- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.821
hayır kısskuzenım odun gibi oldugu takmadığı ıcın sevgilisi cok üzerine düşüyo her an msj atıyoo 5 dk karşılık gelmesin direk aramaya başlıyo bi rahat muhabbet edemıyoruz kuzenımlee
üzme kendını canım bulustugunuzda bol bol öpücükler kondurur alırsın gönlünüüsevgilin cok sakin birisine benzıyo anlattıgın kadarıylaa benımkıne ben bişey diyemiyorumm hemen kızıyo
annemler güzel yemek yaparlarr bilmiyorum alakası var mı ama bu lafı bilmeden öncede güzel yaparlardıı ben değişen bişey farketmedimmBen bunu hayatımda ilk defa duydum, nasıl daha lezzetli mi oluyor:))
atractive ya güldürdün beni gece geceebayılıyorum senın şu şaşırmalarına daha öncede berceste sevgilimin soyadını adıma istiyorum demişti ya sen o zamanda şaşırmıştn nasıl adına soyadını istiyosun diye
nasıl şimdi farkına vardın kız kafan falan mı karışıkkreal madrid bayern macı izliyom simdi farkına vardım
ay ama varya nasıl güldümmm Allahta seni güldürsünnnkızım ne bilim kelimeleri yanlış mı seçiyosunuz anlamadım hiç duymamaıştım daha önce adıma soyadını istiyorum lafını nasıl anladım biliyo musun soyadını sevgilimin adıma istiyorum anladım yani deseydi ki adımın yanına soyadını istiyorum anlardım akrmaşık konuşuyor napayım
hem ayrıca burda karmaşık kurmaşık kelimeler bazen zor anlaşılıyor yüzyüze değil sonuçta
nasıl şimdi farkına vardın kız kafan falan mı karışıkk
hacı bu tripler bıze sökmez
allah ona peygamber sabrı vermiş, bazen sinirlenince sana benden başkası katlanmaz diyo, haklı. ama o lafına da kızıyorum. nasıl yencem bu huyumu yaaben de sabırlı olmak istiyorum
o seni hiç haketmemiş canım ciddiyim zerre kadar haketmemişş böyle bi insanla ömür geçmezdi zaten insan sevdiğinin doğum gününde 1 msjcık atmaz mı..hiç kendını üzme karşına cıkan kısmetleri değerlendirr çivi çiviyi söker derlerr bakarsın unutmuşsun coooooook mutlu olmussun sana değer veren bi insan varmış hayatında belli mi olurrhm yoksa nasıl yaptı dicektim yani bende sevgilime odunsun öküzsün diyorum odunluk yaptığı zman ama değişen bişi yok
mesela doğum günümü unutmuştu o kadar ağladım ki o yıl çok değersizim diye odun öküz saydım
bir daha ki yıl telafi edicem dedi
ammmaaaaaa bir daha ki yıla yine onuttu hayvan hiç unutmuyorum o doğum günümü ya ağladım resmen unutmıcam da hakaret kabul ediyorum ne kadar değersiz olduğumu anlamıştım ayrılmamızın benim ilişkiden soğumamın bir sebebei de bu olay yani çokkkkk takmıştım bir msj atmak da mı zor yaa diye ağladığımı hatırlıyorum bak gene sinirlendim öküzzz yaa
ay ama varya nasıl güldümmm Allahta seni güldürsünnnburası olmasa hönk hönk ağlıyo olurdum suan sinirden heraldee
neler düşünüyosun bakıyımmm nişanı mııımaca bakıyorum ama baska sey dusunuyorum nerdeyse bitcek daha yeni farkına vardım
hahah aynen, benden makas almaz, ben o makası yere bırakırım, onu da tükürüp alır
saçma ama inandıklarım var işte, nazar boncuğu olmadan çıkınca da kendimi bi garip hissederim sanki kötü bişey olcakmış gibi
katılıyorum coook zor gerçektenn ben hep içime atarımm herşeyii herkes bana istediğini konuşurr ben 1 laf söylerim zorlarına gider neden çünkü genelde susuyorumm bana öyle alışkın oldukları için saf salak semiramise alıskın oldukları ıcın 1 laf cok ağır geliyooBen çok sabırlıyımdır, etrafımdakiler de öyle der, ama çok zor biliyor musun
olsun kuzum konuş sevdiğinle sennkızlar bı yandan manıtayla konusuom ondan gec yazıom:26:
ay ama varya nasıl güldümmm Allahta seni güldürsünnnburası olmasa hönk hönk ağlıyo olurdum suan sinirden heraldee
benımkine kızdım bugun yaa zaten görüşemiyoruz bugun izinliydi cafeye gitmiş telini evde unutmuşş camdan görüşecektik cafeye gittiğinde doğal olarak bana haber veremedi görüşemedikkHayırdır neden ağlayacaksın:)
amin kuzumo zaman iyiki varım dermişim
amin canımmm ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün hep 32 dişlerimizle neşe katalım etrafımıza sağlık,huzur mutluluk versin amin
bu arada sen ilk mesajını nasıl düzenledin ben zaman geçince düzenleme butonu kayboluyorda ondan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?