızlar biz archeryle yakın arkadaşız buraya davet ettim onu :)
sağol kuzum cok güzel şeyler söylüyosun ama benım umudum yok ya ne söze dair ne nişana dairr ne evliliğe dairr konusu bile açılmıyoone yapmam lazım benım üstüme düşmesi içinn verebileceğiniz öneriler var mı kızlarr
eminim cok güzeldirr o duyguyu yaşayamadan ölecekmişim gibime geliyo çoğu zamannn :84:o mutluluğun tarifi yok canım yaa gerçekten çok mutluyum. kavga bile etsek ( ki biz biraz fazla ediyoruz :) ) parmağıma bakınca bütün sinirimi unutabiliyorum bazen :))
kuzum yaa beni yanlış anlamaa ama sevgilin nasıl bu kadar evliliğe hevesli bunun bi püf noktası var mııııı bende uygulayayımmm
canım benim erkek arkadaşım da evliliğe çok hevesli ya karakter yapısı sanırım :)
canım dur ya neden kötü düşünüyorsunki her insan hayatında mutlaka mutluluğu tadacaktır yani ben buna inanırım ki bence sende inan iyi düşün iyi olsun güzeliimmeminim cok güzeldirr o duyguyu yaşayamadan ölecekmişim gibime geliyo çoğu zamannn :84:
canım inanılmaz üzülüyorummm anlatamam yaniii tamam pek tartışmıyoruz genel anlamda iyi birisii ama ben sevildiğimi iliklerime kadar hissetmek istiyorumm her kadın bunu isterr bi eksiğim mi var acaba diyorum neden evlenmeyi aklından geçirmiyoo neden bi kerecik ben söylemeden özledim falan demiyo neden yaniiiay canım ben senin böyle üzülmene dayanamıyorum ya
bugün hiç iyi düşünemiyorum yaaa nedensee psikolojim tamamen çöktüücanım dur ya neden kötü düşünüyorsunki her insan hayatında mutlaka mutluluğu tadacaktır yani ben buna inanırım ki bence sende inan iyi düşün iyi olsun güzeliimmkötü düşünmeee (
daha baya var benim 3 onun 2 sene :)) ama seneye aile arası nişan ya da söz düşünüyoruz :)
hoşgeldin tatlımmaşallah az kalmış şafağınız 15 ay mıydı askerliğiniz?
daha bizim okul, askerlik falan var. sizin ne güzel az kalmış mutlu sona.
hoşbulduukevet 15 ay yapıyo sabır diye diye şafak attırıyoruz bakalım bizim için gitti bizim için dönücek hayırlısıyla
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn anşallaaaaaaah canım sağol oda odaklandık zaten ailelerde bile sözü geçmeye başladı
amiin canım inşallaaah 5-6 yıl derken 1-2 yıla düşürmüşüz düğün tarihini bizde konuştukça fark ediyoruz askerliği de sarkıtıcakdı biraz daha ama evlilik ve hayallerimizle ilgili konuşmalardan sonra gitmeye karar verdi zaten inşallah kısa sürede de evlenebiliriz uzamadan
biz yüzükleri daha 6. ayda takmıştık lisedeyken bi hevesle :) o gün bugündür de parmağımızda zaten nişanlımısın sözlümüsün diyenlere bazen evet diyorum :)
o zaman gerçekten çok az kalmış canım ya, Allah tez zamanda kavuştursun, göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.
sağol kuzum cok güzel şeyler söylüyosun ama benım umudum yok ya ne söze dair ne nişana dairr ne evliliğe dairr konusu bile açılmıyoone yapmam lazım benım üstüme düşmesi içinn verebileceğiniz öneriler var mı kızlarr
kuzum benim kk'daki konulardan öğrendiğim en önemli şey; erkekler sıkmaya gelmiyor, rahat bırakacaksın. ilk onun aramasını bekleyeceksin. ilk onun adım atmasını bekleyeceksin. hiç bi konu için sıkmayacaksın. dır dır etmeyeceksin. sen ne kadar umursamaz davranırsan onlar o kadar üzerlerine düşüyorlar malesef.
