- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.001
naz nasıl yapılır onu bi bilsem ve becerebilsemmm kuzummben kaçsamda o kovalamaz gurur abidesiiidir
zaten içimden sıcak davranmak gelmiyo kiii nefret ettim herşeyden artık Allah beni üzüleyim dert çekeyim diye yaratmışşşCanımm Allah aşkına konuşma böyle, Allah korusun yaaa....Bu bi hafta idare et bakalımm..Önce sakinleşş, sonra da güzelce harket et..mesela tartışma çıksa bile sen kapatıyorum felan de, kapat hemen konuyu..O mesaj atmayana kadar atmaa..soğuk davran, belli et kırıldığını..o farkına vardığında gönlünü alır zaten...buluşmanıza 10 gün felan kalmıştır heralde o zamana kadar halledersiniz umarımm..
belkide ayrılıcaz bunlara fırsat kalmayacakkk umarım dediğin gibi olur kuzum üstüme titrer eskisi gibiibırak canım gurur abidesi falan sen ondan uzaklasınca eger seviyors seni oyle bir kovalarkinaz dedigim soyle mesela sana gel msne dedi yok iste isim var gelemem de yani senden birsey istediginde surekli boyle ayy bilmemki gibisinden cevaplar var kızım dusme uzerine iste bırak birazda o ugrassın o ugrassın
belkide ayrılıcaz bunlara fırsat kalmayacakkk umarım dediğin gibi olur kuzum üstüme titrer eskisi gibii
zaten içimden sıcak davranmak gelmiyo kiii nefret ettim herşeyden artık Allah beni üzüleyim dert çekeyim diye yaratmışşş
insan sevince yapamıyo bende o yüzden hep ona ilgimi cok belli ettim hep sevdiğimi dile getirdim iyi yapıyorum sandım ilişkimiz canlansın diye uğraştım hep uzun süreli ilişkilerde soğukluk kopukluk cok oluyo biliyosundur az cok bu yüzden yanii ama yanlış yapmışım..karşındaki anlamıyosa sen kendinide yırtsan bunalıp soğuyabiliyomuşş :2:yok be tatlım ne ayrılıgı ah guzelim bende neler neler yasadım ama simdi oyle rahatki kafam cunku bir erkek seviyorsa kaybetmeyi goze alamıyorsa emin ol sen kendini geri cektiginde seni bırakmaz sen nasıl sevdigin icin hep mesajlar atıyosun arıyosun bırak birazda o yapsın sen o arayana kadararama aradıgı zamanda trip yapma soguk konusma ama ilgisiz davran
kızlarr kimse yokmuu çooook moralim bozukkkk ayrılıcaz galibaaaaa
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar ama sanmıyorum nedense hiç o ne peşimden koşar ne gönlümü almaya çalışır o yaptıkları çıkmadan önceydiiSshhh konuşma böyle ya vallahi kızcam sana bakCanım hallolucak, sıkma canını...Senin yapıcağın tek şey(şu an için) üstüne fazla düşmemek..o hatasının farkında olduğunda peşinden koşucak zatenn..
