- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.801
cok isterdim aslan burcu falan olmayıı kız kuzenım aslan burcuu hiç takmaz kimseyii mesela biz erkeklere romantık olsunlar odun olmasınlar deriz ya onada sevgilisi dıyo odun falan diyee doğal olarak üzerine cok düşüyoo..hiç susmuyo mesela kimse ona laf söyleyemiyoo anında ağzının payını alıyoo cok rahat keske onun karakterinde olabilseydimmmEvet biliyorum, ama balık olmamama rağmen ben de çok ağlarım
kızlarrrr gecenın sorusuuu batıl inançlarınız var mı varsa neler ?
Ben söyleyeyımm sarı renk kolay kolay giymem sarı renk sandalyeye oturmam sarının bize ayrılık getireceğini düşünürümmm
her zaman bişey alırken sağdakini almaya çalışırımm sanki bana iyi gelecekmiş soldakini olumsuzluk getirecekmiş gibi gelirr
hosgeldınnn bak hepimiz burdayızz cvp ver bakıyım batıl inançların var mı senınnn
cok isterdim aslan burcu falan olmayıı kız kuzenım aslan burcuu hiç takmaz kimseyii mesela biz erkeklere romantık olsunlar odun olmasınlar deriz ya onada sevgilisi dıyo odun falan diyee doğal olarak üzerine cok düşüyoo..hiç susmuyo mesela kimse ona laf söyleyemiyoo anında ağzının payını alıyoo cok rahat keske onun karakterinde olabilseydimmm
hosgeldınnn bak hepimiz burdayızz cvp ver bakıyım batıl inançların var mı senınnn
hahahahhhgece aynaya bakmam
gece tırnak kesmem
gece çiçek sulamam, hep geceymiş yahu
kapıdan içeri girerken sağ ayağımla girerim
fırına yemek atıcaksam bu benim elimden değil ayşe fatma anamın elinden olsun derim, öyle daha güzel olucağına inanıyorum
bi de küçükken çekilen dişlerimi çatı üstüne atarlarmış bu da annemlerin batıl inancı
haa bi de tişörtlerimin etiketlerini tişört üzerimdeyken kesmez, kısmetim kapanırmış
ah kuzum kıyamam olsun kızmamıştır erkekler kızdıklarında genelde tepki verirler çünküü bence derdi kızsaydı sana askım bidaha arkadaslarımın yanında söylediklerine dikkat et falan diyee
hayır kısskuzeni ne sevgilisi odun diyo ve kuzenide bu lafa karşılık anlıyor odunluğunu ve sevgilisinin üzerine düüşüyor öyle mi
cok isterdim aslan burcu falan olmayıı kız kuzenım aslan burcuu hiç takmaz kimseyii mesela biz erkeklere romantık olsunlar odun olmasınlar deriz ya onada sevgilisi dıyo odun falan diyee doğal olarak üzerine cok düşüyoo..hiç susmuyo mesela kimse ona laf söyleyemiyoo anında ağzının payını alıyoo cok rahat keske onun karakterinde olabilseydimmm
snde benım gibi misinnnnbnm yukselenım balık
hahahahhhannemlerde yemeği yaparken 'benım elim değil ayşe fatma anamın eli' diyolarrr
gece aynaya bakmam
gece tırnak kesmem
gece çiçek sulamam, hep geceymiş yahu
kapıdan içeri girerken sağ ayağımla girerim
fırına yemek atıcaksam bu benim elimden değil ayşe fatma anamın elinden olsun derim, öyle daha güzel olucağına inanıyorum
bi de küçükken çekilen dişlerimi çatı üstüne atarlarmış bu da annemlerin batıl inancı
haa bi de tişörtlerimin etiketlerini tişört üzerimdeyken kesmez, kısmetim kapanırmış
batıl inançlarım yok ama takıntılarım çok var evham yapıyorum herşeyi mesela
üzme kendını canım bulustugunuzda bol bol öpücükler kondurur alırsın gönlünüüişte kızmadı sorun orda, keşke kızsaydı, inan ki böyle daha çok pişman oluyorum, hak ettim çünkükeşke bu gece yaşanmasaydı.. bazen onu hak etmediğimi düşünüyorum. babamla ilgili problemlerde ona çok patlıyorum. keşke senin gibi sabırlı olsam. hayatımdaki biyolojik erkek için erkeğimi üzüyorum
hahahahhhannemlerde yemeği yaparken 'benım elim değil ayşe fatma anamın eli' diyolarrr
hahah aynen, benden makas almaz, ben o makası yere bırakırım, onu da tükürüp alıraslında bu dediklerin benim annemde var ha
sabunu elimden almaz bıçağı tükürüp verir elime vermez
üzerimdeyken bişi dikmez mesela kazağım sökülürdü küçükken dikerken ağzıma bişi verirdi kısmetim kapalı olurmuş
dişlerimi terasa atarfdı
bir işe başlıcaüım zaman benime lim fatma annemizin eli olsun de der
gece tırnak kesme der
makasın ağzını açık bırakma düşmanlar anar der ay ne çok batıl inancı varmış anneciğimin
atractive ya güldürdün beni gece geceekuzeni ne sevgilisi odun diyo ve kuzenide bu lafa karşılık anlıyor odunluğunu ve sevgilisinin üzerine düüşüyor öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?