- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.881
bende gormustum bir kızın etegi acıldı miniydi icinde tanga vardı oldugu gibi herseyi gorundu kızda hic duzeltme falan yoktu gayet rahattı ama ben olaya kadın giydi suclu gozuyle bakmıyorum herkes kendinden sorumlu dinde bile soyle birsey yok kadın acık giyindiyse sucludur erkek bakar tam tersi erkekde kadında gozunu haramdan sakınmalı diye belirtilir durum su kadın acık giyiniyorsa kendi bilecegi isdir hicbir zaman erkegin onu rahatsız etmesini lafatmasını haklı cıkaramaz bu erkegin basitligidir niye bazı erkekler donup bakmıyor bile kendini yetistirmisler cunku
bu konu bnm kafama cok takılıyor acıkcası çarsafa bulamasın benı ilerde
kuzum ailesi nasıllar peki eğer çarşaf giyiyolarsa %99 sanada giydirir ailesi türbanlıysa kızkardeşi annesi falan büyük ihtimalle türban giymeni isteyebilirrbu konu bnm kafama cok takılıyor acıkcası çarsafa bulamasın benı ilerde
dedigin gibi dozunda kıskanclık her zaman iyi fazlası ilerisi icin ozgurlugu kısıtlar ben simdi bakıyorum 15-16 yasındakikzılar benim sevgilim beni gondermiyor carsıya yok efendim oje surmeme karısıyor diyor ve bu onların hosuna gidiyor ilerde kok sokturur oyle adam haberleri yok en guzeli karısmasın ya
senin hayat stilin nasıldır hani ailen falan giyim olarak uyum saglayabilcegini dusunuyormusun
kızlar tutuculugundan yapıyor bunu bence....cok dindar
yalnız çarptırıyorsun ben laf atıp rahatsız etmelerine doğru demedim ki soru mini etek giyip bakmakla ilgiliydi ben ise sadece bakmakla ilgili kısmına yorum yaptım
yani mini giyiliyorsa bakılır ve giyen suçludur dedim çünkü ben bile bakıyorum minili birine dedim giymesin bakmasın kimse rahatsız oluyorsa dedim
zaten giyiliyorsada sıfır mini bunu düşünülerek giyiliyordur
amaaaaa bu laf atıcaklar haklılaar değpil kimse laf edemez rahatsız edemez tabiki bunu haklı bgulmam öyle bir hak görmem sadece bakma kısmından bahsettim
evet katılıyorum canım mesela biliyosunuzdur erkek sadece eşini uyarmakla mükellefmiş benımki bana dedi ben sadece sana söylerim ama yapıp yapmamak sana kalmış o da bize o görev düştüğü için söylerim asla zorlamam zaten kızkardeşi falanda baya açık yanii kırmızı ojeler falano kızlar da sevgilileri onları ne kadar kıskanırsa onlara o kadar aşık sanıyolar.. yazık, bu kötü bişey. bireysel özgürlük diye bişey var, ben zaten o hayatımda diye kendime göre bazı şeyleri kısıyorum, onun söylemesine bile gerek yok, bunları görsün anlasın sesini çıkartmasın.annesi namaz kılıyo diye beni de kapalı ister sandım bi ara..ne alakaysa sanki her namaz kılan kapalı, meğer annesi sarışın fıstık gibi bi hatunmuş tercih senin ama ben de seni öyle bakımlı isterim her zaman, istersen namazını da kılarsın ama açık isterim diyo. ama kapanırsam da bişey demez. zaten kısıtladıkları şeyler her zaman insanlara daha çekici, zorladıklarıysa daha itici gelir
canm abartı deil ama onun kadar da tutucu deiliz.yanı kıcımda deilde dız ustu etekte gıyerım normalde.ama artık gıyemıyorum
bayagı canm bı kere agzından oyle bı cıktı örtünmenı ısterım felan dıe bende hemen muhabbetı dfeğiştirdim onu ıstedıgım zman yaparım dıeyok artıkkko kadar mı tutucu kız:26:
kuzum ailesi nasıllar peki eğer çarşaf giyiyolarsa %99 sanada giydirir ailesi türbanlıysa kızkardeşi annesi falan büyük ihtimalle türban giymeni isteyebilirr
canım sen dindar değilsen bu durum ilerde sorun olabilir..çünkü bu bi kafa yapısı, kişilik gibi bişey, değiştiremezsin de..
