- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.841
o seni hiç haketmemiş canım ciddiyim zerre kadar haketmemişş böyle bi insanla ömür geçmezdi zaten insan sevdiğinin doğum gününde 1 msjcık atmaz mı..hiç kendını üzme karşına cıkan kısmetleri değerlendirr çivi çiviyi söker derlerr bakarsın unutmuşsun coooooook mutlu olmussun sana değer veren bi insan varmış hayatında belli mi olurr
benımkine kızdım bugun yaa zaten görüşemiyoruz bugun izinliydi cafeye gitmiş telini evde unutmuşş camdan görüşecektik cafeye gittiğinde doğal olarak bana haber veremedi görüşemedikkartık bidaha ne zaman giderde görüşürüz bilmiyorummm
amin kuzumhala var msj düzenleme paneli bilmiyorum kaybolmamışş bana özel heraldeee
benımkine kızdım bugun yaa zaten görüşemiyoruz bugun izinliydi cafeye gitmiş telini evde unutmuşş camdan görüşecektik cafeye gittiğinde doğal olarak bana haber veremedi görüşemedikkartık bidaha ne zaman giderde görüşürüz bilmiyorummm
anlıyorum canımm dediğim gibi etrafında mutlaka vardır seni isteyen birileri şans ver senınde mutlu olmaya hakkın varrr böyle durarak onun hayalini kurarak geçmişi düşünüp isyan edip üzülerek kendini harab etmekten baska bi işe yaramaz sen değerlisin bunu unutmakeşke bu yazdıklarını okusaydı da hayvanlığından utansaydı
ne bilim canım ilk başlardan böyle değildi anlayamadım hala anlam veremiyorum çocuğa bile o kadar laf etsem ertesi yıl gelir kutlardı doğum günümü yani atractive ablacım iyi ki doğdun diye komik oldu benzetme ama idare et işte
Ben de 2 haftadır görmüyorum sevgilimi, seni çok iyi anlıyorum(
Bu arada kızlar, bana dua eder misiniz. Ben kullandığım antidepresanı bırakmaya çalışıyorum. Şu an azaltma aşamasındayım ve günlerim çok zor geçiyor.
Mesela şu an, sanki kafamı kaldıracak takatim yok. Dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Size iyi sohbetler, uyayacağım ben:) Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum, içime bir ferahlık geldi:)
gelecek ama ayın 5 inden sonra ilk izinli oldugu günde yani bi 13-14 gün kesin varrre canm yakında gelcek zaten uzulme
ALLAH yaar ve yardımcın olsun canım amin
nasıl başarıyosunuz bunu :26: dayanamadım aradım benimkini, dedim ben artık sabırlı olcam. kıyamam uykuluydu, dediğimi anlamadı herhalde ben de seni seviyorum hadi yat uyu iyi geceler dediBen çok sabırlıyımdır, etrafımdakiler de öyle der, ama çok zor biliyor musun
hımm anladım canım aklımda o zaman nas okurum ben de. bana da çok nazar değiyo annem dua okurken çatlıcak gibi esniyoben nazar boncuğuna fazla inanmam yani sanki ALLAH'ın gücüne gidicekmiş gibi geliyor bizi bir tek ALLAH korur yani ben nazar değdiğini hissettiğimde nas suresini okururm çok rahatlatır
hatta geçenlerde gözümde arpacık çıktı hemen nas suresini okudum şıp diye gitti sabahına yani çok şükür
o günde bissürü iltifat almıştım zaten ne bu güzellik ne bu böyle diye ondan oldun diyor annen
ben nazar çok geliyorum ya geçen lerde annemin arkadaşı cildin bebek gibi dedi ertesi gün cildimde fısır fısır sivilce gibi şeyler çıktı yani
ben çocukkende annem nazarlığa inanıyormuş heralde bütün taktığın nazar boncuklaarı patlardı üzerinde eve gelene kadar der hem biri der ki anneme mesela kızına nazarlık tak ne bu güzellik der mesela ,annem hemen onun gözleri nazar boncuğu der
ay canım annem benim ya batıl inançlarıyla herşeyiyle çokseviyorum onu
Allah yardımcın olsun canımm inşallah sağlığına kavuşursun en yakın zamandaa..bizde senı tanıdıgımıza sevındık iyi geceler görüşürüzBen de 2 haftadır görmüyorum sevgilimi, seni çok iyi anlıyorum(
Bu arada kızlar, bana dua eder misiniz. Ben kullandığım antidepresanı bırakmaya çalışıyorum. Şu an azaltma aşamasındayım ve günlerim çok zor geçiyor.
Mesela şu an, sanki kafamı kaldıracak takatim yok. Dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Size iyi sohbetler, uyayacağım ben:) Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum, içime bir ferahlık geldi:)
Ben de 2 haftadır görmüyorum sevgilimi, seni çok iyi anlıyorum(
kızlar sızce mını etek gıyen kadın mı sucludur ona bakan erkek mı
her msjımda değil canımmm sadece bu topiği açarken ilk yazdıgım yazı varya onunki duruyooonasıl ya benim ilk yazınca oluyor mesaj düzenleme paneli sonraaradan bir gün geçince o ordan kalkıyor yani senin hep mi duruyor her msjında günler sonra bile
bence her ikiside suçludur ortamına göre giyineceksinn bizim burda mini etekle gezemezsin mesela erkeklerı kız görmemiş mubarekk..bide bakmak var bakmak var ben açık giyinmem pek pantolon giyerim genelde ama kadınlar bile ayaklarmdan kafamdaki dikilmiş tepe saçlarıma kadar süzüyolar acayip sinirleniyorummkızlar sızce mını etek gıyen kadın mı sucludur ona bakan erkek mı
bence her ikiside suçludur ortamına göre giyineceksinn bizim burda mini etekle gezemezsin mesela erkeklerı kız görmemiş mubarekk..bide bakmak var bakmak var ben açık giyinmem pek pantolon giyerim genelde ama kadınlar bile ayaklarmdan kafamdaki dikilmiş tepe saçlarıma kadar süzüyolar acayip sinirleniyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?