Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen canım, ona göre bulsun o zaman öyle de bir sürü kız var
bana da bi arkadaşım topuklu giymek günah dedi. off sanane yaa benim hayatım dimi ama, ki benimki babetten nefret eder, benim topuklu giymemi ister

bızım boy farkımız cok olmasa banada kızar topukluya ama Allah tan yırttım o yonden dıyemıo

yani illa giyiceksen yanımda giy bari benimde gozum gonlum acılsın demek oluyo o iste
aslında bi ara 1 nisan için süper mini etek giyip kapının önüne cıkıp sankı dışardaymışım gibi resim çekinip askım bugun resım cekındım gezinirken nasıl güzel mi demeyi düşünmüştüm aman dedim çıldırtmayayım

bana kızıyo topukluya yanında cok olunca uzun kalıyorum yanında diye ama gecen ayakkabı aldı bana 13 cm
bende topuklu giyiyorum aslında boylarımız cok kötü değil ben 1.73 askım 1.88 ama topukluyla daha güzel oluyo hem ben bi kadını en güzel gösteren şeyin topuklu ayakkabı oldugunu düşünüyorum

bende topuklu giyiyorum aslında boylarımız cok kötü değil ben 1.73 askım 1.88 ama topukluyla daha güzel oluyo hem ben bi kadını en güzel gösteren şeyin topuklu ayakkabı oldugunu düşünüyorum

sizin farkınız cokmus bizim 7 cm falan o yuzden 7 cmden fazla giymem yanında uzun kalmak istemiyorum bende ama tek basımayken giyerim

ben gene tam tersi bi erkekte düşük bel pantolondan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmıyorumm bi de ağları düşük olanlar oluyo yaa aman Allahımmmm

sizin farkınız cokmus bizim 7 cm falan o yuzden 7 cmden fazla giymem yanında uzun kalmak istemiyorum bende ama tek basımayken giyerim
çok gibi duruyo söyleyince ama yanyanayken düz giydiğimde oldu öyle komik durmuyo ama topukluyla dahada güzel duruyo bikaç cm fark kalıyo aramızdaa

ben gene tam tersi bi erkekte düşük bel pantolondan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmıyorumm bi de ağları düşük olanlar oluyo yaa aman Allahımmmm

bende o ağı çok düşük şalvar gibi olan kotları hiç sevmem erkek te ama düşük bel yakışıyor bence ama daar paça olmayacak apaçi gibi erkeksi düşük bel olucak şu kıvanç tatlıtuğun giydikerli gibi misal
ee peki nasıl giyiyor senin sevgilin yüksel bel mi:26:

dikkat etmedim kuzum beline ama ağı düşüklerden falan değil normal giyiyo

bnm sevgılım olacak sahsıyet oyle düttürü gibi gıyınemez bı kere düşük ağlar havaya jolelenmıs saclar böööö

adam gıbı olacak hanı su gomlegın ustune v yaka gıyılen kazaklardan altınada adam gıbı bır pantolon yada kot gunlukte gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…