Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hayır kıss kuzenım odun gibi oldugu takmadığı ıcın sevgilisi cok üzerine düşüyo her an msj atıyoo 5 dk karşılık gelmesin direk aramaya başlıyo bi rahat muhabbet edemıyoruz kuzenımlee

hm yoksa nasıl yaptı dicektim yani bende sevgilime odunsun öküzsün diyorum odunluk yaptığı zman ama değişen bişi yok
mesela doğum günümü unutmuştu o kadar ağladım ki o yıl çok değersizim diye odun öküz saydım
bir daha ki yıl telafi edicem dedi
ammmaaaaaa bir daha ki yıla yine onuttu hayvan hiç unutmuyorum o doğum günümü ya ağladım resmen unutmıcam da hakaret kabul ediyorum ne kadar değersiz olduğumu anlamıştım ayrılmamızın benim ilişkiden soğumamın bir sebebei de bu olay yani çokkkkk takmıştım bir msj atmak da mı zor yaa diye ağladığımı hatırlıyorum bak gene sinirlendim öküzzz yaa

üzme kendını canım bulustugunuzda bol bol öpücükler kondurur alırsın gönlünüü sevgilin cok sakin birisine benzıyo anlattıgın kadarıylaa benımkıne ben bişey diyemiyorumm hemen kızıyo

allah ona peygamber sabrı vermiş, bazen sinirlenince sana benden başkası katlanmaz diyo, haklı. ama o lafına da kızıyorum. nasıl yencem bu huyumu yaa ben de sabırlı olmak istiyorum

kızım ne bilim kelimeleri yanlış mı seçiyosunuz anlamadım hiç duymamaıştım daha önce adıma soyadını istiyorum lafını nasıl anladım biliyo musun soyadını sevgilimin adıma istiyorum anladım yani deseydi ki adımın yanına soyadını istiyorum anlardım akrmaşık konuşuyor napayım
hem ayrıca burda karmaşık kurmaşık kelimeler bazen zor anlaşılıyor yüzyüze değil sonuçta

ay ama varya nasıl güldümmm Allahta seni güldürsünnn burası olmasa hönk hönk ağlıyo olurdum suan sinirden heraldee

o seni hiç haketmemiş canım ciddiyim zerre kadar haketmemişş böyle bi insanla ömür geçmezdi zaten insan sevdiğinin doğum gününde 1 msjcık atmaz mı..hiç kendını üzme karşına cıkan kısmetleri değerlendirr çivi çiviyi söker derlerr bakarsın unutmuşsun coooooook mutlu olmussun sana değer veren bi insan varmış hayatında belli mi olurr

ben nazar boncuğuna fazla inanmam yani sanki ALLAH'ın gücüne gidicekmiş gibi geliyor bizi bir tek ALLAH korur yani ben nazar değdiğini hissettiğimde nas suresini okururm çok rahatlatır
hatta geçenlerde gözümde arpacık çıktı hemen nas suresini okudum şıp diye gitti sabahına yani çok şükür
o günde bissürü iltifat almıştım zaten ne bu güzellik ne bu böyle diye ondan oldun diyor annen
ben nazar çok geliyorum ya geçen lerde annemin arkadaşı cildin bebek gibi dedi ertesi gün cildimde fısır fısır sivilce gibi şeyler çıktı yani
ben çocukkende annem nazarlığa inanıyormuş heralde bütün taktığın nazar boncuklaarı patlardı üzerinde eve gelene kadar der hem biri der ki anneme mesela kızına nazarlık tak ne bu güzellik der mesela ,annem hemen onun gözleri nazar boncuğu der
ay canım annem benim ya batıl inançlarıyla herşeyiyle çokseviyorum onu

Ben çok sabırlıyımdır, etrafımdakiler de öyle der, ama çok zor biliyor musun
katılıyorum coook zor gerçektenn ben hep içime atarımm herşeyii herkes bana istediğini konuşurr ben 1 laf söylerim zorlarına gider neden çünkü genelde susuyorumm bana öyle alışkın oldukları için saf salak semiramise alıskın oldukları ıcın 1 laf cok ağır geliyoo

ay ama varya nasıl güldümmm Allahta seni güldürsünnn burası olmasa hönk hönk ağlıyo olurdum suan sinirden heraldee

o zaman iyiki varım dermişim
amin canımmm ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün hep 32 dişlerimizle neşe katalım etrafımıza sağlık,huzur mutluluk versin amin
bu arada sen ilk mesajını nasıl düzenledin ben zaman geçince düzenleme butonu kayboluyorda ondan merak ettim

Son düzenleme:
Hayırdır neden ağlayacaksın:)
benımkine kızdım bugun yaa zaten görüşemiyoruz bugun izinliydi cafeye gitmiş telini evde unutmuşş camdan görüşecektik cafeye gittiğinde doğal olarak bana haber veremedi görüşemedikk artık bidaha ne zaman giderde görüşürüz bilmiyorummm

amin kuzum hala var msj düzenleme paneli bilmiyorum kaybolmamışş bana özel heraldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…