- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.941
aynen canım, ona göre bulsun o zaman öyle de bir sürü kız var
bana da bi arkadaşım topuklu giymek günah dedi.off sanane yaa benim hayatım dimi ama, ki benimki babetten nefret eder, benim topuklu giymemi ister
aslında bi ara 1 nisan için süper mini etek giyip kapının önüne cıkıp sankı dışardaymışım gibi resim çekinip askım bugun resım cekındım gezinirken nasıl güzel mi demeyi düşünmüştüm aman dedim çıldırtmayayımyani illa giyiceksen yanımda giy bari benimde gozum gonlum acılsın demek oluyo o iste
bızım boy farkımız cok olmasa banada kızar topukluya ama Allah tan yırttım o yonden dıyemıo
benımkıde cok inatçıydıı ama baktı benım çenemden kurtulamıyoo zaten çalışıyo yorgunn benımle uğraşmak istemiyo sanırsammben inat edip 100 sefer sürsem, 101. de yine kavga çıkarır valla benden daha inatçı :))
aslında bi ara 1 nisan için süper mini etek giyip kapının önüne cıkıp sankı dışardaymışım gibi resim çekinip askım bugun resım cekındım gezinirken nasıl güzel mi demeyi düşünmüştüm aman dedim çıldırtmayayım
bende topuklu giyiyorum aslında boylarımız cok kötü değil ben 1.73 askım 1.88 ama topukluyla daha güzel oluyo hem ben bi kadını en güzel gösteren şeyin topuklu ayakkabı oldugunu düşünüyorumbana kızıyo topukluya yanında cok olunca uzun kalıyorum yanında diyeama gecen ayakkabı aldı bana 13 cm
yooog demezz ama şaka yaptıgımı anlarsa diyebilirrbide dermiski cok guzel olmus askım
bende topuklu giyiyorum aslında boylarımız cok kötü değil ben 1.73 askım 1.88 ama topukluyla daha güzel oluyo hem ben bi kadını en güzel gösteren şeyin topuklu ayakkabı oldugunu düşünüyorum
ben gene tam tersi bi erkekte düşük bel pantolondan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmıyorumm bi de ağları düşük olanlar oluyo yaa aman Allahımmmmben hiç kıskanç değilmişim anladım gene ha
ne saçına başına,ne kokusuna,ne giyinişina kapri sine,bermudasına, kotuna bişiyine karışmam ben yoksam yapmıcaksında demem yani
daha benim hoşuma gider kendine bakması ne blim saçını başını yapması düşük bek bir kot çok yakıştırırım ben erkeklere mesela
bir tek sıfır kol istemem sevgilimde o da erkeklere yakıştırmam yani
çok gibi duruyo söyleyince ama yanyanayken düz giydiğimde oldu öyle komik durmuyo ama topukluyla dahada güzel duruyo bikaç cm fark kalıyo aramızdaasizin farkınız cokmus bizim 7 cm falan o yuzden 7 cmden fazla giymem yanında uzun kalmak istemiyorum bendeama tek basımayken giyerim
ben gene tam tersi bi erkekte düşük bel pantolondan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmıyorumm bi de ağları düşük olanlar oluyo yaa aman Allahımmmm
ben gene tam tersi bi erkekte düşük bel pantolondan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmıyorumm bi de ağları düşük olanlar oluyo yaa aman Allahımmmm
dikkat etmedim kuzum beline ama ağı düşüklerden falan değil normal giyiyobende o ağı çok düşük şalvar gibi olan kotları hiç sevmem erkek te ama düşük bel yakışıyor bence ama daar paça olmayacak apaçi gibi erkeksi düşük bel olucak şu kıvanç tatlıtuğun giydikerli gibi misal
ee peki nasıl giyiyor senin sevgilin yüksel bel mi:26:
iyi geceler fıstıgımm görüşürüzkızlar ben kaçıyorum iyi geceler
gwen senın boyun kac kı
çok gibi duruyo söyleyince ama yanyanayken düz giydiğimde oldu öyle komik durmuyo ama topukluyla dahada güzel duruyo bikaç cm fark kalıyo aramızdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?