Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

keşke bu yazdıklarını okusaydı da hayvanlığından utansaydı
ne bilim canım ilk başlardan böyle değildi anlayamadım hala anlam veremiyorum çocuğa bile o kadar laf etsem ertesi yıl gelir kutlardı doğum günümü yani atractive ablacım iyi ki doğdun diye komik oldu benzetme ama idare et işte

Ben de 2 haftadır görmüyorum sevgilimi, seni çok iyi anlıyorum(

Bu arada kızlar, bana dua eder misiniz. Ben kullandığım antidepresanı bırakmaya çalışıyorum. Şu an azaltma aşamasındayım ve günlerim çok zor geçiyor.
Mesela şu an, sanki kafamı kaldıracak takatim yok. Dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

Size iyi sohbetler, uyayacağım ben:) Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum, içime bir ferahlık geldi:)

anlıyorum canımm dediğim gibi etrafında mutlaka vardır seni isteyen birileri şans ver senınde mutlu olmaya hakkın varrr böyle durarak onun hayalini kurarak geçmişi düşünüp isyan edip üzülerek kendini harab etmekten baska bi işe yaramaz sen değerlisin bunu unutma

ALLAH yaar ve yardımcın olsun canım amin

Ben çok sabırlıyımdır, etrafımdakiler de öyle der, ama çok zor biliyor musun
nasıl başarıyosunuz bunu :26: dayanamadım aradım benimkini, dedim ben artık sabırlı olcam. kıyamam uykuluydu, dediğimi anlamadı herhalde ben de seni seviyorum hadi yat uyu iyi geceler dedi
hımm anladım canım aklımda o zaman nas okurum ben de. bana da çok nazar değiyo annem dua okurken çatlıcak gibi esniyo o zaman nazar çıkıyomuş

Allah yardımcın olsun canımm inşallah sağlığına kavuşursun en yakın zamandaa..bizde senı tanıdıgımıza sevındık iyi geceler görüşürüz

allah yardımcın olsun tatlım

nasıl ya benim ilk yazınca oluyor mesaj düzenleme paneli sonraaradan bir gün geçince o ordan kalkıyor yani senin hep mi duruyor her msjında günler sonra bile
her msjımda değil canımmm sadece bu topiği açarken ilk yazdıgım yazı varya onunki duruyooo

İyi sohbetler kızlar,hepiniz sağolun. Bugün mübarek cuma gecesi, bol bol dua edin, ben de sizler için edeceğim.

kızlar sızce mını etek gıyen kadın mı sucludur ona bakan erkek mı

ona bakan erkek suçludur. ama kız mini eteği kalın bacaklarına geçiriyosa ki öyle acayip dikkat çekiyo, ve bana göre itici, o zaman onda da suç vardır. herkes fiziğine göre giyinsin, yakıştıranı giysin. bazı kızlar ne kadar açık olursa o kadar güzel olduğunu sanıyolar

giyen degil ona bakan ve onu rahatsız eden erkek sucludur neticede bazı kesimlere gorede diz altı etek acık gelir ozaman onlara gore o kadınlarda suclu bunun ucu yok herkesin kendi hayat stili farklıdır ben giymiyorum diye giyen kadının rahatsız edilmesini haklı bulamam eger bulursam yarın obur gun bende askılı bir body giydigimde bana aynısını derler

Son düzenleme:
bence her ikiside suçludur ortamına göre giyineceksinn bizim burda mini etekle gezemezsin mesela erkeklerı kız görmemiş mubarekk..bide bakmak var bakmak var ben açık giyinmem pek pantolon giyerim genelde ama kadınlar bile ayaklarmdan kafamdaki dikilmiş tepe saçlarıma kadar süzüyolar acayip sinirleniyorumm

normalde orda ki insanlar nasıl giyiniyor mesela küçük bir ilçede misin eğer öyleyse giyinişleri kendilerine özgü ise süzüyorlar evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…