evet katılıyorum canım mesela biliyosunuzdur erkek sadece eşini uyarmakla mükellefmiş benımki bana dedi ben sadece sana söylerim ama yapıp yapmamak sana kalmış o da bize o görev düştüğü için söylerim asla zorlamam zaten kızkardeşi falanda baya açık yanii kırmızı ojeler falangerçekten aşırı kısıtlamak sevgiyle doğru orantılı değill benım annemde son evliliğinde bu hatayı yaptı adam acayip kısıtlıyodu annemde diyodu benı cok seviyo o yüzden kısıtlıyo evlendiğimizde yapmaz okadar diyee aşırı kıskançlık bi hastalık bence adam benden de kıskanıyodu düşünsene annemı benden kıskanıyodu
o kızlar da sevgilileri onları ne kadar kıskanırsa onlara o kadar aşık sanıyolar.. yazık, bu kötü bişey. bireysel özgürlük diye bişey var, ben zaten o hayatımda diye kendime göre bazı şeyleri kısıyorum, onun söylemesine bile gerek yok, bunları görsün anlasın sesini çıkartmasın.annesi namaz kılıyo diye beni de kapalı ister sandım bi ara..ne alakaysa sanki her namaz kılan kapalı, meğer annesi sarışın fıstık gibi bi hatunmuş tercih senin ama ben de seni öyle bakımlı isterim her zaman, istersen namazını da kılarsın ama açık isterim diyo. ama kapanırsam da bişey demez. zaten kısıtladıkları şeyler her zaman insanlara daha çekici, zorladıklarıysa daha itici gelir
bayagı canm bı kere agzından oyle bı cıktı örtünmenı ısterım felan dıe bende hemen muhabbetı dfeğiştirdim onu ıstedıgım zman yaparım dıe
canm aılesı carsaflı deilde kapalı namazında ınsanlar
bayagı canm bı kere agzından oyle bı cıktı örtünmenı ısterım felan dıe bende hemen muhabbetı dfeğiştirdim onu ıstedıgım zman yaparım dıe
kuzum bak muhabbeti değiştirerek bi yere varamazsın iş ciddiyete bindiğinde daha zor olur bişeylere katlanmak..al karsına sevgilini konus eğer türbanlanmanı istiyorum derse o zaman cok iyi düşün ben türbana karşı değilim ama ben yapamam mesela keşke yapabilsembayagı canm bı kere agzından oyle bı cıktı örtünmenı ısterım felan dıe bende hemen muhabbetı dfeğiştirdim onu ıstedıgım zman yaparım dıe
canm aılesı carsaflı deilde kapalı namazında ınsanlar
dindarlıkla kapalılığın hiç alakası yok aslında mesela hepimiz müslümanız ELHAMDÜLİLLAH yani
ama bir başı açık modern giyiniyor diye kimse kimseyi ön yargıyla yaklaşmamalı
mesela örnek benim ailem umreye bile gittiler ama bana hiç karışmazlaar gayet modern giyinirim kendimi biliyorum çünkü katı kuralları yok ojemi bakımımı süsüme püsüme hiç karışmazlar yani
din sıkıştırarak olmaz ki içinden gelmeli kapanmak
evet kuzum ben sordum benımkine evlenince giyimime makyajıma karışacakmısın diye giyimine pek karışmam ama istersen kalçalarını kapatan bi hırka giyebilirsin dedi makyajım zaten normal göz makyajına hiç karışmaz bikini giyebilir miyim dedim sen bilirsin olabilir dedi ama ben etekli yada şort şeklinde giymeyi düşünüyorm evlenince hırka konusuda mantıklı geldi banaharbiden hastaymışbenim babam da hiç kıskanmaz annemi, hatta babam dış görünüşe çok dikkat eder. annem günlük bi kot falan giydiyse, o üstünle uyumlu olmamış, şu eteğini giy falan der. annem de hiç kıskanmıyosun beni sevmiyo musun yoksa der hay allahım ya düşünceye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?