- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.681
hiç istemedin mi sende kuzum belki istemeni bekliyodurrevet benımki hemen herşeyi takıyosun büyütüyosun,zaten yorgunum uğraşamam böyle ufak konularla falan diyoo
anladım canım, olsun zaten burada çoğu kişinin evliliğe hemen hemen 3 yılı falan var. birlikte eskiteceğiz günleri inşallah
benımde huyum kurusun gamsız olamıyorum kiii keşke olabilsemmmerkek olsaydımmm varyaa sevdiğim kız mutluluktan havalara uçardııı bi kere hemen bana ait oldugunu ifade eden yüzüğü takardım parmağına bunu çıkarmak yok bi ömür derdimm neden kız oldum ki ben
canım karakter meselesi biraz da ya:26: sevgilinle sen bu konuda birbirinizi dengeleyeceksiniz mecbur. gerçi ben hala sevgilin istediği işe girip maddi rahatlığa kavuştuğunda düzeleceğinize inanıyorumsen yine de biraz benim dediğim gibi yapmaya çalış. onun gibi davran bakalım neler olacak
zaten annem beni sabır taşı doğurmuş mubarekk Allahım yaratırken bu kız herşeye susacak hep içine atacak kırılan üzülen taraf olacak hep demişşşşş :2:canım istedim tabi ki istemez miyim vermiyor geri belki aradan zaman geçmesini bekliyordur bilemiyorum.. canım yaa kadınız biz sabreden taraf hep biz oluyoruz senin sabretmekten başka yapacak bir şeyin yok gibi
anladım canım, olsun zaten burada çoğu kişinin evliliğe hemen hemen 3 yılı falan var. birlikte eskiteceğiz günleri inşallah
o zaman gerçekten çok az kalmış canım ya, Allah tez zamanda kavuştursun, göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.
kuzum benim kk'daki konulardan öğrendiğim en önemli şey; erkekler sıkmaya gelmiyor, rahat bırakacaksın. ilk onun aramasını bekleyeceksin. ilk onun adım atmasını bekleyeceksin. hiç bi konu için sıkmayacaksın. dır dır etmeyeceksin. sen ne kadar umursamaz davranırsan onlar o kadar üzerlerine düşüyorlar malesef.
gönül ister ki herşey karşılıklı aynı düzeyde olsun ama tüm konulardaki ortak sıkıntı bu ve cevaplar da hep aynı
aslında yüz yüze olsanız hiç bi sıkıntı kalmayacak da hayat şartları bunu gerektiriyor malesef
zaten annem beni sabır taşı doğurmuş mubarekk Allahım yaratırken bu kız herşeye susacak hep içine atacak kırılan üzülen taraf olacak hep demişşşşş :2:
şuan çalışıyo zaten kuzum ama tabi istediği meslek bankacılık 1 ay sonra bu işten ayrılıp bankalara yogunlaşacak gene çünkü bu işten izin alamıyo bu sefer banka mülakatlarını falan kaçırıyo 3 banka mı ne kaçtı bu işte çalışırkenncanım karakter meselesi biraz da ya:26: sevgilinle sen bu konuda birbirinizi dengeleyeceksiniz mecbur. gerçi ben hala sevgilin istediği işe girip maddi rahatlığa kavuştuğunda düzeleceğinize inanıyorumsen yine de biraz benim dediğim gibi yapmaya çalış. onun gibi davran bakalım neler olacak bakalım denicem pek başarılı olabileceğimi sanmıyorum ama
sağolun hepiniz valla sizler olmasanız şimdi kesin kavga ediyodukk gerçi arkasından konusmakta içime sinmiyo msj atıp söyleyesim var kızgınlığımı ama bi işe yarayacağını bilsem yapıcamcanım atma içine ne olursa burda bizimle paylaş
sağolun hepiniz valla sizler olmasanız şimdi kesin kavga ediyodukk gerçi arkasından konusmakta içime sinmiyo msj atıp söyleyesim var kızgınlığımı ama bi işe yarayacağını bilsem yapıcam
bende cok seviyorum hemde bizim yaşadıklarımız cok farklı şeyler kolay bu günlere gelmedik bizz çevreden cok ayırmaya çalışanlar oldu bizi bu konulara girmek istemiyorum pek....Demekki benımle huzur falan bulmamışşş o açmadan aslaaaaaaaa nişan söz konularını açmam zatenn kendime söz verdim ne zaman açsam tartışmayla kapattık çünküübabam sağolsun derken ne demek istedin kuzum :26:
baba sevgisi falan bilmem ben 'baba' boş bi kavram hayatımda söylemiceğim kelimelerden biridir babacım hayatta çıkamaz ağzımdan dövseler etseler hissetmediğim bişeyi söylemem ben. onun bende yarattığı boşlukla sarıldım ona sevgilim olmadı sadece k bi baba abi ne bilim sırdaşım pek çok şeyim oldu... öyle yani
