- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.961
neden felaket canımmmm :26:ay bızım duz gıyınce felaketttttsen yıne dua et
neden felaket canımmmm :26:
kıyamam olsun önemli olan duygular bir olsunn boy önemli değillcanım ben 165 oda 195 yanı arada 30 cm fark var
hala tartışıyo musunuz peki kuzum yoksa normal muhabbet miiikızlar benımkısı hala yazıyor buarada ay ne cenesı dusuk adam buraya tam adapte olamıyorum ona laf yetıstrmekten
genel anlamda iyi ama kafasındaki şapkayı begenmedımmmm
aynen bende ya özellıkle takım elbiseye bayılıyorum en erkeksi gösteren giyim tarzı benceeekız gwen bu dövmeler ne.sen tiki sewıon anlasılan.ben adam tipli sewıom valla.şöyle bakınca evlı cocuklu gıbı duran adamları
kız gwen bu dövmeler ne.sen tiki sewıon anlasılan.ben adam tipli sewıom valla.şöyle bakınca evlı cocuklu gıbı duran adamları
hala tartışıyo musunuz peki kuzum yoksa normal muhabbet miii
kızım tiki sevmem ben boyle cool herifleri begenirimboyle dovmeleri olanlar heralde super
mesela soyle bir dovme cok hosuma gider
sevindim kuzum ama dediğim gibi bi gün bu konuyu iyice sevgiline sor derim ben sonradan anlaşmazlık cıkmasındansa şimdiden cıkması daha iyi hem konusa konusa orta bi yol bulursunuz belkiinormal canım Allah tan
aynen bende ya özellıkle takım elbiseye bayılıyorum en erkeksi gösteren giyim tarzı benceee
ay boyle cok dovmelı erkekler bana karı pazarlayıcısı gıbı gelıo
atroşşşnerdesn kız sohbete karıs bakma üyle
ay boyle cok dovmelı erkekler bana karı pazarlayıcısı gıbı gelıo
atroşşşnerdesn kız sohbete karıs bakma üyle
gozden kacırmısım bebeıımkarıştım ya beğendiğim erkek tarzını bilem koydum kız
fıstıklar size doyum olmaz saat 4 olmuşş ben yatayım artık yarın kalkamıcam yoksaaaöpüldünüz iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?