- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.741
tmm tatlım iyi geceler görüşürüzcanım ben de çıkıyorum iyi geceler sana :)
hosbulduk kuzumm iyiydimde şimdi azıcık moralim bozulduu...bizimkini camda bile göremedim kaç zamandır evdeki nette sorun var onların oda benı göremedi tabi..bugun bi kaç saat msj attım cvp gelmedi uyudu diye düşündüm bugun tatildi yarım saat önce msj geldi meleğim cafeye gitmiştim teli evde unutmusum diyezaten görüşemiyoruz tamda cafeye gittiği gün teli evde unutmuş yanii...dedim zaten gidemiyosun tamda unutacağın zamana denk gelmş diye haklısın meleğim diyo ağlıcaktım gözlerim doldu
o resim ters olsaydı kız altta yani oha derdim debu resmi yanlış anlıcak bişey yok bencede cinsellikle ilgili değil
ne güzel yaa hayalleriniz varr anlaşabilmeniz cok güzell canımkıyamam ben sana kuzumm, dalgınlığına gelmiş herhalde, zaten anladığım kadarıyla çok yorgun oluyo. yorgunken de insan dalgın olabiliyo. hem zaten bak haklısın demiş, üzme kendini sakın, bak çok az kaldı görüşmenize
kızlar bugün benimkine beğendiğim country tarzı mobilyaları gösterdim. ''heh aşkım sonunda benim anlatmak istediğim mobilyaları bulmuşsun'' diyo. bana hep rengarenk capcanlı mobilyalar istiyorum diyodu. ben nerden bileyim bunu anlatmak istediğini..burdaki renkler daha naturel çünkü.. ''çiçekli diyodum ya diğerlerinde çiçek mi var bunu kastediyodum'' diyo bu tarz mobilyalara country tarzı deniliyo öğren dedim sonunda anlaşabildik benimkiyle :13:
Solovoi - 6.5 yıllık ilişkisi var asker yolu gözlüyor :) sevgilisinin askerliği bitince 1-2 yıla evliliği düşünüyorlar
Sedefonur - 6.5 yıllık ilişkisi var sevdiceği de kendisi de 21 yaşında sevgilisinin mezun olmasını askerliğini iş bulmasını bekliyorlar evliliğe tahmini 3 yıl var
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)
Archery - 8 aylık ilişkisi var archery 19 yaşında sevgilisi 20 yaşında kendi aralarında yüzük taktılar evlilik için okullarının bitmesini bekliyorlar
Ammavelakin sen de bilgi verebilir misin acaba seni de eklesem ?
ilk sayfaya mı alayım bu yazıyı kuzum :26:ayy canım bu liste çok güzel, ilk sayfanın en başına alabilir miyiz acaba listeyi :26: hem zaman geçtikçe evliliğe kalan zamanı azaltır, ilişkimizin yılını arttırırız, moral olur
sağol kuzum cok güzel şeyler söylüyosun ama benım umudum yok ya ne söze dair ne nişana dairr ne evliliğe dairr konusu bile açılmıyoone yapmam lazım benım üstüme düşmesi içinn verebileceğiniz öneriler var mı kızlarr
evett gerçektende öyle sayılırdı hoşlanıyodum ondan ama hoslandıgımı bile söylemiyodum hiçcanım ilk zamanlar hep o seni şımartıyomuş ya, o zamanları gözünün önüne getir, sen o zamanlar nasıldın, nasıl davranıyodun da o böyleydi. benim tahminime göre sen o zamanlar daha ağırdan alıyosundur, o hayatının merkezinde değildir, ilk mesajı karşıdan bekliyosundur hani kaçan taraf olmuşsundur, o da kovalayan taraftır.. yanlış mıyım :26:
üzülme canımmm benım varda noluyo bak hep üzülüyorumm ilgi görmüyorumm tartışıyoruz kahroluyorummmlisteye koyacak bir ilişkim bilem yok
üzülme canımmm benım varda noluyo bak hep üzülüyorumm ilgi görmüyorumm tartışıyoruz kahroluyorummm
hakediyosun tabikii sadece sabret senı seven biri elbet çıkacakk karşınaaama seven erkekleri görünce özeniyorum yani ben hiç mi haketmiyorum böyle şeyleri yaaaaa
canım istedim tabi ki istemez miyim vermiyor geri belki aradan zaman geçmesini bekliyordur bilemiyorum.. canım yaa kadınız biz sabreden taraf hep biz oluyoruz senin sabretmekten başka yapacak bir şeyin yok gibi
hakediyosun tabikii sadece sabret senı seven biri elbet çıkacakk karşınaaammavekalının sevgilisinin yazdıklarını okuyunca valla bende cok özendimm beni sevmiyo mu acaba diye aklımdan geçmedi değil gerçi bazı erkekler kendılerını kolay ifade ediyolar benımki kendisini ifade edemiyo ama ben etsın istiyorum işte
anlamadım bende kuzum yaaaa ne güzel sayfalarca muhabbet edıyoduk moralim yerine geliyoduevet neden kimse yok bu gece?
tatlım bu biraz da kişilik yapısı.. mesela benimki çocuk ruhludur. bizim hayallerimiz var ama öyle evlenince şöyle romantik oluruz, böyle mum yakarız, romantik filmler izleriz gibi hayaller değil, işte o bana ne zamandır çiçekli renkli mobilya istiyorum diyodu. bayılır canlı renkli şeylere. o gene country i kastediyomuş =) sen de sevgilinin az çok nelere bayıldığını biliyosundur, onun ilgisini çekicek konuları aç bakalım..ne güzel yaa hayalleriniz varr anlaşabilmeniz cok güzell canımevet yorgun oluyo ama bugun tatildi 1 bucukta uyandı yani az cok dinlenmiş olması lazımm üstüme titrese keşke sizinkiler gibi hayaller kursa benımle ama nerdee
ilk sayfaya mı alayım bu yazıyı kuzum :26:
onun ilgisini sadece fenerbahçe çekertatlım bu biraz da kişilik yapısı.. mesela benimki çocuk ruhludur. bizim hayallerimiz var ama öyle evlenince şöyle romantik oluruz, böyle mum yakarız, romantik filmler izleriz gibi hayaller değil, işte o bana ne zamandır çiçekli renkli mobilya istiyorum diyodu. bayılır canlı renkli şeylere. o gene country i kastediyomuş =) sen de sevgilinin az çok nelere bayıldığını biliyosundur, onun ilgisini çekicek konuları aç bakalım..
he canım ya iyi olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?