haklısın bu aksam uzun zamandır olmadıgı kadar moralım bozuk bi de özel dönemim yaklaşıyo ondan sanırımmburada arkalarından konuşalım da kavga etmeyelim daha iyii :)
şuan çalışıyo zaten kuzum ama tabi istediği meslek bankacılık 1 ay sonra bu işten ayrılıp bankalara yogunlaşacak gene çünkü bu işten izin alamıyo bu sefer banka mülakatlarını falan kaçırıyo 3 banka mı ne kaçtı bu işte çalışırkennbakalım denicem pek başarılı olabileceğimi sanmıyorum ama
yok canım zaten biliyordum çalıştığını da istediği başka bir iş olduğu için öyle dedim. sen bi denemeye çalış, ona mesaj atacağına, ona kızacağına bizlere yaz, rahatlarsın
haklısın bu aksam uzun zamandır olmadıgı kadar moralım bozuk bi de özel dönemim yaklaşıyo ondan sanırımm
canım benımde öyle babam bebekken bırakmış bizi 15 yıldır falan hiç konusmadık görüşmedik anlıyorum senı yanii benım ıcınde sevgilim herşeyim ama değerini bilmiyobaba sevgisi falan bilmem ben 'baba' boş bi kavram hayatımda söylemiceğim kelimelerden biridir babacım hayatta çıkamaz ağzımdan dövseler etseler hissetmediğim bişeyi söylemem ben. onun bende yarattığı boşlukla sarıldım ona sevgilim olmadı sadece k bi baba abi ne bilim sırdaşım pek çok şeyim oldu... öyle yani
ben msj atarsam msjlaşıyoruz canım ben senı cok özledim diyorum o da bende seni özledim meleğim diyo..ben bulusacagımız için cok heyecanlıyım dıyorum kıyamam diyo sen heyecanlı mısın diyorum evet meleğim diyo bunun gibi yani sonra uyumadan önce seni canımdan cok seviyorm iyi geceler öptüm diyo bende diyorum ve uyuyo sabah oluyo evden cıkıyorum bitanem diyo yemeğe çıkınca yemekteyim meleğim diyo vb...ne yapıyosa yazıyo dışarı cıkmadan yazıyo nerde oldugunu yazıyo ama şöyle romantik romantik msjlaşmıyoruzzzzakşamları sevgilinle msjlaşıyor musunuz konuşuyor musunuz? öyleyse neeler konuşuyorunuz
ben msj atarsam msjlaşıyoruz canım ben senı cok özledim diyorum o da bende seni özledim meleğim diyo..ben bulusacagımız için cok heyecanlıyım dıyorum kıyamam diyo sen heyecanlı mısın diyorum evet meleğim diyo bunun gibi yani sonra uyumadan önce seni canımdan cok seviyorm iyi geceler öptüm diyo bende diyorum ve uyuyo sabah oluyo evden cıkıyorum bitanem diyo yemeğe çıkınca yemekteyim meleğim diyo vb...ne yapıyosa yazıyo dışarı cıkmadan yazıyo nerde oldugunu yazıyo ama şöyle romantik romantik msjlaşmıyoruzzzz
canım maşallah size sen sevdiceğinin sözünü dinle evlenin hemencecikk :):)
canım benımde öyle babam bebekken bırakmış bizi 15 yıldır falan hiç konusmadık görüşmedik anlıyorum senı yanii benım ıcınde sevgilim herşeyim ama değerini bilmiyo
ben normalde desin istiyorum birden telefonuma bakayımm şöyle romantik uzuuun bi msj gelmiş olsun istiyorumtatlım uyumadan önce msj atıyormuş sana meleğim diyormuş sana yaptıklarını haber veriyormuş bunlar çok iyi şeyler canım o kadar üzülmene gerek yok ya
ben normalde desin istiyorum birden telefonuma bakayımm şöyle romantik uzuuun bi msj gelmiş olsun istiyorum
benımkıde askerden sonra daha anlayışlı daha uyumlu daha sakin oldu ama evlilik konusunda değişmedii hala kafamızda bi zaman yoook ben tahmini 2-3 yıl diyorum ama bu benım tahmınım belkde kendi kendime gelin güvey oluyorumm belkide 5-10 yıl vardırrrsağol canım valla bende çok istiyorum daa bakalım inşallah dualarımız kabul olurda hemencecik oluverir
yanlız şu da var askere gitti gideli ciddi bir değişme de var onda özlem, uzaklık tamam çok çok zor ama bana desenki iyiki gitmiş diyo musun evet diyorumdaha bi olgunlaştı en basit örneği bizde gelecekle ilgili hep hayal kurardık ama bişey olduğunda daha var diyip geçiştirirdi şimdi orda plan program yapıyo olur yada olmaz orası Allah'a kalmış. önemli olan düşünmesi zaten izine geldiğinde bambaşka biri vardı karşımda olumlu olarak yani :) hatta benim için ne kadar önemli olduğunu aslında sensiz hiçbişey yapamıcağımı burda çok çok iyi anladım dedi bişeyler kafasına baya dank etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?