- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.021
en zoruda anneme belli etmemeye çalışmak ağlıyorum belli etmeden eğer anlarsa yalan söylemek zorunda kalıcamm..çünkü dediğiniz gibi ortada net bişey yok belkide bişey olmamış gibi devam edicez gerçi benım kalp kırıklıklarım geçmez ama anneme anlatırsam ben unutum annem unutmaz..annem bide benım üzülmeme dayanamaz
tmm kuzum cok sağol bana destek oldunnnCanım herşey düzelicek deyip ayakta kalmaya çalışş...Annen kesinlikle çok üzülür,senden daha çok üzülür.. sen barışırsın unutursun bu gğnleri ama o asla unutmaz aklında hep soru işaretleri kalır...Bu yüzden sil gözyaşlarını, asma güzel yüzünüüBiraz rahat bırakın birbirinizi zamanla düzelir bakk...
(canımm çıkmam gerekiyo kusura bakma dönğnce devam ederizz)
bilmiyorum sedefçim nedeni streste olabilirr gerçekten benden soğumuşta olabilirr kafam cok karışıkk..onun evlilik düşünecek zamanı yokmuş biliyo musun ben kendi kendime gelin güvey olmuşum zaten birazdan en baş sayfaya yazdıgım 2-3 yılı değiştiricem evlilik düşünmüyolar olarak yazıcam
evet bende onun için belli etmemeye çalışıyorum canım annem cok düşkün bide bana yarın öbürgün sorun cıkartır diye korkuyorummsakın belli etme canım sakınnn. siz barışçaksınız ama annen bunu hiç unutmaz. evlendiğinizde bile fatihin kafasına itebilir. çünkü hiçbir anne yavrusunun tek bir gözyaşına kıyamaz.
bilmiyorum ailesinin maddi durumu pek iyi değil onlara destek olmak içinde çalışıyo olabilirr eğer benım ıcın çalışıyo olsa en azından hayaller kurardı millet yalım yalım yalvarıyo karım ol artık diye bizimksi benım evlilik düşünecek zamanım yok diyoooya ben onu sinirlilikle söylediğini düşünüyorum. ne demek yani zamanı yok? zaten bu çocuk askerliğini yapmış, işi de var. tüm bunları niçin yaptı? niçin çalışıyor. çalışmasının sebebi sen değil misin zaten, seninle evlenip yuva kurmak bunun için birikim yapmak değil mi? bunları düşünmese askerden geldiği gibi işe girmezdi emin ol.
ben zaten uzun zamandır ilk defa bugun söyledim sevgililer evlilik hayalleri kuruyolar neler alacaklarından bahsediyolar biz neden böyle değiliz diye düşünüyodum ama sana belli etmiyodum susuyodum dedimaman su erkeklerin odunlugu yokmusende bahsetme evlilikden falan istedigini bile soyleme hic kendlerini bulunmaz hint kuması sanıyorlar
duymıcam bi daha senden böyle aşağılık falanevet bende onun için belli etmemeye çalışıyorum canım annem cok düşkün bide bana yarın öbürgün sorun cıkartır diye korkuyorummsedef ben bukadar aşağılık bi insan mıyımm neyim eksik benım neden sevmiyo her yaptığımdan bunalıyo neden neden
bilmiyorum ailesinin maddi durumu pek iyi değil onlara destek olmak içinde çalışıyo olabilirr eğer benım ıcın çalışıyo olsa en azından hayaller kurardı millet yalım yalım yalvarıyo karım ol artık diye bizimksi benım evlilik düşünecek zamanım yok diyooo
ya bi kere istersenız borçlarınız bitene kadar bizimle yaşayın kira falan vermeyin zorlanırsınız falan demişti fatih borçları bitirince ayrı eve cıkarsınız demişti..ama benım annem öyle konusmuyo biz size borç bırakmıcaz borçlar gençlere bırakılmaz aileler aldıklarını öderler diyo anlamadım bendeduymıcam bi daha senden böyle aşağılık falansaçmalama, sadece sen çok iyi birisin ve belli ki onu şımartmışsın, bugün de aynısı olmuş bak 2 kere senin için ölürüm demişsin. erkekler böyle şeyleri sık sık duyduklarında bi tarafları kalkıyo canım. erkekler şımartmayo daha çok severler, sen hep 1 tık arkada ol, ağırdan al, bak o zaman rolleri değişceksiniz.
canım hani annesiyle konuşmuşsunuz askerdeyken.. o zamanlar annesi sana hiç evlilik muhabbetlerinde birlikte yaparsınız her şeyi biz pek yardım edemeyiz falan diyo muydu? her şeyi fatihin üstüne yıkıyolarsa fatih de hayal kurmaktan korkuyodur, sırf seni hayal kırıklılığına uğratıcak diye :26:
yok kuzum sizinkiler kalsın en azından sizin sevgililerinizin niyeti var tahminide olsa bi zamanınız var bizde o bile yok olsa zaten bukadar kendımı üzmicemsemiramisçim aslında hepimizinkine kader kısmet yazsan daha mantıklı. çünkü her şey ne zaman hayırlıysa o zaman olur. biz istediğimiz kadar tarih koyalım, hiçbirimizinki kesin değil ve bunu biz bilemeyiz, ancak Allah bilir. en güzeli ne zaman kısmetse demek.
ya bi kere istersenız borçlarınız bitene kadar bizimle yaşayın kira falan vermeyin zorlanırsınız falan demişti fatih borçları bitirince ayrı eve cıkarsınız demişti..ama benım annem öyle konusmuyo biz size borç bırakmıcaz borçlar gençlere bırakılmaz aileler aldıklarını öderler diyo anlamadım bende
yok kuzum sizinkiler kalsın en azından sizin sevgililerinizin niyeti var tahminide olsa bi zamanınız var bizde o bile yok olsa zaten bukadar kendımı üzmicem
tabii ki canım hoşgeldin​Burda bana göre bir başlık varmışİyi akşamlar herkese, beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum.
evet bize kalacak gibi duruyo bencede ya borçlar önemli değill evlilik zamanımızda önemli değil bana desin 5 sene sonra evleniriz kısmetse diye dünyanın en mutlu insanı olurum veya tarih vermeden sadece evlenince yapacağımız şeylerden bahsetsek ufak ufak bunlar bizi mutlu eder avunuruz en azından yanlış mı düşünüyorumborçlarıNız dediğine göre, taksitler falan size kalacak gibi duruyor :26: sen yüzyüzeyken sor bunları, para konusuna girme de bu masraflar mı gözünü korkutuyo falan de, ikimiz bir olup aşarız, benim zaten hiçbişeyde gözüm yok tek seni istiyorum de.
ya yüzyüzeyken bana bi kere aileme bunca hiç yardım edemedim kız kardeşim tüm parasını aileme verdi bende biraz çalışıp aileme katkıda bulunmak istiyorum falan demişti vicdanı rahatsızmışsiz arayı biraz yumuşatın da mesela sen kendi adına tahmini bi tarih oluştur kafanda. az çok biliyosundur onun da durumunu. bunu da yüzyüze görüştüğünüzde ona söyle bakalım tepkisi nasıl olcak.
hosgeldın canımm ilişkinden bahset bakalım bizlereee​Burda bana göre bir başlık varmışİyi akşamlar herkese, beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?