- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.921
yuh artık yaaaa hiç giymeyipte çıksalar daha iyi olurmuşşş
aynen benımkıde öyle derr meşhur laflarından birisidirr bana giyersin lafıııben bunu gostercem erkek arkadasıma bunu al bana diye alırım ama yanımda giyersin der kesin
ay ewet inadına yapası gelıo mını etek mını beyınlerı tahrık edermıs.postişlerim var bazen takıyorum daha gur olsun dıe postiş takmak gunahmıs dıye alıo kafamdan çıt çıt:))))
ay ewet hep bnı değiştirmeye calısıo yoruldum ınan canm madem krıterlerıne gore bı kız bulsaydı demı oof offf
postis takmak gunahmıymısya desene gunahsa bana gunah sanane
aynen benımkıde öyle derr meşhur laflarından birisidirr bana giyersin lafııı
kızım bana takmıs kendı oruc bıle tutmuyo bana tutmayınca kızıyo bu nasıl iş anlamadım ama neyse
uzun tırnaga ojeye de takık yandım ben galba kızlaaaaarrrr:18:
ıkı saattırde cenesı dustu faceden yazıo off bı buraya odaklanamadım
artık karışmıyorum kendisi yapmıyo ama yapılmamış saçlarıda cok güzell burda olsaydıda öpüp koklasaydım saclarını yaaa bak canım çekti şimdiiiolsun kız sen yokken de bakımlı olsun boşver, alışmasın rahata özen göstersinbenimki eskiden saçlarını her gün yapardı, sadece hasta olduğunda yapmazdı, o günlerde de sırf saçını yapmadı diye benimle buluşmazdı. şimdi gene bazen yapıyo bazen yapmıyo. yap diyorum. hep bi bahanesi var, vaks bitti, acele çıkmam gerekti vs..
ben bunu gostercem erkek arkadasıma bunu al bana diye alırım ama yanımda giyersin der kesin
ay ewet inadına yapası gelıo mını etek mını beyınlerı tahrık edermıs.postişlerim var bazen takıyorum daha gur olsun dıe postiş takmak gunahmıs dıye alıo kafamdan çıt çıt:))))
ay ewet hep bnı değiştirmeye calısıo yoruldum ınan canm madem krıterlerıne gore bı kız bulsaydı demı oof offf
ayy onlar her haliyle şekerrrrartık karışmıyorum kendisi yapmıyo ama yapılmamış saçlarıda cok güzell burda olsaydıda öpüp koklasaydım saclarını yaaa bak canım çekti şimdiii
kızım bana takmıs kendı oruc bıle tutmuyo bana tutmayınca kızıyo bu nasıl iş anlamadım ama neyse
uzun tırnaga ojeye de takık yandım ben galba kızlaaaaarrrr:18:
ıkı saattırde cenesı dustu faceden yazıo off bı buraya odaklanamadım
ee başka bizim ağzımızı kapatacak lafları yokta ondannaynen ya fix bir cumle o zatenhemen kendilerini cıkartıyolar aradan
peki sevgilin denize girerken nasıl şort giyiyo göbeğinden dizine kadar örtüyo mu erkeklerin oralarının gözükmemesi gerekiyoo
benımkıde bi ara siyah ojeyi sevmiyodu emolar sürermiş ondan ama artık karışmıyoo en sevdiğim renkte siyah napıyım yaniiiilgimi çeken konu buldum yaşasın
benim sözlüm de siyah ojeye, ve ip askılı badilere karşı.. mini etek mevzusuna hiç girmiyorum :))
ee başka bizim ağzımızı kapatacak lafları yokta ondannbiz hep beyefendilere giyinmek zorundayız sankim
oha bacım senınkıde pek ılerı gorusluymus
eğer senın bikinine bi daha laf söylerse bundan sonra göbeğinden diz kapağının altına kadar donla denize gidiceksin sende dekoptum kızzzz bılmem sanmıyom bacımm
benımkıde bi ara siyah ojeyi sevmiyodu emolar sürermiş ondan ama artık karışmıyoo en sevdiğim renkte siyah napıyım yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?