Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evett gerçektende öyle sayılırdı hoşlanıyodum ondan ama hoslandıgımı bile söylemiyodum hiç ama şimdi bu sekılde davranamamkii nasıl yapıcamm :26:

mesela o sabah kalktığında sana günaydın mesajı atıyo ya, ona cevap vermemekle başla. o sana 2. mesajı atana kadar cevap verme. bırak merak etsin. sonra neden cevap vermiyosun gibisinden mesaj atabilir. bu kez de sabah mesajın gelmedi falan dersin. birden soğuk olma ki zaten olamazsın, böyle yavaş yavaş kendini çek bakalım..mesela aveada çok oluyo böyle mesajın iletilmeme durumu. benim sabah onura attığım mesaj akşam buluştuğumuzda yanındayken geliyo =)

o zaman fenerin maçının olduğu akşam sen de aç tv yi, ona da mesaj at, aşkım ben de maçı açtım, birlikte izleyelim sanki yanyanaymış gibi de. erkekler sever böyle şeyleri.. ona hediye olarak fb forması al, hem fb ye hem sana 1 kez daha aşık olur

haklısın canım ama bizimkine bu ters tepebilirr aramız soğursa diyede korkuyorumm yaaa offf zaten çalışıyo merak etmezki uyuyorum sanarr merak etmesi için aksama kadar hiç msj atmamam lazım o zaman daha kötü olurr kafam cok karışık cok üzgünümm nolurdu romantık olsaydı azıcık buarada koydum ilk sayfaya ilişkilerimizin ayrıntılarını

evet bu olabilir canımm gerçi maç izlerken msjlaşmaktan nefret eder kendisiii ama denemekte fayda varr

kızlar bende geldım...
bugun bı karar aldım artık geçmişle yasamayacagım kendıne guwenlı huzurlu bı bayan olmaya karar werdım kıskanclık duygusunu da kaldırıyorum rafa

kızlar bende geldım...
bugun bı karar aldım artık geçmişle yasamayacagım kendıne guwenlı huzurlu bı bayan olmaya karar werdım kıskanclık duygusunu da kaldırıyorum rafa
hosgeldın canm oh ya topik şenlenmeye başladııı en iyisini yapmıssınn kuzumm bu kararı almana etken olan bişey var mı

denemekten zarar gelmez canım, ters teperse bi daha öyle yapmazsın olur biter evet, o 2. mesajı atana kadar atma. mesela ben de öğlene kadar uyurum genelde. benimki sabah derse giderken falan mesaj atar sabahın köründe. ben mesajı duysam cevap atcam da nasıl derin uyuyosam duymuyorum. bi 12,1 e kadar öyle merak mesajı gelmez. o normal neler yaptığını gene mesaj atar. saat 2 falan olunca uyan noluyo falan der sen normalde kaçta uyanıp mesaj atıyosun ona? o saati geçir, uyandığından sonra 2 saate falan merak ettiğine dair mesaj gelebilir.
evet bu olabilir canımm gerçi maç izlerken msjlaşmaktan nefret eder kendisiii ama denemekte fayda varr

izlerken msj atmazsın, sadece o ilk mesajı atarsın, hatta bak madem nefret ediyo, o zaman bi de de ki maç bitene kadar mesajlaşmayalım iyi izleyelim ben de merak ediyorum falan de. sonra maç bitince kritiğini yaparsınız

hosgeldın canm oh ya topik şenlenmeye başladııı en iyisini yapmıssınn kuzumm bu kararı almana etken olan bişey var mı
bebeım baktım kotuye gıdıyorum ılıskımede zarar werıyorum kendımı değiştirmeye karar werdım kendıme zararım dokunuyor doğal olarak etrafada..sizde pozıtıf olun kızlar. nlp dıe bişi okudum onu yapıcam.her aksam mesela olmak ıstedıgınız yapmak ıstedıgınız seylerı hayal edın kendınızı orda hayal edın gozlerınızı kapayın duymak ıstedıgınız seslerı duyun gormek ıstedıgınız kişileri gorun koklamak ıstedıgınız kokuları hıssedın vs dıyor bilinçaltı için basarılı bişi gibi geldı bana
ben varken kimse topikte olmuyor ben gidiyorum herkes doluyor küstüm ama

bacıııııım bız burdayız ya sen

benımkide işe giderken atıyo sonra ben öğlende uyanınca atıyorumm zaten yemekteyse cvp verebiliyo dediklerini denicem kuzum inşallah işe yarar eskiisi gibi olurrr

semiramisçim sağol kuzum, çok güzel olmuş ilk sayfa umarım daha da artar arkadaşlarımız ve yıllar çabuk geçer biz hiç anlamadan

İlişkimden bahsedeyim; :)

15 aylık bir ilişkimiz var sevgilimle. İkimizde 88 doğumluyuz, aslında evlenmek istiyoruz, ama maddi olanaklar el vermiyor

çünkü ben işsiz, güçsüz moralim bozuk...

hımmm buna benımde ihtiyacım var sanırımm gerçi bugun haklıydım benımkine kızmakta ama kendimi üzmek istemiyorum artıkk netten bi araştırayım bunuu

semiramisçim sağol kuzum, çok güzel olmuş ilk sayfa umarım daha da artar arkadaşlarımız ve yıllar çabuk geçer biz hiç anlamadan
inşallah güzelim ya önce cok kızıyorum benımkine ama sonra içim acımaya başlıyo nedense çocuğum gibi sankii insan cocuguna bağırınca nasıl üzülür onun gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…