- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.981
mrb canım nasılsınnn yoksun buralardaGünaydiin Kizlar
kızlarr kimse yokmuu çooook moralim bozukkkk ayrılıcaz galibaaaaa
hosgeldın canımmm yaa artık bunalmış benım herşeyi büyütüp kafama takmamdan bardak taştı dediMrb cnm yni gldm..özlemşm sizi...Hayırdır n'olduuu ?????? :26:
ayrılmak mı istiyosun diyorum ona cvp vermiyo anlamadım bende ama benım mutlu olmaya hakkım yok mu ne güzel sevgililer evlilikten konusuyolar hayallerinden konusuyolar benım bunlara hakkım yok mu ufacık seyde bunaldım soğudum mu dicek banahavalardan mıdır nedir herkeste bi tahammülsüzlük başlamış sanırım.. olur ama böyle şeyler canım üzme kendini.. sakın ayrılmayın
hosgeldın canımmm yaa artık bunalmış benım herşeyi büyütüp kafama takmamdan bardak taştı dedi
ayrılmak mı istiyosun diyorum ona cvp vermiyo anlamadım bende ama benım mutlu olmaya hakkım yok mu ne güzel sevgililer evlilikten konusuyolar hayallerinden konusuyolar benım bunlara hakkım yok mu ufacık seyde bunaldım soğudum mu dicek bana
en son dün kızdım ben ona çalıştıgı için hiç görüşemiyoruz msnde bile evdeki neti bozuk zaten dün bi kaç saat msjlarıma cvp gelmedi ben uyudu sandım önemsemedim..sonra msj geldi bitanem cafeye gitmiştim telimi evde unutmusum diye gözlerim doldu içim acıdı zaten göremiyodum 1 tatil gününde cafeye gidiyo ve telefonu evde unutuyo..bende sitem ettim azıcık ister istemez hemen ne var bunda dedi..aşırı gamsız yani..sonra bugun yemeğe çıktı msj attım ben senın için ölürüm falan diye cvp vermiyo neden cvp vermıyosun diyorum veriyorum ya falan diyo sonra tekrar aynı msjı attım ' ben senın ıcın ölürüm' diye gene cvp yok en sonunda neden cvp vermıyosun ya dedım ' yemekteyım ama :)' yazmış herşeye cvp verıyo bende senın için ölürüm falan yazmıyo bende dedım sende bi tuhaflık var soğuksun sankı falan diye..bunalmış artık tebrik ederim başardın bunaltmayı beni falan yazmışş bende ne yaptım şimdi dedim bunca olanların hepsinin birikimiymiş buHımm anladım canım :26: Erkekler sevmezler şu büyütme olayını bizim ayrılma sebebimiz geldi aklıma, bende bi aralar çok sıkıyodumSen özlediğin için öyle davranıyosundur tatlımm fazla üstüne düşme en iyisi..özel değilse anlatabilirsin...en son tartışma sebebinizi..sıkma canını düzelr canım benimm yaa...Hem bak az kaldı görüşüceksiniz.. o zaman karşılıklı konuşup sıkıntılarını dile getirirsin..bak gör daha etkili olcak..
ayrılmak mı istiyosun diyorum ona cvp vermiyo anlamadım bende ama benım mutlu olmaya hakkım yok mu ne güzel sevgililer evlilikten konusuyolar hayallerinden konusuyolar benım bunlara hakkım yok mu ufacık seyde bunaldım soğudum mu dicek bana
Hımm anladım canımm :26: Diyorum ya bizde de durum böyleydi(5 ay önce) Cevap vermeme konusunda verdiğin tepkide de haklısın...Üstüne gitmişsin sanırım o da hep alttan almış anlaşılan..dediğin gibi şu son olayda bardağı taşıran son damla olmuşş....Senin yapıcağın tek şey şöyle olsun canım ''Semiramis buluşmamıza az kaldı, takmamaya çalış geldiğinde herşeyi yüzyüze konuşucaz'' Onun dışında hiçbişey düşünme..Çünkü bazı meseleler telefonda hallolmuyor maaleseff..Dediğim gibi üstüne gitme..Fazla arama, mesaj atma, özlet kendinii...Umarım bi işe yarar canımm...Kendine de sakın ama sakın fazla stres yapma, hepsi gelip geçiyo..Her ilişkide de oluyoo böyle durumlar..en son dün kızdım ben ona çalıştıgı için hiç görüşemiyoruz msnde bile evdeki neti bozuk zaten dün bi kaç saat msjlarıma cvp gelmedi ben uyudu sandım önemsemedim..sonra msj geldi bitanem cafeye gitmiştim telimi evde unutmusum diye gözlerim doldu içim acıdı zaten göremiyodum 1 tatil gününde cafeye gidiyo ve telefonu evde unutuyo..bende sitem ettim azıcık ister istemez hemen ne var bunda dedi..aşırı gamsız yani..sonra bugun yemeğe çıktı msj attım ben senın için ölürüm falan diye cvp vermiyo neden cvp vermıyosun diyorum veriyorum ya falan diyo sonra tekrar aynı msjı attım ' ben senın ıcın ölürüm' diye gene cvp yok en sonunda neden cvp vermıyosun ya dedım ' yemekteyım ama :)' yazmış herşeye cvp verıyo bende senın için ölürüm falan yazmıyo bende dedım sende bi tuhaflık var soğuksun sankı falan diye..bunalmış artık tebrik ederim başardın bunaltmayı beni falan yazmışş bende ne yaptım şimdi dedim bunca olanların hepsinin birikimiymiş bu
içim cok acıyo benım ona yaptıklarımı başkası sevgilisine yapsa kulu kölesi olurdu herşeyine sustum 2 yıldır onun söyledikleri sadece bahane elle tutulur sebep yok elinde aslında neymiş ben herşeyi cok abartıyomuşum..dedim ona topiğimdeki kızlar ne güzel sevgilileriyle evlilik konusuyolar hayaller kuruyolar biz neden böyle olamıyoruz diye hep gözlerim doluyo üzülüyorum dedim onun evlilik düşünecek zamanı yokmuşş işte bunlar yüzünden bunalmışş ben evlenelim hemen demiyorum ki sadece ufakta olsa hayaller kurmak istiyorum en azından avunayımm diyetatlım benim ya üzülme,, vallahi ben de yeni barıştım pis sevgilimle hala içim içimi yiyor ama susuyorum işte, bazen alttan almak gerekiyor,, sevmek böyle bi şey sanırım..
