Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benımkide işe giderken atıyo sonra ben öğlende uyanınca atıyorumm zaten yemekteyse cvp verebiliyo dediklerini denicem kuzum inşallah işe yarar eskiisi gibi olurrr

inş canım, zaman zaman oluyo böyle dönemler uzun ilişkilerde ki bu da çok doğal yani alışkanlığın getirdiği bişey. ben de böyle senin gibi ağlarım sızlarım üzülür kendimi yerim küsken msj atmasa falan.. ama önemli olan üzülmek değil, o senin üzüldüğünü görüyo mu? hayır. o zaman iş başa düşüyo, bişeyler yapmak gerekiyo. gene aklıma gelirse yazarım kuzum inş bi yararım dokunur

İlişkimden bahsedeyim; :)

15 aylık bir ilişkimiz var sevgilimle. İkimizde 88 doğumluyuz, aslında evlenmek istiyoruz, ama maddi olanaklar el vermiyor

çünkü ben işsiz, güçsüz moralim bozuk...
hepimizin sorunlarından biriside maddi olanaksızlıklar zaten kuzumm bu devirde ck zor bi yuva kurmakk bu arada tahminen ne kadar var evlenmenize senide ekleyeyım en bas sayfaya

İlişkimden bahsedeyim; :)

15 aylık bir ilişkimiz var sevgilimle. İkimizde 88 doğumluyuz, aslında evlenmek istiyoruz, ama maddi olanaklar el vermiyor

çünkü ben işsiz, güçsüz moralim bozuk...

inş en yakın zamanda iş bulursun canım biz de kpss ye girmeye karar verdik, ikimizin de atanacağını düşünemiyorum o zaman bütün engeller kalkıyo çünkü. ama hayırlısı değilse atanmayalım, ne hayırlıysa o olsun hepimiz için. ben razıyım okul-askerlik-iş sürecini geçirmeye, geç olsun güç olmasın...

inşallah yaa bu aksam cok duygusal bi aksamdı benım içinnn herşeye ağladım nerdeysee nefret edıyorum şu huyumdan

Biz de sınava gireceğiz, en güzeli, en rahatı memurluk çünkü, şu 3 günlük dünyada.
Bugün var, yarın belki yoksun, niye kendini yiyip durasın ki, dimi?

kızlarrrr gecenın sorusuuu batıl inançlarınız var mı varsa neler ?

Ben söyleyeyımm sarı renk kolay kolay giymem sarı renk sandalyeye oturmam sarının bize ayrılık getireceğini düşünürümmm
her zaman bişey alırken sağdakini almaya çalışırımm sanki bana iyi gelecekmiş soldakini olumsuzluk getirecekmiş gibi gelirr

Son düzenleme:

Batıl inancım yok ama çok evhamlıyımdır, başak burcuyum:S
sizin burçlarınız neler?

inşallah yaa bu aksam cok duygusal bi aksamdı benım içinnn herşeye ağladım nerdeysee nefret edıyorum şu huyumdan
aslında bu gece ben de üzgünüm. ya bu akşam onur ben ve onurun 2 arkadaşı beraberdik. öyle şakasına konuşuyoduk, benimki hakkında şikayet ettim biraz sanki. aslında tamamen şaka amaçlıydı, onlar gülerek nasıl dayanıyosun buna falan diyolardı, ben de ben de bilmiyorum ki nasıl çıkıyorum bu öküzle dedim. gülüyoduk öyle birden çıkıverdi ağzımdan. ya da mesela şey oldu, ben lavobaya gidicektim, ben götüreyim mi aşkım dedi, yok gerek yok dedim, istersen götürebilirim dedi. ayy onur kapmazlar beni merak etme dedim. bi de bunlara hep sustu. keşke kızsaydı, çok pişman oldum, arkadaşlarının yanında, nasıl böyle yaptım bilmiyorum. muhabbet hep komikti tabi bunlar gülerek falan yaşandı. ama ben pişman oldum yine de. özür diledim. o kadar önemli değil aşkım boşver diyo. halbuki kızsa ben de rahatlıcam. böyle susması da çok kötü :26:
Biz de sınava gireceğiz, en güzeli, en rahatı memurluk çünkü, şu 3 günlük dünyada.
Bugün var, yarın belki yoksun, niye kendini yiyip durasın ki, dimi?

aynen tatlım, inş hepimiz hayırlısıyla kazanırız

bnm aman aman batıl ınancım yoktur takıntı seklınde ama dıkkat ederım soylenenlere kapalı yerde semsıye acmamak merdıven altından gecmemek bıcagı elden ele vermemek gıbı

Ama balıklar çok iyidirler, bence burcun güzel. Bence su grubu olmak bir ayrıcalık.
Mesela özel yeteneklerin vardır, kesin. Resim çizer misin?
balıklar saftırr herşeye ağlarr olur olmadıkk herşeye takarr benım gibiii yok ya resim çizemem sadece insanların düşüncelerini okuyabiliyorum bi de tahmin yeteneğim cok kuvvetli olabilecek şeyleri önceden hissedebiliyorumm

ah kuzum kıyamam olsun kızmamıştır erkekler kızdıklarında genelde tepki verirler çünküü bence derdi kızsaydı sana askım bidaha arkadaslarımın yanında söylediklerine dikkat et falan diyee

Evet biliyorum, ama balık olmamama rağmen ben de çok ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…