Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hiç istemedin mi sende kuzum belki istemeni bekliyodurr evet benımki hemen herşeyi takıyosun büyütüyosun,zaten yorgunum uğraşamam böyle ufak konularla falan diyoo

canım istedim tabi ki istemez miyim vermiyor geri belki aradan zaman geçmesini bekliyordur bilemiyorum.. canım yaa kadınız biz sabreden taraf hep biz oluyoruz senin sabretmekten başka yapacak bir şeyin yok gibi

canım istedim tabi ki istemez miyim vermiyor geri belki aradan zaman geçmesini bekliyordur bilemiyorum.. canım yaa kadınız biz sabreden taraf hep biz oluyoruz senin sabretmekten başka yapacak bir şeyin yok gibi
zaten annem beni sabır taşı doğurmuş mubarekk Allahım yaratırken bu kız herşeye susacak hep içine atacak kırılan üzülen taraf olacak hep demişşşşş :2:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım sağol innşallaaaah valla benim yapım gereği ben hiç sorgulamamıştım başta yani arkadaşımın zoruyla birliktelik başlamıştı baktım yakışıklı çocuk deneyelim dedim ( çocukluk arkadaşımdı yemin etmişti konuşmam diye) bide işin ilginç yani beni bikaç kez görmesine karşı hatta konuşmuştuk bile (aynı okuldaydık) bişeylerin başladığı güne hatırlamıyo hafızasında yokmuşum ve beni fark ettiği akşamın gecesinde yatarken onla sevgili olmanın nasıl olucağını düşünmüştüm ciddi ciddi sonra amaaan saçmalama solovoi diip uyumuştum sabah bi öğrendimki bana talipmiş vatarndaş diyorum ya kader kısmet diye

Son düzenleme:

baba sevgisi falan bilmem ben 'baba' boş bi kavram hayatımda söylemiceğim kelimelerden biridir babacım hayatta çıkamaz ağzımdan dövseler etseler hissetmediğim bişeyi söylemem ben. onun bende yarattığı boşlukla sarıldım ona sevgilim olmadı sadece k bi baba abi ne bilim sırdaşım pek çok şeyim oldu ... öyle yani

canım maşallah size sen sevdiceğinin sözünü dinle evlenin hemencecikk :):)

canım benımde öyle babam bebekken bırakmış bizi 15 yıldır falan hiç konusmadık görüşmedik anlıyorum senı yanii benım ıcınde sevgilim herşeyim ama değerini bilmiyo

akşamları sevgilinle msjlaşıyor musunuz konuşuyor musunuz? öyleyse neeler konuşuyorunuz
ben msj atarsam msjlaşıyoruz canım ben senı cok özledim diyorum o da bende seni özledim meleğim diyo..ben bulusacagımız için cok heyecanlıyım dıyorum kıyamam diyo sen heyecanlı mısın diyorum evet meleğim diyo bunun gibi yani sonra uyumadan önce seni canımdan cok seviyorm iyi geceler öptüm diyo bende diyorum ve uyuyo sabah oluyo evden cıkıyorum bitanem diyo yemeğe çıkınca yemekteyim meleğim diyo vb...ne yapıyosa yazıyo dışarı cıkmadan yazıyo nerde oldugunu yazıyo ama şöyle romantik romantik msjlaşmıyoruzzzz

tatlım uyumadan önce msj atıyormuş sana meleğim diyormuş sana yaptıklarını haber veriyormuş bunlar çok iyi şeyler canım o kadar üzülmene gerek yok ya

canım maşallah size sen sevdiceğinin sözünü dinle evlenin hemencecikk :):)

sağol canım valla bende çok istiyorum daa bakalım inşallah dualarımız kabul olurda hemencecik oluverir

canım benımde öyle babam bebekken bırakmış bizi 15 yıldır falan hiç konusmadık görüşmedik anlıyorum senı yanii benım ıcınde sevgilim herşeyim ama değerini bilmiyo

yanlız şu da var askere gitti gideli ciddi bir değişme de var onda özlem, uzaklık tamam çok çok zor ama bana desenki iyiki gitmiş diyo musun evet diyorum daha bi olgunlaştı en basit örneği bizde gelecekle ilgili hep hayal kurardık ama bişey olduğunda daha var diyip geçiştirirdi şimdi orda plan program yapıyo olur yada olmaz orası Allah'a kalmış. önemli olan düşünmesi zaten izine geldiğinde bambaşka biri vardı karşımda olumlu olarak yani :) hatta benim için ne kadar önemli olduğunu aslında sensiz hiçbişey yapamıcağımı burda çok çok iyi anladım dedi bişeyler kafasına baya dank etmiş

tatlım uyumadan önce msj atıyormuş sana meleğim diyormuş sana yaptıklarını haber veriyormuş bunlar çok iyi şeyler canım o kadar üzülmene gerek yok ya
ben normalde desin istiyorum birden telefonuma bakayımm şöyle romantik uzuuun bi msj gelmiş olsun istiyorum

benımkıde askerden sonra daha anlayışlı daha uyumlu daha sakin oldu ama evlilik konusunda değişmedii hala kafamızda bi zaman yoook ben tahmini 2-3 yıl diyorum ama bu benım tahmınım belkde kendi kendime gelin güvey oluyorumm belkide 5-10 yıl vardırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…