Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Evet biliyorum, ama balık olmamama rağmen ben de çok ağlarım
cok isterdim aslan burcu falan olmayıı kız kuzenım aslan burcuu hiç takmaz kimseyii mesela biz erkeklere romantık olsunlar odun olmasınlar deriz ya onada sevgilisi dıyo odun falan diyee doğal olarak üzerine cok düşüyoo..hiç susmuyo mesela kimse ona laf söyleyemiyoo anında ağzının payını alıyoo cok rahat keske onun karakterinde olabilseydimmm

gece aynaya bakmam
gece tırnak kesmem
gece çiçek sulamam, hep geceymiş yahu
kapıdan içeri girerken sağ ayağımla girerim
fırına yemek atıcaksam bu benim elimden değil ayşe fatma anamın elinden olsun derim, öyle daha güzel olucağına inanıyorum
bi de küçükken çekilen dişlerimi çatı üstüne atarlarmış bu da annemlerin batıl inancı
haa bi de tişörtlerimin etiketlerini tişört üzerimdeyken kesmez, kısmetim kapanırmış

kuzeni ne sevgilisi odun diyo ve kuzenide bu lafa karşılık anlıyor odunluğunu ve sevgilisinin üzerine düüşüyor öyle mi

hahahahhh annemlerde yemeği yaparken 'benım elim değil ayşe fatma anamın eli' diyolarrr

ah kuzum kıyamam olsun kızmamıştır erkekler kızdıklarında genelde tepki verirler çünküü bence derdi kızsaydı sana askım bidaha arkadaslarımın yanında söylediklerine dikkat et falan diyee

işte kızmadı sorun orda, keşke kızsaydı, inan ki böyle daha çok pişman oluyorum, hak ettim çünkü keşke bu gece yaşanmasaydı.. bazen onu hak etmediğimi düşünüyorum. babamla ilgili problemlerde ona çok patlıyorum. keşke senin gibi sabırlı olsam. hayatımdaki biyolojik erkek için erkeğimi üzüyorum

kuzeni ne sevgilisi odun diyo ve kuzenide bu lafa karşılık anlıyor odunluğunu ve sevgilisinin üzerine düüşüyor öyle mi
hayır kıss kuzenım odun gibi oldugu takmadığı ıcın sevgilisi cok üzerine düşüyo her an msj atıyoo 5 dk karşılık gelmesin direk aramaya başlıyo bi rahat muhabbet edemıyoruz kuzenımlee

:))))))))))))))))

aslında bu dediklerin benim annemde var ha
sabunu elimden almaz bıçağı tükürüp verir elime vermez
üzerimdeyken bişi dikmez mesela kazağım sökülürdü küçükken dikerken ağzıma bişi verirdi kısmetim kapalı olurmuş
dişlerimi terasa atarfdı
bir işe başlıcaüım zaman benime lim fatma annemizin eli olsun de der
gece tırnak kesme der
makasın ağzını açık bırakma düşmanlar anar der ay ne çok batıl inancı varmış anneciğimin

Son düzenleme:
üzme kendını canım bulustugunuzda bol bol öpücükler kondurur alırsın gönlünüü sevgilin cok sakin birisine benzıyo anlattıgın kadarıylaa benımkıne ben bişey diyemiyorumm hemen kızıyo

hahah aynen, benden makas almaz, ben o makası yere bırakırım, onu da tükürüp alır
saçma ama inandıklarım var işte, nazar boncuğu olmadan çıkınca da kendimi bi garip hissederim sanki kötü bişey olcakmış gibi

atractive ya güldürdün beni gece gecee bayılıyorum senın şu şaşırmalarına daha öncede berceste sevgilimin soyadını adıma istiyorum demişti ya sen o zamanda şaşırmıştn nasıl adına soyadını istiyosun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…