Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramis sen ne zaman çalışmaya başlayacaksın

canım ondan istediklerini sen de ona yapıyor musun sen ona yap yap bir gün o da sana yapar? yani senin yaptığını görünce o da sana yapar?
ahh ahh yapmaz mıyım canım yaaa neler neler yazıyorumm teninin kokusunu özledimmm bebek yüzünü özledimmm neler neler aldıgım cevap sadece ' kıyamam '

ahh ahh yapmaz mıyım canım yaaa neler neler yazıyorumm teninin kokusunu özledimmm bebek yüzünü özledimmm neler neler aldıgım cevap sadece ' kıyamam '

Allahıııım o kadar romantizm yap sadece kıyamam yazsın :)

sizin okullar bitmiş askerlik bitmiş sevgilin iş bulmuş sen iş bulmak üzeresin oh iyi yaw :)

Son düzenleme:
romantik mesajlar bizde de yok ayda yılda bir öle eserse yazar söyler benimde içim içime sığmaz ne yapsamda şaşırtsam mutlu etsem diye düşünürüm başda bende çok taktım çok olay çıkardım ama yok yani adamda tık yok öyle kabullendim sorunsuz devam ediyoruz .. ama yanımdayken gözümün içine bakar .. dedim ya askerden dönüşünü bekliyorum ben değiştiğini söylüyo bakalım bekleyip görücem bi değişim var da derecesini kestiremiyorum şu an

Allahıııım o kadar romantizm yap sadece kıyamam yazsın :)

sizin okullar bitmiş askerlik bitmiş sevgilin iş bulmuş sen iş bulmak üzeresin oh iyi yaw :)
bende buna kızıyorum zatenn benım yaptıklarımı bi başka kız yapsa sevgilisi kölesi olur yemin ederimmm ağzının içine bakar ama nerdeeeeeee evet tüm engelleri aştk sayılır ama en önemli engel sevgilinin düşünce yapısıymış sanırımm bak herşeyi aştık ama hala evliliğin konusması bile yokk

bak bak yukarda solovoi ne diyor en iyisi sevgililerimizi olduğu gibi kabullenmek

yanımdayken benımkide iyi ama biz ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyoruz hiç o yüzden kızıyorum ben bütün imkanları kullanmak zorundayızz

yanmadınız kız daha ilişkinizi canlandıracak çok şeyler olacak daha merak etme :)
of of olur mu dersın kiii dayanamadım benımkine msj attım üzüldüğümü dile getirdim herşeyi abartıyosun ama alıştım artık dedi..bugunkü olayda bişey yoktu dedi..bende umarım sevgili konusunda ne kadar şanslı oldugunu bi gün anlarsın dedım cvp vermedi

ay canım benim tabi ki olur evlenirken bi heyecan olacak balayı bi heyecan olacak nişan alışverişi bi heyecan olacak ilişkiniz hep canlı kalacak merak etme.. son msjına cvp verirse buraya da yaz ne diyecek çok merak ettim

ben önceden ne kadar romantık oldgunu bildiğim için kabullenemıyorum ya hep böyle tanısaydım kabul ederdim ama çıkmadan önce böyle değildi

bizde de ilk 2 yıl böyle değildi ki mesajlar ilgilenmeler vsler ohooo o yüzden çok olay çıkarttım ya bende ne değişti dedim hep. rahatlık sanırım bunun sebebi . nasılsa birlikteyiz durumu kaybetme korkusunun gitmesi tabi kişiden kişiyede değişir ama bizde böyle. baktım olay çıkartsamda değişen bişey yok kendime zararım deneyerek gördüm yani olduğu gibi kabullendim.. neler yazdım neler yaptım ama yok .. karşılık illaki bekliyo insan ama olmayınca da olmuyo işte bende onun gibi olim dedim ama olamıyorumda napim ben dışa vurabiliyorum sevgimi ama o yapamıyo yapıcak bişey yok hayallerimize bu kadar yaklaşmışken bu tip şeylerle yıpratmak istemiyorum ilişkimi tek derdimiz evimize alıcağımız eşya olsun istiyorum artık :)

size iyi geceler kızlar tanıştığıma memnun oldum fırsat buldukça gelirim artık işe giderken ne giyceğime karar vericem daha iyi geceler size

uzatmayalım meleğim diyo cvp yazdı.. askerden sonra tartışmalardan hep kaçmaya başladı hiç sevmiyo askerden önce ağzına geleni söylüyodu kızınca

canım bak elimizde solovoi gibi güzel bir örnek var. en güzelini yapmış, kabullenmiş. ileride evlenince mesajlarla anlaşmayacaksınız ki siz, yüz yüze nasıl olduğunuz önemli asıl. e o da gayet iyi olduğuna göre, bence bu durumu kabullenip sabırla kavuşacağınız günü bekle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…