inş en kısa sürede düzelir olanlar, ben çok tavsiye veremiyorum kusura bakma, işte kelin ilacı önce kendi olsa başına sürerdi..
en son dün kızdım ben ona çalıştıgı için hiç görüşemiyoruz msnde bile evdeki neti bozuk zaten dün bi kaç saat msjlarıma cvp gelmedi ben uyudu sandım önemsemedim..sonra msj geldi bitanem cafeye gitmiştim telimi evde unutmusum diye gözlerim doldu içim acıdı zaten göremiyodum 1 tatil gününde cafeye gidiyo ve telefonu evde unutuyo..bende sitem ettim azıcık ister istemez hemen ne var bunda dedi..aşırı gamsız yani..sonra bugun yemeğe çıktı msj attım ben senın için ölürüm falan diye cvp vermiyo neden cvp vermıyosun diyorum veriyorum ya falan diyo sonra tekrar aynı msjı attım ' ben senın ıcın ölürüm' diye gene cvp yok en sonunda neden cvp vermıyosun ya dedım ' yemekteyım ama :)' yazmış herşeye cvp verıyo bende senın için ölürüm falan yazmıyo bende dedım sende bi tuhaflık var soğuksun sankı falan diye..bunalmış artık tebrik ederim başardın bunaltmayı beni falan yazmışş bende ne yaptım şimdi dedim bunca olanların hepsinin birikimiymiş bu
bayadır aramız mükemmel sayılırdı nolduysa son günlrde oldu sıkıldı artık benden heralde..buluşur muyuz o bile muamma..o benı asla özlemezzz ölsem aramaz bile iyiki öldü kurtuldum derrrHımm anladım canımm :26: Diyorum ya bizde de durum böyleydi(5 ay önce) Cevap vermeme konusunda verdiğin tepkide de haklısın...Üstüne gitmişsin sanırım o da hep alttan almış anlaşılan..dediğin gibi şu son olayda bardağı taşıran son damla olmuşş....Senin yapıcağın tek şey şöyle olsun canım ''Semiramis buluşmamıza az kaldı, takmamaya çalış geldiğinde herşeyi yüzyüze konuşucaz'' Onun dışında hiçbişey düşünme..Çünkü bazı meseleler telefonda hallolmuyor maaleseff..Dediğim gibi üstüne gitme..Fazla arama, mesaj atma, özlet kendinii...Umarım bi işe yarar canımm...Kendine de sakın ama sakın fazla stres yapma, hepsi gelip geçiyo..Her ilişkide de oluyoo böyle durumlar..
haklısın dememem gerekiyodu aslında haketmiyomuş yaptıgım hiçbişeyi zatencanım ya en basta sunu soyliyim kimse icin ölürüm falan deme bir erkege hic deme bunu :26: cunku erkekler kendilerine boyle seyler soyleyen kızları kendine guveni olmayan tipler gibi goruyor ve kendileri iyice agırdan satmaya baslıyorlar sana tavsiyem kendini cek o mesaj atarsa sende gec cevap ver yada verme cunku boyle devam ederse sen uzulursun hep
haklısın dememem gerekiyodu aslında haketmiyomuş yaptıgım hiçbişeyi zaten
naz nasıl yapılır onu bi bilsem ve becerebilsemmm kuzummseni anlıyorum bende boyleydim ama gercekten sen ne kadar iyi davranıp ustune dusersen erkekde kendini o kadar geri ceker erkekler kovalamyı sever o yuzden bırak canım o seni kovalasın kız olan sensin sen biraz naz yap kendini cek geri su andan itibaren konusmalarında dahi ona seviyorum ozledim vs deme normalkonus trip yapma ama mesaj atma o arasın sen arama
bayadır aramız mükemmel sayılırdı nolduysa son günlrde oldu sıkıldı artık benden heralde..buluşur muyuz o bile muamma..o benı asla özlemezzz ölsem aramaz bile iyiki öldü kurtuldum derrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?