- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.901
kızlar soylemıyorkı oda aslında sımdıden konusmak lazım ama bı kere oyle soyledı ıstegını ama cıddı cıddı alıp karsısına oda konusmadı bnle bu konuyu.
hürremland peki seni ilk gördüğünde ilk tanıştığınızda falan senin giyimin vs nasıldı?
o erkek canım erkekler evlenince nasıl olsa kapatırım istediğimi yaptırırım düşüncesinde olduklarından bu konuyu açma gereği duymuyodur..ama bu konu senın ıcın cok önemli senın mutlaka açman lazımmkızlar soylemıyorkı oda aslında sımdıden konusmak lazım ama bı kere oyle soyledı ıstegını ama cıddı cıddı alıp karsısına oda konusmadı bnle bu konuyu.
bana ne geliyor biliyormusunuz hani yanlıs anlasılma olmasın ama bu kadar kıyafete karısan tutucu erkeklerin daha rahat erkeklere gore daha fazla kadınları inceliyormus gibi bir izlenime kapılıyorum ..neticede bir diz altı etek dahi giydirmeyen erkek demekki o oyle bir etek giyen bir kadından bile etkileniyor ki diger erkekleride oyle dusunuyor
bana ne geliyor biliyormusunuz hani yanlıs anlasılma olmasın ama bu kadar kıyafete karısan tutucu erkeklerin daha rahat erkeklere gore daha fazla kadınları inceliyormus gibi bir izlenime kapılıyorum ..neticede bir diz altı etek dahi giydirmeyen erkek demekki oyle bir etek giyen bir kadından bile etkileniyor ki diger erkekleride oyle dusunuyor
evet kuzum ben sordum benımkine evlenince giyimime makyajıma karışacakmısın diye giyimine pek karışmam ama istersen kalçalarını kapatan bi hırka giyebilirsin dedi makyajım zaten normal göz makyajına hiç karışmaz bikini giyebilir miyim dedim sen bilirsin olabilir dedi ama ben etekli yada şort şeklinde giymeyi düşünüyorm evlenince hırka konusuda mantıklı geldi banamesela benımkının teyzeleri benım resımlerıme bakmışlar yazlıkta çekinmiştim kısacık şort falan vardı demişler şortta giyiyomuş diye hemen görümcemle kaynanam giyer tabi orası yazlık yer istediğini giyer demiş susturmuş hepsini
aslında tutucu olsaydı bunu sana diretirdi sürekli, öyle bi kere söyleyip geçtiyse pek umursadığını sanmıyorumhele ki ailesi öyle olsaydı kesin seninkine sürekli dırdır yaparlardı, seninki de bunu sana mutlaka yansıtırdı
bnde senın gıbı dusunerek esas fesat onların oldugunu dusunerek kızıyorum erkek arkadasıma demekkı nıyetın fesat dıyorum ama yokkkk erkeklerı sen bılmezsın dıyor.mını etek hıyen kadına cok yakısmıs demezler kasınıyor der butun erkekler dıyor
canım dız ustu bı elbıse gıydım mını sayılabılecek.yanı bılıyor benım tarzımı bıle bıle dewam ettı
ailesi kapalıymış zaten kız daha nasıl olcak
benımkıde karışmıyo Allahtan ya azıcıkta romantık olsa süper olacakta neyseohh iyi yapmışlar kapak olsunya ben evlenince de kendimi kısmak istemem, zaten şu anda da çok açık giyinen biri değilim, öyle olsaydım mutlaka bi çeki düzen verirdim ama şu an kendimde kısçak bişey görmüyorum. hatta çocuk doğurunca bile eğer fiziğim bozulmazsa istediğimi giymek isterim. benimki de sadece sen nerde ne giyiceğini biliyosun söylememe gerek yok ama bayramlarda köye giderken dikkat edersen sevinirim demişti. onu da senin gibi ben sordum da söyledi. zaten ben annemlerin köye giderken de dikkat ediyorum. köy farklı oluyo
ay ewet inadına yapası gelıo mını etek mını beyınlerı tahrık edermıs.postişlerim var bazen takıyorum daha gur olsun dıe postiş takmak gunahmıs dıye alıo kafamdan çıt çıt:))))ya varya kafaları oyle bir calısıyorki bunların benim sevgilime bakmasın kimse farklı dusuncelere girmesin ama ben baskalarına bakıyım suziyim canlandırıyım kafamda vs vs iste buna gelemem ozaman giyerim minicik etekler cıkarım
o zaman burda aslında asıl sorun seni olduğun gibi kabul etmemesi, iyi sen de onu değiştirmeye çalış o zaman, bu sefer 2 insan olmaktan çıkılır 2 robot olunur. canım bu konuyu ciddi ciddi konuş onunla
ay ewet inadına yapası gelıo mını etek mını beyınlerı tahrık edermıs.postişlerim var bazen takıyorum daha gur olsun dıe postiş takmak gunahmıs dıye alıo kafamdan çıt çıt:))))
ya varya kafaları oyle bir calısıyorki bunların benim sevgilime bakmasın kimse farklı dusuncelere girmesin ama ben baskalarına bakıyım suziyim canlandırıyım kafamda vs vs iste buna gelemem ozaman giyerim minicik etekler cıkarım
yuh artık yaaaa hiç giymeyipte çıksalar daha iyi olurmuşşş
kızlar mesela boyle mini etekler normal yani bunlara karısan erkege hayret ederim ben
benımkıde karışmıyo Allahtan ya azıcıkta romantık olsa süper olacakta neysebende normal giyinirim oda biliyo ben bi ara onun parfum sıkmasını saçlarını dikmesini yasaklamıştımmm hala daha saçlarını bulusmadıgımız sürece yapmıyomuş gerek görmüyomuş onu ben begeneyım yetermiş
aynen aynen
birde düşündümde kırmızı ruj sürme diyenler bile var yani ben kımızı ruju çok seviyorum mesela neden sürmicem kırmızı ruj ve ya oje
o zman o da koku sürmesin saçlarına bakım yapmasın dışarı öçıkarken şekillendirmesin fit tshirtler giymesin kızlara da o çekici gelenbilir öyle yani
kızlar mesela boyle mini etekler normal yani bunlara karısan erkege hayret ederim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?