Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıyamam ben sana kuzumm, dalgınlığına gelmiş herhalde, zaten anladığım kadarıyla çok yorgun oluyo. yorgunken de insan dalgın olabiliyo. hem zaten bak haklısın demiş, üzme kendini sakın, bak çok az kaldı görüşmenize

kızlar bugün benimkine beğendiğim country tarzı mobilyaları gösterdim. ''heh aşkım sonunda benim anlatmak istediğim mobilyaları bulmuşsun'' diyo. bana hep rengarenk capcanlı mobilyalar istiyorum diyodu. ben nerden bileyim bunu anlatmak istediğini.. burdaki renkler daha naturel çünkü.. ''çiçekli diyodum ya diğerlerinde çiçek mi var bunu kastediyodum'' diyo bu tarz mobilyalara country tarzı deniliyo öğren dedim sonunda anlaşabildik benimkiyle :13:

ne güzel yaa hayalleriniz varr anlaşabilmeniz cok güzell canım evet yorgun oluyo ama bugun tatildi 1 bucukta uyandı yani az cok dinlenmiş olması lazımm üstüme titrese keşke sizinkiler gibi hayaller kursa benımle ama nerdee

ayy canım bu liste çok güzel, ilk sayfanın en başına alabilir miyiz acaba listeyi :26: hem zaman geçtikçe evliliğe kalan zamanı azaltır, ilişkimizin yılını arttırırız, moral olur

canım ilk zamanlar hep o seni şımartıyomuş ya, o zamanları gözünün önüne getir, sen o zamanlar nasıldın, nasıl davranıyodun da o böyleydi. benim tahminime göre sen o zamanlar daha ağırdan alıyosundur, o hayatının merkezinde değildir, ilk mesajı karşıdan bekliyosundur hani kaçan taraf olmuşsundur, o da kovalayan taraftır.. yanlış mıyım :26:

evett gerçektende öyle sayılırdı hoşlanıyodum ondan ama hoslandıgımı bile söylemiyodum hiç ama şimdi bu sekılde davranamamkii nasıl yapıcamm :26:

ama seven erkekleri görünce özeniyorum yani ben hiç mi haketmiyorum böyle şeyleri yaaaaa
hakediyosun tabikii sadece sabret senı seven biri elbet çıkacakk karşınaa ammavekalının sevgilisinin yazdıklarını okuyunca valla bende cok özendimm beni sevmiyo mu acaba diye aklımdan geçmedi değil gerçi bazı erkekler kendılerını kolay ifade ediyolar benımki kendisini ifade edemiyo ama ben etsın istiyorum işte

canım istedim tabi ki istemez miyim vermiyor geri belki aradan zaman geçmesini bekliyordur bilemiyorum.. canım yaa kadınız biz sabreden taraf hep biz oluyoruz senin sabretmekten başka yapacak bir şeyin yok gibi

canım bi kere biz de büyük bi kavgamızda ben yüzüğü ona vermiştim marifet gibi . sonra yalvar yakar, yok vermedi. ben böyle baya istedim. sonra sustum yani, bi yüzüğe mi bağlıyız dedim. 1 ay kadar böyle geçti, sonra bi gece rüyama girdi yüzüğümüz. ben gene 1 ay sonra istedim onurdan. 1 aydır istiyorum demiyodun şimdi mi aklına geldi dedi istesek olmuyo istemesek olmuyo ama sana tavsiyem arada sırada konusunu aç. neyse ben pazar günü rüyamı anlatıp istemiştim vermedi. pzt keşana gitti, perşembe gelirken ne getireyim sana burdan demişti. ben de x jelibonundan istiyorum demiştim. o da gelince x jelibonun ve yanında da yüzüğünü görceksin demişti. ama ben nasıl havalara uçuyorum, anlatamam. insan özlüyo yüzüğünü yanii.. ve hiç konusunu açmadan demişti bunu. bazı şeyler erkeklerin kafasına hemen dank etmiyo, sonra birden pat diye saksı mı düşüyo nedir o zaman her şey kendiliğinden oluyo zaten. seninki de hiç anlamadığın bi zaman verebilir yani

bir oduna aşık olmuşuz kesin olan bu yani

tatlım bu biraz da kişilik yapısı.. mesela benimki çocuk ruhludur. bizim hayallerimiz var ama öyle evlenince şöyle romantik oluruz, böyle mum yakarız, romantik filmler izleriz gibi hayaller değil, işte o bana ne zamandır çiçekli renkli mobilya istiyorum diyodu. bayılır canlı renkli şeylere. o gene country i kastediyomuş =) sen de sevgilinin az çok nelere bayıldığını biliyosundur, onun ilgisini çekicek konuları aç bakalım..
ilk sayfaya mı alayım bu yazıyı kuzum :26:

he canım ya iyi olmaz mı

onun ilgisini sadece fenerbahçe çeker onun dısında ne dersem tmm meleğim der biliyorum yani ama bu mobilya meselesini bi açayım bakalımm mesela ben kırmızı istiyorum sen nasıl düşünüyosun derım kesın sen bilirsin yada bakarız meleğim dicek adım kadar emınımm tmm kuzum alayım ilk sayfayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…