yok güzelim valla alakası yok ben ona msj attım tam tersi o bugün cvp vermedi bana ordan başladı zaten tartışma ' ben senın için ölürüm diyorum bu msjım hariç diğelerine cvp verdi hep bende soğuksun tuhafsın deyınce bunaldım sıkıldım falan demeye başladıııcanım yoksa benim yüzümden mi :26: ya hani dedim ya mesaj atma merak etsin falan ya o yüzdense eğer çok üzülürüm
insan sevince yapamıyo bende o yüzden hep ona ilgimi cok belli ettim hep sevdiğimi dile getirdim iyi yapıyorum sandım ilişkimiz canlansın diye uğraştım hep uzun süreli ilişkilerde soğukluk kopukluk cok oluyo biliyosundur az cok bu yüzden yanii ama yanlış yapmışım..karşındaki anlamıyosa sen kendinide yırtsan bunalıp soğuyabiliyomuşş :2:
inşallah dediğiniz gibi olur kızlar ama sanmıyorum nedense hiç o ne peşimden koşar ne gönlümü almaya çalışır o yaptıkları çıkmadan önceydii
o da aynısını söyledi benı kendınden sen ittin dedii of allahım ne kadar gurursuzum ben kendime saygımı sevgimi kaybettimmmerkekler sıkılmaya gelmez ama ilgi sevgide ister sen onu sıkmıycaksın ama sevgi ilgi gostericeksin bunu ayarlamak zor oluyor bende yasadım ama bundan sonrası icin senin tek yapabilcegin kendini geri cekmek onun senin icin ugras vermesini saglamak ama sakın trip yapma daha cok itersin
haklısın kuzum sizler olmasaydınız napardım bilmiyorummm ama ayrılırsakta bu topik devam edecek burda cok sıcak güzel dostluklar buldum ben kaybetmek istememCanım seni seviyosa ister sevgili ol ister evli bi şekilde alır gönlünüü....Merakta bırak onuu..özlet kendinii
o da aynısını söyledi benı kendınden sen ittin dedii of allahım ne kadar gurursuzum ben kendime saygımı sevgimi kaybettimmm
bi hobim uğraşım olsa böyle kendi kendimi yiyip bitirmezdim kafam dağılırdı ama o da yok seneye olacak ancaaaaderler erkek milleti kırılırmısın dusunmez zaten..sende madem oyle dön kendine bak kendinle ilgilen bir sure cnm guzel kızsın vallahi o kaybeder ben sana boyle diyim
haklısın kuzum sizler olmasaydınız napardım bilmiyorummm ama ayrılırsakta bu topik devam edecek burda cok sıcak güzel dostluklar buldum ben kaybetmek istemem
yok güzelim valla alakası yok ben ona msj attım tam tersi o bugün cvp vermedi bana ordan başladı zaten tartışma ' ben senın için ölürüm diyorum bu msjım hariç diğelerine cvp verdi hep bende soğuksun tuhafsın deyınce bunaldım sıkıldım falan demeye başladııı
en zoruda anneme belli etmemeye çalışmak ağlıyorum belli etmeden eğer anlarsa yalan söylemek zorunda kalıcamm..çünkü dediğiniz gibi ortada net bişey yok belkide bişey olmamış gibi devam edicez gerçi benım kalp kırıklıklarım geçmez ama anneme anlatırsam ben unutum annem unutmaz..annem bide benım üzülmeme dayanamazCanım benim öncelikle ayrılmayı kafandan çıkar..Bi sorunun var ve geçicek öyle düşün..Hangimizin sorunlu dönemleri olmadı ki?? Biz yanındayız her zaman..yeter ki sıkma canını
bilmiyorum sedefçim nedeni streste olabilirr gerçekten benden soğumuşta olabilirr kafam cok karışıkk..onun evlilik düşünecek zamanı yokmuş biliyo musun ben kendi kendime gelin güvey olmuşum zaten birazdan en baş sayfaya yazdıgım 2-3 yılı değiştiricem evlilik düşünmüyolar olarak yazıcamhımm o zaman canım bu buluşma öncesi stresin verdiği bişey olabilir. hani çok uzun zamandır görüşmüyosunuz. ee haliyle çok özlediniz. insan görüşme günü yaklaştıkça bazen hasretlikten karşındakine sarıyo. bak bu bizde de çok oluyo. perşembe günü gelcekse biz çarşambaları mutlaka tartışırız. haa bizimki 3 gündür sizinki 3 aydır, şimdi bi de çok büyük bi ihtimal tahmini buluşma gününüz de var. buluşma öncesi oluyo böyle gerginlikler. şu an yapman gereken şey, buluşma gününe kadar beklemek, ve o gün yüzyüze kırıldığını anlatmak
en zoruda anneme belli etmemeye çalışmak ağlıyorum belli etmeden eğer anlarsa yalan söylemek zorunda kalıcamm..çünkü dediğiniz gibi ortada net bişey yok belkide bişey olmamış gibi devam edicez gerçi benım kalp kırıklıklarım geçmez ama anneme anlatırsam ben unutum annem unutmaz..annem bide benım üzülmeme dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?