Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

peki sevgilin denize girerken nasıl şort giyiyo göbeğinden dizine kadar örtüyo mu erkeklerin oralarının gözükmemesi gerekiyoo

aynen canım, ona göre bulsun o zaman öyle de bir sürü kız var
bana da bi arkadaşım topuklu giymek günah dedi. off sanane yaa benim hayatım dimi ama, ki benimki babetten nefret eder, benim topuklu giymemi ister

postis takmak gunahmıymıs ya desene gunahsa bana gunah sanane

kızım bana takmıs kendı oruc bıle tutmuyo bana tutmayınca kızıyo bu nasıl iş anlamadım ama neyse

uzun tırnaga ojeye de takık yandım ben galba kızlaaaaarrrr:18:

ıkı saattırde cenesı dustu faceden yazıo off bı buraya odaklanamadım

ilgimi çeken konu buldum yaşasın

benim sözlüm de siyah ojeye, ve ip askılı badilere karşı.. mini etek mevzusuna hiç girmiyorum :))

istersen senin icinde oruc tutıyım de bu nasıl is kendi yapmıyo sana karısıyor valla ben de tutarım ama erkek arkadasım tutmaz hic karısmam banane be kendi iradesine kalmıs bir durum zorlayarak olurmu boyle isler

artık karışmıyorum kendisi yapmıyo ama yapılmamış saçlarıda cok güzell burda olsaydıda öpüp koklasaydım saclarını yaaa bak canım çekti şimdiii

artık karışmıyorum kendisi yapmıyo ama yapılmamış saçlarıda cok güzell burda olsaydıda öpüp koklasaydım saclarını yaaa bak canım çekti şimdiii
ayy onlar her haliyle şekerrrr kıyamam

cıkcık kendi oruç tutmuyorsa sana neden karışıyor tövbe yaa

ilgimi çeken konu buldum yaşasın

benim sözlüm de siyah ojeye, ve ip askılı badilere karşı.. mini etek mevzusuna hiç girmiyorum :))
benımkıde bi ara siyah ojeyi sevmiyodu emolar sürermiş ondan ama artık karışmıyoo en sevdiğim renkte siyah napıyım yaniii

ben hiç kıskanç değilmişim anladım gene ha
ne saçına başına,ne kokusuna,ne giyinişina kapri sine,bermudasına, kotuna bişiyine karışmam ben yoksam yapmıcaksında demem yani
daha benim hoşuma gider kendine bakması ne blim saçını başını yapması düşük bek bir kot çok yakıştırırım ben erkeklere mesela
bir tek sıfır kol istemem sevgilimde o da erkeklere yakıştırmam yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…