Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

haklısın rahatlık oluyo sanırım nasıl olsa benım gibilerinden aslında yanlış bi düşünce ama napalım..değişmeyeceğini kabullenmem lazım sanırımmm

uzatmayalım meleğim diyo cvp yazdı.. askerden sonra tartışmalardan hep kaçmaya başladı hiç sevmiyo askerden önce ağzına geleni söylüyodu kızınca

uzatmayalım diyorsa uzatma tatlım ya kabullen artık onu bu değiştiği haliyle

size iyi geceler kızlar tanıştığıma memnun oldum fırsat buldukça gelirim artık işe giderken ne giyceğime karar vericem daha iyi geceler size

canım sen sık sık uğra buraya senden öğreneceğimiz şeyler var :) iyi geceler

nasıl kabullenicem bilmiyorum benımki fazla rahatttt 2 ay 10 gündür adet olmuyorum üstüne adet söktürücü içtim 4 gün oldu hala adet olmadım benımkine söyledim bişey olmaz diyo nette okudum kist cıkanlar olmuş diyorum rahat ol diyoo :84:

bugun değil de bir süre sonra ya aşkım ben senle hiç bir şey paylaşamayacak mıyım de yaa... kist mist olmaz inşAllah canım bizi bilgilendir arada sırada

Son düzenleme:
dedim daha öncee ozaman dinliyo bi süre tmm anlat bakalım diyo offf cokmu abartıyorum bılmıyorum ama şu adetimle ilgili sorunumda canımı sıkıyoooo

canım adet gecikmenle ilgili bi dr.a görün ihmal etme sakın. benim de yumurtalıklarımda tuhaf bir ağrı var, doktora gideceğim fırsat bulursam.
mesajla değil de telefonla konuşmuyor musunuz peki canım?

bazı konularda abartmıyorsun canım ya harbi adetinle ilgili sorun beni de merak ettirdi anlatsana ne oldu?
2 ay 10 gundur adet olmadım hiç canım adet söktürücü hap kullandım 4 gün önce bitti hala adet olmadımmm iğne fobim varrr gidemiyorum doktoraa onun streside var üstümde bu sefer sinirim iki kat artıyo

canım adet gecikmenle ilgili bi dr.a görün ihmal etme sakın. benim de yumurtalıklarımda tuhaf bir ağrı var, doktora gideceğim fırsat bulursam.
mesajla değil de telefonla konuşmuyor musunuz peki canım?
bende ağrı yok göğsüme dokununca acıyo gibi adet döneminde hassaslaşır ya onun gibiler ama onun dışında bi belirdi yok bide iğne fobim varr telefonla pek konusamıyoruz canım ya erkenden yatıp uyuyo zaten iş çıkışları konusuyoruz bazen ondada romantizm yok

2 ay 10 gundur adet olmadım hiç canım adet söktürücü hap kullandım 4 gün önce bitti hala adet olmadımmm iğne fobim varrr gidemiyorum doktoraa onun streside var üstümde bu sefer sinirim iki kat artıyo

ayy tatlım fobi filan dinlememen lazım senin doktora gitmelisin canım olur mu öyle şey lütfen git bize de haber ver

ay canım evlenmeden önce kan aldırcan hamile kalınca kan aldırcan yeterince beklemişsin kız bu adet işlerinin şakası mı olur
şimdiden onları düşünüyorum zatenn evlenmeden önce aldırmamak oluyosa aldırmıcam benn mecbur değilseee ya acaba illa şırıngaylamı almaları lazım ben parmağımı kesip kan akıtıp koysam bişeyin içine götürsem olmaz mııı :26:

illa bir gün kan aldırmak zorunda kalırsın canım kaçış yok :)

ayy canım fobinin üzerine git. bu ciddi bir durum çünkü. ihmale gelmez. kötü birşey yoktur,yapısaldır inşallah.
sevgilini de fazla kafaya takmayıp kabullenmeye çalış kuzum. adet dönemi gerginliğinde var üzerinde çünkü

canlarım ben bugün erkenden çıkıyorum.
hem yarın erken kalkacağım hem de benimkinin kk'yı kıskanacağı tuttu, uyuyana kadar sadece benimle ilgilen diyor
bugünlük sizi sevgilimle aldatacağım
yarın görüşmek üzere..
öpüldünüz

annem sen benım gibisin bende öyleydim adetim gecikiyodu diyo evet cok gerginimmm kuzum sevgilimde beni hiç anlamıyo napmam lazım bilmiyorumm..buarada topiğini okudumm ağlıyorm suanda insanın sevdiğinden ayrı olması cok zorrr

tmm kuzumm ilgilen sevgilinlee iyi geceler görüşürüz

ayy kuzum kıyamam ağlama
gerçekten çok zor sevdiceklerinizin kıymetini bilin. ufak sorunları büyütmemeye çalışın.
insanın başına neler geleceği belli olmuyor şu kısacık hayatta

ayy kuzum kıyamam ağlama
gerçekten çok zor sevdiceklerinizin kıymetini bilin. ufak sorunları büyütmemeye çalışın.
insanın başına neler geleceği belli olmuyor şu kısacık hayatta
haklısın canım öyle tabii benımki senınkinin yarısı kadar kıymetimi bilse bunlar hiç olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…