gönül ister ki herşey karşılıklı aynı düzeyde olsun ama tüm konulardaki ortak sıkıntı bu ve cevaplar da hep aynı
aslında yüz yüze olsanız hiç bi sıkıntı kalmayacak da hayat şartları bunu gerektiriyor malesef
bak ne güzelll demekki insan isteyince her türlü sevgilisinin parmağına yüzüğü takıyoooaslında biz de 1. yılımızda yüzük takmıştık hatta sevgilim kısa süreliğine işe girip çalışıp para kazanıp kendi parasıyla almıştı yüzüklerimizi çok hoşuma gitmişti ağlamıştım bennn :)
canım inanılmaz üzülüyorummm anlatamam yaniii tamam pek tartışmıyoruz genel anlamda iyi birisii ama ben sevildiğimi iliklerime kadar hissetmek istiyorumm her kadın bunu isterr bi eksiğim mi var acaba diyorum neden evlenmeyi aklından geçirmiyoo neden bi kerecik ben söylemeden özledim falan demiyo neden yaniii
bak ne güzelll demekki insan isteyince her türlü sevgilisinin parmağına yüzüğü takıyooo
anladım canım, olsun zaten burada çoğu kişinin evliliğe hemen hemen 3 yılı falan var. birlikte eskiteceğiz günleri inşallah
benımde huyum kurusun gamsız olamıyorum kiii keşke olabilsemmmo zaman gerçekten çok az kalmış canım ya, Allah tez zamanda kavuştursun, göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.
kuzum benim kk'daki konulardan öğrendiğim en önemli şey; erkekler sıkmaya gelmiyor, rahat bırakacaksın. ilk onun aramasını bekleyeceksin. ilk onun adım atmasını bekleyeceksin. hiç bi konu için sıkmayacaksın. dır dır etmeyeceksin. sen ne kadar umursamaz davranırsan onlar o kadar üzerlerine düşüyorlar malesef.
gönül ister ki herşey karşılıklı aynı düzeyde olsun ama tüm konulardaki ortak sıkıntı bu ve cevaplar da hep aynı
aslında yüz yüze olsanız hiç bi sıkıntı kalmayacak da hayat şartları bunu gerektiriyor maleseferkek olsaydımmm varyaa sevdiğim kız mutluluktan havalara uçardııı bi kere hemen bana ait oldugunu ifade eden yüzüğü takardım parmağına bunu çıkarmak yok bi ömür derdimm neden kız oldum ki ben
kuzum yaa beni yanlış anlamaa ama sevgilin nasıl bu kadar evliliğe hevesli bunun bi püf noktası var mııııı bende uygulayayımmm
yok canım niye yanlış anlimvalla özel bi şey uygulamadım sadece çok sevdim (haddinden çok ) birine bu kadar düşkün olmak, hayatın olması insana zarar verse de durumum böyle biraz da babam sağolsun diyorum ama şöyle söylim bana söylediklerini en azından; sevgi, güven ve birinde huzur bulmanın ne demek olduğunu bende öğrendiğini söyler hep :) biz bide çocuk yaşdan beri birlikte olunca birlikte büyüdük yani ve ben yaşadıklarımdan dolayı ondan daha olgun oldum hep .. birazda kader işte :) şimdi düşündükçe o zaman niye nasıl devam ettirmişiz dediğimiz öyle çok şey yaşamışız ki kaderden kısmetten öte olmuyo birşey ne yaparsak yapalım
hiç istemedin mi sende kuzum belki istemeni bekliyodurrbenimki yüzüğü taktı da geri aldı canım büyük bi kavgamızda aldı benden daha henüz geri vermedi :)
anladım canım, olsun zaten burada çoğu kişinin evliliğe hemen hemen 3 yılı falan var. birlikte eskiteceğiz günleri inşallah
o zaman gerçekten çok az kalmış canım ya, Allah tez zamanda kavuştursun, göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.
aslında yüz yüze olsanız hiç bi sıkıntı kalmayacak da hayat şartları bunu gerektiriyor malesef
hahh archery duy bunu!!! erkekler sıkmaya gelmiyo sıkma sevgilinitecrübeler konusuyor bu forumda :)
bende cok seviyorum hemde bizim yaşadıklarımız cok farklı şeyler kolay bu günlere gelmedik bizz çevreden cok ayırmaya çalışanlar oldu bizi bu konulara girmek istemiyorum pek....Demekki benımle huzur falan bulmamışşş o açmadan aslaaaaaaaa nişan söz konularını açmam zatenn kendime söz verdim ne zaman açsam tartışmayla kapattık çünküüyok canım niye yanlış anlimvalla özel bi şey uygulamadım sadece çok sevdim (haddinden çok ) birine bu kadar düşkün olmak, hayatın olması insana zarar verse de durumum böyle biraz da babam sağolsun diyorum ama şöyle söylim bana söylediklerini en azından; sevgi, güven ve birinde huzur bulmanın ne demek olduğunu bende öğrendiğini söyler hep :) biz bide çocuk yaşdan beri birlikte olunca birlikte büyüdük yani ve ben yaşadıklarımdan dolayı ondan daha olgun oldum hep .. birazda kader işte :) şimdi düşündükçe o zaman niye nasıl devam ettirmişiz dediğimiz öyle çok şey yaşamışız ki kaderden kısmetten öte olmuyo birşey ne yaparsak yapalım babam sağolsun derken ne demek istedin kuzum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?