Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Selam kıZlar.. Semiramis ya ben de senin gibi oldum dün de benim sevgilim bunaldım yeter ayrılmak istiyorum dedi çok üzgünüm tartışma sebebimiz de şuydu sevgilim her msjma yarım saat bir saat iki saat geç cvp veriyor bazen o kadar uzun süre bekliyorum ki en sonunda arıyorum duysun diye ben de yapma böyle diyorum tamam diyor dikkat edeceğim diyor ama yapmaya devam ediyor hep. En sonunda patladım bu yüzden tartışmıştık onu çok sıkıyomuşum bunalmış liseli ergenler gibi sürekli msj atmasını bekliyomuşum

ya maddi durumları pek iyi değil anladıgım kadarıyla o yüzden evlilikten korkuyo olabilir 2 yıl cok uzun değil ama biz 4 bucuk yıldır her aksam konusuyoduk nerdeyse yanı 2 yılla sınırlı değil bizim ilişkimiz..belkıde fazla üstüne gittim ama bana daha tatlı bi dille söyleyebilirdi hem bence insan sevince herşeyine katlanıyo

ah kuzumm aynı şeyleri yaşamışız nerdeysee senı cok iyi anlarım ayrılalım deyınce ne dedın pekii

Semiramiscim canımm nasıl oldun?
biraz daha soğukkanlıyım ama hala moralim cok bozuk evdekiler anlamasın diye kendıme telkin verdim bütün aksam anlarlarsa anlatmak zorunda kalırım cunku sadece 2 kere msj attı bi işten cıkarken bide yatarken bende iyi uykular yazdım sadece

olabilir çünkü anladıüım kadarıyla hep kavgalarınız evlilik konusunda oluyor
demek ki güvenmiyo kendine şuan ve konuşmakta bunaltıyor onu bırak bakalım biraz durumları düzelsin gene aynı tutumda olursa o zman daha büyük tepki verirsin

Ayrılmak istemiyorum istersen sana biraz zaman vereyim bir hafta ya da bir ay takıl biraz bunalmışlığın geçsin beni özlediğinde gel dedim ((((
ben dedım ayrılmaksa niyetin ayrıl diye ama ona cvp vermıyo geçiştiriyo amacın ne dedım amacı yokmuş onun..senın ıcınde cok üzüldümmm içinin nasl acıdıgını suan cok iyi anlayabiliyorum..peki sevgilin ilgisizmiydi sana karşı benımki gibi

demek ki bütün erkekler öyle bende msj atardım benim ki en uzun 15-20 dk en kısada 5 dk cevap verirdi umursamıyorlaar mı ne sinir olurdum ben aynı dkda atıyorum cevabı o on saat sonra atıyor ne sinir olurdum hatırladım şimdi bak gene bi sinirlendim kendi kendime

susuyorum zaten içimden konusmak msj atmak gelmiyo hiç inanılmaz kırgınımm..kavgalarımız evlilikten çok abuk sabuk nedenlerden oluyoo bugun anlattım size olanları işte diğer tüm msjlarıma cvp var ' senın ıcın ölürüm ben ' dıyorum o msjıma cvp yok

slm canım hosgeldın evet önceden cok severdi benı kızdırmaya kızgın kızgın bakınca bayılırdı o bakışımaa öldürcek gibi bakıyosun derdi

:) Canım öncelikle asma suratını kızarım bak :) Güzel günlerinizi aklına getir..Tamam kızgınsın anlıyorum, tamamen haksız da değilsin ama ikinizinde kafanızı dinlemeye ihtiyacı var...Benimki bayılıyo ama 3 sene oldu hala geçmiyo bi türlü..Bi sürpriz hazırladım bugün illa uyush edicek..sonra tamam tamam kızma şaka yapıyorum demiyo mu
5 ay öncesine bakıyorum da ''herşey geçiyo'' o yüzden kendini fazla üzme..Hiçbişey için canını sıkmaya değmez canımm..Her zaman pozitif düşünn..Senin için hayırlısı neyse o olur, hepimiz için de aynı şey geçerli...Hem aranızda öyle çooookk çoooook büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorumm...Sadece rahat bırak 'takma' o hatasını anlicak en kısa sürede :)

Senide çok iyi anlıyorum canım soğuk soğuk msj atmalar çok acıtıyor insanı o mu az ilgileniyordu ben mi cok ilgi bekledim anlamıyorum ben bu sabah günaydın aşkım diye msj attım biraz konuştuk yine tartıştık yine yeter sıkıldım bunaldım yeter yeter dedi ben de ama sen de hep ayrılalım diyorsun her kavgada ayrılalım denmez ki dedim beni bu hale getirdin dedi biz nerde hata yapıyoruz semiramis bunlar çok sevilince de bunalıyor anam her şeye bunalıyorlar

Aynen ben de dakkasına cevap atarım ama o hep geç cevap atar umursamadığın için böyle yapıyorsun dediğimde de sinirleniyor

pozitif düşünmeye çalışıyorum ama pek başaramıyorum canım yaa kalbime bıçak sapladı bıraktı sanki eğer ayrılırsak zaten artık ne sevgiye ne aşka ne erkeklere inancım kalmaz nefret ederim sevgi kelimesinden...

bende anlamadım valla benımkide bugun ben ne yaptımkı sana dedım benı kendınden sen ittin bu hale getirdin dedii demekki sevgini belli etmeyeceksin takmayacaksın bakıyorum çevreme erkek arkadasları köpekleri resmen yaa tapıyolar resmen ben anlamıyorum bende ne eksik bukadar

Kızlar msjlasma konusunda ne yapabilirim? Sürekli geç cevap atmasına deliriyorum nasıl sabredebilirim umursamayabilirim msjlaşmayı nasıl azaltabilirim.. Liseli ergen gibisin dedi çok üzuldüm ya

Suçlu biz olduk ha semiramis..

benim annem en son ayrıldığımızda annem hemen anlamıştı düşünün artık nasıl kahrolduysam bunda aartık nasıl kin nefret heşey dolduysa içime artık nasıl bir kandırılmış gibi yıllarımı boşa harcamışım gibi hissettiysem artık anladı kadıncağız bir iki hafta hasta oldum üzüntümden soğuk algınlığı gibi ama bir türlü geçmiyor yıprandım çok
annemde dedi sen o çocuk yüzünden iyileşemiyosun bu sefere çok üzdü seni onunla sakın bir daha konuşayım deme asla ama asla seni ona vermem artık unut onu dönüşü yok bilesin unut onu seni nasıl üzer benim gözüm gibi baktığım kızımı nasıl üzer diye köpürdü resmen o kadar kızdı ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…